Er det verdt å holde øye med stjernelys?

Stellar Lumens har vunnet ganske mye popularitet de siste årene, og investorer er nysgjerrige på å vite om Stellar er en god investering. Det er et pragmatisk blockchain-prosjekt laget for å støtte den digitale representasjonen av hvilken som helst valuta. Det er alltid best å vite hva nye prosjekter har på kontoen i et marked fylt med muligheter.

Her er en detaljert studie av Stellar Lumens, årsaken til populariteten, og etterlater et valg for investorer å bestemme om det er en god fremtidig investering..

Hva er stjernelys, og hvorfor ble det oppfunnet

Stellar Lumens (XLM) ble opprettet av Jed McCaleb, oppfinneren av Ripple. Det er en digital valuta som ligner på Ripple, men som er annerledes.

Lumen er Stellars kryptovaluta opprettet for å spille en viktig rolle i nettverket. Stellar er designet på en bestemt måte og nødvendigheter for at hver konto har tilstrekkelig antall lumen til enhver tid. I stedet for å hjelpe institusjoner, ble Lumens opprettet med et oppdrag å hjelpe enkeltpersoner å overføre penger.

Tidligere transaksjoner over landegrensene forårsaket mange problemer for mennesker. Lumens ble opprettet for å overvinne problemet med lange transaksjoner og høye avgifter. Ved å tilby en rask og billig metode for å sende penger over hele verden, var Lumens i stand til å finne en bedre løsning på dette problemet.

En Fintech for kryptovaluta: XML

Samfunnet vårt beveger seg sakte til et kontantfritt samfunn i dag, og selskapene som drar nytte av dette, er uten tvil finansielle teknologiselskaper. Fintech-selskaper har blitt stadig viktigere ettersom de lar enkeltpersoner enkelt flytte penger. Når dette kommer til kryptovalutaverdenen, tar Ripple og Stellar Lumens sikte på å ta ut interbankoverføringens høye kostnader og gjøre den tilgjengelig for alle.

Stellar Lumens fungerer som peer-to-peer-långiver for å flytte penger over grenser; i motsetning til Ripple, som henvender seg til bankinstitusjoner, retter Stellar seg mot de ikke-bankede. Både Ripple og Stellar har samme formål i kryptoverdenen. Deres påståtte mål er å gjøre transaksjoner enklere for mennesker med hastigheten og sikkerheten til digitale tokens og legge til rette for bevegelse av harde eiendeler, inkludert fiat-valuta, over grenser.

I motsetning til Bitcoin, en proof-of-work (PoW) -mynt, bruker Stellar Stellar-konsensusmetoden. Gjennom denne metoden avvikles transaksjoner innen 2-5 sekunder. Konsensusmetoden bruker en serie servere som synkroniseres med hverandre for verifisering i stedet for å bruke gruvearbeidere for å validere transaksjonene.

Stellars underliggende teknologi og lumentegnet

Stellar-nettverket er et åpent, desentralisert peer-to-peer-nettverk som gjør at penger kan flyttes og lagres. Lumen er nettverkets opprinnelige token, og det gjør det mulig for brukere å sende pengesummer og konvertere valutaen.

Lumen fungerer som en bro som gjør handelsaktiva billigere over landegrensene. Derfor utfordrer denne desentraliserte blockchain-teknologien eksisterende betalingsleverandører som tar høyere avgifter for lignende tjenester og tar sikte på å løse hullene mellom ulike lukkede systemer, som består av dagens internasjonale finansmarkeder..

Lumens gir enkle verditransaksjoner mellom valutaer som ikke har et vanlig handlet par. Bare en type valuta kan sendes fra en likemenn gjennom Lumen, som kommer som en annen valuta til mottakeren. Reisen til mottakeren er fylt med forskjellige overganger gjennom flere valutaer. Ved å sikre tilstedeværelsen av et bytte med rett valutapar eller lete etter en eksisterende etterspørsel etter opprinnelig valuta fra en Lumen-holder, søker den etter et par lumen og destinasjonsvalutaen, noe som gjør transaksjonen sømløs.

Hva gjør Stellar Lumens Unique?

Den første og viktigste grunnen til at den er unik, er at Stellar lar organisasjoner utnytte nettverket for å redusere transaksjons- og pengeoverføringskostnader. I tillegg til det styrer det også mikrobetalinger og øker rekkevidden gjennom mobile filialer. Hver Stellar-transaksjon koster bare 0,00001 XLM. Selv om XLM ikke er en PoW-mynt som Bitcoin, har den en betydelig priskorrelasjon til Bitcoin.

Nettsiden Coin Predictor sier at "korrelasjonskoeffisienten til de to kryptoene er 0,55," som er et positivt tall. Dette er en ekstra fordel for Lumens ettersom den beveger seg i samme retning som den populære kryptovalutaen Bitcoin.

Stellars nettverk er sikret av Stellar Consensus Protocol, som gjør det unikt fra andre kryptoer. Denne protokollen har fire viktige egenskaper: desentralisert kontroll, fleksibel tillit, lav ventetid og asymptotisk sikkerhet, noe som gjør den til et gunstig pålitelig nettverk for brukere.

Er Stellar Lumens verdt å holde øye med?

Nå er det flerårige spørsmålet om Stellar Lumens er en god investering? Svaret er ikke enkelt. Kryptomarkedet er ustabilt og utsatt for plutselige endringer. Derfor, før investorene planlegger å investere i kryptovaluta, må de gjøre detaljert undersøkelse og studere om den spesielle mynten.

For tiden er XLMs totale forsyning rundt 50 milliarder, og sirkulasjonsforsyningen er 20,7 milliarder. Med en nåværende markedsverdi på $ 9,26B og mer vekst i verdien de neste årene, kan Stellar være et levedyktig alternativ for investorer, men med sunne risikostyringsplaner.

I løpet av fem år forventes det at Stellar lumens vil vokse som en av de beste kryptovalutaene, spesielt med tanke på mangelen på markedet. Dette vil etter hvert øke verdien og veksten. Markedsveteraner spår at Stellars markedsverdi kan gå høyere enn vekstprosenten av Bitcoin de neste tiårene.

Ikke gå glipp av: Stellar Lumens Price Prediction

For å konkludere:

Med sin lavere pris, raskere transaksjon, enkel tilgjengelighet og sikre nettverk som bruker Stellar Consensus Protocol, har XLM blitt notert på en rekke toppbørser i kryptomarkedet. Knappheten på selve XLM kan være en drivende faktor for økningen av verdien over tid, spesielt når Stellars plattforms etterspørsel viser en betydelig økning. Med tanke på alle faktorene og forsvarlig forskning, kan XLM være et lønnsomt tillegg til investeringsporteføljen din. Å holde den oppe i den digitale lommeboken din kan vise seg å være en god investering.

eToro – Beste plattform å kjøpe Stellar XLM

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Les mer:

Hvordan kjøpe Stellar – Beginner’s Guide

Hva vil drive den fantastiske prisen i 2021?

Hvor mye vil Stellar XLM være verdt i 2021 og utover?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me