Ethereum dominerer krypto med ERC-20-tokens: Her er hvordan

Ethereum dominerer Crypto med ERC-20 poletter

Har du hørt om ERC-20-tokens? Vel, det burde du ha! De er overalt, og det er alt pga Ethereum.

De er faktisk så vanlige, det er høyst sannsynlig at de var en viktig faktor i drivstoff for altcoin boom som fant sted for noen år siden.

Kort oppsummert, de gjør det enkelt å lage kryptovaluta og er en stor fordel for Ethereum ettersom de er vert på Ethereum blockchain. Men selvfølgelig er de ikke helt perfekte.

I denne artikkelen vil vi se på hvordan Ethereum hemmelig dominerer kryptovalutautvikling med ERC-20-tokens, og hvorfor det kan bety store penger for Ethereum-innehaverne.

Vil du lære å handle kryptovalutaer som en proff? Ta vår kryptokurs!

Ethereum har store planer

Som du kanskje allerede vet, handler ikke Ethereum om å være et alternativ til Bitcoin. De har mye større mål enn å ta ned fiat-penger.

Mens Ethereum kanskje ikke er så spennende å handle som Bitcoin med sine enorme topper og kummer, Ethereum kan vise seg å være en bedre langsiktig investering.

Hvorfor?

Vel, ganske enkelt har den så mye mer å tilby verden enn Bitcoin gjør.

Mange forbinder Ethereum med smarte kontrakter og dApps, men glemmer evnen til å være vert for andre kryptovalutaer i sin egen blockchain.

Ja, det er riktig. Ethereum er ikke den eneste kryptovalutaen på Ethereum blockchain, det er faktisk tonn. Flertallet av disse andre tokens kalles ERC-20 tokens.

Mens ingen så etter, ble Ethereum et knutepunkt for å lage forskjellige kryptovalutaer, noe som gjør Ethereum til en svært lovende kryptovaluta å ha.

Handle Ethereum nå med Etoro

Hva er en ERC-20-token?

ERC-20-token, Ethereum

Ethereum er som moren til å skape kryptovaluta. Med opprettelsen av ERC-20-tokenet, truet Ethereum sannsynligvis økningen i altcoins fordi de gjorde kryptovaluta så lett å lage.

ERC-20 tokens er en standard for utvikling av kryptovaluta. De tilbyr stort sett alt en utvikler trenger for å sette opp en kryptovaluta og komme i gang.

Det anslås at i dag det er omtrent 200 000 forskjellige ERC-20-tokens i omløp.

Selv om det skal nevnes at ikke alle disse er teknisk sett ansett som kryptokurver. Disse tokens kan brukes til et bredt spekter av tjenester.

En av de viktigste tingene som definerer ERC-20-tokens er at de har ikke sin egen blockchain; de opererer alle på toppen av Ethereum blockchain.

Dette er flott for utviklere som har ideer til en kryptovaluta, men som ikke har ressurser til å lage sin egen blockchain for den.

Det er tross alt mye arbeid! Du kan til og med glemme det du har tenkt deg å oppnå.

I tillegg er de selvfølgelig helt fritt til å bevege seg vekk fra Ethereum blockchain på et senere tidspunkt, noe noen allerede har oppnådd (mer om det litt!).

Selv om Ethereum aldri tar kronen som den øverste kryptovalutaen, kan det føre til økningen til en annen som gjør det.

Fordeler med ERC-20 tokens

ERC-20-tokens drar nytte av alle fordelene med Ethereum, men har en viss uavhengighet så lenge de overholder reglene for bruk av Ethereum blockchain.

Kanskje en av de største fordelene med ERC-20 tokens det de gjør det lettere å lage kryptovaluta, noe som oppmuntrer til konkurranse mellom forskjellige kryptovalutaer.

Teoretisk vil dette føre til mer oppfinnsomhet og kreative tilnærminger til forskjellige problemer. I det lange løp vil mer tilpasningsdyktige kryptokurver overleve de som ikke er i stand til å følge med.

På toppen av dette kan kryptovalutautviklere fokusere mer på ideene sine i stedet for hvordan de skal lage en mynt (og blockchain) og grunnleggende vedlikeholdsrelaterte problemer..

Ferdig dokumentasjon for de som ønsker å lage sine egne tokens er også et stort pluss og fremskynder også utviklingsprosessen.

Og fra en kryptovalutahandlerperspektiv kan ERC-20-tokens være mer tiltalende for handel, fordi hvis de forstår hvordan Ethereum fungerer, vil de allerede behandle en god forståelse av hvordan ERC-20-tokens også fungerer.

Dette gjør forskningsprosessen enklere og raskere. Kryptovalutahandlere trenger ikke å lære seg en helt ny teknologi når de kommer over et ERC-20-token.

En annen god bonus ved å handle ERC-20-tokens er at fordi de er vert på Ethereum blockchain, som er offentlig, kan du åpne dem og se på dem.

Med riktig teknisk kunnskap kan du finne ut nøyaktig hvordan de fungerer og ikke få noen lure overraskelser. I tillegg, hvis de er kodet dårlig, kan du bare ignorere dem.

Det skjules ikke på Ethereum blockchain. ERC-20-tokens er supergjennomsiktige.

ERC-20-tokens kan også sendes og mottas av Ethereum-adresser, som gjør at de kan aksepteres av en mye bredere brukerbase.

Dette overvinner et problem mange altcoins har når de først starter; de må lage sin egen lommebok for at kryptovalutaen skal lagres i eller overbevise lommebokleverandører om å godta dem.

Og til slutt, en stor fordel for Ethereum er at alle disse ERC-20 kryptokurver må bruke Ethereum-gass for å gjøre transaksjoner.

Bensin er et gebyr transaktorer må betale for at transaksjonen skal valideres.

Dette er bra for Ethereum fordi det betyr at kryptovalutaen deres fortsetter å bevege seg, selv når folk ikke handler eller handler Ethereum mye.

Andre kryptoer på samme blockchain bidrar til å holde den flytende, noe som er utmerket for handelsvolum. I tillegg, hvis et ERC-20-token er vellykket, vil suksessen også rase ned til Ethereum.

Velkjente ERC-20 tokens

Ethereum blockchain

Det kan overraske at du finner ut av det noen av de mest kjente kryptovalutaene i dag er ERC-20-tokens eller startet som ERC-20-tokens før du forlot Ethereum blockchain.

Kanskje den mest kjente kryptovalutaen som startet som et ERC-20-token, er Tron.

Mer nylig skjønt Tron har klart å migrere fra Ethereums blockchain til sin egen blockchain, ofte referert til som ‘the mainnet’.

Selv om dette er en fantastisk suksesshistorie og viser at poletter kan vokse ut av Ethereum blockchain, måtte Tron få samfunnet sitt til å flytte fra Ethereum til mainnet.

Interessant, påstanden til Trons utvikler om at deres flytting til mainnet vil gjøre dem 400 ganger raskere enn Ethereum! Det er et stort krav, og det vil ta en stund før vi ser om det er sant eller ikke.

En annen stigende stjerne ERC-20-token i kryptovalutaverdenen er Chainlink, som har som mål å bli kongen av smarte kontrakter gjennom bruk av orakler.

Etter hvert som Chainlink blir mer vellykket, kan det ende med å forlate Ethereum slik Tron gjorde, men noen vil kanskje hevde at det er det perfekte stedet å vokse – fødestedet til smarte kontrakter, Ethereum.

Binance Coin er et annet veldig vellykket ERC-20-token og brukes på Binance Exchange som et verktøy-token. Brukere kan få rabatt når de bruker den til kryptovalutahandel.

Uten tvil er Binance Coin mer vellykket enn Tron. For øyeblikket er Binance Coin den 8. største kryptovalutaen etter markedsverdi på CoinMarketCap.

Andre ERC-20-tokens inkluderer:

  • BAT (Basic Attention Token). Et reklametoken som betaler brukerne å se på reklame.
  • HuobiToken. Et token som kan brukes på Huobi-kryptokursutvekslingen.
  • TrueUSD. En stablecoin knyttet til verdien av den amerikanske dollaren, lik Tether.

Men disse tokens skraper bare overflaten av det som er der ute i dag.

Hvordan opprettes ERC-20-tokens?

Å lage ERC-20 tokens er en relativt enkel prosess. Når det er sagt, krever det en god teknisk forståelse av Ethereum og dets programmeringsspråk Solidity (så kanskje ikke for alle, ennå!).

For å opprette et nytt ERC-20-token, må en bruker starte en smart kontrakt på Ethereum blockchain. Denne kontrakten er deretter ansvarlig for å lage nye tokens og håndtere transaksjoner.

I tillegg fungerer den også som en hovedbok, og holder også oversikt over alles balanse.

Ulemper

Ikke alt om å jobbe med Ethereum blockchain er hunky-dory. Det er mange grunner til at noen kryptovalutaer kanskje ikke vil være under Ethereums vinge for alltid.

Først og fremst vil de kanskje ikke like endringene Ethereum implementerer. Når Ethereum oppdaterer blockchain, kan det hende at disse endringene ikke er i beste interesse for hvert ERC-20-token.

På toppen av det kan de ende opp med å stole for tungt på Ethereums nettverk og ressurser, noe som kan være et problem hvis noe skulle skje med Ethereum som en regjering nedlagt eller en storstilt hack.

Men enda viktigere, mens ERC-20-tokens blir sett på som en industristandard, har det vært problemer med hvordan de fungerer, inkludert mange, mange feil.

En av de mest frustrerende feilene fører til at tokens ved et uhell blir ødelagt når de sendes til en kontrakt. Angivelig har opp til $ 70.000 verdt tapt på grunn av slike problemer.

Ethereum har gitt ut et annet token kalt ERC-223, som skal løse dette problemet, men så langt har det ikke vært så populært som ERC-20-tokens.

En annen ulempe for noen brukere er å måtte bruke Ethereum som gass hver gang du vil foreta en transaksjon med et ERC-20-token..

Over tid kan dette bli dyrt, spesielt hvis prisen på Ethereum øker, og for noen handelsmenn er det bare et unødvendig skritt.

Ethereum sitter fortsatt fast på bevis på arbeid

Kanskje er det en av de største ulempene for noen kryptovalutautviklere Ethereum bruker fortsatt a bevis på arbeid algoritme, akkurat som Bitcoin.

Bevis for arbeid har vært ute av mote en stund nå, og mange nyere kryptovalutaer er designet for å bruke bevis på innsatsen i stedet, som mange mener er mer rettferdig og mer effektiv.

Når det er sagt, er det velkjent at Ethereum planlegger å gå fra bevis på arbeid til bevis på innsats, som sannsynligvis vil skje enten i 2020 eller 2021.

Hvis de lykkes med å gjøre endringen, kan dette være et stort løft for ikke bare Ethereum, men også alle andre ERC-20-tokens..

Er det ikke nok kryptovalutaer allerede?

kryptokurver, ethereum

Andre kan stille spørsmål ved poenget med å lage kryptovalutaoppretting så enkelt. Tross alt, trenger alt tokeniseres? Er hver kryptovaluta verdig til å opprette?

Interessant nok har mange ERC-20-kryptokurver mistet så mye som 90% av verdien og sliter med å gjøre et comeback. Så, kryptovalutahandlere bør fortsatt være forsiktige.

Et så overveldende antall valg av ERC-20-tokens kan også være avskyelig for noen handelsmenn som kan synes det er vanskelig å skille mellom dem..

Faktisk er det veldig sant at mange tokens prøver å oppnå lignende ting.

Handle Ethereum nå med Etoro

Viktige punkter

Hvis du husker noe fra denne artikkelen, gjør det til disse viktige punktene.

  • Et ERC-20-token er et token opprettet på Ethereum blockchain. For utviklere er de mye lettere å lage enn å lage tokens fra bunnen av.
  • Lett adoptert av lommebøker og andre tjenester som også aksepterer Ethereum. Dette fremskynder adopsjonen av nye brukere og handelsmenn.
  • Noen av de beste kryptovalutaene i dag er ERC-20-tokens. Disse inkluderer Binance Coin, BAT, HuobiToken og TrueUSD.
  • ERC-20-tokens er ikke perfekte. De lider fortsatt av feil og er begrenset av Ethereums kode, noe som kan være et problem for noen.

Lær å handle kryptovalutaer med kurset vårt for handel med kryptovalutaer

Vil du lære mer om andre kryptovalutaer og hvordan du handler dem? Registrer deg deretter på kurset for kryptovalutahandel!

Hvorfor bør du velge Etoro å handle Ethereum

Nå vet du hvorfor Ethereum dominerer Crypto med ERC-20 Tokens. Hvis du føler deg inspirert til å begynne å handle Ethereum, eller denne artikkelen har gitt litt ekstra innsikt i din eksisterende handelskunnskap, kan du være glad for å vite at etoro gir muligheten til å handle med Crypto-eiendeler og CFD-er på opptil 90+ kryptovalutaer.

Hvis du likte å lese Ethereum Dominates Crypto With ERC-20 Tokens fra Handelsutdanning, vennligst gi den en like og del den med alle andre du tror det kan være av interesse også.

Ansvarsfraskrivelse: Kryptovalutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare

Handelsanalyse er ikke en pålitelig indikator for gjeldende eller fremtidig ytelse, ettersom omstendighetene kan endres over tid. Før du tar noen investeringsbeslutninger, bør du søke råd fra uavhengige finansielle rådgivere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me