Fordeler og ulemper ved å investere i Binance Coin, vil det være en millionærmaker?

Fordeler og ulemper ved å investere i BNB

Hva er fordelene med Binance Coin (BNB) investering? Hva er ulempene med Binance Coin-investering? Har BNB potensial til å bli millionærprodusent?

Lær mer om fordeler og ulemper ved å investere i Binance Coin, som presser deg fremover for å vite om det er en god ide å investere i Binance Coin BNB.

Hvis du er interessert i kryptovaluta-investering – et finansmarked som er spådd å vokse til en Sammensatt årlig vekstrate (CAGR) på 60,2% i løpet av de neste fire årene – så er det ingen tvil om at Binance Coin er på radaren din.

Hvorfor fortjener Binance Coin et nytt blikk? Rett og slett fordi Binance Coin er en av de beste kryptovalutaene når det gjelder markedsverdi og et populært handelsmiddel med høy likviditet!

Vi i Trading Education er her for å hjelpe deg med å forstå detaljene i Binance Coin og lære mer om fordeler og ulemper ved å investere i BNB slik at du kan bestemme selv om denne kryptoen er en verdig investering.

Så la oss komme i gang!

Hva er Binance Coin?

Binance Coin er et populært digitalt aktivum opprettet av Binance i 2017. Opprinnelig ble Binance Coin lansert på Ethereum blockchain, men flyttet til sin egen blockchain, Binance Chain.

Binance Coin ble utstedt av en av de største kryptoutvekslingsplattformene over hele verden – med kryptovisionær Changpeng Zhao som ansvarlig – hadde et vellykket Initial Coin Offering (ICO) på 100 millioner BNB.

Bare innen tre uker samlet Binance rundt 15 millioner dollar (brukes til å bygge plattformen, for merkevarebygging og også for nødfond).

Binance Coin, som handler med BNB-symbolet, har et begrenset tilbud på 200 millioner tokens.

Interessant, Binance har en unik plan om å bruke 20% av overskuddet til å kjøpe tilbake BNB-tokens og ødelegge dem til maksimalt 50% av BNB-mynter er kjøpt tilbake.

Denne prosessen kalles “brenning” og tar sikte på å la bare 100 millioner poletter være i omløp for å hjelpe Binance Coin med å opprettholde verdien og vokse gradvis.

Når det gjelder tekniske forhold, bruker Binance Tendermint Byzantine-Fault-Tolerant (BFT) konsensusmekanisme, som involverer forskjellige typer noder (validator-, vitne- og akseleratornoder).

Et av hovedmålene til BNB er å støtte operasjoner på Binance-børsen og legge til rette for et bredt spekter av verktøy, inkludert handel med nye tokens.

Den gode nyheten er at BNB fungerer som en rabatt-kupong også. Handlere vil motta rabatter på handelsavgift, med nedsatte prosentandeler redusert med halvparten hvert år. Merk at i 2017 var rabatten 50%.

Men hvilke andre fordeler tilbyr BNB?

Fordelene med å investere i Binance Coin

Gitt populariteten til BNB, er fordelene med å investere i Binance Coin verdt å forklare for å hjelpe investorer med å bestemme selv om BNB kan være millionærprodusent.

Her er noen av de mest fremtredende fordelene ved å kjøpe Binance Coin:

✅ Binance Coin er en av de beste verktøytegnene:

BNB regnes som en av de beste verktøytegnene i 2021. Selv om symbolet kan brukes til å handle og betale avgifter på Binance-børsen, bør vi nevne at BNB kan brukes utover Binance-økosystemet: det kan brukes til betalingsmetoder på tvers av forskjellige tjenester, inkludert kredittkryptokortregninger, online kjøp, reiser, underholdning og overføringer. For å gi et eksempel, tillater noen apper brukere å dele regninger og betale venner med BNB.

✅ Binance Coin bruker en unik nedtrappingspolicy:

Som forklart ovenfor er brenning et viktig trekk ved BNB for å sikre vekst og stabilitet. Binance vil bruke 20% av fortjenesten for å få BNB-tokens og brenne dem for å redusere den totale forsyningen til 100 millioner mynter blir igjen (eller 50% av den totale forsyningen). Merk at denne deflasjonsmetoden kan føre til økte priser over tid, noe som også vil hjelpe investorer med å lage prisspekulasjoner over tid.

✅ Binance Coin fungerer som en rabattkupong:

En av de største fordelene med å investere i BNB er det faktum at Binance-brukere får rabatter når de betaler avgifter på børsen. Dette insentivet – å gi avgiftsreduksjoner – er en smart måte å skape et voksende samfunn av støttespillere, og også en tilretteleggende styrke for handelsmenn som utfører daglig drift.

✅ Binance er veldig populær:

BNB har nådd et stødig sted innenfor de beste kryptoene på Coin Market Cap takket være populariteten til Binance. Binance er et selskap med høy vekst og en av de største kryptobørser globalt. Det er ingen overraskelse at symbolet har fått støtte fra forskjellige partnerskap, inkludert Uplive – en av de største sosiale underholdningsplattformene. På toppen av det, til tross for noen sikkerhetsbrudd tidligere, tar Binance også sikkerhet veldig seriøst – en faktor som legger til et annet lag av troverdighet til token og letter adopsjonen.

✅ Binance tilbyr raske transaksjoner og lave avgifter:

Binance tilbyr raske transaksjoner og en av de laveste avgiftene i bransjen, et gebyr på 0,1% for alle handelsmenn. Merk at Binance kan behandle opptil 1,4 millioner transaksjoner per sekund. På toppen av det tillater Binance vanlige handelsmenn å vinne premier.

Ulemper med å investere i Binance Coin

Selv om fordelene med BNB er tydelige, kan investering av Binance Coin være en risikofylt satsning og med visse ulemper. Å vite ulempene ved å investere i BNB er viktig for å hjelpe deg med å avgjøre om å kjøpe denne kryptoen er det rette grepet for deg.

Her er noen alvorlige ulemper ved å investere i BNB:

❌ Rabatten fortsetter å reduseres:

Selv om Binance tilbyr rabatter til handelsmenn som gjør transaksjoner med Binance Coin på børsen, fortsetter rabattene å reduseres, noe som kan være avskyelig. I følge whitepaper, vil rabatten i det fjerde året reduseres ytterligere til 6,75% – noe som visstnok vil skje i 2021.

❌ Regelverk kan påvirke BNB-beholdning og handel:

Den regulatoriske røde øye i Binances hjemland – Kina – er bare ett av problemene som kan påvirke symbolet på lang sikt. Forholdet til Binance US er også komplisert og kan skade amerikanske passinnehavere, med mer enn 15% av nettstedets trafikk tidligere fra USA. Her skal vi merke oss at Binance har åpnet en dedikert amerikansk børs for å håndtere problemer rundt lovligheten.

Ance Binance har nylig tillatt fiat-innskudd og uttak:

I motsetning til andre plattformer som aksepterer tradisjonelle betalingsmåter, inkludert bankoverføringer og PayPal, brukte Binance ikke å akseptere fiat-innskudd eller uttak. Dette gjør det vanligvis umulig for nybegynnere å begynne å handle kryptoer.

❌ BNB er begrenset til Binance-børsen:

BNB er sterkt avhengig av Binance-børsens rykte, noe som kan forhindre at den tar fly alene. På toppen av det har noen brukere delt blandede anmeldelser om kundesupporttjenestene som leveres av Binance (noen ganger preget av lange forsinkelser og ingen telefonsupport).

❌ Binance er et av hovedmålene for nettangrep:

Binance er et fristende mål for nettangripere. I mars 2018 ble det gjort et mislykket forsøk på å overvelde og hacke systemet, noe som førte til Binances hacker-bounty-program. Binance tilbød $ 250 000 for informasjon om hackerne. Dessverre skjedde et nytt angrep i mai 2019 og førte til tap på rundt $ 40 millioner. Selv om teamet bak Binance tar sikkerheten på alvor, kan noen investorer bli utsatt for mulige risikoer.

Ance Binance Chain støtter ikke smarte kontrakter:

Som nevnt tidligere ble BNB lansert på Ethereum blockchain, men flyttet senere til sin egen blockchain. Likevel er dette en av ulempene ved å investere i BNB – ganske enkelt fordi Binance Chain, i motsetning til Ethereum, ikke støtter smarte kontrakter. Og som vi vet, har smarte kontrakter og desentraliserte applikasjoner enorme potensielle fordeler for bedrifter og investorer.

Bør jeg investere i Binance Coin?

trading binance mynt

Nå når du vet det fordeler og ulemper ved å investere i Binance Coin, det er opp til deg å avgjøre om fordelene oppveier mulige risikoer, og om BNB potensielt kan være en lønnsom ressurs for porteføljen din.

Å være den opprinnelige kryptovalutaen til en av de største kryptobørsene, er det ingen tvil om at Binance Coin har mange fordeler og er verdt å investere i. På toppen av det tilbyr Binance forskjellige handelsapps, rabatter og premier.

Samtidig er det viktig å merke seg at kjøp og salg av Binance Coin har visse risikoer, inkludert risikoen for tap av kapital. Bare fordi du enkelt kan investere i BNB, betyr ikke det at du burde.

Hvis du er villig til å investere tid og energi til å gjøre undersøkelser og analysere potensialet for belønningsrisiko til BNB, kan investering i BNB imidlertid også fungere for deg.

Hvor mye å investere i Binance Coin?

Hvis du tror at fordelene med Binance Coin overstiger ulempene, kan du også spørre “Hvor mye å investere i BNB?”

Vel, hvis du bestemmer deg for å legge BNB til porteføljen din, så husk at den nåværende prisen er en lav inngangsbarriere for kryptobegynnere og en forlokkende funksjon for etablerte investorer.

Den gode nyheten er at man kan begynne å handle kryptovaluta med så lite som $ 100.

Bare ikke glem å investere bare penger du har råd til å tape. Og som eksperter antyder, invester aldri mer enn 1% av midlene dine på en enkelt handel!

Vil Binance Coin være en millionærmaker?

Med en markedsverdi på $ 5,676,540,952 i skrivende stund er Binance Coin på en måte allerede millionærprodusent.

Foruten å ha et begrenset tilbud på tokens (200 millioner mynter), vil verdien av BNB sannsynligvis øke ytterligere, da knapphet vanligvis har en tendens til å fremme vekst i kryptopriser..

For å gi et eksempel, i begynnelsen av 2019 økte BNB fra $ 6 til $ 38 på få måneder, mens BNB økte fra $ 15 til $ 25 i begynnelsen av 2020, som er en økning på ca 66%.

eToro – Kjøp Binance-mynt BNB

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Fordeler og ulemper ved å investere i Binance Coin – Nøkkelpoeng

  • Binance Coin ble opprettet av Binance i 2017.
  • Binance – med kryptolegenden Changpeng Zhao ansvarlig – er en av de største kryptobørsene globalt.
  • BNB er tickersymbolet til Binance Coin.
  • Opprinnelig lansert på Ethereum blockchain, flyttet Binance Coin til sin egen blockchain, Binance Chain.
  • Binance Coin bruker konsensusmekanismen Tendermint Byzantine-Fault-Tolerant (BFT).
  • BNB har også en unik nedtrappingspolicy og fungerer som en rabattkupong, som er noen av de største fordelene ved å investere i Binance Coin.
  • Binance er imidlertid et mål for cyberangrep og kan oppleve regulatoriske vanskeligheter (spesielt i USA), som er noen av de alvorlige ulempene ved å investere i BNB.
  • Med sin imponerende markedsverdi på over 5 milliarder dollar er Binance Coin på en måte allerede millionærprodusent, og noen eksperter spår at BNB vil nå nye høyder i fremtiden.

Hvis du likte å lese artikkelen vår Fordeler og ulemper ved å investere i Binance Coin. Vil Binance Coin være en millionærmaker, så del den med alle som kan være interessert i kryptovalutahandel også.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me