Er Bitcoin en god investering?

Bitcoin (BTC) krysset en stor milepæl i februar ved å klatre over $ 58.000 for første gang. Selv om det er gode nyheter for investorer, kan det være starten på en sterk diskusjon fra ulike finansmyndigheter om hvordan det kan reguleres.

Det har aldri vært en flott tid å overvåke Bitcoin (BTC) og hele krypto-investeringslandskapet enn i 2021 og spesielt februar måned. På tirsdag 16. februar, på grunn av stor etterspørsel fra investorer (nybegynnere og eksperter), kunne kryptovalutaen bryte av den forrige milepælen på $ 40.000 i januar og krysset $ 50.000. På de sene morgentimene fredag ​​21. februar handlet Bitcoin mellom $ 57.500 og $ 58.000. Den nåværende rallyen betyr at krypto eiendelen på mindre enn to måneder har mer enn doblet seg i verdi.

Bitcoin ble skapt av en mann som er kjent under pseudonymet “Satoshi Nakamoto” for å være en spydspiss for den nye formen for valuta som direkte ville konkurrere med fiat-valutaer (Euro, Pound, US Dollar, Australian Dollar, New Zealand Dollar, South African Rand Japanese Yen) etter finanskrisen i 2008 og krasj i boligmarkedet i 2009.

Mr Nakamoto opprettet kryptoaktiva med sikte på å eliminere mellommannen (finansinstitusjoner). Den bruker et desentralisert reskontorsystem som er kjent som blockchain.

Bitcoin er den mest populære kryptovalutaen og har den største markedsverdi fra og med februar 2021 i kryptorommet som ligger over 1 billion dollar. Slike tall er ganske forbløffende for en eiendel som så ut som den var på vei inn i utryddelsesmodus under toppen av pandemien som brakte finansmarkedene på kne i mars måned 2020.

Bitcoin (BTC) opplevde den gang et stort salg av investorer som ifølge Paul Vigna fra Wall Street Journal “var dobbelt så stor som aksjedykket”. Tydeligvis var prisfallet sterkt merket på tvers av meglerhus og børser da eiendelen opplevde en 52-ukers laveste, spesielt i mars måned da den handlet for $ 3 800, noe som så eiendelens handelsvolum synke massivt, og den resulterende effekten var et fall i markedsverdi.

I den grad hvert individ har sett en sjanse til å tjene penger gjennom Bitcoin, er en viktig ting å huske at det ikke er regulert av et enkelt individ. Bitcoin trives med de grunnleggende lovene om etterspørsel og tilbud. Jo høyere etterspørsel etter et produkt, jo høyere pris må folk betale for det. Jo lavere tilbudet av et produkt i tilfelle Bitcoin med bare 21 millioner i gruvedrift, jo høyere pris er folk villige til å betale.

Det er svært ustabilt (uforutsigbart) da det handlet for $ 3 800 i mars og samlet seg til $ 10 596,95 i september, slo $ 20 000 for første gang i desember 2020 og gjorde ytterligere gevinster til $ 40 000 i januar 2021 og i februar samme år har krysset $ 58 000 milepæl.

Enkelt sagt, folk kjøper og selger til hvilken pris de vil i henhold til investeringsmålene. Dette gjør Bitcoin attraktivt for investorer med høy vekst, da en investering på $ 10.000 i september måned 2020 ville ha resultert i mer enn 400% fortjeneste på mindre enn 6 måneder..

På den annen side er ikke crypto konvensjonell investering. Som Danny Cox fra Hargreaves Lansdown (et finansselskap) uttrykker det, kan “kryptokurver forbli nisje, forsvinne sporløst, bli mainstream eller noe i mellom. Enhver investering bør betraktes som svært høy risiko. ”.

Ikke fest alt håpet ditt på en digital valuta og i dette tilfellet Bitcoin; diversifiser porteføljen din slik at du fordeler risikoen mellom alle investeringene dine.

Bitcoin: Vil det være en god investering i 2021?

Hvis vi går etter det ekspertene sier, er det en stor sjanse for at BTC vil være mer verd enn den nåværende handelsprisen i en ikke så fjern fremtid, noe som kan gjøre det til en god investering i 2021.

Den største driveren til Bitcoin før pandemien var fansen, hovedsakelig vekstinvestorer som så en mulighet i at kryptoaktiva ble en bærebjelke i finansstratosfæren. Etter pandemien handlet eiendelen til en pris ($ 3800) som var i risikonivået til nybegynnere og til og med ekspertinvestorer som så en stor sjanse til å skjerme tapene sine fra andre investeringer med krypto.

Bitcoin har økt mer enn 150% fra desember 2020, og denne gangen er ikke de viktigste driverne skjev mot en enkelt retning. Det har vært en stor tilstrømning av investorer fra store institusjoner som universitetsfond, investeringsforeninger og pensjonsordninger som er av troen på at eiendelen er kommet for å bli.

Nye investorer mener at finansielle myndigheter med tiden vil finne en bedre måte å regulere mynter på ved å identifisere alle smutthull og sette passende tiltak for å beskytte investeringene..

Til syvende og sist var dette ikke tilfelle under kryptoens beste okseløp i 2017 da den steg til $ 19 783,21 den 18. desember 2017 før han led lavdepunkter i mars i løpet av pandemien. De eneste menneskene som viste interesse, var detaljistinvestorer som beskyttet det fordi det ikke var regulert av noen sentralmyndigheter og andre som kjøpte det basert på The Fear of Missing Out. Som et resultat av spekulasjoner om muligheten for å gjøre store gevinster, kastet visse individer litt penger i det.

Vanligvis tar folk investeringsbeslutninger basert på tillit og i pengemarkedet ekspertråd fra vanlige finansielle tjenesteselskaper. JP Morgan har vært en sterk motstand mot bruk av BTC i lang tid. I 2017, i en artikkel av The Guardian, merket JP Morgan-sjef Jamie Dimon “Bitcoin et svindel som vil sprenge”. I en vri av formuer har investeringsbanken og holdingselskapet for finansielle tjenester nå støttet den digitale valutaen og “føler at den kan ha en lys fremtid”.

I en finansiell nyhetsartikkel av BUSINESS INSIDER gjentok JP Morgans investeringseksperter at “Bitcoin kan rally så høyt som $ 100.000”. I desember 2020 kom forsikringsgiganten MassMutual til BTC-klubben med en investering på 100 millioner dollar som var for forsikringens generelle investeringskonto. Forsikringsselskapet kjøpte kryptoen gjennom New York Digital Investment Group (NYDIG) som bekreftet myntens gradvise appell og tilstedeværelse i finansverdenen. Conservationist, filantrop og hedgefondssjef Paul Tudor Jones kjøpte i andre kvartal 2020 Bitcoin som en sikring mot inflasjon ettersom sentralbanker over hele verden begynte å trykke penger og sammenlignet den digitale mynten med gullhandelen på 1970-tallet..

Som et resultat av ikke å være regulert av noen institusjon og være åpen for investorer uansett hvor de befinner seg på jordens overflate, vil ikke prisutsvingene til den digitale eiendelen stoppe, og det er også uforutsigbarhet.

Vil Bitcoin fortsette å sveve i 2021?

Bitcoin slår gradvis bølger inn i den økonomiske hovedstrømmen og vil samle seg basert på aksepten den mottar fra store aktører i det økonomiske spillet som mener det er fremtidens moderne valuta. Mange eksperter er enige om at prisen på BTC vil øke i 2021 på grunn av en bølge av penger fra både institusjonelle og private investorer..

De største nyhetene i kryptoinvesteringslandskapet er investeringen på 1,5 milliarder dollar i Bitcoin av Tesla Chief Executive Officer (CEO) Elon Musk, som har vært en stor talsmann for bruk av kryptovalutaer. Tesla som selskap ga ut en uttalelse som gjentok deres tro på den digitale mynten at “det gikk mot å tillate kunder å betale for sine produkter med kryptovalutaen”.

For øyeblikket har bitcoin fått troverdig støtte fra flere online betalingssystemer. Populære blant dem er PayPal, Cash App og Skrill, som lar kundene bruke kontoene sine til å holde, kjøpe og selge mynter.

En annen stor aktør i finanssektoren VISA kunngjorde i oktober 2020 at de planlegger å ha kontakt med kryptobørs, Coinbase, for å tilby bitcoin-relaterte debet- og kredittkort.

Flere investorer stoler på futures for å kunne ta investeringsbeslutninger. Økonom Robert Shiller tror på viktigheten av futures og har til og med antydet at “2017-boblen kan ha vært knyttet til det faktum at det ikke var bitcoin-futures på den tiden”. Bitcoin-futures og opsjoner samt blockchain-relaterte fond har gått langt for å gi et stort sikkerhetslag til investorer som ellers kunne ha vært redd for volatilitet og tanken på å miste noen eller alle pengene sine. Futures hjelper investorer med å spekulere i fallende priser.

Ikke gå glipp av: Hvorfor Bitcoin kommer til å eksplodere i 2021

Bitcoin-prisforutsigelse i 2021 og utover

Tidligere naysayer, JP Morgan, tror at bitcoins pris vil slå $ 100.000 i 2021.

Hver prisforutsigelse fra både enkeltpersoner og eksperter, BTC, finner en utrolig måte å overgå den på, og etterlater mange selgere i støvet om hvorfor solgte jeg den? Som Clem Chambers formulerer det, “mynten kan være verdt $ 1 million en dag eller kan falle ned til de normale prisnivåene mange forventer. Dette er fordi prisen blir sterkt påvirket av personlig FOMO og bedriftens FOMO, og inntil den impulsen går, kan ingen virkelig bestemme prisen på den digitale eiendelen. “.

I august 2020 slo Bitcoin $ 10.000, og flere solgte mynten med $ 8.500, og ga mesteparten av motstanden til den økte til $ 20.000. Til denne prisen følte flere investorer at et stort utsalg var på vei, og til deres overraskelse har den nåværende prisen på Bitcoin i februar 2021 krysset $ 57.000.

bitcoin prisdiagram

Slik det ser ut, ser hver uke med ikke å investere i BTC og andre mynter ut som en stor mulighet som er savnet.

Les mer: Hvor mye vil Bitcoin være verdt i 2021 og utover?

Hvordan investerer jeg i Bitcoin?

Etter hvert som kryptovaluta blir populær, er det flere handel og børser der du kan foreta investeringer. Basert på erfaring og brukervennlighet, eToro gir en flott plattform hvor du kan kjøpe Bitcoin.

OPPMELDING er det første trinnet i å opprette en konto online. Forsikre deg om at de autentiske detaljene er gitt.

KONTOVERIFISERING er det andre trinnet i prosessen. For å sikre sikkerheten til kontoen din og som en del av KYC (å kjenne din kunde), må du laste opp førerkortet ditt eller passet ditt) og bevis på adresse for å hjelpe deg med å bekrefte identiteten din.

INNSETT FIAT VALUTA er neste trinn. Når du har gjennomgått bekreftelsesprosessen, kan du følge instruksjonene og sette inn fiat-valuta (USD, GBP og EURO), som er et nødvendig trinn for å gjøre et kjøp av BTC mulig.

Det siste trinnet er å TA DITT FØRSTE BITCOIN KJØP. Med midler på kontoen din, naviger bare på “Bitcoin” -siden, og ditt første kjøp er på vei.

Merk at Bitcoin kan kjøpes brøkvis hvis du ikke har penger til å kjøpe 1BTC. Du kan kjøpe en del av helheten avhengig av din personlige økonomi eller gjeldende investeringsmål. For eksempel, hvis den nåværende prisen på BTC er $ 57 000, kan du kjøpe 10% av mynten til $ 5700 som er 0,1 BTC eller 1% av mynten til $ 570 som er 0,01 BTC.

Så er Bitcoin en god investering? Konklusjon

Ja, det er en god investering. Ifølge epxerts vil Bitcoin fortsette i flere år ved å være den mest populære kryptovalutaen, samt ha den største markedsverdi. Oppsamlingen av mynten betyr at hvis den i løpet av de neste månedene opprettholder sin fremdrift, vil den bli verdsatt til $ 100.000 per mynt og nå rundt $ 2 billioner i markedsverdi.

Begrensningen i tilbudet på 21.000.000 av skaperen har vært svært viktig for suksessen.

Store selskaper som AT&T, Expedia, PayPal, Shopify og Microsoft godtar Bitcoin som betaling. Etter hvert som flere selskaper blir åpne for å legge til kryptoen i betalingsalternativene, vil den ikke bare være populær, men få en kultstatus for bruken, akkurat som online betalingsplattformer PayPal, Skrill, Neteller, Cash App og WebMoney gir flere betalingsmåter for kunder.

eToro – Beste plattform å kjøpe Bitcoin

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Les mer:

10 fettslagsprognoser for Bitcoin for 2021

Bitcoin-prisforutsigelse

5 grunner til at Bitcoin kan doble pengene dine i 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me