Er Cardano en god investering, og bør jeg investere i Cardano?

Investering i Cardano: Komme i gang

Skal jeg investere i ADA? Er Cardano en god investering?

Hvis du er ny i Cardano-investeringene, lurer du kanskje på om ADA er en god investering, eller skal jeg investere i det ?. Vel, la oss bryte alle Cardano-relaterte myter som sirkulerer online før du vurderer å investere i ADA.

Fortsett å lese for å lære mer om Cardano – en av de beste digitale eiendelene i 2021.

Men la oss starte med det grunnleggende først: hva er Cardano i utgangspunktet?

Hva er Cardano?

Cardano er en av de beste kryptoene som er verdt å se i 2021. Cardano er en desentralisert open-source blockchain-plattform det er også et av de første fagfellevurderte nettverkene.

Som et desentralisert nettverk blir Cardano et utrolig alternativ til tradisjonell bankvirksomhet, noe som kan hjelpe ikke-bankede med å få tilgang til finansielle tjenester og utføre betalinger. Dette er viktig fordi antall mennesker uten tilgang til finansielle tjenester over hele verden – spesielt i de fleste utviklingsland – er alarmerende høyt..

Tross alt har kryptokurver som mål å gi et alternativ til tradisjonelle betalingssystemer, vekk fra myndigheter og myndigheter.

Cardano er ikke din vanlige blockchain. Plattformen har gjennomgått strenge tester for å sikre effektiviteten og sikkerheten til protokollen.

Videre betraktes Cardano som en tredje generasjons plattform som har forbedret skalerbarhet sammenlignet med Bitcoin, en første generasjons mynt, og som potensielt kan erstatte lederen innen smart kontraktutvikling, Ethereum, en andre generasjons mynt.

Det som gjør Cardano unikt, er det faktum at den bruker en to-lags arkitektur. Det første laget, Cardano Settlement Layer, brukes til å utføre transaksjoner, mens det andre laget, Control Layer, brukes til utførelse av smarte kontrakter.

Et annet unikt trekk ved Cardano er dens proof-of-stake-algoritme Ouroboros. Merk at blockchain er delt inn i epoker laget av spor, og belønningene deles mellom inngangsstøtterne, interesseparter for beregning av flere parter og sporledere.

Cardanos opprinnelige token ADA er rangering # 6 på CoinMarketCap. Den har et begrenset tilbud på 45 milliarder mynter, med 31,112,484,646 mynter som er i omløp.

Vi bør merke oss at Cardano har forskjellige bruksområder. Cardano kan ikke bare brukes som betalingsmåte og som et stemmeverktøy på Cardanos plattform, men i forskjellige bransjer, inkludert landbruk, utdanning, helsetjenester og handel.

Selv om fordelene med Cardano er tydelige, er ADA en god investering? Kan den overvinne mulige utfordringer og bli leder i kryptomarkedet?

Er Cardano en god investering?

Mange eksperter mener at Cardano er en god investering sammenlignet med andre kryptoer. Til tross for alle opp- og nedturer i ADA-historien, mener eksperter at Ethereum-prisen kan vokse videre på lang sikt.

På grunn av det begrensede tilbudet på 45 milliarder mynter kan Cardanos knapphet føre til en økning i verdi og etterspørsel gjennom årene.

Som nevnt ovenfor, er den forbedrede proof-of-stake algoritmen og to-lags arkitektur også unike funksjoner som tiltrekker seg investorer over hele verden.

Faktisk velger mange å satse ADA for å tjene penger. Data viser at brukere kan tjene 4,5% på ett år ved å sette ADA (eller ved å bli med i et innsatsbasseng).

Kilde: CryptoBriefing

Det er ikke bare utviklings- og tekniske eiendommer som tiltrekker seg investorer. Det faktum at ADA har et bredt spekter av brukstilfeller er en viktig motivator. Som forklart ovenfor, Cardano kan brukes til utførelse av smarte kontrakter på både offentlige og private skalaer.

Hvis Cardano oppfyller løftene om enestående skalerbarhet på millioner av transaksjoner per sekund, kan Cardano virkelig erstatte digitale giganter som Ethereum og tradisjonelle betalingssystemer som Visa.

Dessuten er Cardano en god investering for folk som vil diversifisere porteføljene og redusere eksponering for risiko og spre belønninger, noe som er avgjørende i tider med økonomisk ustabilitet.

Imidlertid snakker vi om risiko, selv om Cardano er en god investering, Kryptovaluta-investering er fortsatt et risikabelt foretak.

Kryptovalutaer er svært ustabile, og selv om dramatiske prissvingninger kan være en flott mulighet for noen dagshandlere, kan de være ødeleggende for andre.

På toppen av det, selv om den pågående pandemien kan ha ført til økt bruk av blockchain-teknologier, endre regelverk over hele kloden kan føre til en reduksjon i kryptoetterspørsel.

Dermed, Før du bestemmer deg for å investere i ADA, må du alltid gjøre undersøkelser og vurdere risikobelønningsprofilen til Cardano.

Hvor mye skal jeg investere i Cardano?

Hvis du bestemmer deg for å investere i ADA er det rette økonomiske grepet for deg, kan du spørre hvor mye du bør investere.

Regelen i kryptohandel er å kjøpe lavt og selge høyt og investere ikke mer enn 1% av midlene dine på en enkelt handel. Dessuten, man skal aldri investere mer enn de har råd til å tape ettersom kryptovalutainvestering kan føre til betydelige tap.

Hvis du er villig til å ta risikoen og kjøpe ADA, er den gode nyheten at investering i ADA ikke trenger å være komplisert. Da Cardano-mynter ikke blir utvunnet, dette sikrer høyere tilgjengelighet for nybegynnere og folk som ønsker å begynne å handle uten å investere en liten formue.

Du kan begynne å kjøpe og handle kryptoer med så lite som $ 100.

Hvis du vurderer Cardano, ikke glem at Cardano har opprettholdt streng kontroll over sitt nettverk og lar investorer lagre ADA i sin opprinnelige lommebok Daedalus.

Daedalus er definert som en “full node lommebok. Dette betyr at i motsetning til lette lommebøker (for eksempel Yoroi, Adalite, etc.), laster Daedalus ned en full kopi av Cardano blockchain og validerer uavhengig hver transaksjon i historien. På den måten får du maksimal sikkerhet og fullstendig pålitelig drift, uten sentralt hostede tredjepartsservere. ”

Interessant nok har antall ADA-lommebøker økt betydelig. 5. januarth alene ble 4000 nye ADA-lommebøker registrert.

Kilde: Hovedstad

Hvor mye kan Cardano være verdt?

Gitt at Cardano er en digital nyhet verdsatt av kryptoentusiaster og investorer, mange eksperter mener det Cardano vil øke i verdi de neste årene.

Mens kryptovalutaprisene avhenger av forskjellige faktorer, inkludert etterspørsel og tilbud, markedssentiment, kryptovaluta nyheter og forskrifter, ser finanseksperter et stort potensiale i Cardano og andre mynter som et alternativ til globale valutaer., spesielt under den pågående pandemien når økonomiene er nede.

Selv om det er spekulativt å lage kryptoprognoser, basert på historiske data, prisframskrivninger og Fibonacci-utvidelser, tror Cardano-eksperter at ADA kan nå nye høyder..

Ser jeg tilbake, vokste Cardano betydelig de siste årene; nå kan Cardano skryte av over 1400 innsatsbassenger og samarbeider med store institusjoner utenfor grensene.

Den kontinuerlige utviklingen – med Goguen mainnet (aka nettverk) som forventes å lanseres i februar-mars 2021 – kan hjelpe Cardano til å bli en ekte Ethereum-drapsmann, noe som kan føre til en økning i verdien.

Her bør vi merke oss at ADA stengte 2020 på $ 0,18, med prisene som svingte mellom $ 0,135 og $ 0,19 i løpet av desember 2020, og slo $ 0,2572 den 5. januarth, 2021.

WalletInvestors spår at Cardano kan øke til $ 0.726 innen 2023 og til og med nå $ 1.181 i 2025.

I henhold til noen enda mer optimistiske spådommer gitt av CoinPriceForecast, ADA kan stige til $ 3 per mynt innen 2029.

Faktisk har Cardano overgått Bitcoin når det gjelder høye vekstrater. Mens Bitcoin har vokst med mer enn 300%, har Cardano vokst med mer enn 500% økning og har en god sjanse til å bli ledende i kryptomarkedet..

Ettersom den totale mengden ADA-mynter er begrenset, elimineres faktisk inflasjonsrisikoen, noe som kan øke knappheten og verdien ytterligere..

Klar til å investere i Cardano ADA?

Konklusjon: Er Cardano en god investering, og hvor mye vil ADA være verdt?

Bør du investere i Cardano?

Invester i Cardano eller annen form for investering kan være veldig risikabelt hvis du ikke vet hva du gjør, spesielt i usikre tider. Du spør deg kanskje: “Skal jeg kjøpe Cardano akkurat nå?” Så her er en godbit, å investere pengene dine trenger ikke å være komplisert.

Selv om ingen investeringer er risikofrie, har investering i Cardano gitt omtrent 600% avkastning de siste to årene. Enten du er ny i Cardano-investering eller bare er nysgjerrig på hvordan du får mest mulig ut av investeringen din, er det viktig å forstå hva du skal vite før du investerer i Cardano..

Nedenstående prediksjonstall skisserer noen av Potensiell høyt og lavt av Cardano ADA-prognoseprognoser i 2021, 2022, 2023 og 2025 tilbudt av tekniske analytikere og bransjeeksperter.

År Høy Lav
2021 $ 0,85 $ 0,22
2022 $ 1,52 $ 0,60
2023 $ 1,82 $ 0,90
2025 $ 3,75 $ 1,50

Cardano kan også bli et verktøy for forskjellige online-tjenester på tvers av områder, som jordbruk, helsetjenester og utdanning. Det samarbeider med forskjellige store institusjoner for å bli bedre interoperabilitet og åpenhet.

Mens Cardanos suksess avhenger av dens evne til å oppfylle løftene og gi høy skalerbarhet, samt en effektiv plattform for smarte kontrakter, hevder mange eksperter at ADA er verdt å holde ettersom prisen kan stige i nær fremtid.

Hvis du fortsatt vurderer å legge til ADA i porteføljen din, må du huske at du trenger en sikker online-utveksling for å komme i gang.

Til slutt kommer den endelige avgjørelsen ned til deg. Hva slags investor vil du være? Finn ut svaret på det spørsmålet, du vil definitivt vite om Cardano er en god investering!

eToro – Beste megler å kjøpe Cardano ADA

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Viktige punkter

  • Cardano er en av de beste kryptovalutaene når det gjelder markedsverdi og handelsvolum.
  • Cardano har unik to-lags arkitektur og nye proof-of-stake algoritmeprinsipper som gjør Cardano til en ekte spillveksler i kryptovalutamarkedet.
  • Faktisk betraktes Cardano som en tredje generasjons kryptovaluta, da den har potensial til å forbedre kryptos skalerbarhet og smart kontraktutvikling.
  • Cardanos opprinnelige token kalles ADA.
  • ADA har vokst betydelig og overgått giganter som Bitcoin, en første generasjons mynt, og Ethereum, en annen generasjons mynt, når det gjelder vekstrater.
  • Mange eksperter mener at ADA har en lys fremtid og kan nå $ 3 i årene som kommer.
  • Likevel er det fortsatt risikabelt å investere i Cardano og krever grundig forskning og opplæring for å hjelpe deg med å temme markedets volatilitet..

Hvis du likte artiklene våre Er Cardano en god investering, og bør jeg investere i Cardano? ikke nøl med å dele denne artikkelen med andre som er interessert i å investere i kryptovaluta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me