Er Binance Coin en god investering?

Binance Coin (BNB) er den siste kryptoen i investeringsområdet som rally i en alarmerende hastighet. Dette rallyet kommer etter en DeFi-protokoll som kjører på sin Binance Cryptocurrency Exchange; PancakeSwap overgikk Uniswap fra Ethereum til å bli den største desentraliserte børsen (DEX).

Hvis du vil kjøpe Binance Now, sjekk ut eToro Exchange!

Binance Coin: Hva er det??

trading binance mynt

Binance Coin (BNB) er en populær kryptovaluta for investorer som har vært i investeringsspillet i lang tid. Foreløpig blir det populært blant nybegynnere i handelsbrorskap og skimmere av finansiell informasjon som et resultat av sin bullish løp.

Binance Coin blir nå spioneringen som den tredje kryptoen etter Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH) for å gjøre gevinster eller tjene som en hekk for investorer. Flere diskusjoner har startet beskjæring på meglerplattformer med flere eiendeler som eToro med hensyn til fremtiden til mynten når det gjelder vekst og potensiale i markedet. En så stor økning i interessen er den resulterende effekten av det bullish løpeturen som har galvanisert kryptoverdenen etter miraklene til de to mest populære og største kryptovalutaene etter markedsverdi (Bitcoin og Ethereum).

Binance Coin er en kryptovaluta som kan brukes til å handle i tillegg til å betale avgifter på Binance Cryptocurrency Exchange (BCE).

Bortsett fra den primære bruken av mynten på BCE, kan den også brukes som digital valuta når man investerer i Exchange Traded Funds (ETF), aksjer samt andre eiendeler..

Hvem opprettet Binance Coin og når begynte det å handle?

Chanpeng Zhao grunnla Binance i 2017. Han er en utvikler som har vært mye involvert i etableringen av høyfrekvent handelsprogramvare. Zhao har tidligere tjent som OKCoins administrerende direktør og var en del av Blockchain.infos utviklingsteam.

Hvorfor ble den opprettet?

Mynten ble opprettet med den hensikt å drive en innfødt krypto eiendel kalt BNB, som er ment å tilby en alternativ måte å betale for avgifter belastet handelsmenn ved bruk av Binance Cryptocurrency Exchange (BCE).

Hvor ble den opprettet?

Opprinnelig basert i Kina, flyttet Zhao Binances servere og hovedkvarter til nabolandet Japan som et resultat av strenge regler fra den kinesiske regjeringen som til slutt forbød handel med alle former for kryptovaluta i september 2017. Japan skulle være et trygt fristed for kryptoen selskapet, men landets Financial Security Agency (FSA) kunngjorde at “med virkning fra juni 2018 vil det være et direkte forbud mot alle kryptovalutaer som gir tilstrekkelig grad av anonymitet”. Binance etablerte som et resultat kontorer i Taiwan og før Japans forbud kunngjorde i mars 2018 at BNB hadde til hensikt å åpne et kontor på Malta. Etter å ha signert et memorandum of Understanding (MOU) med regjeringen i Bermuda, gjorde Binance det samme med Malta Stock Exchange for å utvikle en plattform for handel med sikkerhetstokener. For tiden er hovedkontoret til Binance på Malta.

Hvor mange binance mynter er det i forsyningen?

Etter at det første mynttilbudet (ICO) ble lansert i juli 2017, ble BNB-tokens fordelt på tre deltakere (Binance Founding Team, Angel Investors og General Public).

Totalt ble det distribuert 200 millioner Binance-mynter, 50% som er representert med 100m for offentlig salg, 40% som er representert med 80 millioner for grunnleggerlaget og 10% som er representert av 20 millioner for engleinvestorer.

På grunn av token brenner som utføres av Binance Team, er den totale og maksimale tilførselen av Binance Coin 170, 532 785 BNB med en nåværende sirkulasjon på 154, 532, 785 BNB.

Binance Coin: Vil det være en god investering i 2021?

Binance Coin er en god investering i 2021. Ifølge Arslan Butt, indeksanalytiker for FX-ledere, “Binance er midt i en produktutviklingsstasjon som vil se lanseringen av flere nye kryptovalutaprodukter” som vil se børsen konkurrere om en større andel av Decentralized Finance (DeFi) -markedet.

Digital Coin Price spår at BNB vil handle til en pris på $ 409,81 i slutten av juni og sannsynligvis vil avslutte året med en handelskurs på $ 881,64. Denne bullish trenden vil bli støttet av Binances desentraliserte børs (PancakeSwap) som hittil i 2021 har gitt Ethereums Uniswap stor konkurranse om hvilken desentralisert utvekslet (DEX) som vil dominere DeFi i nær fremtid..

Så er Binance Coin en god investering?

De fleste investeringer kommer ned til risikofaktoren. Med andre ord, oppveier de potensielle fordelene de mulige konsekvensene av risikoen? Binance Coin har absolutt noen risikofaktorer, men det blir mer og mer mainstream og har produktutviklingen og DeFi-markedet å.

Enkelt sagt, Binance Coin er aktiv med lav risiko med mange potensielle fordeler. Det er noe du absolutt bør undersøke før du vurderer å legge det til i porteføljen din.

BNB har plutselig blitt mange investorer som kryptoaktiva som kommer nærmest eller bryter prismilepælen på $ 1000 i 2021.

De viktigste driverne for Binance Coin har å gjøre med investorer som gjør alt for å finne andre muligheter for handel i Decentralized Finance (DeFi) -området. Foreløpig trodde flere investorer godt på Ethereums oppgraderte plattform som heter Ethereum 2. 0.

Ethereums plattform brukte Decentralized Finance og hadde Uniswap som sin ledende protokoll som ga ekstreme bølger i kryptostratosfæren når det gjelder utlån, lån og investering.

Uniswap styrker handelsmenn, utviklere og likviditetsleverandører på en finansiell markedsplass som er tilgjengelig og åpen for alle. Uniswaps desentraliserte børs (DEX) slo 100 milliarder dollar i handelsvolum mandag 15. februar. Dette er den første desentraliserte børsen (DEX) som når dette enorme tallet. I januar 2021 slo Uniswap $ 20 milliarder i månedlig volum for første gang. I en vri av hendelser i løpet av kort tid har investorer søkt etter nye måter å handle på og gi god avkastning på investeringene.

Heldigvis har mange av dem funnet en annen Decentralized Exchange (DEX) kalt PannekakeSwap som bringer en direkte konkurranse til Ethereum Uniswap. 19. februar ble Binances PanCakeSwap den første desentraliserte børsen (DEX) som har handelsvolumer på $ 1,6 milliarder dollar som går gjennom plattformen daglig, ifølge CoinGecko.

DEX som kjører på Binance Smart Chain bokførte antall PannekakeSwap overgå Uniswap på Twitter som var representert med henholdsvis $ 1 298 899 262 og $ 1 297 138 344. PancakeSwaps handelsvolum har vært ekstremt imponerende. Det har skutt opp fra $ 37 millioner 1. januar 2021 til $ 1.1 milliarder 17. februar 2021, som er representert med en økning på 2800%.

Binance Coin (BNB) endte 2020 på en høy med en handelskurs på $ 37,38 31. desember. Roman-token handlet til $ 44,31 den 1. februar 2021 og stengte til $ 332,62 fredag ​​19. februar. På tidspunktet for ved å skrive denne artikkelen handlet mynten mellom $ 280 og $ 295. Binance Coin, som er den opprinnelige kryptovalutaen i Binance Smart Chain, har en markedsverdi på 45,652 milliarder dollar.

Les mer: Fordeler og ulemper ved å investere i Binance Coin, vil det være en millionærmaker?

Binance i sammenligning med Ethereum

binance-mynt

Nettverkshastighet

Ethereum gjort en oppgradering til plattformen for å øke sikkerheten og transaksjonshastigheten. Det introduserte Ethereum 2.0 som benytter en PoS-mekanisme, mens Ethereum 1.0 (gammel plattform) brukte en proof of work-mekanisme (PoW). Nettverket i Ethereum 2.0 støtter 100.000 transaksjoner per sekund mens nettverket i Ethereum 1.0 støttet opptil 30 transaksjoner per sekund. I tillegg har de fleste bevis på innsats (PoS) -nett redusert nettverkssikkerhet fordi det består av et lite sett med validatorer som gjør det mer sentralisert. Men den nye oppgraderingen er sikret fordi den er desentralisert og krever minimum 16384 validatorer.

Binance’s Smart Chain (BSC) tilrettelegger for mer enn 1,4 millioner transaksjoner per sekund som har gjort Binance til verdens største kryptokursutveksling.

Koste

Økningen i antall handelsvolumer i PancakeSwap (Binance) har ført til at investorer har funnet en relativt billigere plattform for å fortsette sine handelsaktiviteter.

Ethereums bullish løp så langt hadde en stor kjøretur som er kostnad for prosessering gjennom sin desentraliserte børs, Uniswap, som har truffet doble tall. Det har vært en velsignelse og en forbannelse på samme tid. Som en velsignelse har gruvearbeidere av Ethereum (ETH) satt opp enorme summer som lyder bra. Dessverre setter dette en enorm buk i den økonomiske ressursen til desentraliserte investorer. En enkel overføring fra en lommebok til en annen lommebok gir deg minst $ 10. Data fra BIT INFO CHARTS rapporterer at “gjennomsnittlig transaksjonsgebyr er oppover $ 10 og noen ganger kan koste mer enn $ 20”. Som William Foxley fra CoinDesk uttrykker det, “skyver gassavgiften mange investorer inn i andre DeFi-prosjekter”.

Tilfeldigvis ser de ut til å ha funnet en i konkurrent Binances desentraliserte børs, PancakeSwap. Fredag ​​19. februar 2020 økte BNB-prisen ytterligere 50% flipping Tether (USDT) som den tredje største kryptovalutaen etter markedsverdi. Det mest tiltalende aspektet ved å investere i BNB for deg som handelsmann er at det er en rabatt på 25% for å gjøre transaksjoner med BNB på Binance’s Exchange. Denne rabatten var langt bedre da den først lanserte sitt Initial Coin Offering (ICO), da den sto på 50%. Totalt sett er Binance og Ethereum like på mange måter, men avviker litt med hensyn til nettverkshastighet og gjennomsnittlige transaksjonskostnader.

Vil Binance Coin fortsette å sveve seg i 2021?

Binance Coin startet 2021 på en veldig bullish note, og den trenden ser ut til å fortsette for kryptovalutaen.

De fleste eksperter er enige om at Binances pris kan krysse $ 1000 innen utgangen av 2021, og i tråd med de siste trendene; det ser ut til å være på sporet for å oppfylle eller til og med overgå disse forventningene.

BNB vil fortsette å sveve i 2021 ettersom flere selskaper fortsetter å integrere mynten i systemet sitt for å bli brukt som betalingsalternativ. I tillegg blir BNB brukt som sikkerhet for kryptostøtte lån som har sett en økning i antall mennesker som er nedlatende for DeFi, spesielt på PancakeSwap-protokollen..

Etter vellykket salg av Fetch.AI (FET) token og BitTorrent Token (BTT) og Celer Network, planlegger Binance å gjenopplive de første mynttilbudene ved å generere kvalitetstokener med sterke brukertilfeller. Dette vil på sikt oppmuntre til massiv deltakelse som øker handelsvolumet, øker symbolets adopsjon og resulterer i en prisøkning.

I følge Messari (en online database for kryptoindustrien), “økte avkastningen på Binance de siste seks månedene fra 154% det siste året til 560%.”

Ifølge eksperter på Long Forecast vil BNB være verdt $ 565 innen utgangen av 2021 og opp til $ 835 innen 2025. Digital Coin Price spår at BNB vil nå nye heltidspunkter på $ 449,41 om året fra nå..

Så hva kommer videre for Binance Coin?

Binance lanserte sitt første BNB Exchange Traded Product på den sveitsiske børsen (Ticker: ABNB), noe som viser at BNB er en flott instrument for krypto- og tradisjonelle markeder. BNB betjener andre funksjoner som å brukes på forskjellige selgere over hele verden. Token kan brukes til å kjøpe lodd, virtuelle gaver og fungerer som et utall formål i underholdningsverdenen.

Videre kan BNB brukes til betalinger i flere bransjer som inkluderer 217 butikker og markeder, 27 e-sport og fantasy-spillnettverk, 12 gambling nettsteder, 66 forretningstjenester, 37 nettmarkedsføring og utviklingstjenester, 17 turisme, reise og leie (gjestfrihetstjenester), 222 internettjenester, 128 forretningstjenester og 25 frakoblede tjenester.

Populært blant alle disse bransjene er reiser og hotellbookingsider Travala.com, Greitai, Xceltrip og Clube Turismo, klesfirma Park og Finch, online sikkerhetsnettsted WPSec.com, webhotell HostMeNow Limited, finansselskap Biteris, Gullsmed Rudraxis og betalingsprosessor for kryptovaluta Myntbetalinger.

Flere nye selskaper har sluttet seg til Binance-familien og aksepterer tokens som betaling, og de er konsulent- og designfirma Min lille bedrift, kunstbutikker Bobby Gongs og Kult! Galleri, sports- og underholdningsselskap Xtreme Spirit & Partnermerker og farmasøytisk selskap BCHLIX Inc..

Romantegnet kan også tjene som sikkerhet for lån på plattformer som YouHodler. YouHodler er et sveitsisk selskap og gjennom sin YouHodler FinTech-plattform som er fokusert på kryptostøttet utlån med “stablecoin” -lån (PAX, USDT, USDC og TUSD), fiat (EUR og USD), crypto (BTC), høy- gir sparekontoer samt krypto / krypto og krypto / fiat konvertering. I 2019 ønsket YouHodler BNB velkommen til listen over sikkerhets- og konverteringsalternativer. Konsernsjef i YouHodler, IIya Volkov, uttalte at “BNB gjør en god jobb med å integrere krypto i den tradisjonelle finansverdenen, slik at BNB vil vokse i betydning over tid, og nå kan brukerne dra nytte av dette.”

En annen FinTech-gruppe som har betjent millioner av mennesker over hele Europa i mer enn ti år, Nexo har også lagt til Binance Coin som sikkerhet for øyeblikkelig krypto-støttede lån, og dette ble gjort mulig fra 1. juli 2018. Nexo er støttet av Credissimo som alltid har operert under streng overholdelse av tilsyn fra flere europeiske bank- og finansielle tjenestetilsynsmyndigheter. Det Nexo gjør er å hjelpe investorer med å låse opp verdien av formuen ved å gi dem øyeblikkelige lån i USDT (Tether), USD og EUR mot deres kryptobeholding. I stedet for å selge eiendelene sine, kan investorer pantsette dem til Nexo og få øyeblikkelig likviditet og i tillegg beholde den fremtidige verdien av økningen i pris på deres poletter og kryptovalutaer..

Nexo-brukere lånte allerede enorme beløp ved å bruke NEXO’s Dividend Token, Ethereum (ETH) og Bitcoin (BTC) før Binance-mynten ble lagt til.

Binance Coin (BNB) gir låntakere en rabatt på 50% og gir dem rett til 30% utbytte fra selskapets nettoresultat.

I juni 2020, Kava Labs ‘DeFi Lending Platform gikk live med BNB Collateral Support. Plattformen lar nettverksdeltakere tjene belønninger, USDX (Kava’s crypto-backed stablecoin) lån og Binance Coin (BNB Collateral).

En representant fra selskapet sa: “Med denne lanseringen har Kava Labs som mål å åpne dørene til desentralisert økonomi for BNB-samfunnet, og snart planlegger de å gjøre det samme for større kryptorom”.

I oktober 2019 INLOCK Plattform kunngjorde at BNB nå kan brukes som sikkerhet for lån. INLOCK hevder det er et av de tryggeste stedene når det gjelder kryptostøtte lån. Dette støttes av å tilby en plattform der kundene kan lagre en kombinasjon av deres kryptovalutaer i en enkelt kontrakt for å redusere den negative effekten av kortsiktige prissvingninger.. INLOCK var på ERC-20-nettverket med BNB i februar 2019, men droppet ERC-nettstøtten og byttet til Binance Smart Chain.

Binance VISA-kort har også blitt introdusert for å tjene som et annet betalingsalternativ for å gjøre det mulig å kjøpe de tingene du elsker med krypto. Tilgjengelig på mer enn 60 millioner selgere, du overfører bare krypto fra din spot lommebok til din kortlommebok og du er klar til å kjøpe hva du vil når som helst og hvor som helst i verden.

I 2020 kunngjorde Binance Bunt, en afrikansk-fokusert app for sosiale betalingssystemer for krypto og kontanter som lar brukerne sende, motta og be om fra jevnaldrende.

I juli 2020 kjøpte Binance Sveip (en digital lommebok med flere aktiva og VISA debetkortplattform som lar brukerne bruke, kjøpe, konvertere og selge kryptovalutaer for et ikke oppgitt beløp). Sveip og Binance vil bidra til å bygge bro over gapet mellom digitale eiendeler og fiat-valutaer ved å presse på for adopsjon av kryptovalutaer i mainstream. Dette vil gjøre det mulig å kjøpe og betale rent gjennom tradisjonell finansielle systemer.

Med slike anskaffelser og bruk på tvers av en rekke bransjer, er det et stort potensial for vekst i nær fremtid. Binance Coin (BNB) trives også med andre faktorer som PancakeSwap som gir store gevinster i det desentraliserte børsområdet og goodwill til ytelsen til de største kryptovalutaene (BTC og ETH). Når det er sagt, når Binance’s Exchange handelsvolum som ikke var forventet før, og har vist at det kan overleve alene som en del av DeFi-vekst og kvaliteten på prosjektene sine..

Binance Coin Price Prediction in 2021 And Beyond

Og hva sier eksperter når det gjelder prisforutsigelser for Binance Coin (BNB)?

Som investor er det å kaste en gullkrukke i havet å ta blikket fra kryptoverdenen nå. Hvert sekund, minutt og time teller. Du kan oppnå sterke gevinster i løpet av en givende dag, og et stort utsalg gir deg rødt dagen etter.

binance mynt pris prediksjon diagram

I følge Digital mynt, Binance Coin vil handle i prisen på $ 1,201,33 opp til $ 1,481,37 i fremtiden. Det ser romantegnet ha en avslutning på minst $ 460,37 på slutten av 2021.

De Wallet Investor tror ikke Binance Coin vil krysse $ 1000 i 2021.

I en case study-tilnærming av Crypto Market-eksperter, Coinpedia rapporterte at BNB kan handle på $ 500 Innen utgangen av året.

BNB vil slå $ 727,53 innen årets slutt, ifølge Gov. Capital.

“BNB vil nå nye høyder og vil definitivt treffe $ 600 per mynt i 2021 eller i de første månedene av 2022 ”, Pris for digital mynt.

Gjennomsnittsprisen på alle spådommer fra eksperter som bidrar til disse investeringsnettstedene er $ 637,506. Dette betyr at det er vekst i romantegnet.

På den annen side er det mange eksperter som Sarah Smith fra Investor Place som kom med dristige påstander om at Binance Coin hadde 200 dollar som milepæl torsdag 18. februar, bare for å se den digitale aktivahandelen mellom $ 223,342 og $ 309,086 i helgen 20. og 21. februar 2021.

Kryptoaktiva er ustabile, men overvåker daglige nyheter, og enda viktigere, kommentarer fra andre investorer vil hjelpe deg med å bedre bestemme prisen, slik at du ikke vil lide noen form for tap underveis.

Ikke gå glipp av: Binance Coin Price Predictions 2021-2025

Hvordan investerer jeg i Binance Coin?

Det er tid for å lese høyt undersøkte artikler om krypto, og det er tid for å sette all informasjon sammen og iverksette tiltak som er å investere i romantegnet. I den elektroniske verden har det vært en boom i finansverdenen som har ført mange individer til å utvikle høyfrekvente handelsplattformer.

I den grad du ønsker å fortsette med investeringene dine, må du ta en smertefull avgjørelse som er realistisk å grundig undersøke om online megling før du stoler på pengene dine.

Hos Trading Education er det vårt kjennetegn å levere de beste handelstips og ideer til våre lesere og blant alle meglerhusene, den som merker av alle boksene våre mht. sikkerhet, skalerbarhet og kvalitet er eToro.

Det er to måter å kjøpe Binance Coin på eToro.

De FØRSTE MÅTE involverer fire (4) forskjellige faser.

For at du skal få en konto online, er det første trinnet du må ta MELDE DEG PÅ. Forsikre deg om at detaljene du oppgir er autentiske. Men det er kryptoinvestering, kan jeg ikke være anonym? Vær oppmerksom på at hvis du bestemmer deg for å bruke mynts morselskap Binance Exchange til å kjøpe mynter, trenger du en bekreftet konto. Dessverre etterlater dette et fotavtrykk digitalt av informasjonen din og reduserer søken etter anonymitet. I tillegg øker det din forutinntatte tankegang om at kryptorommet er en verden som bare kan sees i inkognitomodus. Meglingen (eToro) har eksistert for lenge og legger til det sikkerhetslaget på kontoen din og kjøpte mynter.

Den neste fasen av kontoopprettingsprosessen er BEKREFTELSE. Som en del av selskapets policy for å forhindre svindel fra anonyme individer, vil du gå gjennom KYC-prosessen. Du vil bli bedt om å laste opp legitimasjonskort som har fullt navn, fødselsdato, underskrift og utløpsdato (Dette inkluderer førerkort, nasjonalt ID-kort og pass). I tillegg må du oppgi bank- eller kredittkortuttalelser eller internettregninger som ikke er mer enn 6 måneder gamle for å bevise adressen din samt din generelle identitet..

INNSETTING AV FIAT VALUTA er den tredje fasen av prosessen. Som noen som er klar til å kjøpe dine første mynter, vil du gjennomgå bekreftelsesprosessen. Etter dette må du laste opp det vi kjenner som penger (fiat-valuta) (EURO, GBP eller USD), som er et viktig skritt mot å muliggjøre kjøp av BNB.

Det siste trinnet er å KJØP BINANSEMYNTET. Naviger til “Binance Coin” -siden, og ditt første kjøp blir behandlet og lagret på kontoen din.

De ANDRE MÅTE innebærer bare en enkelt fase som er å gå rett til “Binance Coin” -siden og følge MELDE DEG PÅ prosessen som tidligere har blitt diskutert og foreta ditt første BNB-kjøp.

Konklusjon: Er BNB en god investering, og hvor mye vil Binance Coin være verdt?

Det kan ikke benektes at Binance-mynt er en veldig spesiell teknologi som kan forandre verden fullstendig ettersom interessen til Decentralized Finance har tatt over kryptorommet. På grunn av dette forventer både eksperter og analytikere at den forventede veksten av Binance-mynt vil nå ekstreme høyder.

Det er tydelig at Binance Coin kommer til å oppleve betydelig vekst de neste årene. Hvis du vurderer 2021 alene, er årsakene nevnt ovenfor nok til å forstå hvorfor BNB kan eksplodere i 2021.

Totalt sett gir Binance Coin (BNB) investorer sømløse transaksjoner og høy sikkerhet. Interessen til Decentralized Finance har overtatt kryptoinvesteringene og har prisene som skyter til nye høyder daglig. Det er en stor sjanse for at BNB vil slå $ 1.000 på slutten av året basert på kryptospekulasjon. Det er en annen sjanse for at prisen vil variere fra $ 150 til $ 350 eller langt under.

Med Binance (BNB) som bruker 20% av selskapets fortjeneste for å brenne mynter kvartalsvis, i en ikke så fjern fremtid, vil det totale volumet av mynter som blir handlet være relativt lite, begrenset til 100 millioner. Dette vil til slutt føre til lovene om etterspørsel og tilbud, hvor jo mindre tilbudet av mynter og jo høyere etterspørsel etter det, vil prisen automatisk sveve til nye milepæler nybegynnere og ekspertinvestorer aldri spådd.

Figurene nedenfor skisserer noen av Potensiell høyt og lavt av Binance Coin-prediksjonsprognoser i 2021, 2022, 2023 og 2025 tilbudt av bransjeeksperter. Du kan få en enkel titt på minimums- og maksimumsprisvarselet for BNB.

År Høy Lav
2021 $ 1072,00 $ 290,30
2022 $ 1223,50 $ 378,30
2023 $ 1585,00 $ 474,20
2024 $ 1821,00 $ 682,00
2025 $ 2495,00 $ 1275,00

Binance Coin er her for å bli og tjene som betalingsalternativer for alle slags personer. Du som individ må ta en beslutning om denne mynten er en god investering eller ikke fordi alle former for investeringer er risikable. Med det som skjer i kryptoverdenen er Binance Coin en god investering fordi den har markedet (handelsvolum) og er klar til å bli en av de store hitters i 2021.

eToro – Beste megler å kjøpe Binance Coin BNB

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me