Er Binance Coin en god investering, og bør jeg investere i BNB?

Investering i Binance Coin: Komme i gang

Bør jeg investere i BNB? Er Binance Coin en god investering?

Hvis du er ny i verdenen av Binance Coin-investering, lurer du kanskje på om BNB er en god investering, eller skal jeg investere i Binance Coin ?. Vel, la oss bryte alle Binance-relaterte myter som sirkulerer online før du vurderer å investere i Binance Coin.

Hva er Binance Coin?

Binance Coin er ikke din gjennomsnittlige kryptovaluta.

Binance Coin ble opprettet av den populære kryptobørs Binance. Binance Coin hadde et vellykket Initial Coin Offering (ICO) på 100 millioner tokens i 2017 og samlet inn over $ 15 millioner (brukt til videre markedsføring og utvikling av mynten).

Merk at Binance Coin i utgangspunktet ble lansert på Ethereum blockchain, men senere flyttet til sin egen blockchain Binance Chain.

Hovedformålet med Binance Coin var å tilby en alternativ måte å betale for handelsavgifter på Binance-plattformen.

Nå er Binance Coin en av de beste verktøytegnene som kan brukes utover Binance-økosystemet, på tvers av blockchain- og ikke-blockchain-selskaper..

Binance Coin kan brukes til å betale for varer, eiendom, reise og online-tjenester (f.eks. Via TravelbyBit). Den kan brukes til å få virtuelle gaver (f.eks. På Gifto), belønninger i spillet, og også til å betale frilansere for sitt arbeid (f.eks. På CanWork).

Binance Coin er også anerkjent av store teknologibedrifter som tillater brukere å bruke BNB gjennom innebygde lommebøker (f.eks. Samsung).

Interessant, det er ikke bare egenskapene som gjør Binance Coin høyt verdsatt; populariteten til Binance er en faktor som vi ikke kan ignorere. Binance er tross alt en av de ledende kryptoplattformene globalt, med dype bassenger av likviditet, så det er ingen overraskelse at Binance har klart å presse BNB-adopsjonen videre.

Hvordan fungerer Binance Coin?

Binance Coin kan brukes på Binance-plattformen og er også en av de beste verktøytegnene i 2021.

Som nevnt ovenfor har Binance Coin flyttet til sin egen blockchain Binance Chain, som – i motsetning til Ethereum – ikke støtter smarte kontrakter. Binance Chain bruker Tendermint byzantine-fault-tolerant (BFT) konsensusmekanisme, som involverer tre typer noder: validator noder; vitne noder; og gasspedalnoder.

Binance bruker også en unik nedtrappingspolitikk for å sikre en jevn vekst av Binance Coin. Binance kjøper regelmessig tilbake og ødelegger BNB-tokens til den reduserer forsyningen halvparten, og etterlater bare 100 millioner i omløp. Denne policyen er en av de største fordelene med Binance Coin, designet for å overvinne mulig verdiforringelse.

Et annet viktig aspekt av Binance Coin er rabatten plattformen tilbyr for BNB-handelsmenn. Merk at rabatten reduseres med halvparten hvert år og slutter fra og med det femte året, som vil være 2022.

Hva er BNB?

BNB er tickersymbolet til Binance Coin.

Vi må merke oss at BNB har en samlet forsyning på 200 millioner mynter. Foreløpig er det 144406661 polletter i omløp. Den gode nyheten er at den periodiske BNB-forbrenningen som skjer en gang i kvartalet, ikke er knyttet til ytelsesindikatorer på Binance.

BNB kan fungere som en valuta og et byttemiddel, noe som gjør det til en rival av noen av de største kryptoene i 2021.

Som nevnt ovenfor har BNB mer enn 120 brukssaker og blir ofte referert til som et av de beste verktøytegnene som eksisterer.

I tillegg er BNB et av de sikreste tokens, da det nesten ikke er mulig for morselskapet – giganten Binance – å falme bort. BNBs verdi er nært knyttet til Binance. Bare ikke glem at det å holde BNB ikke er en investering i Binance; det tillater deg ikke å ha en andel i Binance.

På grunn av prisen, som i gjennomsnitt varierer mellom $ 35,27- $ 40,49, er BNB en rimelig investering selv for nybegynnere. med noen få hundre dollar kan du få en anstendig mengde BNB-tokens, noe som gir investeringen din en mer solid tilstedeværelse.

Er Binance Coin en god investering?

Ifølge kryptoeksperter er Binance Coin en god investering. Med en markedsverdi på $ 41B er Binance Coin for tiden rangert som nummer 3 på Mynt markedsverdi.

La oss ikke glemme at et høyt handelsvolum betyr høy likviditet, noe som er en viktig faktor for daghandlere og skalpere.

Videre er Binance Coin, støttet av en pålitelig børs, et token med et faktisk formål: det brukes til å betale transaksjonsgebyrer og kjøpsmønster i Initial Exchange Offerings (IEOs).

Det kommer også med forskjellige fordeler og over 120 brukstilfeller, noe som gir et ekstra lag av troverdighet og noen store muligheter for investorer.

Når det er sagt, kan det være risikabelt å investere i Binance Coin fordi ingen svært lønnsomme eiendeler er 100% sikre. Spesielt kryptovalutaer er svært ustabile og uforutsigbare.

Dette betyr ikke det investere i BNB er imidlertid en dårlig idé. Investorer i kryptovaluta som bestemmer seg for å legge til BNB i porteføljene sine, bør bare vurdere risikobelønningsforholdet til BNB og utvikle en effektiv risikostyringsstrategi.

Vil du vurdere å investere i Binance-mynt BNB?

Bør jeg investere i Binance Coin?

Binance Coin er absolutt verdt å vurdere i 2021. Likevel, sannheten er at den endelige avgjørelsen kommer ned til deg.

Hva slags kryptoinvestor vil du være? Er du interessert i diskonteringsrentene Binance tilbyr for de som bruker BNB på plattformen sin? Tror du at Binances nedbrytingspolitikk vil gi en jevn vekst på BNB på lang sikt? Er du interessert i BNBs handelspotensial? Når du finner svar på disse spørsmålene, vil du kunne bestemme om du skal investere i Binance Coin.

Med forskjellige fordeler i forhold til andre kryptovalutaer, kan Binance Coin være en god investering for deg. Vi bør også erkjenne Binances suksess – med kryptolegenden Chanpeng Zhao ansvarlig – og dens rolle i sannsynligheten for fortjeneste på Binance Coin-investering.

På kort sikt ser det for eksempel ut til at BNB ikke kommer til å miste sin verdi ettersom Binance presser på for adopsjon og utvides globalt..

Samtidig bør vi nevne igjen at investering i kryptovaluta kan være risikabelt, og du kan miste alle pengene dine uten muligheten for å returnere dem..

Før du investerer, bør du vurdere det faktum at Binance Coin er avhengig av Binance, som er en sentralisert børs som krever Know Your Customer og Anti-Whiteundering details, og som ofte er et mål for online angrep..

Etter at du har veid fordeler og ulemper ved å investere i Binance Coin for å ta en informert beslutning om BNB, husk at kryptovalutainvestering ikke bør være komplisert. Investering i kryptovaluta kan til og med generere høy avkastning.

Hvor mye kan Binance Coin være verdt?

Hvis du bestemmer deg for å investere i Binance Coin, vil du kanskje vite hvor mye det kan være verdt i årene som kommer.

Selv om prisforutsigelser forblir spekulative og avhenger av kryptonyheter, etterspørsel og tilbud og markedssentiment, kan tidligere ytelse og dataanalyse hjelpe investorer og handelsmenn til å lage kryptoprognoser..

Til å begynne med er Binance Coin ytelse knyttet til Bitcoin og kryptovalutamarkedet som helhet. I løpet av de siste to årene, i likhet med andre kryptoer, kom BNB seg fra et forferdelig 2018 og steg til en topp i midten av 2019.

I 2019 nådde BNB en heltid på $ 40.

Interessant, selv om Binance-børsen ble hacket i mai 2019, påvirket det ikke BNB for mye. Hvorfor? Rett og slett fordi Binances rykte er altfor imponerende til å bli revet av et enkelt angrep.

I henhold til prisforutsigelsene vil Binance Coin klare å komme seg fra den pågående pandemien og nå et gjennomsnitt på $ 2500 i løpet av de neste fire årene.

Hva vil påvirke Binance Coin i 2021 og utover?

Selv om prisforutsigelser fortsatt er spekulative, bør vi nevne at verdien av Binance Coin kan påvirkes av mange faktorer.

Makrofaktorer, som kryptopriser, kryptonyheter, etterspørsel og tilbud og reguleringer er noen av elementene som kan påvirke BNBs verdi.

Dessuten er det forskjellige skreddersydde faktorer, som suksessen til Binance Launchpad IEO, som spiller en avgjørende rolle i BNBs suksess..

Spesielt Binances ytelse er en av de mest innflytelsesrike faktorene som bør vurderes.

Retningen til Binance.US, lansert i 2019, trenger spesiell vurdering da amerikanske besøkende er blant de mest aktive Binance-brukerne. Merk at amerikanske besøkende utgjorde 8,4% av Binance-byttetrafikken fra og med 2019.

Det er ikke bare potensialet til Binance, men dets unike policyer som påvirker investering. Diskonteringsrenter er utvilsomt en faktor som tiltrekker handelsmenn og investorer. Merk at for det første året var rabatten 50%.

I følge BNBs whitepaper vil det imidlertid ikke være noen rabatter etter år 2022, noe som kan føre til en redusert interesse.

Investering i BNB påvirkes også av brenningen av BNB-tokens. Denne fremgangsmåten, som nevnt tidligere, tar sikte på å øke knappheten ved å redusere antall BNB med 50%.

La oss ikke glemme det knapphet refererer til de digitale mynternes endelige natur: etterspørselen bør overstige tilbudet for å gjøre en mynt mer verdifull.

eToro – Beste megler å kjøpe Binance Coin BNB

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Viktige punkter

  • Binance Coin er en mynt som fortjener en ny titt. Binance ble opprettet av Binance-sentralen for å hjelpe Binance-brukere med å betale for transaksjonsgebyrer på plattformen.
  • Binance ble opprinnelig lansert på Ethereum blockchain, men flyttet til sin egen blockchain, Binance Chain. Merk at Binance Chain ikke støtter smarte kontrakter.
  • Binance Coin er en av de beste verktøytegnene i 2021, og mange eksperter tror at verdien vil øke i årene som kommer. Interessant, det er mange makro- og spesifikke faktorer som kan påvirke BNB, inkludert Binances ytelse.
  • Binances unike nedbruddspolicy og diskonteringsrentene de tilbyr er også viktig for å hjelpe eksperter med å lage prisvarsler. Noen forventer at BNB vil nå $ 250 per mynt innen 2025.
  • Selv om BNB kan være en lønnsom investering, er kryptoinvestering fortsatt et risikabelt foretak, og man bør analysere belønnings-risiko-forholdet til eiendelen de er interessert i..

Hvis du likte å lese artikkelen vår Er Binance Coin en god investering, og bør jeg investere i Binance Coin kan du dele den med alle som kan være interessert i kryptovalutahandel og blockchain-teknologi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me