Ethereum Price Prediction 2021: Er ETH-kursen $ 3000?

Ethereum Price Prediction i 2021:

Er ETH på vei til $ 3000?

Ethereum er den nest største kryptovalutaen globalt, den andre bare etter Bitcoin både når det gjelder markedsverdi og popularitet. Siden det første tilbudet har Ethreum steget med over 1000%.

Med Bitcoins inntreden i mainstream takket være økende institusjonell interesse, var 2020 et godt år for kryptovalutamarkedet. Ethereum hadde også et solid år i 2020, og ga investorene 4,5 ganger avkastningen.

Ethereum nådde sin heltidshøyde på $ 1456,26 25. januar 2021, og vil sette pris på enda lenger. La oss se på Ethereum-prisforutsigelsen og se hvordan kryptovalutaen forventes å utføre de neste årene.

Hva er Ethereum?

Ethereum er en blokkjedebasert, desentralisert plattform. Grunnlagt i 2015 av Vitalik Buterin, gjør det det mulig å bygge og distribuere smarte kontrakter og desentraliserte applikasjoner (dApps) på plattformen. Plattformen kjører disse appene og kontraktene uten nedetid, svindel eller forstyrrelser fra tredjeparter. Siden plattformen er desentralisert, kan brukerne fortsatt utføre transaksjoner og smarte kontrakter på plattformen, selv om en del av nettverket går ned.

Ethereum har som mål å desentralisere klient-servermodellen, og erstatte sentrale servere med tusenvis av noder som drives av frivillige over hele verden.

Smarte kontrakter driver Ethereum-økosystemet. De er kodelinjer lagret på blockchain. Kontraktene gjennomføres automatisk når visse forhåndsbestemte vilkår er oppfylt. Smarte kontrakter håndheves av Ethereum blockchain, som fungerer som en upartisk tredjepart til transaksjoner på blockchain.

Les mer: Hva er Ethereum? En nybegynnerveiledning for etereum og tips for investering i ETH

Ethereum-prishistorie: En titt på Ethereums tidligere ytelse

Ethereum har opplevd noe volatilitet, akkurat som andre kryptovalutaer. På lang sikt har det imidlertid vært en av de mer stabile kryptovalutaene. La oss sjekke Ethereums prishistorie litt mer detaljert.

Ethereum opplevde en betydelig økning i verdsettelsen fra 17. mai 2017 til 20. juni 2017, da prisen på ETH steg fra $ 90 til $ 364. Etter denne prisstigningen møtte valutaen en periode med volatilitet før den økte igjen i midten av desember. Ethereum krysset $ 500 13. desember og nådde $ 730 innen midten av desember.

I slutten av desember handlet kryptovalutaen rundt 800 dollar. Den krysset $ 1000 i januar, men falt tilbake til $ 750 i februar. Ethereum så en gradvis nedgang i prisen fra mai 2018 til desember 2018, da verdien falt til under $ 100.

I desember 2020 handlet Ethereum mellom $ 500 og $ 750, og opprettholdt sin posisjon mellom de to prisbåndene. Mellom 1. januar og 9. januar samlet Ethereum seg fra $ 730 til $ 1288. Dette satte scenen for Ethereum å slå sin tidligere rekord på $ 1439,33, og kryptovalutaen nådde en heltidshøyde på $ 1456,26 den 25. januar 2021.

I henhold til Ethereum-prisforutsigelsen vil Ethereum fortsette å se en økning i prisen i 2021. Noen spådommer sier at kryptovalutaen vil fortsette å presse høyere og slå den høye prisen på $ 1456,26 snart. Uansett hva prisforutsigelsen har, har den hittil overgått Bitcoin i år.

Ethereum Price Prediction 2021: Vil ETH virkelig nå $ 3000?

Ja. I henhold til Ethereum-prisforutsigelsen er ETH satt til å oppleve en bull run i 2021, og prisen på Ethereum kan nå $ 3000 mark. Å være den valgte plattformen for DeFi-prosjekter, vil Ethereum være den beste stabile valutaen for lang tid. Med initieringen av Ethereum 2.0 blir Ethereums skalerbarhetsproblemer løst, med plattformen som kan behandle 100.000 transaksjoner per sekund, noe som gjør plattformen mer effektiv og tilgjengelig.

4 viktige faktorer å vurdere

En nøyaktig prediksjon av prisen på kryptokurver er vanskelig ettersom prisen endres avhengig av markedsforholdene. Imidlertid kan vi se på faktorene mens vi forutsier Ethereum-prisen. Her er fire viktige faktorer å vurdere.

1. Kryptovalutaveiledning for banker

Office of the Comptroller of Currency (OCC) håper å ha mer regulatorisk veiledning for å hjelpe tradisjonelle banker til å omfavne kryptovaluta og øke effektiviteten. OCC publiserte nylig Tolkningsbrev 1174, klargjøre at bankene nå kan ha forvaring av kryptovaluta og stablecoins.

Det forklarer også at banker har rett til å bruke ny teknologi, inkludert uavhengige nodeverifiseringsnettverk (INVNs) og stablecoins, som vil hjelpe dem med å utføre banktillatte funksjoner som betalingsaktiviteter..

I tillegg til autorisasjon for nasjonale banker og føderale sparing forvaringstjenester for kryptovaluta for kunder ga OCC også retten til å ha unike nøkler tilknyttet digitale valutaer. Dette har gjort det mulig for banker å utstede stablecoins, bytte stablecoins mot fiat-valuta, og validere, lagre eller registrere transaksjoner ved å fungere som en node i en blockchain (INVN).

For ETH-samfunnet er dette virkelig en stor nyhet fordi stablecoins er Ethereum-tokens som holder seg til en fast verdi, selv når Ethereum-prisen endres. ETH kan utnyttes som en nettverksinfrastruktur ved å tilrettelegge for disse stablecoins.

2. Ethereum 2.0

Ethereum 2.0 eller Serenity har vært et etterlengtet, mye diskutert og betydelig skritt etter tidligere oppgraderinger. Dette er fordi den implementerer en Proof-of-Stake-konsensusmekanisme som beveger seg bort fra den eksisterende Proof-of-Work-konsensusmekanismen. Oppgraderingen vil bli utgitt på en trinnvis måte, med den første fasen utgitt i 2020. Hver oppgradering tar sikte på å forbedre funksjonen til Ethereum.

Den største fordelen med Ethereum2.0 er at den vil gi betydelig forbedring av skalerbarhet, sikkerhet og tilgjengelighet. Det kan gjøre Ethereum i stand til å gjennomføre opptil 100 000 transaksjoner, sammenlignet med Ethereum, som bare kan støtte 30 transaksjoner per sekund. Dette vil til slutt forbedre effektiviteten og redusere forsinkelser forårsaket av overbelastning i nettverket. Transaksjonene håndteres i parallelle kjeder i stedet for påfølgende, slik at implementeringen av skjærkjeder øker nettverket og øker skalerbarheten.

3. Stimuluspakken

Jehan Chu, administrerende partner i det Hong Kong-baserte kryptoinvesteringsselskapet Kenetic Capital, fortalte CoinDesk, "Biden-stimulansen kan legge til en ekstra støt til bitcoins pris, men ikke noe mer enn å skyve langs et løpende godstog."

Den nye POTUS planlegger å gi ut en ny økonomisk stimulansepakke. Stimuleringspakken vil gi ytterligere $ 1400 sendt til kvalifiserte mottakere. Dette er i tillegg til $ 600 som ble godkjent av Kongressen i president Trumps periode, noe som betyr at mottakere vil motta totalt $ 2000.

Bitcoins pris fikk et betydelig løft takket være statlige stimulansetiltak i 2020, som så at kryptovalutaen nådde rekordhøyder, høyere enn det vi så i 2017.

Vi kan forvente en lignende reaksjon fra kryptovalutaer med USAs kunngjøring av den nye stimulanspakken.

4. Økende institusjonell interesse for Ethereum

I følge Coinbases årlige gjennomgang for 2020, flere institusjonelle investorer ser på Ether som en viktig verdilager. Et økende antall institusjonelle kunder har tatt Ether-posisjoner for sterkere avkastning, som kryptobørsen bemerker.

2021 blir et betydelig år for Ethereum. Det er spådd å bli en favoritt blant institusjonelle investorer. Den snart lanserte suiten med Ethereum-fokuserte fond har som mål å gi eksponering mot ETH, den opprinnelige valutaen til Ethereum-nettverket, gjennom en kjøretøystruktur med høy sikkerhet.

Les mer: Hva vil drive Ethereum-prisen i 2021?

Ethereum Price Prediction 2021: Hva er noen sterke støtte- og motstandsnivåer?

Bilde: ETH / USD månedlig

Hvis vi ser på det månedlige diagrammet for Ethereum-prisen, kan vi se at ETH / USD har hatt sin mest bullish måned noensinne i januar, og det virker som om det er mer som kommer. Som du kan se, har 20-bar SMA krysset over 50-bar SMA i denne tidsrammen for å danne det bullish kryssmønsteret.

Mens ETH-prisen siden har trukket seg fra sin høye tid, kan vi forvente at ETH vil krysse over $ 1475 motstand og bryte over $ 1.500 psykologisk nivå. På baksiden er det en veldig sterk støtte på 1100 dollar som ideelt sett skal forhindre nedadgående bevegelse for ETH-pris.

Ethereum Price Prediction: Konklusjon

I følge Ethereum-prisforutsigelsen kan ETH settes for et rekordhøyt år i 2021. Vi vil se Ethereum skyve forbi sin forrige høyde når den nøyer seg med en periode med vedvarende vekst på grunn av flere prosjekter som velger Ethereum som plattform for å lansere sin prosjekter på, Ethereum 2.0 og DeFi får mer popularitet. Ethereum skal være høyt på investeringslisten din, ettersom du kan komme inn til en konkurransedyktig pris, dra full nytte av det bullish sentimentet og gi en betydelig avkastning på investeringen din.

eToro – Den beste plattformen å investere i Ethereum

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Les mer:

Ethereum Price Prediction 2021-2025

Topp 10 viktigste kryptovalutaer enn Bitcoin

Hvilke topp 10 kryptovalutaer vil eksplodere i 2021?

Hva er Ethereum og er det verdt å investere i Ethereum i 2021?

Fordeler og ulemper ved å investere i Ethereum, vil det være en millionærmaker?

Hva er de 9 beste Altcoins å investere i 2021?

Ethereum vs. Bitcoin: Er Ethereum en bedre investering enn Bitcoin?

Ethereum VS. Ripple: Hvilken som bør være i porteføljen din?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me