Er Litecoin en god investering, og bør jeg investere i Litecoin?

Investering i Litecoin: Komme i gang

Bør jeg investere i Litecoin? Er LTC en god investering?

Hvis du er ny i verden med Litecoin-investering, lurer du kanskje på om Litecoin er en god investering, eller skal jeg investere i Litecoin ?. Vel, la oss bryte all Litecoin-relatert sirkulasjon online før du vurderer å investere i Ethereum.

I denne artikkelen vil vi diskutere Litecoin-investeringer for å hjelpe deg med å bestemme selv om du skal investere i Litecoin eller andre kryptovalutaer..

Hvis du vil kjøpe og investere i Ethereum raskt og enkelt. med 0% kommisjon, sjekk ut eToro Exchange!

Hva er Litecoin?

Litecoin er en av de mest omsettede kryptovalutaene, og rangerer 7. etter markedsverdi. Litecoin er også en av de mest populære gaflene til Bitcoin, og faktisk en av de største konkurrentene til Bitcoin.

Her skal vi også merke oss at Litecoin ble bygget i 2011 på GitHub av tidligere Google-ansatt Charlie Lee, men dens økonomiske historie oppsto i 2013 da en forbedret versjon av Litecoin ble lansert og popularisert.

Akkurat som andre kryptoer, fungerer Litecoin som et digitalt peer-to-peer-betalingssystem og hjelper brukere å utføre transaksjoner og utveksle varer utenfor landegrensene.

I motsetning til sentralbanker eller tradisjonelle betalingssystemer, for eksempel PayPal, Litecoin er avhengig av desentraliserte prinsipper, med noder spredt over hele kloden. Det er ingen overraskelse at mange mener at på grunn av økningen av desentraliserte kryptovalutaer, trenger vi ikke lenger tradisjonell bankvirksomhet.

Fordi Litecoin ikke støttes av regjeringer eller sentralbanker, blir Litecoins ikke utstedt av myndigheter; de utvinnes i stedet.

Noter det Litecoin har et begrenset tilbud på 84 millioner for å redusere folks frykt for overproduksjon og inflasjon.

I likhet med Bitcoin bruker Litecoin en konsensusalgoritme for arbeidsbevis.

I motsetning til Bitcoin, derimot, Litecoin har en redusert blokkeringsgenereringstid på 2,5 minutter i motsetning til nesten 10 minutter for Bitcoin.

Dette letter transaksjoner og behandlingstider og gir reduserte transaksjonsgebyrer. Faktisk, som nevnt av utviklere, er Litecoin blockchain "i stand til å håndtere høyere transaksjonsvolum enn motparten – Bitcoin".

Videre vedtok Litecoin i 2017 SegWit, som hjelper kryptoer å legge til flere transaksjoner i en blokk via et lagdelt nettverksdesign.

Hva er LTC?

LTC er tickersymbolet til Litecoin.

Som nevnt ovenfor vil Litecoin produsere 84 millioner Litecoins, mens motparten Bitcoin har en grense på 21 millioner mynter.

Legg merke til at det i skrivende stund er 65 982 164 Litecoins i omløp.

Komme i gang med Litecoin Investing

For å begynne å investere i Litecoin og / eller andre kryptovalutaer, må du først registrer deg online med en børs som lar deg kjøpe og investere i Litecoin. En utvekslingsmegler er en online plattform som lar deg kjøpe og selge Litecoin, så vel som annen kryptovaluta de har oppført.

Er Litecoin en god investering?

Ja, med en markedsverdi på 5.284.797.633 dollar, Litecoin er en god investering.

Som nevnt ovenfor handles en LTC i skrivende stund til $ 80,02, med et døgnåpent handelsvolum på $ 5,195,396,203. Merk at LTC har økt 5,48% det siste døgnet.

litecoin prisdiagram

Litecoin er også en god investering for de som ikke vil investere i Bitcoin, men andre altcoins. La oss ikke glemme at det er mange undervurderte altcoins med forskjellige applikasjoner og tekniske egenskaper som har potensial til å overhale Bitcoin en dag.

For eksempel er Litecoin – den lettere søsken til Bitcoin – fire ganger raskere enn Bitcoin når det gjelder blokkgenerering.

Egentlig har Litecoin og Bitcoin andre forskjeller enn bekreftelsestider for transaksjoner. Litecoin bruker en annen hashtag-algoritme, noe som gjør gruvedrift mer tiltalende og mindre ressurskrevende.

På toppen av det er Litecoin mer skalerbar enn Bitcoin og til og med Ethereum. BTC kan håndtere rundt 7 transaksjoner per sekund (tps), mens Ethereum foreløpig kan håndtere 15 tps. I motsetning til dette kan LTC behandle 56 ts, selv i topptider.

Litecoin er også mer tiltalende for investorer som verdsetter den praktiske bruken. Ta for eksempel detaljhandelskjøp. Brukere foretrekker å håndtere hele enheter, ikke brøkdeler av en enhet. På grunn av verdien, vises BTC imidlertid ofte med desimaler, noe som kan være psykologisk overveldende.

Tenk deg om du måtte kjøpe et videospill for $ 100! I skrivende stund ville det være 1,29 LTC eller 0,0054 BTC. Du kan selv se hvilken som er enklere å akseptere på daglig basis, ikke sant?!

Vil du vurdere å investere i Litecoin LTC?

Hvem bør sette LTC i porteføljene sine?

På grunn av potensialet er Litecoin en attraktiv investering for forskjellige typer investorer, inkludert:

  • Kryptodagshandlere som ønsker å dra nytte av potensielle Litecoin-prissvingninger og temme volatiliteten.
  • Langsiktige investorer som tror på fremtiden til Litecoin og vil ha LTC. Tross alt kan ikke LTC manipuleres av regjeringer, noe som gjør det mer bærekraftig sammenlignet med fiat-valutaer.
  • Blockchain-entusiaster som tror på fremtiden for altcoin-handel, samt tilhengere av Litecoins gruvealgoritme Scrypt.

Selv om noen hevder at Litecoin ikke tilbyr noe nytt når det gjelder tekniske forhold, er sannheten at Litecoins investeringspotensiale er mer enn imponerende.

Sist men ikke minst, LTC-investering er også en stor ressurs for de som bare vil diversifisere porteføljene for å redusere risiko og spre belønninger.

Investerer i Litecoin risikabelt?

Selv om det er verdt det å investere i Litecoin, kan investering i Litecoin være risikabelt. La oss ikke glemme det å investere i Litecoin og kryptovaluta kan være svært risikabelt med tanke på volatiliteten i markedet.

I august 2020 nådde Litecoin for eksempel $ 70, og i løpet av noen dager flyttet den ned til $ 45. Merk at dette nivået på $ 45 nå kan fungere som et gulv for LTCs egenkapital, samt en psykologisk barriere for investorer.

På toppen av det, som enhver annen kryptovaluta, kan reguleringsendringer redusere etterspørsel etter krypto. Her skal vi nevne at noen store økonomier som Kina har innført drakoniske tiltak for å redusere adopsjon av krypto.

Derfor bør investorer selv bestemme om kryptovalutainvestering er egnet for deres økonomiske mål. Det er opp til deg – og bare deg – å bestemme om du er villig til å risikere og investere i LTC.

Hvis du bestemmer deg for å investere i Litecoin, utforsk risikobelønningsprofilen til Litecoin før du hopper inn og ut av enhver handel. Fortsett alltid med forsiktighet når det gjelder risikostyring og fortjeneste; alltid fokusere på konsekvente bevegelser og selvdisiplin.

Tro det eller ei, handelspsykologi spiller en avgjørende rolle for å hjelpe investorer med å takle stress og omfavne risiko.

Hvor mye kan Litecoin være verdt?

Mens det er spekulativt å lage Litecoin-prisforutsigelser, basert på prisdata og teknisk analyse, ser mange handelsmenn potensialet til Litecoin, spesielt på kort sikt.

Faktisk på kort sikt, Det er fortsatt et positivt synspunkt overfor Litecoin, noe som kan øke sin okseutvikling.

La oss nevne igjen at den 30. november handles en LTC til $ 80,02.

Interessant, selv om kryptoer er anti-korrelert med andre eiendeler, er Litecoin på en eller annen måte korrelert med ytelsen til bredmarkedsindekser og andre eiendeler, i henhold til kapital. Så i tilfelle en kraftig nedsmelting i S&P500, for eksempel, vil det sannsynligvis være et kraftig salg av Litecoin.

Selv om tidligere resultater ikke er en indikasjon for fremtidig ytelse, ser vi tilbake på det i desember 2017 nådde Litecoin en heltidshøyde på $ 360,93. Sammenlignet med prisen i 2018 var dette en økning på 8200%.

Når vi analyserer tidligere data, bør vi også nevne at 2019 var et godt år for Litecoin. LTC-prisen økte fra $ 32 til over $ 140 og stoppet på $ 42,75 31. desember. Dermed tjente investorer som hadde LTC fra starten til slutten av 2019 et betydelig overskudd.

Til sammenligning har året 2020 vært mer dramatisk for investorer og økonomier over hele verden: LTC falt til $ 30,93 12. mars 2020, aka Black Thursday..

Siden da imidlertid, LTC har klart å komme seg fra koronaviruspandemien.

Faktisk, selv om Litecoin har gått gjennom noe nedadgående press forårsaket av et bullish pandemisk marked og høyere interesse for kryptovalutaer, har Litecoin vært relativt stabil til tross for den pågående pandemien – med investorer som håper at bull run vil fortsette.

Faktisk tror mange eksperter at en økning i Bitcoin vil påvirke Litecoin positivt, med investorer som håper at BTC vil nå nye høyder i år..

I følge LongForecast kan LTC nå $ 150 i årene som kommer. Noen kryptoplattformer spår til og med at LTC kan slå $ 10.000 innen 2025.

Bør jeg investere i Litecoin?

investin i litecoin

Selv om det er opp til deg å bestemme om Litecoin er en god investering eller ikke, la oss ikke glemme at Litecoin er en av de mest populære myntene når det gjelder markedsverdi.

Ikke bare det, men Litecoin kan bli et verktøy for fremtiden for elektroniske tjenester og desentralisert finansiering. Etter hvert som flere nettbutikker begynner å akseptere krypto, kan flere og flere investorer begynne å investere i Litecoin.

Tross alt, økningen i popularitet til Litecoin er ofte som svar på etterspørselen etter LTC. Hvorfor? Rett og slett fordi kryptomarkedet styres av etterspørsels- og tilbudsprinsipper!

Interessant, mange velstående investorer henvender seg også til LTC-investering. Data viser at det er mer enn 283 Litecoin-adresser med over $ 1 million LTC i hver. NFL-stjerne Richard Sherman, er for eksempel en av de store investorene som sa at han hadde investert penger i Litecoin.

Så, tror du det Litecoin er en god investering?

Hvor mye skal jeg investere i Litecoin?

Hvis du spør deg selv “Hvor mye skal jeg investere i Litecoin akkurat nå?”, Her er en godbit: aldri investere mer enn du kan tape.

Mens hovedmantraet i kryptosektoren er å kjøpe lavt og selge høyt, ikke glem at LTC-investering kan være risikabelt, så invester aldri livssparingene dine i LTC eller andre eiendeler. Eksperter foreslår at du ikke investerer mer enn 1% av midlene dine på en enkelt handel.

Studer alltid markedet for å bestemme riktig inngangspris og utgangspris for deg og følg kryptonyhetene for å ta riktige investeringsbeslutninger.

Interessant nok hevder noen analytikere at Litecoin har en vane å lede Bitcoin når det gjelder markedsbevegelse, så hold deg oppdatert med kryptomarkedet.

Når det er sagt, trenger ikke å investere i LTC å være komplisert. Investering i kryptovaluta er åpen for alle, og du kan begynne å investere i krypto med så lite som $ 100.

LTC handles også på mange kryptohandelsplattformer og har en ganske god adopsjonsrate sammenlignet med andre digitale eiendeler. Med eToro er det for eksempel enkelt å begynne å kjøpe og handle LTC samt opptil 90+ kryptopar.

Er Litecoin en god investering, og bør jeg investere i Litecoin ?:

Viktige punkter

  • Litecoin er en av de mest populære gaflene til Bitcoin. Merk at hovedmålet var å redusere bekreftelsestider for blokkering fra 10 til 2,5 minutter.
  • Basert på tekniske indikatorer og tidligere data, har Litecoin et reelt potensial for vekst og adopsjon. Det er ingen overraskelse at Litecoin fortsatt er en av de ti beste kryptovalutaene i verden, som for øyeblikket rangerer 7. når det gjelder markedsverdi.
  • LTC handles i skrivende stund til $ 80,02 og har en markedsverdi på $ 5,284,797,633, som rapportert av CoinMarketCap.
  • Mange tror at Litecoin vil fortsette å være sølvet til Bitcoins gull og hevder at Litecoin vil øke i verdi i årene som kommer.

Litecoin er en av de mest etablerte kryptovalutaene i finanssektoren, så hvis du føler deg inspirert til å begynne å investere i LTC, kan du være glad for å vite at vi i Trading Education tilbyr forskjellige handelskurs for å hjelpe deg med å forstå kryptovalutamarkedet.

Dessuten, eToro lar deg kjøpe krypto og handle CFD-er på opptil 90 par.

eToro – Beste kryptovaluta-plattform for både handelsmenn og investorer

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Hvis du likte artikkelen vår Er Litecoin en god investering, og bør jeg investere i Litecoin? vennligst spre ordet og del det med alle som kan være interessert i å investere i kryptovaluta.

Vanlige spørsmål

Er det verdt å investere i LTC?

Ja, det er verdt å investere i LTC. Litecoin har gang på gang bevist at det er en verdig investering. Gitt forskjellige tekniske signaler og grunnleggende, tror mange eksperter at Litecoin vil gå inn i en okseoppgang, noe som gjør investering i Litecoin mer enn verdig.

Er det smart å investere i Litecoin?

Ja, det er smart å investere i Litecoin. Tatt i betraktning det tekniske potensialet til Litecoin og den betydelige avkastningen som Litecoin kan generere, kan det være smart og også lønnsomt å utsette deg for LTC-investering. På samme tid, ikke undervurder volatiliteten i kryptomarkedet og fortsett alltid med forsiktighet.

Kan Litecoin være en bedre investering enn Bitcoin?

Selv om Litecoin ofte sammenlignes med Bitcoin, da begge kryptoene er nært beslektede og har påvirket hverandre, kan det i tekniske termer å investere i Litecoin være en bedre investering. Bare fordi LTC-transaksjoner vil bli bekreftet fire ganger raskere enn de som involverer BTC, noe som også betyr lavere transaksjonsgebyrer for å kjøpe og selge LTC. Når det er sagt, er Bitcoin fremdeles den mest populære og omsatte mynten når det gjelder markedsverdi – Bitcoin ligger på første plass i kryptosektoren og har en markedsverdi på $ 346,244,653,427.

Hvor du kan investere i Litecoin?

Selv om Litecoin er lett tilgjengelig, er det beste stedet å begynne å investere i LTC via eToro. EToro Exchange tillater investorer å kjøpe og selge krypto og handle CDFer på opptil 90+ kryptovaluta-par uten provisjon eller gebyr.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me