Er Bitcoin en god investering, og bør jeg investere i Bitcoin?

Bitcoin Investing forklart

Bør jeg investere i Bitcoin? Er Bitcoin en god investering?

Hvis du er ny i verden med Bitcoin-investering, lurer du kanskje på om Bitcoin er en god investering, eller skal jeg investere i Bitcoin ?. Vel, la oss bryte alle Bitcoin-relaterte myter som sirkulerer online, før du vurderer å investere i Bitcoin.

Her kan du finne svar på alle dine Bitcoin-investeringsspørsmål.

Men først, hva vet vi om Bitcoin – et av de mest populære søkeordene noensinne?

Bitcoin, ofte sett på som en trygg havn, er en digital ressurs som har revolusjonert hele verden. Opprettet i 2009 av den mystiske figuren til Satoshi Nakamoto, Bitcoin har blitt et lokkende alternativ til bank- og tradisjonelle betalingssystemer.

Hvis du lurer på om Bitcoin er en god investering og spør deg selv om du skal investere i Bitcoin, bare tenk på det! Bitcoin er en desentralisert digital betalingsplattform som ikke styres av myndigheter eller økonomiske myndigheter. Kan du forestille deg å ha gjennomsiktighet og sikkerhet uten tvilsomme avgifter og hemmelige intensjoner – bare du har kontroll over dine egne penger?!

Ingen overraskelse at sprøytenarkomanen rundt Bitcoin har ført til opprettelsen av tusenvis av altcoins, og i mer enn et tiår har kryptoinvestering erobret verden. Selv om forex fortsatt er det største finansmarkedet, vi må være enige om at kryptoer er populære handels- og investeringsaspekter, spesielt i verden av kryptodagshandel.

Men er Bitcoin bare en forbigående storm, eller er den kommet for å bli? Som ekspert Stephen McKeon ved University of Oregon sa, “Spørsmålet har gått fra” vil dette overleve “til” hvor stort vil dette bli? “”

Så er det verdt å investere i Bitcoin i årene som kommer? La oss finne det ut!

Er Bitcoin en god investering?

Siden Bitcoin er den største markedsverdi for kryptovaluta, mener mange handelsmenn at Bitcoin er en god investering sammenlignet med andre kryptoer. Til tross for alle oppturer og nedturer i Bitcoins historie, mener eksperter at Bitcoin-prisen kan vokse videre på lang sikt.

Selv om det er opp til handelsmenn å avgjøre om Bitcoin er en god investering, la oss utforske flere av fordelene og ulempene for å skape et omfattende og objektivt bilde.

Bitcoin er den eldste og en av de mest handlede kryptovalutaene, med en BTC-handel på $ 15 826 i skrivende stund, iht CoinMarketCap.

bitcoin prisdiagram

Med et døgnåpent handelsvolum på $ 31,086,109,111 og en markedsverdi på $ 293,388,849,631, er Bitcoin den mest omsettede kryptovalutaen over hele verden..

På grunn av den begrensede forsyningen på 21.000.000 BTC og gruvebegrensninger, er Bitcoin en av de mest ønskede eiendelene i kryptoverdenen. Akkurat som gull blir investering i Bitcoin sett på som en trygg havn. det er en populær finansiell satsing med lav korrelasjon med andre eiendeler (for eksempel aksjer) og høy likviditet.

På toppen av det, Bitcoin er en fin måte å diversifisere sin portefølje og redusere eksponeringen for risiko, spesielt i tider med økonomisk uro, slik som den pågående koronaviruspandemien.

Samtidig kan det være risikabelt å investere i Bitcoin og andre kryptovaluta på grunn av den høye volatiliteten i markedet. Tro det eller ei, i 2017 nådde Bitcoin en rekordhøyde på nesten 20 000 dollar per BTC, men gikk ned til 4 000 dollar i 2018. Verdien reduserte betydelig fra februar til mars i år, men måneder senere klarte Bitcoin å overleve coronavirus- relaterte bjørnemarked og økte til over $ 12.000. Disse dramatiske prissvingningene kan være risikable for noen handelsmenn og muligheten for andre.

Vil du vurdere å investere i BTC?

Bør jeg investere i Bitcoin?

Gitt volatiliteten til Bitcoin, lurer mange på om Bitcoin er en god investering, og om de bør investere i den. Skal jeg investere i Bitcoin da? Ja og nei! Sannheten er at selv om Bitcoin er en god investering, betyr det ikke at du bør begynne å investere i dag. Handel med kryptovaluta er ikke et spill, men en seriøs finansforretning.

Før du setter i gang, gjør din egen forskning, invester i handelsutdanning, og velg en hederlig megler som eToro. Vurder potensielle risikoer og utvikle en kryptohandelsstrategi som kan hjelpe deg med å øke formuen din over tid. Lær av de beste i feltet!

Hvis du er interessert i desentralisering av valutaer og deres potensial for å erstatte tradisjonell bankvirksomhet, er Bitcoin noe for deg. Tross alt, Bitcoin ble opprettet som et alternativ til tradisjonelle betalingssystemer og byråkrati.

På den annen side, hvis du er mer interessert i blockchain-teknologi og måten det kan lette bruken av smarte kontrakter og desentraliserte apper, så foretrekker du kanskje å investere i andre kryptovalutaer, som Ethereum eller EOS.

Til slutt, avhengig av dine mål og ressurser, Du kan investere kort-, midt- eller langsiktig i Bitcoin og diversifisere porteføljen din.

Skal jeg investere i Bitcoin eller andre mynter i stedet?

Så bør du investere i Bitcoin, eller bør du utforske andre mynter da?

Før vi utforsker potensialene og risikoen ved å investere i andre mynter, la oss ikke glemme at Bitcoin er den første virtuelle mynten noensinne, som har ført til opprettelsen av andre mynter eller alternativer til Bitcoin, derav kalt altcoins.

Noen altcoins, som Ethereum, Ripple, Tezos og EOS, har imponerende muligheter. Ta Ethereum – for eksempel en av de mest populære investeringsalternativene! Ethereum er den nest mest handlede mynten der ute som kan støtte smarte kontrakter og desentraliserte apper.

Det er mange flere undervurderte mynter med stort potensial som også kan eksplodere i fremtiden. Noen kryptoer som BAT kan brukes til å forbedre ikke bare betalinger og juridiske prosesser, men også digital reklame og innhold.

Når det er sagt, kan mindre kryptoer være enda mer ustabile enn Bitcoin, så man må være forsiktig, spesielt når det gjelder Initial Coin Offerings (ICOs) og potensielt falske aktiviteter. Noen eksperter foreslår at du bare investerer 5% av pengene dine i kryptokurver bare for å diversifisere porteføljen din og være trygg.

Men til slutt trenger du ikke å investere i Bitcoin eller andre kryptoer for å diversifisere porteføljen din i det hele tatt. Med hundrevis av handelsmarkeder som: aksjer og råvarer å investere i, er det alt opp til deg å bestemme om det er verdt å investere i Bitcoin.

Les mer:

Bitcoin-prisforutsigelse: Hvor mye vil Bitcoin være verdt i 2021 og utover?

Viktigste kryptovalutaer enn Bitcoin

Investerer i Bitcoin risikabelt?

Gitt usikkerheten rundt Bitcoin og prisene i fremtiden, kan det være risikabelt å investere i Bitcoin, som alle eiendeler. Selv om noen tror på den positive veksten på lang sikt, det er nesten umulig å forutsi om investering i Bitcoin kan være lønnsomt.

Uten en grundig forståelse av kryptoverdenen og faktorene som påvirker Bitcoin-investering, kan det være risikabelt å investere i Bitcoin. Derfor, hvis du bestemmer deg for å kjøpe og selge Bitcoin eller handle kontrakter for forskjell (CFD), alltid investere i tilstrekkelig utdannelse, praksis, risikostyring og selvdisiplin. Hvis det gjøres riktig, kan høyrisikovirksomhetene føre til høye belønninger.

Ikke glem at kryptoinvestering ikke er gambling, så invester aldri mer enn du kan tape. Det anbefales å starte lite med mindre BTC-trinn. Den gode nyheten er at du kan begynne å handle kryptovaluta med så lite som $ 100.

Det er verdt å merke seg at en av de viktigste risikoene i handel er å bli offer for intense følelser, overtillit, stress og grådighet. Derfor er følelsesmessig selvkontroll og selvdisiplin to av nøkkelfaktorene for suksess i verden av Bitcoin-investering.

Hvem bør inkludere Bitcoin i porteføljene?

Hvis Bitcoins fremtid virker lys, hvem kan da ha nytte av å investere i Bitcoin? spør du kanskje.

Å investere i Bitcoin kan være et fantastisk handelsalternativ for daghandlere som ønsker å dra nytte av kurssvingninger og flere små handler i løpet av en enkelt dag.

Bitcoin kan også være egnet for mellom- og langsiktige investorer som vil ha kryptovaluta. Interessant nok, ifølge CoinTelegraph, hodling er en av de mest lønnsomme strategiene, og de som kjøper og holder Bitcoin, tjener vanligvis på 95,4% av tiden.

Selvfølgelig kan investering i Bitcoin være til nytte for mer tradisjonelle handelsmenn som bare søker porteføljediversifisering, så vel som blockchain-entusiaster som tror på fremtiden for Bitcoin og kryptokurrency-teknologier.

La oss ikke glemme at blockchain-teknologi har potensial langt utenfor de finansielle sektorene og kan forbedre områder, som spill, stemmegivning og medisin.

Komme i gang med Bitcoin Investing

investere i bitcoin

Så når du allerede har nok informasjon om Bitcoin-investering, kan du fortelle oss hva du regner med. Skal du investere i Bitcoin eller ikke?

Hvis du har bestemt deg og bestemte deg for å investere i Bitcoin, er du heldig som har dagens nettverktøy og flere ressurser til din disposisjon.

Mens det var vanskelig å investere i Bitcoin tidlig og hovedsakelig forbeholdt gruvearbeidere, kan du nå enkelt kjøpe og selge kryptovaluta og handle CFD-er. Alt du trenger er å finne en pålitelig utveksling som eToro, åpne og finanser kontoen din, og start krypteringen.

Her bør vi nevne at det er forskjellige metoder for å dykke inn i verden av Bitcoin-investering. Man kan kjøpe og holde Bitcoin eller handle den. Det er ikke en hemmelighet at en populær handelsmetode er å handle CFD-er; CFD-er tillater folk å åpne lange og korte posisjoner og bruke gearing.

Bare husk å velge en trygg og pålitelig plattform! Som Bitcoin hakker, for eksempel den beryktede Mt. Gox-angrep, skjer fremdeles, sørg for å holde eiendelene dine sikre og lære å gjenkjenne svindel. Med eToro kan man for eksempel trygt invester i Bitcoin og over 90 kryptopar å handle.

eToro – Den beste kryptovaluta-plattformen for både handelsmenn og investorer

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Bør du investere i Bitcoin?

Invester i Bitcoin eller annen form for investering kan være veldig risikabelt hvis du ikke vet hva du gjør, spesielt i usikre tider. Du spør deg kanskje: “Skal jeg kjøpe Bitcoin akkurat nå?” Så her er en godbit, å investere pengene dine trenger ikke å være komplisert.

Selv om ingen investeringer er risikofrie, har investering i Bitcoin generert omtrent 40% avkastning de siste to årene. Enten du er nybegynner av Bitcoin-investering eller bare nysgjerrig på hvordan du får mest mulig ut av investeringen din, er det viktig å forstå hva du skal vite før du investerer i Bitcoin..

Til slutt kommer den endelige avgjørelsen ned til deg. Hva slags investor vil du være? Finn ut svaret på det spørsmålet, du vil definitivt vite om Bitcoin er en god investering!

Vil du investere i Bitcoin eller andre digitale eiendeler?

Hvis du likte å lese artikkelen vår Er Bitcoin en god investering & Bør jeg investere i Bitcoin, vennligst del den med alle som kan være interessert i Bitcoin.

Videre lesning:

Ethereum vs. Bitcoin: Er Ethereum en bedre investering enn Bitcoin?

Mest populære kryptovalutaer i Storbritannia

Topp 10 kryptovalutaer å investere i 2021

Mest populære kryptovalutaer i USA

Bitcoin Investment – FAQ

Er det verdt det å investere i Bitcoin?

Med tanke på Bitcoins 100.000.000% avkastning og det faktum at den slår ut alle andre eiendeler, inkludert gull, aksjer og olje de siste 10 årene, er det absolutt verdt å vurdere. Bare husk å aldri investere mer enn du har råd til å tape, og bare kjøpe Bitcoin fra en trygg, pålitelig handelsplattform som eToro.

Er det trygt å investere i Bitcoin?

Å investere i Bitcoin er en risikabel og samtidig potensielt høyt belønnet økonomisk satsing. Selv om ingen kan garantere at Bitcoin er en trygg investering, kan du investere i handelsutdanning, praksis og selvdisiplin for å øke sjansene for suksess..

Er det smart å investere i Bitcoin?

Investering i Bitcoin og kryptovaluta er en smart måte å diversifisere porteføljen din, sikre mot inflasjon og støtte desentralisering av betalinger. Å investere i Bitcoin har alltid vist seg å være smart. Bitcoin er også en ekstremt smart investering for de som ønsker å sikre seg mot inflasjon i dollar og andre fiat-valutaer. En av de smarteste måtene å begynne å investere i Bitcoin er å velge en trygg plattform som eToro som lar deg kjøpe og selge eiendeler og handle CFD-er på over 90 par.

Kommer Bitcoin til å krasje?

Selv om ingen kan forutsi fremtiden for kryptovaluta, viser historiske data at Bitcoin har gått gjennom mange oppturer og nedturer, men har alltid klart å overvinne økonomisk og sosial uro, for eksempel den pågående koronaviruspandemien. Interessant, mange eksperter er positive til fremtiden til Bitcoin og tror det kan overgå gull.

Ansvarsfraskrivelse: Kryptovalutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare, og tidligere resultater er ikke en indikasjon på fremtidige resultater.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me