Ethereum Price Prediction

Prediksjoner for Ethereum for 2021, 2022 og 2025

Ethereum er den nest største kryptovalutaen etter Bitcoin. Siden det første tilbudet har Ethereum sett sin prisstigning med over 1000%. Siden begynnelsen av 2021 har Ethereum-prisforutsigelsen uttalt at den smarte kontraktslederen er satt til å gå i gang med en massiv bull run.

25. januar 2021 nådde Ethereum en heltidshøyde på $ 1456,26, som slo sin forrige heltid på $ 1439,33. Ethereum har også overgått Bitcoin i antall transaksjoner og transaksjonsgebyrer, med Ethereum som behandler to ganger det daglige transaksjonsvolumet til Bitcoin.

Hva er Ethereum?

Ethereum er en autonom, desentralisert plattform som drives av tusenvis av frivillige spredt over hele verden. Blockchain er hjemmet til flere DeFi-tokens. Populariteten i DeFi-rommet har hjulpet Ethereum å sementere sin posisjon som den nest største kryptovalutaen etter Bitcoin og den mest etterspurte plattformen for DeFi-prosjekter.

Ethereums opprinnelige valuta Ether muliggjør kjøring av Ethereum-baserte smarte kontrakter og dApper basert på plattformen. Ether er både et betalingsmiddel for brukere av Ethereum og et insentiv. Ether kan byttes ut mot andre kryptovalutaer, men kan ikke erstattes av andre valutaer for å gi gass til transaksjoner på Ethereum-nettverket.

Smarte kontrakter på Ethereum-plattformen er selvutførende, noe som betyr at når spesifikke forhåndsdefinerte bestemmelser er oppfylt, blir kontrakten automatisk utført.

Les mer: Hva er Ethereum? En nybegynnerveiledning for etereum og tips for investering i ETH

Ethereums prishistorie

I likhet med andre kryptovalutaer har Ethereum sett sin rettferdige andel av volatilitet. Imidlertid har det vært en av de mest stabile valutaene i kryptorommet. La oss se på Ethereums prishistorie litt mer detaljert.

Ethereum opplevde sin første betydelige økning mellom 17. mai 2017 og 20. juni 2017, da kryptovalutaen samlet seg fra $ 90 til $ 364 på bare en måned. Kryptovaluta opplevde litt volatilitet etter dette, men tok seg opp igjen i desember. Det gikk forbi $ 500 rundt 13. desember og nådde $ 730 i midten av desember.

Mot slutten av måneden handlet Ethereum til rundt $ 800. Det brøt til slutt $ 1000-merket i januar, men opplevde volatilitet igjen og falt til $ 750 innen februar. Siden mai begynte Ethereums verdi å synke i mai 2018, og den falt til under 100 $ i desember.

Ethereum hadde ikke så mye bevegelse siden, satte pris på litt, men nådde aldri de høyeste toppene den hadde i januar 2018. Imidlertid, med kryptokurver som opplevde en ny oksekjøring, økte verdien av Ethereum i desember 2020, og valutaen traff den høyeste prisen i januar 25. og nådde $ 1456,26, og slo den forrige høyden på $ 1439,33.

Ethereum-prisanalyse

Ethereum er spådd å se sterk vekst i 2021 og nå en heltidshøyde. I 2020 svingte Ethereum for det meste mellom $ 550 og $ 750. Det holdt seg mellom disse to prispunktene i ganske lang tid før det økte 3. januar.

Prisen nådde $ 1330 før den falt under $ 1000 igjen. Imidlertid fant den støtte på $ 900. Ethereum startet en langsom gjenoppretting på dette punktet, og selv om kryptovalutaen møtte ganske mye motstand. Den største motstanden var på $ 1250, som den kjempet for å bryte.

Ethereum gikk til slutt forbi motstanden og krysset $ 1400, og satte den høyeste prisen. Igjen klarte ikke kryptovalutaen å opprettholde prisen og så et lite fall, men fant støtte på $ 1250. Ethereum spratt tilbake til $ 1300, men en korreksjon fulgte, som fortsatt pågår i skrivende stund.

Vil du vurdere å investere i Ethereum ETH?

Ethereum Price Prediction 2021

Adopsjonen av DeFi og dapps øker prisen på Ethereum. Den pågående oppgraderingen til Ethereum 2.0 har også en positiv innflytelse på prisen på kryptovalutaen. Ethereum 2.0 lover å gjøre Ethereum i stand til å behandle transaksjoner raskere, og øke nettverkets skalerbarhet når det migrerer fra en Proof-of-Work til en Proof-of-Stake konsensusmekanisme. Ethereum 2.0 vil se Ethereum være i stand til å gjennomføre 10.000 transaksjoner per sekund fra valutaen 30.

Les mer: Ethereum-prisanalyse for 2021

Ethereum Price Prediction 2022

Ethereum forventes å inngå en rekke partnerskap i 2022. Disse tilknytningene vil positivt påvirke prisen på Ethereum. De fleste kryptovalutaeksperter har spådd at valutaen kan nå $ 2500 innen utgangen av 2022, som er et optimistisk mål, men et som Ethereum forventes å oppfylle.

Ethereum Price Prediction 2023

Ethereum forventes å se en bratt økning i verdi i 2023, takket være betydelig masseadopsjon. Ethereum vil konsolidere grepet om DeFi-rommet, øke med sterk kapitalisering og en betydelig økning i verdien per mynt.

Ethereum Price Prediction 2024

Brian Schuster, grunnleggeren av Ark Capital, tror at Ethereum vil handle på rundt 100 000 dollar i 2024.

Ethereum Price Prediction 2025

De neste årene vil Ethereum registrere betydelig vekst. Gjeldende prisnivå antyder at Ethereum har gått inn i et bull run, og med DeFi-prosjekter som i økende grad avgjør seg for Ethereum, kan kryptovalutaens verdi øke til et nivå som det er vanskelig å forestille seg på dette tidspunktet. Den økende interessen for Ethereum har fått noen eksperter til å forutsi at Ethereum vil opprettholde et prisnivå mellom $ 1000 og $ 10000 de neste årene.

Topp Crypto Investor’s Prediction on Ethereum Price:

1. Crypto Research Report brukte utvekslingsmodellen for å bestemme verdien av Ethereum. Modellen spådde at Ethereum ville nå $ 331, men kryptovalutaen overgikk dette merket i god tid før noen forventet.

Crypto Research Report har spådd at Ethereum vil nå $ 3500 innen 2025.

2. Simon Dedic, administrerende partner i Moonrock Capital, har spådd at prisen på Ethereum på lang sikt kan gå opp til $ 9000.

3. James Todaro, administrerende partner i Blacktown Capital, sa at Ethereum kunne nå en markedsverdi på 1 billion dollar. Han har også spådd at Ethereum kan handle til $ 9000.

4. WalletInvestor.com har derimot spådd at Ethereum vil handle på rundt $ 1022 innen utgangen av 2022.

5. Brian Schuster har uttalt at innen 2024 kunne vi se Ethereum røre $ 100.000.

Les mer: Hva vil drive Ethereum-prisen i 2021?

Ethereum Price Prediction: Konklusjon

Gjennom de fleste Ethereum-prisforutsigelser, er kryptovalutaen satt til å være vitne til en periode med vedvarende vekst. Flere faktorer driver denne veksten, for det meste veksten av DeFi, Ethereum 2.0 og flere prosjekter som velger Ethereum som valgfri plattform. Dette er et ideelt tidspunkt å investere i ETH, gå inn til en konkurransedyktig pris og tjene et betydelig overskudd.

eToro – Den beste plattformen å investere i Ethereum

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Les også:

Hva er Ethereum og er det verdt å investere i Ethereum i 2021?

Fordeler og ulemper ved å investere i Ethereum, vil det være en millionærmaker?

Hva er de 9 beste Altcoins å investere i 2021?

Ethereum vs. Bitcoin: Er Ethereum en bedre investering enn Bitcoin?

Ethereum VS. Ripple: Hvilken som bør være i porteføljen din?

Vanlige spørsmål om Ethereum-prisforutsigelser

Hva er Ethereum?

Ethereum er en autonom og desentralisert plattform som gjør det mulig for utviklere å utvikle og lansere desentraliserte applikasjoner på plattformen. Det tillater også bruk av smarte kontrakter. Disse smarte kontraktene utføres automatisk når et sett med forhåndsdefinerte vilkår er oppfylt. Ettersom Ethereum er en desentralisert plattform, kan transaksjoner og prosesser kjøres uten nedetid eller forstyrrelser.

Hvordan er Ethereum forskjellig fra Bitcoin?

Bitcoin opprettet en offentlig distribuert hovedbok for å validere og lagre transaksjoner på datamaskiner over hele verden. Ethereum tar begrepet Bitcoin et skritt videre og bruker blockchain til å kjøre datamaskinkode. Mens Bitcoin er et peer-to-peer elektronisk kontantsystem, kan Ethereum kjøre kodeskripter som et globalt beregningsnettverk..

Hva er eter??

Ether er Ethereums opprinnelige valuta. Ether er en kryptovaluta, og den driver også Ethereum-nettverket. Den brukes til å betale for transaksjoner og andre tjenester på Ethereum-nettverket.

Bør jeg investere i ETH?

Investering i Ethereum er et smart trekk, da det er en veletablert kryptovaluta. Vær imidlertid grundig i forskningen din og få en god ide om markedstrendene før du investerer. Investorer som ønsker å diversifisere fra Bitcoin eller ønsker å investere i andre kryptovalutaer enn Bitcoin, bør se på Ether som en investeringsressurs.

Er Ethereums pris forventet å øke ytterligere?

Ja, Ethereum er satt til å starte en bull run i 2021, med kryptovalutaen spådd å sette pris på. Med flere DeFi-prosjekter som velger Ethereum som valgfri plattform og Ethereum 2.0 som adresserer Ethereums skalerbarhetsproblemer, vil kryptovalutaen se sin verdistigning i årene som kommer.

Hva er fremtiden til Ethereum?

Ethereum-plattformen har potensial til å revolusjonere måten finansieringen fungerer på. Ethereums smarte kontraktsfunksjonalitet tar ut mellommannen fra transaksjoner og er selvutførbar. Ethereum kommer til å sementere seg selv som kongen av DeFi. Ethereum bytter også fra en konsensusmekanisme for bevis på arbeid til en konsensusmekanisme for bevis. Denne oppgraderingen adresserer skalerbarhetsproblemene som Ethereum står overfor.

Hva er Ethereum 2.0?

Ethereum 2.0, eller Eth2, eller Serenity er en oppgradering til Ethereum blockchain. Oppgraderingen vil bli utgitt i faser, med fase 1 utgitt i 2020. Hver fase av oppgraderingen vil forbedre funksjonaliteten til Ethereum.

Er Ethereum en god investering?

Ethereum har prestert bedre enn nesten alle altcoins og Bitcoin. Dette gjør det til en av de beste investeringene du kan gjøre. Ethereum er i ferd med å øke, takket være DeFis økende popularitet, så dette er en flott tid for deg å investere i kryptovalutaen og tjene betydelig fortjeneste.

Er Ethereum bedre enn Bitcoin?

Ethereum og Bitcoin kan ikke sammenlignes teknisk ettersom de har forskjellige funksjoner. Bitcoin er en kryptovaluta, mens Ethereum er mer enn en kryptovaluta. Det er en autonom, desentralisert plattform som tillater utvikling og utrulling av dapps på blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me