Er Bitcoin Cash en god investering, og bør jeg investere i Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash Investering

Bør jeg investere i Bitcoin Cash? Er Bitcoin Cash en god investering?

Hvis du er ny i verden med Bitcoin Cash-investering, lurer du kanskje på om Bitcoin Cash BCH er en god investering, eller skal jeg investere i Bitcoin Cash ?. Vel, la oss bryte alle Bitcoin Cash-relaterte myter som sirkulerer online før du vurderer å investere i Bitcoin Cash BCH.

Så her er alt du trenger å vite om Bitcoin Cash: en av de mest kontroversielle digitale eiendelene i kryptovaluta-investeringssektoren.

Komme i gang med Bitcoin Cash Investing

For å begynne å investere i Bitcoin Cash BCH, må du først Registrer deg online med en børs som lar deg kjøpe og investere i Bitcoin Cash. En børsmegler er en online plattform som gjør det mulig å kjøpe og selge Bitcoin Cash, så vel som mange andre kryptovalutaer de har oppført på plattformen sin..

Hvis du vil kjøpe og investere i Bitcoin Cash BCH raskt og enkelt med kredittkortkontrollen din eToro Exchange!

Hva er Bitcoin Cash?

Før vi utforsker potensialet til Bitcoin Cash som en investering, skal vi prøve å forstå arten av Bitcoin Cash.

Bitcoin cash BCH er en av de 10 beste kryptovalutaene. Skjønt ikke bare invester i noen eiendeler bare fordi det er populært! Du bør i stedet investere i noe du kan forstå og kunne evaluere.

Så tilbake til spørsmålet, hva er Bitcoin Cash? Bitcoin Cash er en kryptovaluta opprettet i 2017 som en hard gaffel av Bitcoin. Her skal vi nevne at en hard gaffel refererer til radikale endringer i en blockchain-plattforms protokoll; endringer som alle noder skal overholde.

Selv om Bitcoin regnes som den mest vellykkede kryptokurrency, vet vi alle at Bitcoin ikke er en perfekt kryptokurrency.

Hastighet eller sikkerhet, det er spørsmålet!

Det er riktig, Etter mange heftige diskusjoner på tvers av kryptovaluta-fellesskapet ble Bitcoin Cash opprettet i 2017 for å forbedre skalerbarheten til Bitcoin og legge til rette for hverdagslige transaksjoner og investering.

For å oppnå dette målet, Bitcoin Cash ble designet med åtte ganger større blokker enn Bitcoin – et faktum som tiltrekker seg mange kryptovalutainvestorer til å vurdere å legge til Bitcoin Cash i porteføljen og å investere i Bitcoin Cash BCH.

Her skal vi merke oss at størrelsen på enhver Bitcoin-blokk er begrenset til 1 MB, som antas å gi nok tid mellom transaksjonene for å forbedre validering og sikkerhet.

Er Bitcoin Cash en god investering?

Ja, Bitcoin Cash kan være en god investering og en fin måte å diversifisere porteføljen din når du gjør det riktig.

Sannheten er at Bitcoin Cash har en markedsverdi på $ 4,814,767,530 og et døgnåpent handelsvolum på $ 1 666 584 587, i skrivende stund, noe som gjør Bitcoin Cash til en av de 10 mest solgte kryptovalutaene der ute.

bitcoin kontant pris diagram

Men hva betyr det for investorer? Vi blir ofte bombet med tall vi knapt forstår, så la oss sette tall i perspektiv. Et høyt handelsvolum betyr høy likviditet, eller hvor lett en eiendel kan kjøpes og selges. Markedsverdi refererer derimot til verdien av en eiendel på markedet.

Mens mange faktorer kan påvirke suksessgraden for kryptovalutainvesteringer, inkludert etterspørsel og tilbud, markedssentiment, kryptonyheter og teknologiske innovasjoner, er sannheten at mange store Bitcoin-investorer mener at Bitcoin Cash er en god investering.

Interessant, en av de viktigste støttespillere av Bitcoin Cash er sjarmerende Roger Ver, kjent som Bitcoin Jesus, som twitret for bare noen få dager siden (13. november): “BCH fungerer som kontanter. BTC gjør det ikke lenger. Derfor er Bitcoin Cash for alle. “

Bør jeg investere i Bitcoin Cash?

Hvorfor bør jeg vurdere å investere i Bitcoin Cash? Det er ikke bare store investorer som er interessert i Bitcoin Cash-investering. Du kan også investere i Bitcoin Cash!

Men er tilgjengelighet nok for deg å investere i Bitcoin Cash? Bare fordi du kan investere i Bitcoin Cash, betyr ikke det at du burde.

Og her, kjære kryptoinvestor, kan vi ikke gi deg et presist svar. Enkelt fordi det ikke er noen tilnærming til kryptoinvestering, og alt er opp til deg og dine økonomiske mål!

Alt vi kan gjøre er å hjelpe deg med å ta en informert beslutning. Og sannheten er at Bitcoin Cash gir raske transaksjonstider, lave avgifter og bedre skalerbarhet enn Bitcoin.

Dermed, hvis du mener at Bitcoin ikke er den eneste mynten det er verdt å se på, og hvis du tror at større blokker kan forbedre skalerbarheten, å investere i Bitcoin Cash kan være det rette alternativet for deg.

Åh, og selv om vi ikke kan love at du vil tjene penger med kryptovaluta, ikke bli overrasket over at antallet investorer som ønsker å ha Bitcoin Cash i porteføljene øker, inkludert:

 • Kryptoentusiaster som mener at Bitcoin Cash er bedre og mer skalerbart enn Bitcoin
 • Investorer som er villige til å ta en risiko og investere i Bitcoin Cash og dets adopsjon på lang sikt
 • Daghandlere som satser på mulige prissvingninger og kryptointeresse i Bitcoin Cash
 • Gruvearbeidere som ønsker å flykte fra Bitcoin og dens konsentrasjon av hashpower

Vil du vurdere å investere i Bitcoin Cash BCH?

Bør jeg investere i Bitcoin eller Bitcoin Cash?

Så er du interessert i å investere i Bitcoin Cash, eller foretrekker du Bitcoin BTC, den første og mest populære kryptoaktiva?

Hvis du fortsatt ikke er sikker, la oss liste opp fordelene med Bitcoin Cash-investering for å hjelpe deg med å ta en informert beslutning.

Selv om Bitcoin Cash er veldig lik Bitcoin, med forskjellige fordeler og ulemper og en begrenset tilgang på 21 millioner mynter, er Bitcoin Cash annerledes og kan bidra til å løse Bitcoins skalerbarhetsproblem.

Bitcoin Cash kan håndtere flere transaksjoner per sekund og har lavere avgifter (rundt $ 0,20) sammenlignet med Bitcoin.

Faktisk kan Bitcoin Cash håndtere rundt 25 000 transaksjoner per blokk; til sammenligning behandler Bitcoin 1.000-1.500 transaksjoner per blokk.

Bitcoin Cash regnes også som en trygg investering som – til tross for sine større blokker – ikke har blitt hacket siden den ble lansert. I motsetning, Bitcoin er fortsatt på en eller annen måte forbundet med ulovlige aktiviteter og Silkeveien.

Til slutt er det imidlertid opp til deg og din tro; bare du kan bestemme om Bitcoin Cash er en bedre investering enn Bitcoin.

La oss ikke glemme at det som fungerer for noen investorer, kan være et forferdelig økonomisk valg for deg, så den endelige avgjørelsen – om du skal investere i Bitcoin Cash eller ikke – er din!

Hvor mye kan Bitcoin Cash være verdt?

Det kan være lurt å vite hvor mye Bitcoin Cash kan være verdt i årene som kommer, før du bestemmer deg for å investere i BCH.

Sannheten er at ingen vet! Kryptovalutamarkedet er svært volatilt og avhengig av etterspørsel og tilbud, så det er vanskelig å gi nøyaktige prisforutsigelser.

På toppen av det viste den pågående pandemien og det bearish markedet det utløste i mars 2020, hele verden at det ikke er noe sikkert i finansverdenen..

Når det er sagt, kan tidligere ytelse og dataanalyse hjelpe investorer og handelsmenn til å forutsi prognoser.

Så la oss starte med Bitcoin Cash og resultatene i fortiden. Da den ble lansert hadde Bitcoin Cash en åpningsverdi på rundt $ 290, som nådde nesten $ 700 dagen etter. På slutten av 2017 hoppet Bitcoin Cash derimot til over $ 4000.

bitcoin kontant ytelse

Bitcoin Cash Performance (Kilde: Capital; Hentet fra https://capital.com/trade-bitcoin-cash)

Siden den gang har Bitcoin Cash vært en mer stabil investering, med en BCH-handel på $ 259,27 i skrivende stund. I følge noen positive spådommer, verdien av Bitcoin Cash kan fordobles i 2021.

For å gi et eksempel, ifølge Digital Coin Price, kan Bitcoin Cash variere mellom $ 500 (maks) og $ 60 (min), og kan til og med nå nesten $ 700 innen utgangen av 2021.

Vi kan bare vente og se hva 2021 har for Bitcoin Cash-investering!

Investerer i Bitcoin Cash risikabelt?

Ja, det kan være risikabelt å investere i Bitcoin Cash, eller andre eiendeler.

Enkelt sagt er ingen svært lønnsom eiendel helt trygg, og kryptokurver er på ingen måte et unntak fra denne enkle regelen. Likevel er det noen ting som direkte påvirker Bitcoin Cash eller hvilken som helst kryptovaluta, og som et resultat av sikkerheten ved å investere i Bitcoin Cash.

 • Et stort fellesskap av tilhengere og entusiaster
 • Et utviklingsteam som jobber med prosjektet.
 • Bred bruk eller adopsjon, dvs. muligheten til å bruke Bitcoin kontant til å betale for ulike betalinger og enkelt å kjøpe og selge det.

Alle disse tre indikatorene ovenfor for Bitcoin Cash er på et sterkt nivå. Derfor kan det tenkes at investering i Bitcoin Cash er tryggere enn å investere i de fleste andre kryptovalutaer, men ikke risikofri!

Sannheten er at Bitcoin Cash har hatt mange opp- og nedturer gjennom årene, men likevel har det noen store muligheter for investorer.

Derfor må du alltid undersøke deg før du bestemmer deg for å investere i Bitcoin Cash og aldri investere mer enn du kan tape. Risikostyring er avgjørende for å hjelpe deg med å sette stop-limit og stop-loss ordrer og overvinne økonomisk nød.

Konklusjon: Er Bitcoin Cash en god investering

investere i bitcoin kontanter

Bør du investere i Bitcoin Cash?

Invester i Bitcoin Cash BCH eller andre eiendeler kan være veldig risikabelt hvis du ikke vet hva du gjør, hovedsakelig i usikre tider. Du spør deg kanskje: “Skal jeg kjøpe Bitcoin Cash akkurat nå?” Så her er en godbit, å investere pengene dine trenger ikke å være komplisert.

Selv om ingen investeringer er risikofrie, kan investering i Bitcoin Cash gi god avkastning de neste årene. Enten du er ny i Bitcoin Cash-investering eller bare nysgjerrig på hvordan du får mest mulig ut av kapitalen din, er det forståelse av hva du skal vite før du investerer i Bitcoin Cash BCH kritisk.

Nedenstående prediksjonstall skisserer noen av Potensiell høyt og lavt av Bitcoin Cash BCH-prediksjonsprognoser i 2020, 2021, 2022, 2023 og 2025+ tilbudt av analytikere og eksperter i bransjen.

År Høy Lav
2020 $ 350 $ 250
2021 450 dollar $ 280
2022 $ 550 $ 330
2023 $ 850 400 dollar
2025+ 1400 dollar $ 500

Til tross for sin kontroversielle historie og uklare fremtid, Bitcoin Cash har klart å bli en av de beste kryptovalutaene.

Så hvis du lurer på om du skal investere i Bitcoin Cash eller ikke, forsikrer vi deg om at den endelige avgjørelsen kommer ned til deg.

 1. Enten du bestemmer deg for å kjøpe eller handle Bitcoin Cash, bør du velge en pålitelig plattform, Like eToro.
 2. Avhengig av målene dine, ikke glem at en streng plan og sunne handelsrutiner er avgjørende, så ikke nøl med å utforske nettstedet vårt for å hjelpe deg med å klatre opp på Bitcoin Cash-suksess.

eToro – Den beste kryptovaluta-plattformen for både handelsmenn og investorer

eToro har vist seg å være pålitelig i bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Viktige punkter

 • Bitcoin Cash er en hard gaffel av Bitcoin opprettet i 2017 for å løse Bitcoins mangler og skalerbarhetsproblemer.
 • En av hovedforskjellene mellom Bitcoin og Bitcoin Cash er at Bitcoin Cash har åtte ganger større blokker enn Bitcoin.
 • Bitcoin Cash har som mål å gjøre transaksjoner raskere, billigere og mer pålitelig over hele verden. Faktisk aksepteres Bitcoin Cash av hundrevis av online- og mursteinforhandlere over hele verden.
 • Bitcoin Cash kan være en god investering og en fin måte å diversifisere porteføljen din når du gjør det riktig.

Hvis du likte artikkelen vår, er Bitcoin Cash en god investering, og bør jeg investere i Bitcoin Cash, kan du dele den med andre investorer som er interessert i kryptovaluta-sektoren.

Bitcoin Cash Investering – Vanlige spørsmål

Hva er hovedformålet med Bitcoin Cash?

Hovedformålet med Bitcoin Cash er å tjene som et digitalt betalingssystem, løse Bitcoins mangler og hjelpe kunder over hele verden til å sende og motta midler enkelt og til lave transaksjonskostnader..

Hvor aksepteres Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash aksepteres nå av mer enn 945 online- og 670 mursteinforhandlere for å hjelpe sine kunder med å utføre kryptovaluta-betalinger for forskjellige produkter og tjenester, ifølge data levert av CNN.

Vil Bitcoin Cash overta Bitcoin?

Mens Bitcoin Cash er en kryptovaluta som har et stort investeringspotensial, er det lite sannsynlig at Bitcoin Cash overtar Bitcoin, regnet som den mest populære og omsatte digitale eiendelen over hele verden..

Hva er den beste plattformen for å begynne å investere i Bitcoin Cash?

Den beste plattformen for å investere i Bitcoin Cash er eToro som lar deg kjøpe Bitcoin Cash med 0% Kommisjon.

Ansvarsfraskrivelse: Kryptovalutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare, og tidligere resultater er ikke en indikasjon på fremtidige resultater.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me