Er Ethereum verdt å kjøpe i 2021?

Lurer du på om Ethereum er verdt å investere i år? Bruk guiden nedenfor og få svar på spørsmålet ditt!

Ethereum har i det siste vakt stor oppmerksomhet, og mange kryptoentusiaster begynner å lure på om det er en god investering i 2021. Vel, i likhet med mengden av andre kryptovalutaer, er Ethereum fortsatt svært ustabil og kan være en risikofylt investering. Imidlertid, hvis du er ute etter langsiktige investeringer og ikke har noe imot noen tap underveis, kan det være verdt sjansen.

Mens det fortsatt sliter med en markedsverdi som er fem ganger mindre enn Bitcoin, har Ethereum mye rom for vekst. Dette gjør det til et ideelt valg for investeringer, spesielt hvis du bare får føttene våte i kryptoinvesteringer.

På slutten av denne veiledningen bør du kunne bestemme om Etherium er et godt valg for investeringsbehovet ditt, eller du bør vurdere andre altcoins. Vi vil også avsløre noen av de mest troverdige børsene for å få Ethereum og hvordan du kan unngå å miste pengene dine.

Vel, i denne guiden skal vi snakke om Ethereum – fordeler og ulemper med en Ethereum-investering, Ethereum vs Bitcoin, og hvorfor du bør vurdere å investere i Ethereum. Mot slutten av denne guiden vil du få en bedre forståelse av Ethereum – og du vil kunne svare på spørsmålene “er Ethereum verdt å kjøpe?”, Og i så fall, "hva er den beste børsen å kjøpe Ethereum?".

Før det, la oss fjerne en vanlig misforståelse.

Hva er Ethereum?

I motsetning til hva mange tror, ​​er Ethereum ikke en kryptovaluta i seg selv. Det er bare et fundament eller en plattform for å lage digitale finansielle systemer, kjent som DeFi (Decentralized Finance)..

Kryptovalutaen som driver Ethereum-plattformen er kjent som Ether. Imidlertid refererer de fleste til Ether som Ethereum så mye at Ethereum har blitt et standardbegrep for kryptovalutaen.

Mens det er mange DeFi-prosjekter på Ethereum, er Ether den eneste pålitelige eiendelen på plattformen som betyr høyere etterspørsel. Dette gjør Ethereum til en 3-i-1-eiendel, siden det kan være en kapital-, forbruks- eller sikkerhetsmessig eiendel, samtidig.

Les mer: Hva er Ethereum? En nybegynnerguide

Så bør du kjøpe Ethereum i 2021?

Volatiliteten rundt kryptovalutaer og det faktum at Ethereum har sett mye mindre vanlig adopsjon enn Bitcoin, betyr at mange mennesker fortsatt er på gjerdet om de skal investere i det.

Selv om den mindre markedsverdien kan komme som et rødt flagg for investorer, er det faktisk en fullmakt for det enorme vekstrommet. Som de fleste kryptovalutaer, er prisen på Ethereum ustabil, men har vokst fra en rekordlave til over $ 1 900-marken..

Mange kryptoeksperter er sikre på at Ethereums rekordhøye pris er nært forestående i år. For eksempel er Raoul Pal, en makroøkonomisk ekspert og tidligere Goldman Sachs-ansatt, ganske bullish om Ethereums fremtid. Pal spår at kryptovalutaens pris kan øke til rekordhøye $ 20.000 i den nåværende syklusen.

Denne typen tillit gjør Ethereum til et forlokkende prospekt for investorer som ønsker å etablere seg i kryptomarkedet. Når det er sagt, er Ethereum en lovende investering for unge investorer, men er likevel ganske spekulativ.

Crypto-investorer mener at Ethereum er verdt å kjøpe i 2021 sammenlignet med andre mynter. Eksperter mener at Ethereum-prisen kan vokse ytterligere i år.

La oss raskt se på noen av grunnene til at Ethereum kan være eller ikke kan være en god investering for deg.

Hvorfor du bør kjøpe Ethereum

Selv om vi generelt tror at Ethereum gir en god investering i 2021, garanterer vi ikke at du ikke mister pengene dine. Å være en spekulativ investering, er det kanskje ikke et godt alternativ for deg hvis du er risikovillig.

Ethereum er imidlertid verdens nest mest populære krypto etter markedsverdi, og har en misunnelsesverdig støtte fra kryptosamfunnet. Som en av de mest etterspurte digitale eiendelene, er det flere grunner til at det å kjøpe Ethereum kan være en god investering for deg.

Her er noen av fordelene du kan glede deg over som en Ethereum-investor.

✅ Det er en likvid investering:

Dette betyr at kryptovalutaen enkelt kan konverteres til fiat-valuta uten å påvirke verdien betydelig. Det er mange børser og meglere der du kan selge Ethereum for kontanter eller andre eiendeler for en liten avgift.

Den har lav inflasjonsrisiko:

Fiat-valutaer som pund sterling er regulert av regjeringer, noe som betyr at de har høy inflasjonsrisiko. På den annen side er kryptovalutaer som Ethereum mer gjennomsiktige med lave inflasjonsrisikoer. Så du trenger ikke å bekymre deg konstant for at investeringen din mister verdi.

✅ Det vokser i popularitet:

Mens Ethereum fortsatt er den nest største kryptovalutaen, blir den populær om dagen. Det er millioner av mennesker og anerkjente institusjoner som eier Ethereum-lommebøker. Dette kombinert med det faktum at andre økonomiske applikasjoner kan kjøres på Ethereum-plattformen, gjør den til en av de mest populære og lovende kryptovalutaene akkurat nå..

✅ Det er fremtiden for digitale penger:

Ethereum og Bitcoin har alltid blitt fakturert som fremtiden for penger. Med flere mennesker som blir stadig mer komfortable med digitale penger, presenterer Ethereum utallige fremtidige muligheter for investorer som er villige til å omfavne vilkårlige svingninger i pris og volatilitet..

✅ Prisen stiger:

Prisen på Ethereum skyter i været hver dag. Dette betyr at det er riktig tidspunkt å investere.

Risiko knyttet til Ethereum Investment

Selv om Ethereum har vist seg å være en lovende investeringsmulighet, har den flere advarsler som kan få deg til å ta en pause. Fra det beryktede DAO-hacket i 2016 som gjorde at investorer mistet opptil $ 55 millioner dollar til hackere, til det faktum at prisen kunne falle i løpet av et øyeblikk, vil du kanskje revurdere din beslutning.

Nedenfor er noen av bekymringene rundt Ethereum-investering.

❌ Det er svært ustabilt:

Som enhver annen kryptovaluta er prisen på Ethereum ustabil. Dette betyr at du kan kjøpe den nå for over $ 1450 bare for å selge den uker senere for mindre enn $ 100. Vi anbefaler å jobbe med en ekspert og holde øye med markedet for å unngå betydelige tap.

❌ Det er ikke nøye regulert:

Selv om mangelen på myndighetsreguleringer gir deg litt frihet, betyr det også at kryptovalutamarkedet er lastet med svindel og feilbehandling. Hvis du skulle bli utsatt for disse uregelmessighetene, kan du tape mye penger på investeringen.

❌ Det er sårbart for hacking:

Gitt at de fleste Ethereum-børser er online-baserte, har du en høy risiko for å miste investeringen din til hackere. Og siden de fleste av disse børsene ikke er forsikret av byråer som FDIC, er det svært lite sannsynlig at du får pengene tilbake.

Det er verdt å merke seg at de fleste forbeholdene om Ethereum-investeringer er normale investeringsrisikoer. Hvis du er forsiktig og har god kunnskap om markedet, bør du kunne unngå de fleste av disse risikoene.

For eksempel, for å unngå hacking, kan du lagre Ethereum offline og selge den så snart prisen går opp.

Ethereum Price Predictions i 2021

Mange eksperter har kommet ut for å forutsi Ethereums fremtid med hensyn til pris og volum. Mens du kanskje kommer over noen skeptikere, ser det ut til at den generelle konsensus er at Ethereum er klar for en lys fremtid.

Så mens Bitcoin fortsetter å nyte industriens oppmerksomhet med mer enn 60% markedsandelsdominans, spår mange eksperter at prisen på Ethereum vil stige mye raskere enn BTC-prisen i løpet av 2021.

Ifølge data fra CoinDesk står Ethereum for tiden til en heltidspris på $ 1 918,52. Prisen har stadig steget siden året startet. I begynnelsen av januar handlet Ethereum til rundt $ 730 og overgikk raskt $ 1000-poenget innen fire dager. Siden den gang stabiliserte prisen seg over $ 1000-poenget, og øker nå mot $ 2000.

Dette er en klar indikasjon på at prisen kan stige høyere enn forventet og slå nye rekorder i år. Og hvis ekspertanalysen er noe å gå etter, er det en god sjanse for at Ethereum vil være en lukrativ investering de neste dagene..

James Todaro, en administrerende partner i Blocktown Capital og en kjent crypto-ekspert, spår at Ethereum til slutt kan slå 8500 dollar i 202. Dette, sier Todaro, skyldes den økende etterspørselen etter DeFi-relaterte opsjoner de neste årene..

Simon Dedic fra Blockfyre ser ut til å være enig i Todaros følelser. I følge Dedic er det bare seks kryptovalutaer som langsiktige investorer bør ta på alvor; ETH er den andre på listen hans etter BTC. Han spår også at ETH snart vil nå $ 9 000 i 2021.

Les mer: Ethereum Price Prediction for 2021 og utover

Ethereum vs Bitcoin: Hvilken bør du kjøpe?

Både Bitcoin og Ethereum er i et løp om masseadopsjon. Mens Bitcoin er unektelig mer populært, kan Ethereum skryte av overlegen teknologi med mye rom for vekst. Av denne grunn er det ikke et klart svar på hvilken av de to som er en bedre investering.

Finansanalytikere rapporterer at Ethereum vokser raskere i volum i forhold til Bitcoin. Dette betyr at investorer nå handler Ethereum mer proporsjonalt med Bitcoin. Dette er et godt tegn for alle som ønsker å kjøpe Ethereum i år.

Så lenge Ethereum fortsetter å fungere som en plattform for DeFi-prosjekter, er det stor sjanse for å tjene mer fortjeneste sammenlignet med Bitcoin. Den har bedre teknologi, er mye raskere enn Bitcoin og har ikke et begrenset tilbud som Bitcoin.

Relatert: Er Ethereum en bedre investering enn Bitcoin?

Konklusjon

Hvis Ethereums fokus på DeFi ikke avtar, vil det være rimelig lønnsomt. Hvorvidt du skal kjøpe eller ikke, avhenger av dine egne økonomiske mål. Hvis du fremdeles er ubestemt, anbefaler vi å jobbe med en ekspert eller gjøre mer undersøkelser til du er sikker på at dette er hva du vil gjøre.

Ellers, når vi ser på de nylige tallene, tror vi at Ethereum vil gi en lukrativ investering i år.

eToro – Den beste plattformen for å kjøpe Ethereum

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Er Ethereum en god investering, og kan du tjene på ETH i 2021?

Vil Ethereum overgå Bitcoin?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me