Fordeler og ulemper ved å investere i Bitcoin Cash, vil det være en millionærmaker?

Lær mer om fordeler og ulemper ved å investere i Bitcoin Cash, som presser deg fremover for å vite om det er en god ide å investere i Bitcoin Cash BCH.

Interessert i Bitcoin Cash investering? Lurer du på fordeler og ulemper ved å investere i Bitcoin Cash og potensialet for å være millionærprodusent? Her er alt du trenger å vite om BCH-investering.

Vi i Trading Education er her for å presentere fordeler og ulemper ved å investere i Bitcoin Cash for å hjelpe deg med å ta en informert beslutning og bestemme selv om Bitcoin Cash er verdt å investere i.

Gitt at Bitcoin Cash er en populær mynt som gjør det bra i markedet – rangerer for tiden syvende etter markedsverdi – det er klart at Bitcoin Cash har mange fordeler og kan være millionærprodusent. Samtidig må ulempene med Bitcoin Cash også vurderes for å hjelpe investorer med å gjøre nøyaktige kryptoprognoser.

Så la oss dykke inn i kompleksiteten til Bitcoin Cash – en av de mest kontroversielle myntene i kryptovaluta-sektoren.

Hvis du vil kjøpe eller investere i Bitcoin Cash BCH raskt og enkelt, med 0% provisjon, sjekk ut eToro Exchange!

Hva er Bitcoin Penger?

Så hva er Bitcoin Cash i utgangspunktet? Bitcoin Cash er en kryptovaluta som ble lansert i 2017 som en gaffel av Bitcoin for å løse skaleringsproblemene forårsaket av Bitcoins egen popularitet (eller når backend ikke kan takle den økende mengden arbeid og brukere).

Her skal vi merke oss at en hard gaffel refererer til en betydelig endring i et nettverksprotokoll som fører til utvikling av to blokkjeder. Interessant nok var den siste blokken som Bitcoin og Bitcoin Cash delte, Blokk 478558.

Bitcoin Cash ble designet, som nevnt ovenfor, for å hjelpe Bitcoin med å løse sine skaleringsproblemer og forbedre hastigheten og effektiviteten. Bitcoin Cashs blokker ble designet åtte ganger (8 MB) større enn Bitcoin og økte videre til 32 MB.

Større blokkeringer kan øke tidene for verifisering av transaksjoner og la nettverket håndtere flere transaksjoner per sekund.

Derimot har Bitcoin blokker på 1 MB, som tar sikte på å forbedre sikkerheten i stedet for hastighet. Problemet er at Bitcoin behandler bare omtrent syv transaksjoner per sekund, med 1 MB blokker lagt til hvert 10. minutt. Dette gjør Bitcoin ineffektiv for en global økonomi, spesielt sammenlignet med Visa og andre betalingsmåter.

Selv om Bitcoin har forskjellige bemerkelsesverdige gafler, inkludert Bitcoin XT, Bitcoin Classic og Bitcoin Gold, er Bitcoin Cash fortsatt den største Bitcoin-gaffelen etter markedsverdi.

Bitcoin Cashs opprinnelige valuta BCH er mye billigere enn Bitcoin (BTC). En BCH handles til $ 247,63, sammenlignet med BTC-handel på over $ 17 000 – et faktum som gjør Bitcoin Cash til en attraktiv investering blant kryptoentusiaster..

Har du vurdert å investere i Bitcoin kontanter?

Fordelene med å investere i Bitcoin Cash

fordeler med å investere i bitcoin kontanter

Hva er fordelene med å investere i Bitcoin Cash BCH?

Med sin innovative veikart er det klart at Bitcoin Cash har vekket opp kryptovaluta-samfunnet. Og selv om Bitcoin Cash ikke kan sammenlignes med sin forfader Bitcoin når det gjelder markedsverdi, er sannheten at det er forskjellige fordeler med å investere i Bitcoin Cash.

Så her ser vi raskt på fordelene ved å investere i Bitcoin Cash.

✅ Bitcoin Cash er desentralisert:

Akkurat som Bitcoin og andre kryptovaluta, ligger Bitcoin Cashs verdi i at nettverket er desentralisert, noe som eliminerer behovet for sentralbanker og tar pengeforsyning fra myndighetene. Med noder som spres globalt, er Bitcoin Cash også immun mot politiske angrep, noe som er et stort proff for BCH-investeringer.

✅ Bitcoin Cash er skalerbar:

En av Bitcoin Cashs viktigste fordeler sammenlignet med Bitcoin er skalerbarheten. Teamet bak Bitcoin Cash er raskt i stand til å implementere endringer og gjøre det mer skalerbart, noe som betyr at flere kan utføre transaksjoner og betalinger samtidig. Fra og med november 2020 har Bitcoin Cash en blokkstørrelse på 32 MB (i henhold til CoinMarketCap). Høy skalerbarhet betyr at Bitcoin Cashs fremtidige potensial for adopsjon også er høyt.

✅ Det er svært effektivt:

En av de viktigste fordelene med Bitcoin Cash er dens høye effektivitet. Med mye større blokker enn Bitcoin kan Bitcoin Cash registrere flere transaksjoner i hver blokk og foreta betalinger raskere og til lavere kostnader sammenlignet med Bitcoin. Teamet bak Bitcoin Cash har satt en klar veikart og vurderer å øke blokkstørrelsene igjen for å løse mulige skalerbarhetsproblemer. Med den nåværende nettverksbelastningen er køen til ubekreftede transaksjoner relativt lav og overstiger vanligvis ikke 200-250 transaksjoner.

✅ Bitcoin Cash har lave transaksjonskostnader:

Med økningen av den generelle skalerbarheten til Bitcoin Cash, reduseres valideringstider og gebyrer for transaksjonene. Provisjoner for en transaksjon på 236 byte kan koste avsendere så lite som $ 0,001 – $ 0,008, som rapportert av Bitcoin.com.

✅ Bitcoin Cash er høyt populært:

Selv om Bitcoin – opprinnelsen til Bitcoin Cash – fremdeles er en av de mest populære myntene når det gjelder handelsvolum og markedsverdi, kan vi ikke se bort fra en av de største fordelene ved Bitcoin Cash-investering: dens popularitet. Bitcoin Cash har blitt popularisert av mange kryptoguruer, inkludert Roger Ver, kjent som Bitcoin Jesus. Ver prøver å overbevise verden om at Bitcoin Cash er den sanne Bitcoin, spesielt hvis Bitcoin fortsetter å slite med skalerbarhetsproblemer og mister sin dominans over andre mynter.

✅ BCH er lett å anskaffe:

Bitcoin Cashs opprinnelige valuta BCH er lett å anskaffe. Den er oppført på toppbørser som eToro, som driver masseadopsjon og forbedrer investeringspotensialet i kryptovalutamarkedet.

Ulempene med å investere i Bitcoin Cash

ulemper med å investere i bitcoin kontanter

Selv om Bitcoin Cash har forskjellige fordeler i forhold til Bitcoin og andre kryptovalutaer. Imidlertid, som enhver investering, er det ikke risikofritt å plassere pengene dine i Bitcoin Cash BCH.

Så her er hva du bør vite om risikoen ved å investere i Bitcoin Cash.

Cash Bitcoin Cash har lav adopsjon:

Til tross for Bitcoin Cashs popularitet og potensial, har Bitcoin Cash relativt lav adopsjon. Sammenlignet med Bitcoin har Bitcoin Cash fortsatt ikke mye investortillit og viser lavere markedsinntrengning. Selv om Roger Ver aktivt prøver å markedsføre Bitcoin Cash, er masseadopsjonen fortsatt lav. Og vi vet alle at adopsjonsrater er avgjørende for å drive veksten i hvilken som helst kryptovaluta.

Cash Bitcoin Cash har problemer med merkevarebygging:

En av de største ulempene ved å investere i Bitcoin Cash er merkevareproblemene, noe som kan ha en negativ innvirkning på investortroen. Bitcoin Cash sliter med å skille seg fra Bitcoin og har også hatt flere splittelser, inkludert Bitcoin SV. Mens fargerike Roger Ver prøver hardt å støtte Bitcoin Cash og anerkjennelse av merkevaren, er sannheten at Bitcoin Cash har en lang vei å gå.

❌ Bitcoin Cash mining er mindre lønnsomt:

Nettverkets databehandlingskompleksitet er en stor ulempe da det påvirker hastigheten på utvinning av data. Faktisk er Bitcoin Cash mining lik Bitcoin mining. Hovedforskjellen er at gruvearbeidere av Bitcoin Cash får mindre fortjeneste, som kan påvirke motivasjonen deres. Og selv om du ikke trenger å være IT-spesialist eller gruvearbeider for å investere i Bitcoin Cash, er det ikke en hemmelighet at gruvedrift påvirker verdien av kryptovaluta..

❌ BCH har lavere likviditet enn BTC:

Hvis vi vurderer transaksjonsvolum i kjeden og volatiliteten i daglig avkastning blant andre økonomiske faktorer, er det klart at Bitcoin Cash-transaksjoner er færre enn Bitcoin-transaksjoner. Dette betyr at BCH har lavere likviditet sammenlignet med BTC, med BCH-par som handles mindre enn BTC-par – en ulempe som kan påvirke fremtidige priser og masseadopsjon.

Er Bitcoin Cash en god investering?

Ja, Bitcoin Cash har vist seg å være en god investering, og rangerer for tiden syvende etter markedsverdi – et betydelig faktum som øker investeringspotensialet.

Selv om noen kritikere ikke anser Bitcoin Cash som en god investering på lang sikt, men som et spekulativt verktøy på kort sikt, viser tall at Bitcoin Cash vokser. Merk at i skrivende stund, Bitcoin Cash har et døgnvolum på $ 1 925 093 750.

bitcoin kontant pris diagram

Gitt at Bitcoin Cash er en av de mest fremtredende gaflene til Bitcoin, interesserer flere og flere investorer seg for denne mynten. BCH er et ønsket aktivum, med en BCH-handel til $ 247,63 fra 19. november 2020.

Tross alt er Bitcoin Cash et ambisiøst prosjekt som tar sikte på å erstatte Bitcoin. Som Ver nylig twitret: ”Tenk deg å investere i Bitcoin i dag, men ikke innse at det alltid var ment å være kontanter. Bitcoin Cash ”

Som sådan, å investere i Bitcoin Cash har en lovende fremtid, spesielt for de som tror på fremtiden for kryptovalutahandel. I følge noen spådommer, BCH kan nå $ 320 innen utgangen av 2020 – et år som har vært turbulent ikke bare for investorer, men økonomier over hele verden.

Spesielt Roger Ver mener at Bitcoin Cash til og med kan doble i pris i 2021.

Andre kryptoinvestorer antyder også at BCH kan være vitne til en oppadgående trend og slå nye høyder. DigitalCoinPrice er en av de ledende plattformene som har kunngjort en mulig bullish kommende år for BCH, samt positive utsikter for 2021-2025.

Enkelt sagt, Bitcoin Cash BCH er lavrisikoinvestering med mange potensielle fordeler. Det er noe du absolutt bør undersøke før du vurderer å legge BCH til porteføljen din.

Er Bitcoin Cash BCH en trygg investering?

Ja, det kan antas at investering i Bitcoin Cash er en trygg investering. Dette er basert på tre faktorer: adopsjon, utvikling og støtte.

For å være mer presis, er en av faktorene som kan påvirke Bitcoin Cashs levetid den praktiske bruken eller brukerens evne til å betale for varer og tjenester. Den gode nyheten er at Bitcoin Cash har virkelige applikasjoner og aksepteres av mer enn 945 online og 670 mursteinforhandlere, noe som øker investeringspotensialet.

De to andre faktorene som kan påvirke Bitcoin Cash som en trygg investering – et aktivt utviklingsteam og et stort fellesskap av støttespillere – er også på et godt nivå. Som nevnt ovenfor har Bitcoin Cash en imponerende tilstedeværelse i media blant Bitcoin-investorer, med kontroversielle Roger Ver som en aktiv talsmann.

Når det er sagt, er kryptovalutainvestering en høyrisiko finansiell satsing.

Er Bitcoin Cash Investing verdt det?

Ja, å investere i Bitcoin Cash kan være verdt det. Bare fordi Bitcoin Cash er den mest adopterte gaffelen av Bitcoin som vokser når det gjelder markedsverdi og handelsvolum!

Videre har utviklerne og støttespillere mange ambisiøse planer for fremtidige applikasjoner og skalerbarhet.

Selv om Bitcoin for tiden utgjør mer enn 50% av hele kryptoindustrien, foretrekker mange investorer altcoin-handel. Investor Brian Kelly sa for eksempel en gang at Bitcoin Cash er en må-eie krypto.

Når det er sagt, er det enkelt å investere i Bitcoin Cash og har mange fordeler, det betyr ikke at du bør investere i Bitcoin Cash.

Før du begynner å investere i kryptovalutaer, bør du utvikle en investeringsstrategi og bestemme om du er mer interessert i kortsiktig handel eller langsiktig investering. Merk at mange investorer anser Bitcoin virtuelt gull og en stor ressurs for langsiktig investering, og hevder at Bitcoin Cash rett og slett er mer egnet for kortsiktig handel, samt praktisk bruk av kryptovaluta uten forsinkelser.

Hvor mye skal jeg investere i Bitcoin Cash?

Den generelle regelen i kryptoinvesteringssektoren er å investere bare penger du har råd til å tape og aldri risikere mer enn 1% av kontoen din på en enkelt handel.

Du bør også vurdere risikobelønningsprofilen til Bitcoin Cash og utvikle en vellykket strategi for risikostyring for å redusere risiko og potensielt øke fortjenesten.

På grunn av volatiliteten i markedet, foreslår noen finanseksperter at man kun skal investere opptil 5% av kapitalen i kryptovaluta.

Tross alt er volatiliteten i kryptovalutamarkedet beryktet. Ta for eksempel Bitcoin. Å kjøpe en TV for $ 500 kan ha kostet rundt 250 bitcoins for et tiår siden (for eksempel i desember 2011), og bare en liten brøkdel av Bitcoin nå.

Vil Bitcoin Cash være en millionærmaker?

Med en markedsverdi på $ 4,578,427,768 USD kan vi si at Bitcoin Cash allerede er millionærprodusent.

Hvis du var en av investorene som hadde Bitcoins før den delte seg i Bitcoin Cash i 2017, ville du sikkert ha økt fortjenesten din ved å motta Bitcoin Cash. Det er et faktum at når en hard gaffel oppstår, vil innehavere av den opprinnelige mynten som har private nøkler ha tilgang til eiendeler i begge kjedene.

Hvis du tenker på å investere i Bitcoin Cash nå, husk at det er høy risiko. Hvis du for eksempel har kjøpt Bitcoin Cash for $ 75,03 den 15. desember 2018, ville det å ha solgt dem i dag levert et overskudd på rundt $ 200. Målet her er å vente på at prisene skal stige og bytte mot dollar.

Selv om prisforutsigelser hovedsakelig er spekulative på grunn av den høye volatiliteten i kryptomarkedet, kan verdien av BCH øke ytterligere i årene som kommer ettersom knapphet fremmer vekst. Og vi vet alle at akkurat som Bitcoin, har Bitcoin Cash en begrenset tilgang på 21 millioner mynter, med en valuta som sirkulerer med 18 576 031 mynter.

Nå vet du fordeler og ulemper ved å investere i Bitcoin Cash. Hvis du føler deg inspirert nok til å investere i BCH, kan du være glad for å vite det eToro gir muligheten til å investere i kryptoaktiver, innlese Bitcoin Cash og CFD-er som handler på opptil 90+ kryptovalutaer.

eToro – Kjøp Bitcoin Cash BCH med 0% provisjon

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Viktige punkter

  • Bitcoin Cash er en gaffel med Bitcoin som ble lansert i 2017. Faktisk er Bitcoin Cash en av de mest populære gaflene til Bitcoin.
  • Bitcoin Cash ble designet med større blokker enn Bitcoin for å løse Bitcoins skalerbarhetsproblemer og gjøre transaksjoner raskere og mer effektive.
  • Bitcoin Cash har mange proffer som får investorer til å tro at Bitcoin Cash vil gå i en helt annen retning enn Bitcoin. Noen av fordelene ved å investere i Bitcoin Cash inkluderer lave transaksjonsgebyrer, raskere tider og høye skalerbarhetsnivåer.
  • Selv om mange tror på Bitcoin Cashs nye funksjoner og veikart, og hevder at det kan erstatte Bitcoin, er det visse ulemper investorer bør vurdere. Noen ulemper ved BCH inkluderer merkevareproblemer, lav adopsjon og høy volatilitet.
  • Mens Bitcoin Cash kan være millionærprodusent, bør man vurdere risikobelønningsprofilen til Bitcoin Cash og bestemme selv om investering i Bitcoin Cash er egnet for deres økonomiske mål og ekspertise..

Vil du vurdere å investere i Bitcoin Cash eller andre kryptovalutaer?

Hvis du likte å lese artikkelen vår Fordeler og ulemper ved å investere i Bitcoin Cash, vil det være en millionærmaker, vennligst del med alle som kan være interessert i Bitcoin Cash og cryptocurrency-investering.

Skal jeg kjøpe Bitcoin Cash eller Bitcoin?

Det beror bare på dine investeringsmål og tro. Merk at noen av de viktigste fordelene med Bitcoin Cash fremfor Bitcoin er økt skalerbarhet, billigere transaksjonsgebyrer og raskere behandlingstider. På den annen side rangerer Bitcoin først når det gjelder markedsverdi og har spredt navnegjenkjenning. Enten du bestemmer deg for å kjøpe BCH eller BTC, ikke glem at kryptovalutainvestering er en høyrisikoinvestering.

Ansvarsfraskrivelse: Kryptovaluta er svært ustabil.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me