Ethereum-prisanalyse for 2021

ETH-prisvarsel for 2021

Vi deler toppen Ekspertspådommer for Ethereum i 2021.

Les vår Ethereum ETH-prisanalyse i 2021

Til tross for den økonomiske uroen forårsaket av COVID-19, har 2020 vært et imponerende år for Ethereum. Prisen på verdens mest kjente altcoin har hatt jevn vekst gjennom de siste 12 månedene, da kryptoverden ivrig ventet på den etterlengtede lanseringen av Ethereum 2.0-oppgraderingen, som til slutt ble en realitet i desember.

Totalt sett har Etheruem fått mer enn 330% siden starten av 2020 – veldig imponerende gitt den uinspirerende ytelsen til visse andre tokens. Motstandsdyktigheten fra Ethereum, kombinert med en spennende ny nettverksrevisjon, har naturlig nok ført altcoin til midtpunktet mot 2021 – med noen bransjetall som tror ETH vil fortsette å vokse i et tempo som er relativt stabilt for kryptomarkedet..

Så betyr dette at det nå er en god tid å investere i ETH? I den følgende Ethereum-prisanalysen 2021 vil vi se på hvordan Ethereum 2.0 kan se at prisene fortsetter å stige i løpet av det kommende året, samt høre hva noen få bransjeeksperter har å si.

Innhold:

Ethereum – en oversikt

Historien om Ethereum Price Movement

Ethereum i 2020

Ekspertspådommer for Ethereum i 2021

Faktorer som påvirker Ethereum-prisen

Prisanalyse for Ethereum for 2021

Bør du investere i Ethereum i 2021?

Konklusjon

Ethereum-prisanalyse 2021 – FAQ

Ethereum – en oversikt

Ethereum er lett den mest berømte digitale valutaen etter Bitcoin, så før du fortsetter med vår Ethereum-prisanalyse 2021, er det verdt å se nærmere på hva som helt gjør altcoin forskjellig fra forgjengeren.

Det er selvfølgelig mange likheter mellom de to teknologiene – både Bitcoin og Ethereum var opprinnelig basert på proof of work-konseptet, der transaksjoner blir verifisert via et nettverk av noder som konkurrerer om å løse komplekse ligninger – en prosess som mer ofte kalles ‘mining’.

På samme måte bruker både Bitcoin og Ether blockchain-teknologi for å gjøre alt dette mulig. Imidlertid, bortsett fra disse grunnleggende likhetene, er Bitcoin og Ethereum to veldig forskjellige dyr.

Ethereum ble lansert i juli 2015 og er en desentralisert, åpen programvareplattform som ikke bare er vert for sitt opprinnelige kryptotoken, Ether, men som også lar smarte kontrakter og distribuerte applikasjoner (ĐApps) utvikles og kjøres uten påvirkning fra tredjepart. . Ethereum har også sitt eget programmeringsspråk, som åpner for mange muligheter for utviklere som ønsker å bygge og kjøre skreddersydde applikasjoner på plattformen. Så mens både Bitcoin og Ethereum tilbyr et desentralisert betalingssystem, er hovedformålet med Ethereum ikke et digitalt betalingssystem, men en plattform for å lette utveksling av sikre kontrakter og applikasjoner via sin egen valuta.

Ethereum har ikke et samlet tak på antall poletter som til slutt vil være i omløp – i motsetning til Bitcoin. Imidlertid begrenser det antall poletter som er tilgjengelige fra år til år. En annen viktig forskjell er hastigheten som blokker blir opprettet. Mens Bitcoin-transaksjoner kan ta over ti minutter, behandles Ethereum-transaksjoner vanligvis på få sekunder.

Ethereums utallige applikasjoner og tilnærmet ubegrensede potensial har gjort det til et interessant investeringsprospekt og tillatt det raskt å få fotfeste i det allerede konkurransedyktige kryptovalutamarkedet. Men hva betyr all denne bakgrunnsinformasjonen for vår Ethereum-prisanalyse for 2021?

Som vi skal se, er det viktig å forstå nøkkelforskjellene mellom Ethereum og andre kryptovalutaer – spesielt Bitcoin – hvis vi vil forutsi hvordan mynten kan prestere det kommende året. Selv om alle kryptokurver på en eller annen måte vil bli påvirket av store bevegelser i Bitcoins pris, er vårt mål her å finne andre måter som Ethereums tokenpris kan bevege seg på.

Historien om Ethereum Price Movement

Før vi starter vår Ethereum-prisanalyse for 2021, ville det være forsvarlig å ta en titt på den historiske prisbevegelsen til altcoin. Ved å gjøre dette kan vi bedre identifisere tidligere trender og forutsi hvordan visse ulike markedskrefter kan påvirke ETHs verdi fremover.

Som med de fleste kryptokurrency, befalte Ethereum veldig lite i form av en pris når den først kom på markedet, med tokenet verdt mindre enn $ 1,00 i 2015. Ting holdt seg ganske lavmælt for den nye digitale valutaen de neste 18 månedene eller så, med ETC når beskjedne $ 10,00 innen januar 2017, Det var imidlertid rundt denne tiden at det ubegrensede potensialet til denne nye blockchain-teknologien begynte å bli kjent og prisene tok raskt av. Etter en kraftig økning mot slutten av 2017 slo ETH rekordhøye på nesten $ 1400 i januar 2018. Resten av 2018 var imidlertid noe av en berg-og-dal-bane for Ethereum, og på slutten av året hadde ETH-prisen sunket som lavt som $ 85.

Ting holdt seg ganske dempet i godt over et år etter høydepunktene i begynnelsen av 2018. Ethereum slet med å bryte $ 250 i løpet av omtrent 18 måneder, til tross for at mange bransjestemmer fortsatte å hyle Ethereum som altcoin som en dag ville slå ut Bitcoin for topplasseringen. Etter en annen bjørnekjøring sommeren 2019 avsluttet ETH året med handel på bare $ 132.

Ethereum-prisen i 2020

ethereum prisdiagram

Naturligvis er et viktig hensyn for vår Ethereum-prisanalyse for 2021 hvor godt mynten har prestert de siste månedene. Etter en ganske dyster ytelse gjennom 2019 fikk ETH en treg start til 2020. Imidlertid så det ut til at investorstemningen kom tilbake mot sommeren, og i juli hadde prisene steget over $ 250 og fortsatte å stige til de traff rundt $ 475 i september.

ETH-prisene falt deretter ned til rundt $ 350 før de samlet seg på slutten av året, og toppet seg til $ 615 i desember. Slutten av året øker sannsynligvis til den etterlengtede lanseringen av Ethereum 2.0, og denne overhalingen er det som gjør ETH til en så viktig krypto å se når vi går inn i 2021.

Vil du vurdere å investere i Ethereum ETH?

Prediksjon for Ethereum for 2021

Ekspertspådommer for Ethereum i 2021

For å danne en balansert Ethereum-prisanalyse for 2021, er det nødvendig å samle informasjon fra flere områder. Å se på meningene og spådommene fra ledende kryptoeksperter er naturligvis en god måte å måle industrins følelser mot Bitcoin og markedet generelt.

1. Craig Russo

Craig Russo, grunnlegger av Peer – en Boston-basert oppstart bak SludgeFeed – mener at Ethereums kapasitet til å distribuere desentraliserte applikasjoner og tokenisere virkelige eiendeler vil sikre at den forblir en go-to-plattform, og tiltrekker seg masse investorinteresse. “Jeg kan ikke se noen grunn til at Ether (ETH) ikke kommer til å se heltidshøyder innen 2021 hvis Ethereum utvikler seg slik det planlegges, og utviklere fortsetter å bygge på nettverket,” sa han og la til: “Jeg tror ETH / BTC har kanskje allerede bunnen og ETH / USD vil begynne en ny opptrend når Bitcoins volatilitet bremser, ”

2. Alex Saunders

I mellomtiden er Nugget’s News CEO Alex Saunders også veldig optimistisk med hensyn til potensialet i Ethereum og er en annen stemme som forutsier en sterk mulighet for at ETH vil slå en ny, heltidshøyde om et år eller mindre – forutsi $ 1400 innen utgangen av 2021.

3. Michaël van de Poppe

Cointelegraph Markets-analytiker Michaël van de Poppe forventer også et ETH neste bull run og mener fremtiden sannsynligvis vil være lys for altcoin, med neste økning i verdi som sannsynligvis vil toppe seg over forrige rekord. Mens han sluttet å tilby en fullstendig Ethereum-prisanalyse for 2021, tok han til Twitter for å forutsi at “neste syklus ATH for ETH sannsynligvis er mellom $ 10.000–20.000.”

4. SalsaTekila

En kryptotrader og analytiker kjent som SalsaTekile, som ble kjent etter å ha forvandlet et par tusen dollar til $ 100.000 i en sommerhandelskonkurranse, har uttrykt tillit til Ethereum og lagt den til i porteføljen hans, ettersom han tror det vil overgå Bitcoin i 2021. “Jeg eie en ubehagelig mengde ETH (spot). Kjøpte mer igjen i dag, med handelsgevinster. Jeg tror det vil overgå bitcoin det kommende året, ”tvitret han. Mens han ennå ikke vil gjøre en grundig Ethereum-prisanalyse for 2021, bør SalsaTekile legge ETH til porteføljen sin som et positivt tegn..

5. Ryan Selkis

Messaris Ryan Selkis hadde ikke tilbudt en Ethereum-prisanalyse for 2021 i skrivende stund, men han har notert sin egen oppfatning av hvorfor Ethereum kan gjøre det bra i året som kommer. Han skrev en rapport om hva som kan forventes for kryptovalutaområdet neste år, og sa: “Bitcoin kan være grunnlagt for et stort år på grunn av makroposisjonering, men det er Ethereum som har tatt fly som kryptos viktigste plattform … en som kunne drive et helt nytt finanssystem og et mer åpent, spenstig internett. ”

Les mer: Hvor mye vil Ethereum verdt i 2021 og utover?

Faktorer som påvirker Ethereum-prisen

1. Ethereum 2.0

Ethereum 2.0 er en stor oppgradering til det gamle offentlige Ethereum-nettet, designet for å akselerere Ethereums bruk og adressere eksisterende ytelsesbegrensninger.

En av de viktigste endringene er flyttingen fra Proof of Work-arkitekturen til implementeringen av en Proof of Stake-konsensusmekanisme. Oppgraderingen startet i slutten av 2020, og fase 1 av lanseringen vil fortsette til 2021.

Det er blitt spådd at ETH 2.0 vil øke gjennomstrømningen med over 1000 ganger, noe som vil redusere de høye avgiftene forbundet med Ethereum-transaksjoner som for tiden er tegnet. Naturligvis er denne utviklingen en nøkkelfaktor i vår Ethereum-prisanalyse for 2021, og hvis den viser seg å være en suksess, kan den se at prisene skyter i været i 2021.

2. Bitcoin

Ethereum, som alle Altcoins, kommer alltid til å bli festet til Bitcoin på en eller annen måte. For det første er Bitcoin den mest kjente og (forholdsvis) stabile kryptovalutaen, og som sådan bruker analytikere den ofte som en indikator på investorens appetitt for digital valuta generelt. For det andre krever mange børser bytte av BTC mot andre mynter, noe som gjør Bitcoin til noe som en kryptoreservevaluta. Derfor vil prisen på Bitcoin – i overskuelig fremtid – til en viss grad gjenspeile det bredere kryptovalutamarkedet.

3. Regelverk knyttet til kryptovaluta

Kryptovaluta og ideen om desentraliserte betalinger er relativt nye konsepter, så mange land tar fortsatt tak i om og hvordan de skal reguleres.

I Storbritannia for eksempel har FCA nylig forbudt salg av derivater og børshandlede sedler (ETN) som refererer til visse typer kryptoaktiver til detaljistkunder. I tillegg til dette er det også nye EU-regler i horisonten – noe som kan ha en enorm knock-on-effekt for alle kryptovalutapriser. Selvfølgelig kan regulering være bra eller dårlig for markedene, men enhver kunnskapsrik kryptoinvestor bør holde øye med potensielle endringer.

4. Kjøpers etterspørsel

Alle vet at verdien av en eiendel er diktert av tilbud og etterspørsel. Ethereum har ingen øvre grense slik Bitcoin gjør, og dette har historisk sett vært noe av et problem for altcoin. Ankomsten av Ethereum 2.0 og overgangen til en Proof of Stake-protokoll har imidlertid blitt spådd å redusere den nåværende inflasjonen på 10% til mellom 0,5 og 2% per år..

På etterspørselssiden ser 2021 ut til å være et interessant år ettersom det har vært en økning i interessen fra tradisjonelle investeringsinstitusjoner i løpet av 2020 og et rekordstort antall nye kryptovaluta-lommebøker ble åpnet. Naturligvis er dette av stor interesse for enhver Ethereum-prisanalyse for 2021, og kan godt bety at etterspørselen vil øke over kryptosfæren det kommende året.

Klar til å investere i Ethereum ETH?

Ethereum-prisanalyse for 2021

Som vi har sett, er det flere faktorer å ta i betraktning når vi gjennomfører en Ethereum-prisanalyse for 2021. Selvfølgelig, bortsett fra å vurdere de forskjellige markedskreftene som er beskrevet ovenfor, prøver kryptoanalytikere også å identifisere mønstre og forutsi prisbevegelser ved å utføre teknisk analyse av hvordan diagrammer har flyttet seg tidligere.

BeinCrypto.com, for eksempel, analyserte høydepunktene og nedturene i historien til Ethereums pris og brukte dette til å generere en prognose for 2021 – noe som resulterte i en annen optimistisk spådom av en bull run som vil se ETH-prisen i 2021 er ferdig på rundt $ 2800.

Med bruddet over $ 600 på massivt volum, ETH signaliserer et nytt oksemarked.

Når vi vurderer det sammen med de andre bransjetallene som er sitert som en del av denne analysen, kan vi forvente at det kommende året kan være ekstremt positivt for Ethereum. Selv om det kanskje ikke treffer den høye, $ 10.000-pluss-figuren som noen har spådd, er det god grunn til å tro at ETH lett kan sveve forbi $ 1000 innen utgangen av 2021.

Bør du investere i Ethereum i 2021?

investere i ethereum

Som vi har sett, er det et kor av optimisme med hensyn til ETHs potensial. Selv om vår Ethereum-prisanalyse for 2021 absolutt peker på gode ting for altcoin, spesielt ettersom Ethereum 2.0 samler tempo, er det verdt å merke seg at det er ganske mange kryptovaluta-plattformer og myndigheter som tror at de positive effektene vil ta litt lenger tid å manifestere..

TradingBeasts.com, for eksempel, mens den er optimistisk om Ethereums fremtid, forutser en mer dempet vekstrate, med ETH som ikke kryper over $ 600 til slutten av 2021 og først nærmer seg $ 1000-merket innen utgangen av 2023. Hvis du vurderer å investere i Ethereum , er det viktig å håndtere forventningene dine og ikke la deg rive med mediahype.

Det er også verdt å huske at mange av de mer optimistiske Ethereum-prisforutsigelsene er avhengige av at Ethereum 2.0 løser problemene det er ment å være. Alle som planlegger å legge til ETH i investeringsporteføljen, må sørge for at de holder seg oppdatert på utviklingen i denne forbindelse – positiv eller negativ – og justere investeringsstrategien deretter.

eToro – Den beste plattformen å investere i Ethereum

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Konklusjon

Ethereum har hatt noe av et ustøtt år i 2020. Ikke bare kastet COVID-19-pandemien finansverdenen i kaos, men forsinkelsen av Ethereum 2.0 drev også investorusikkerhet og så prisene synke. Men som vår Ethereum-prisanalyse for 2021 har fremhevet, ser det ut til at industrisentimentet har slått et hjørne, og ETH forventes å prestere godt de neste årene..

Selvfølgelig er det for tidlig å si hvordan lanseringen av Ethereum 2.0 vil påvirke verdien av ETH de neste årene, da oppgraderingen vil bli forskjøvet i faser. Imidlertid, forutsatt at den første fasen er vellykket, kan vi godt se at Ethereum-prisene begynner å stige i første halvdel av 2021 og fortsette gjennom året.

De neste tolv månedene har blitt spioneringen som en viktig overgangsperiode for kryptovaluta, og vår Ethereum-prisanalyse for 2021 viser at det populære altcoinet har de nødvendige tekniske legitimasjonene for å være en av bransjens beste investeringer. Hvis du er interessert i å legge Ether til porteføljen din og er forberedt på å holde øye med utviklingen som påvirker tokenprisen, kan starten på 2021 være et godt tidspunkt å gjøre investeringen din..

Ethereum-prisanalyse 2021 – FAQ

Vil Ethereum gå opp i 2021?

Selv om vår Ethereum-prisanalyse 2021 ikke kan garantere hvordan prisen på ETH vil bevege seg det kommende året, er det flere bransjetall som er sikre på at altcoin vil vise seg å være en god investering..

Hvordan vil Ethereum 2.0 påvirke symbolets verdi?

Lanseringen av Ethereum 2.0 lover å løse visse problemer med den eksisterende blockchain-infrastrukturen og se Ethereum-teknologien bli enda mer allsidig. Det er vanskelig å se hvordan dette kan ha annet enn en positiv effekt på tokenprisen, men investorer bør holde øye med utviklingen, da eventuelle problemer med implementeringen av Ethereum 2.0 kan ha negative konsekvenser.

Hva forutsier ekspertene for Ethereum i 2021?

De fleste bransjestemmer er positive over Ethereums prispotensial i 2021, selv om noen forutsier mye større økninger enn andre. Det har vært bred enighet om at lanseringen av Ethereum 2.0 vil se prisen på ETH nærme seg sin tidligere rekord på $ 1.432. Våre Ethereum-prisanalyser for 2021 antyder også vekst for altcoin, selv om investorer bør være klar over at mye hviler på Ethereum 2.0, og eventuelle problemer med fremtidig utvikling kan sette pausene på alle bull run.

Vil Ethereum overstige $ 10 000 i 2021?

Selv om det er noen bransjetall som forutsier at verdien av ETH vil treffe fem tall, bør det bemerkes at disse er veldig ambisiøse, og de fleste bransjestemmer tilbyr mer konservative prognoser.

Er nå et godt tidspunkt å investere i Ethereum?

Med Ethereum 2.0 endelig å bli en realitet i slutten av 2020 og videre utvikling i rørledningen, forventes ETH å prestere godt det kommende året, og mange anerkjente kryptoinvestorer har lagt token til porteføljene sine foran det som kan være rekordvekst..

Hvor kan jeg kjøpe Ethereum?

Hvis du ønsker å investere i Ethereum, må du finne en megler eller børs som lar deg kjøpe eiendelen. Det er mange leverandører tilgjengelig, men du vil finne en som har et godt rykte og oppfyller visse økonomiske regler. Vi anbefaler eToro for nybegynnere, fordi det tilbyr et brukervennlig grensesnitt, samt rikelig med informasjon om kryptovalutamarkedene. Du trenger også en kryptolommebok for å lagre tokens.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me