Fordeler og ulemper ved å investere i Ethereum Classic

Hva er fordelene og ulempene med Ethereum Classic?

Lær mer om fordeler og ulemper ved å investere i Ethereum Classic, som presser deg fremover for å vite om det er en god ide å investere i ETC.

Ethereum Classic kan bare være den manglende delen i investeringsporteføljen din. Her kan du vurdere å investere i ETC, fordeler og ulemper og hva du skal se etter.

Ethereum Classic (ETC) er en av de mest interessante, men undervurderte eiendelene i kryptovaluta-sektoren. Laget som en gaffel av Ethereum, kjent som kongen av smarte kontrakter, har Ethereum Classic gått langt siden starten.

Og likevel oppveier fordelene ved å investere i ETC mulige risikoer? Vil året 2021 være en vellykket tid for ETC- og kryptovalutainvesteringer?

Fortsett å lese for å finne ut mer om Ethereum Classic og bestem selv om du bør vurdere å kjøpe ETC i år.

Hva er Ethereum Classic?

Ethereum Classic er en desentralisert blockchain-basert plattform som kan støtte smarte kontrakter og desentraliserte applikasjoner (dApps).

Det var karismatisk Vitalik Buterin som konseptualiserte eksistensen av Ethereum etter å ha vært vitne til Bitcoins begrensninger. Buterin – som for mange er hovednøkkelen til Ethereums suksess – skapte en plattform for smarte kontrakter, samt desentraliserte apper, utvekslinger og mye mer. Her skal vi nevne at smarte kontrakter er uvurderlige i forretningsinnstillinger, da de kan kodes for å bli avtaler, for eksempel salg av eiendom.

I 2016 delte Etherem seg imidlertid inn i to slagmarker: Ethereum og Ethereum Classic.

Ethereum Classic er definert som den opprinnelige Ethereum blockchain. Som nevnt ovenfor ble den opprettet etter en splittelse i Ethereum-samfunnet i 2016.

Her bør vi forklare mer om hendelsene som førte til splittelsen. I 2016 ringte en tredjeparts autonom applikasjon DAO ble hacket og mer enn $ 50 millioner i eter ble stjålet. Som et resultat splittet plattformen over ideologiske forskjeller i Ethereum og Ethereum Classic.

Mens Ethereum bestemte seg for å gå imot Code is Law-prinsippet i kryptosektoren og returnere de stjålne midlene til brukerne, Ethereum Classic sto bak blockchainens uforanderlige natur.

Tilhengere av Ethereum Classic – med Barry Silbert (administrerende direktør i Digital Currency Group) som en av de viktigste støttespillere – roser seg fortsatt for å være kryptoidealister som mener at blokkjeder ikke bør påvirkes av mennesker eller modifiseres uavhengig av utfallet.

Som forklart på deres nettside, “Så er kode lov på blockchain. Alle henrettelser er endelige, alle transaksjoner er uforanderlige. For alt annet er det en tidstestet måte å dømme juridiske tvister og utføre rettsadministrasjon. Det kalles juridisk system. ”

Til gjengjeld skrev Buterin imidlertid i 2016: “Vi anerkjenner at Ethereum-koden kan brukes til å sette i gang andre blokkjeder med de samme konsensusreglene, inkludert testnett, konsortium og private kjeder, kloner og spin-offs, og har aldri vært imot slike instantiations. ”

Her skal vi merke oss at andre kryptoprosjekter også har opplevd lignende problemer og debatter. Ta for eksempel Bitcoin og Bitcoin Cash i 2017!

Eller da mer enn 7000 BTC ble stjålet fra Binance-børsen i 2019, da Binances grunnlegger Changpeng Zhao foreslo at Bitcoin-samfunnet måtte rulle tilbake blockchain.

Hvem har rett, hvem har feil? En ting er sikkert: Til tross for sin tro henger Ethereum Classic bak Ethereum når det gjelder markedsverdi og adopsjon.

Og likevel er det mange grunner til at du bør vurdere Ethereum Classic! La oss se på noen av de viktigste fordelene ved å investere i ETC.

Har du vurdert å investere i Ethereum Classic ETC?

Fordeler med å investere i Ethereum Classic

fordeler med krusning

Å vite fordelene ved å investere i ETC er et must for å ta en informert beslutning om investeringene dine. Selv om ETC ikke er like populær som ETH, har det forskjellige fordeler å kjøpe Ethereum Classic.

Her er noen av de mest forlokkende aspektene ved ETC:

✅ Ethereum Classic er desentralisert:

Ethereum, akkurat som andre kryptovalutaer, er desentralisert med noder spredt over hele verden. Det betyr at betalinger og transaksjoner utføres uten å måtte stole på dyre tredjeparter eller restriktive myndigheter.

✅ Ethereum Classic er den opprinnelige Ethereum:

Siden Ethereum Classic er den uendrede versjonen av Ethereum blockchain, kaller mange Ethereum Classic den originale eller virkelige Ethereum. Slike sterke overbevisninger om plattformens uforanderlighet har ført til etableringen av en dedikert gruppe brukere og blockchain-entusiaster. Som det fremgår av deres nettside, “er Ethereum Classic en videreføring av den uendrede historien til den opprinnelige Ethereum-kjeden. ETC-nettverket eksisterer for å bevare prinsippet om "Koden er lov."

Supports Den støtter smarte kontrakter og dApps:

Ettersom Ethereum Classic er teknisk lik Ethereum, bør vi ikke bli overrasket over at en av de største fordelene med Ethereum Classic er det faktum at den støtter smarte kontrakter og dApps, som har brede applikasjoner på tvers av bransjer..

✅ ETC er billigere enn ETH:

Selv om ETC kan ha vanskelig for å komme forbi ETH, er ETC fremdeles på topp 100-området av kryptovaluta-rangeringen. I tillegg til at ETC er mye billigere enn ETC, er det en ideell ressurs for nybegynnere.

✅ Det prøver å skape bånd med Ethereum:

For å gi et eksempel, gjør ETC Agharta og Phoenix hard gaffel fullført i 2020 Ethereum Classic mer kompatibelt med Ethereum.

Ulemper med å investere i Ethereum Classic

ulemper med krusning

Mens Ethereum Classic har noen fristende fordeler, er det også ulemper man bør vurdere før du kjøper ETC. Å forstå ulemper med ETC er avgjørende for å hjelpe investorer med å lage en effektiv risikostyringsstrategi.

Her er noen risikoer ved å investere i ETH:

❌ Ethereum Classic er ikke bakoverkompatibel med Ethereum:

Etter Ethereum forked, Ethereum Classic ble inkompatibel med Ethereum, som betyr at alle som støtter ETC ikke får tilgang til noen av ETC-oppdateringene (inkludert ETHs overgang til bevis på innsats).

❌ Ethereum Classic er ganske inaktiv:

Ethereum Classic mangler stor samfunnsinteresse og utvikleraktivitet. Samtidig eies prosjektene på plattformen nesten av Parity Technologies, noe som gir bekymring for ETC-formuesentralisering.

❌ Ethereum Classic regnes som utrygt:

Det faktum at Ethereum Classic led forskjellige 51% -angrep har ført til en forverret tillit til plattformen, noe som kan presse priser og renter ned.

❌ Ethereum Classic har et dodgy image:

Myntens bilde påvirkes også av forskjellige spekulasjoner om at ETC er uredelig og et angrep på Ethereum for å forårsake distribusjon i kryptosektoren. Bloggere David Seaman sa til og med: “Classic er en usikker foreldreløs kjede som blir markedsført på en måte som ville være ulovlig hvis Ethereum var et børsnotert selskap, som det til slutt kunne bli.”

Bør jeg investere i Ethereum Classic?

Nå når du vet fordeler og ulemper ved å investere i Ethereum Classic, kan du selv bestemme om potensielle belønninger oppveier risikoen. Så bør du investere i Ethereum Classic? Er ETC en lønnsom ressurs for porteføljen din?

ETC kan være en risikabel investering, sant. Mens Ethereum hittil har gjort et spektakulært comeback, vil Ethereum Classic alltid bli sett på som det mindre populære søsken til Ethereum.

Samtidig har Ethereum Classic et sterkt fellesskap av tilhengere som tror på blockchainens uforanderlige natur, og insisterer på at Code er lov, noe som er underverket til blockchain-mekanikken..

Dessuten blir den nåværende prisen på ETC sett på som en lav barriere for kryptoinvestorer og handelsmenn, spesielt når de sammenlignes med ETH.

Bare husk at hvis du bestemmer deg for å investere i ETC, bør du alltid gjøre undersøkelser og investere i en effektiv risikostyringsstrategi. Invester aldri penger du ikke har råd til å tape.

Enkelt sagt, Ethereum Classic er middels risiko investering med mange potensielle fordeler. Det er noe du absolutt bør undersøke før du vurderer å legge det til i porteføljen din.

Det virkelige Ethereum-klassiske investeringsspørsmålet, fungerer det egentlig? Hvis du er villig til å investere tid og energi, kan det virke for deg.

Les mer: Hvordan investere i Ethereum Classic

Vil Ethereum Classic være en millionærmaker?

Med en markedsverdi på over $ 1 milliard, vi kan si at på en måte er ETC allerede millionærprodusent.

Gitt den begrensede forsyningen på 210 700 000 mynter, kan ETC-verdien øke da kryptoknapphet har en tendens til å fremme vekst.

Likevel, når vi ser på ETCs tidligere ytelse, er det klart at Ethereum Classic ikke er i nærheten av sin tidligere topp. Merk at i 2017 klatret ETC til rundt $ 20, men siden den gang har det gått i en nedadgående trend.

I mai 2020 ble Ethereum Classic rangert som 19. på CoinMarketCap, med en markedsverdi på 740,294 millioner dollar og et handelsvolum på 1,42 milliarder dollar..

I skrivende stund er Ethereum Classic rangert som nr. 54.

Ikke desto mindre er noen eksperter positive og mener at ETC kan eksplodere igjen og gå langt over sine nåværende prisnivåer.

La oss ikke glemme at Ethereum Classic har gjennomgått forskjellige oppgraderinger nylig, som Atlantis i 2019 og Agharta i 2020, i et forsøk på å bygge en bro mellom Ethereum og Ethereum Classic. Med ferdigstillelsen av Phoenix hardgaffel i 2020 – en annen ETC-gaffel som tar sikte på å gjøre ETC mer kompatibel med ETHs oppgradering av Istanbul – er ETC-ETH-agendaen nærmere brukere.

ethereum gaffel

Major Ethereum Forks; Kilde: Capital.com

Vi må merke oss at Ethereum Classic åpnet i februar 2021 til $ 7,34. Ifølge Long Forecast vil Ethereum Classic på slutten av måneden nå $ 10,28, eller en endring på 40,1%.

Prisforutsigelser forblir selvfølgelig spekulative; de avhenger av forskjellige faktorer, slik som etterspørsels- og tilbudsprinsipper, teknologiutvikling i kryptorommet og markedssentiment og spekulasjoner.

Så hold deg oppdatert med kryptonyheter og kunngjøringer og prisanalysedata.

eToro – Beste megler å kjøpe Ethereum Classic ETC

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Viktige punkter

  • Ethereum Classic ble opprettet etter en splittelse i Ethereum-samfunnet i 2016.
  • Ethereum Classic betraktes av noen kryptoeksperter som den virkelige Ethereum.
  • ETC er tickersymbolet til Ethereum Classic.
  • Ethereum Classic har forskjellige proffer, inkludert sin desentraliserte og uforanderlige natur.
  • Når det er sagt, kan det være risikabelt å investere i ETC. Selve eiendelen betraktes som usikker på grunn av forskjellige 51% -angrep.
  • Selv om Ethereum Classic ligger mye bak Ethereum og andre smarte kontraktsspillere, mener noen at det er verdt det å kjøpe ETC i 2021 på grunn av sin åpenhet for oppdateringer..
  • Med en markedsverdi på $ 1.047.164.733 kan vi si at ETC allerede er millionærprodusent.
  • Ikke desto mindre er det fortsatt risikabelt å investere i ETC, så vurder alltid risikobelønningsprofilen til eiendelen du er interessert i før du begynner å kjøpe eller handle kryptovaluta.

Hvis du likte artikkelen vår Fordeler og ulemper ved å investere i Ethereum Classic, kan du dele den med alle som kan synes det er interessant også.

Vanlige spørsmål

Er Ethereum en bedre investering enn Ethereum Classic?

Ethereum, kjent som det autentiske Ethereum, anses av mange som en bedre investering enn Ethereum Classic. Ethereum er også et bedre handelsmiddel siden det har høy markedsvolatilitet og etterspørsel. Tross alt er Ethereum den nest største kryptoen, bare bak Bitcoin når det gjelder markedsverdi og adopsjon. Ethereum Classic er derimot fortsatt risikabelt, med færre investorer og kryptointeresserte interessert i det.

Er Ethereum Classic Mining lønnsomt?

Ja, gruvedrift ETC kan være lønnsomt. Beregning av lønnsomhet for ETC-gruvedrift avhenger av forskjellige faktorer, inkludert gruvedrift, belønninger og strømkostnader. Ikke glem at lønnsomheten for gruvedrift endres raskt og avhenger av den totale datakraften for gruvedrift og generering av hasj.

Vil Ethereum Classic bli en ledende smart kontraktplattform i fremtiden?

Ethereum Classic står bak andre smarte kontraktprosjekter. Med mye som skjer på Ethereum-plattformen, mener noen eksperter at Ethereum Classic kan bli en backup smart kontraktplattform, spesielt i tilfelle bevis på innsats på Ethereum ikke fungerer i fremtiden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me