Fordeler og ulemper ved å investere i Litecoin, vil det være en millionærmaker?

Fordeler og ulemper ved å investere i Litecoin, er det bra å investere i LTC?

Lær mer om fordeler og ulemper ved å investere i Litecoin, og skyve deg fremover for å vite om det er en god ide å investere i Litecoin.

Litecoin kan være den manglende delen i porteføljen din. Her kan du vurdere å investere i LTC, fordeler og ulemper og hva du skal se etter.

Hvis du vil kjøpe Litecoin LTC raskt og enkelt, med 0% kommisjon, sjekk ut eToro Exchange!

Hva er fordelene og ulempene med å investere i Litecoin (LTC)? Kan fordelene ved å investere i Litecoin oppveie de potensielle ulempene? Vil LTC bli millionærprodusent? Fortsett å lese for å finne ut om Litecoin er en verdig investering.

Hva er Litecoin?

Før vi utforsker fordeler og ulemper ved å investere i Litecoin, la oss prøve å forstå naturen til Litecoin. Så, hva er Litecoin?

Litecoin er en av de mest populære altcoins når det gjelder markedsverdi og en av de mest fremtredende gaflene til Bitcoin, ofte referert til som sølvet til Bitcoins gull.

For de som er nye i kryptovaluta-sektoren og blockchain-teknologi, bør vi nevne at harde gafler refererer til grunnleggende endringer i et nettverks protokoll.

Litecoin er også en av de eldste kryptovalutaene, lansert bare to år etter Bitcoin av tidligere Google-ansatt Charlie Lee. For å være mer presis, Litecoin ble opprettet i 2011 for å tjene som en lettere versjon av Bitcoin.

Faktisk er “Litecoin en peer-to-peer-internettvaluta som muliggjør øyeblikkelige, nesten null betalinger til alle i verden. Litecoin er et åpent kildekode, globalt betalingsnettverk som er helt desentralisert uten noen sentrale myndigheter. Matematikk sikrer nettverket og gir enkeltpersoner mulighet til å kontrollere sin egen økonomi. Litecoin har raskere bekreftelsestider for transaksjoner og forbedret lagringseffektivitet enn den ledende mattebaserte valutaen. Med betydelig bransjestøtte, handelsvolum og likviditet er Litecoin et velprøvd handelsmedium som supplerer Bitcoin. ”

Vi vil, med fire ganger høyere forsyning og fire ganger raskere behandlingstider, Litecoin er uten tvil et tiltalende alternativ til Bitcoin og en gylden mulighet for investorer.

Merk at LTC er tickersymbolet til Litecoin.

litecoin prisdiagram

Mens Bitcoin fremdeles er den mest fremtredende kryptoen når det gjelder adopsjon og markedsverdi, er Litecoin et foretrukket valg for mange kunnskapsrike investorer. Faktisk, med en markedsverdi på $ 5,788,862,331, har LTC sementert sin plass i kryptomarkedet.

Tro det eller ei, ifølge data er det mer enn 283 Litecoin-adresser med over $ 1 million LTC i hver, noe som viser at mange store investorer henvender seg til LTC-investering.

Fortsett å lese for å lære mer om fordelene ved å investere i Litecoin!

Vil du vurdere å investere i Litecoin?

Fordeler med å investere i Litecoin

fordeler med krusning

Hva er fordelene med å investere i Litecoin?

Med lave blokkeringsgenereringstider, forbedret grafisk brukergrensesnitt (GUI) og imponerende handelspotensial, er Litecoin en av de 10 beste kryptoene (for tiden rangering femte når det gjelder markedsverdi) av en grunn.

Det er riktig! Det er mange grunner til å investere i Litecoin, så la oss utforske faktorene som gir LTC et konkurransefortrinn i kryptovaluta-sektoren. Så her er en rask titt på fordelene ved å investere i Litecoin.

✅ Litecoin er et open source-nettverk:

En av de viktigste fordelene ved å investere i Litecoin er det faktum at Litecoin er et open source-system, som betyr at endringer i protokollen kan implementeres enkelt. Merk at endringer vanligvis implementeres for å svare på kryptomarkedet og dets behov. Å være et åpen kildekodesystem gir Litecoin også fleksibilitet til å implementere tekniske innovasjoner, som SegWit og Lightning Network-protokollen for å gjøre transaksjoner raskere og mer praktisk.

✅ Litecoin er desentralisert:

Akkurat som andre kryptovalutaer, er Litecoin et peer-to-peer-nettverk og et desentralisert alternativ til fiat-penger, noe som betyr at brukere ikke trenger å stole på tredjeparter, sentralbanker eller myndigheter. Noder er spredt over hele kloden, og nettverket er åpent for mennesker fra alle samfunnslag. Som et resultat, Jegmellomliggende avgifter elimineres og risikoen for manipulering av prisene reduseres.

✅ Litecoin er rask:

Kanskje en av de viktigste fordelene med å investere i Litecoin er hastigheten. Sammenlignet med Bitcoin er Litecoin fire ganger raskere. Litecoin behandler transaksjoner innen 2,5 minutter, mens det med Bitcoin tar det opptil 10 minutter å behandle betalinger. Noen hevder at raskere behandlingstider også betyr at risikoen for potensielle angrep er lavere – rett og slett fordi hackere ville ha kortere tid til å forsøke å bruke dobbeltbruk..

✅ Litecoin er skalerbar:

En annen stor fordel med Litecoin er skalerbarheten. Litecoin kan behandle 56 transaksjoner per sekund. Til sammenligning kan Bitcoin håndtere 7 transaksjoner per sekund, mens Ethereum for tiden kan behandle 15 transaksjoner per sekund.

✅ Lavt transaksjonsgebyr:

Litecoin har relativt lave transaksjonsgebyrer, spesielt sammenlignet med andre kryptovalutaer eller tradisjonelle betalingssystemer. Dette er en viktig faktor som kan gjøre LTC-adopsjon bredere og jevnere.

✅ Litecoin har forbedret seg jevnlig siden den ble lansert:

Som nevnt ovenfor er Litecoin et fleksibelt nettverk som har omfavnet mange forbedringer, som SegWit og Lightning Network-protokollen for å gjøre transaksjoner raskere og enklere. Interessant nok sa Litecoins skaper Lee en gang: “Tenk på at det er to motorveier: I dag er Bitcoin full av biler og Litecoin er tom. Selv med Bitcoin pakket, kommer ikke bilene til å bruke motorveien Litecoin i dag fordi den ikke er tilkoblet, og det er upraktisk (sentralbørs og langsomme overføringer i kjeden) å gå over. Lightning Network vil bygge broer over motorveiene. Men en fordel er at disse brudene vil koble begge motorveiene sammen. Kanskje broene på Bitcoin er nok til at bilene blir værende på Bitcoin-motorveien. Min innsats er at bekvemmeligheten og billigere bompenger på Litecoin motorveien vil overbevise biler om å krysse over og bruke Litecoin. Men vi vet ikke før begge er bygget. “

✅ Litecoin har en øvre grense på totalt mynter:

Litecoin har en øvre grense på 84 millioner mynter, som er fire ganger større enn Bitcoin. Dette betyr at risikoen for inflasjon elimineres, mens investorene vil ha mye å investere i.

Ight Enkel prosess med gruvedrift:

Akkurat som Bitcoin bruker Litecoin en proof-of-work-algoritme; Litecoins algoritme er kjent som scrypt. Sammenlignet med Bitcoin, derimot, Litecoins gruvedriftsalgoritme gjør gruvedrift mer energieffektiv og tilgjengelig for gruvearbeidere, noe som også er et stort miljømessig proff.

✅ Litecoin har et pålitelig utviklerteam:

Fordi Litecoin ble opprettet av en tidligere Google-ansatt, gir det en følelse av pålitelighet. Og som nevnt ovenfor, Charlie Lee og teamet hans utvikler LTC regelmessig, inkludert lommebokforbedringer, konfidensielle transaksjoner og partnerskap. For å gi et eksempel, er Alba et av selskapene som planlegger å bruke Litecoin til sine smarte kontrakter. Som selskapet kunngjorde, “Vi gikk med Litecoin som den andre aktivaklassen, etter bitcoin, for vår smarte kontraktinvesteringsløsning av tre hovedårsaker: 1. Forpliktelse til Bitcoin-kompatibilitet: kjernekart, p2sh-støtte, lynstøtte osv. 2. Litt bedre skalerbarhet enn bitcoin på kort sikt (blokkstørrelse og blokkeringstid); 3. Gruveavgifter som hovedsakelig er en funksjon av nr. 2, selv om dette er mer en kortsiktig fordel, da gruvegebyr sannsynligvis vil skyte rakett hvis vi uansett lykkes. “

✅ Litecoin er lett å handle:

Vi bør merke oss at det er enkelt å handle LTC. Mange børser støtter Litecoin, med eToro som en av de mest pålitelige plattformene som lar investorer kjøpe LTC og handle CFD-er på over 90 kryptopar. Alle hardware-lommebøker støtter også Litecoin, og det er atombytter mellom LTC / BTC. På grunn av den lave prisen sammenlignet med andre toppmynter – med nesten null transaksjonsgebyrer og lavere volatilitetsnivåer – er LTC et attraktivt alternativ for nybegynnere som ønsker å investere i kryptovaluta-sektoren..

Ikke gå glipp av: Hvilke topp 10 kryptovalutaer vil eksplodere i 2021?

Ulemper med å investere i Litecoin

ulemper med krusning

Til tross for fordelene har investering i Litecoin noen ulemper. Investorer bør være kjent med ulempene ved å investere i Litecoin for å ta en informert beslutning og bestemme selv om det er en god ide å investere i LTC.

Så her er hva du bør vite om risikoen ved å investere i Litecoin.

Ec Litecoin har noen problemer med merkevarebygging:

Å være en gaffel med Bitcoin, tror mange at Litecoin er det samme som Bitcoin, som er en av de største ulempene ved å investere i LTC. På toppen av det, selv om Litecoin revolusjonerte kryptosektoren ved å forbedre Bitcoin, er dens unikhet litt avtagende. For å gi et eksempel, Bitcoin har også omfavnet SegWit-protokollen, og slår bort Litecoins fremskritt og prestisje.

❌ Litecoin har mistet sin troverdighet over tid:

Selv om Litecoin har et pålitelig utviklerteam, har LTC mistet noe av sin troverdighet. For å være mer presis, Charlie Lee solgte sine eierandeler nær all-time high of Litecoin i 2017, som fikk folk til å stille spørsmål ved hans tro på mynten. Videre forårsaket tilbaketrekningen av den nedlagte Litepay-tjenesten også kontroversielle reaksjoner blant kryptoentusiaster. Her skal vi merke oss at selv om den første kunngjøringen om Litepay-tjenesten forårsaket en økning i prisen på LTC, LTC-team kunngjorde: ”Vi er veldig motløse over at denne sagaen har avsluttet på denne måten, og vi beklager at vi ikke gjorde nok due diligence som kunne ha avdekket noen av disse problemene tidligere. Vi jobber for tiden hardt for å stramme vår due diligence-praksis og sikre at dette ikke skjer igjen.

❌ Litecoin er en av de mest populære myntene på det mørke nettet:

EN studere publisert i 2018 kunngjorde at Litecoin er den nest mest brukte på Dark Web, med 30% av underjordiske leverandører som godtar Litecoin. Dette kan være en stor ulempe for store investorer og vanlige brukere, spesielt siden Silk Road forvirret bildet av kryptovaluta.

Er Litecoin en god investering?

investere i litecoin

Før du investerer i LTC, ikke glem at alt kommer ned på risikobelønningsfaktoren. Så når du vet fordelene og ulempene ved å investere i Litecoin, er det på tide å svare på et annet spørsmål “Oppveier potensielle belønninger risikoen?”

Litecoin har absolutt noen risikofaktorer; Charlie Lee solgte sine eierandeler i 2017, mange forbinder fortsatt LTC med BTC, og Litecoin blir mer foreldet når det gjelder teknologi sammenlignet med Ethereum og andre blockchain-prosjekter..

Samtidig, Litecoin er en av de eldste kryptovalutaene som gang på gang har bevist at det er en av de mest ønskede eiendelene blant kryptoinvestorer. – en eiendel som er på femteplass når det gjelder markedsverdi.

Plus, de gjeldende pris på LTC fungerer som en lav inngangsbarriere for krypto nykommere og også som en flott måte å diversifisere sin portefølje, noe som kan lette adopsjonen over hele verden.

Så hvis du er villig til å investere tid og energi og gjøre din egen forskning, kan Litecoin investering virkelig fungere for deg også.

Bare husk en viktig handelsregel: man bør aldri investere mer enn de har råd til å tape. Invester alltid i risikostyring og lytt til den store fisken som foreslår at du unngår å risikere mer enn 1% av kontoen din på en enkelt handel.

Enkelt sagt er Litecoin investering med lav risiko med mange potensielle fordeler. Det er noe du absolutt bør undersøke før du vurderer å legge til LTC i porteføljen din.

Vil Litecoin være en millionærmaker?

Ja, Litecoin kan være millionærprodusent. På en måte er Litecoin allerede millionærprodusent – LTC har en markedsverdi på $ 5,788,862,331 per 2. desember 2020.

Verdien av LTC – som handler på $ 87,71 – vil sannsynligvis øke ytterligere, som oftest har kryptoknapphet en tendens til å fremme prisvekst. La oss ikke glemme at Litecoin har et begrenset tilbud på 84 mynter.

Gitt sine fordeler i forhold til andre kryptovalutaer, mener eksperter at Litecoin er kommet for å bli. Ifølge DigitalCoinPrice kan prisen på Litecoin fortsette å ha en bullish trend gjennom 2021 og 2022, med priser som ligger over $ 80.

Selvfølgelig, prisforutsigelser forblir spekulative, avhengig av forskjellige faktorer, for eksempel prinsipper for etterspørsel og tilbud, teknologiske fremskritt i kryptorommet og markedssentiment. Husk at Litecoin LTC og annen krypto inkluderer noen risiko!

eToro – Kjøp LTC med 0% provisjon

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Viktige punkter

  • Litecoin er en av de mest populære gaflene til Bitcoin som ble opprettet i 2011 – bare to år etter lanseringen av BTC.
  • Litecoin har mange fordeler over Bitcoin og andre kryptovalutaer, inkludert bedre skalerbarhet, raske behandlingstider, en ny gruvealgoritme og lave transaksjonsgebyrer.
  • Investering i LTC kommer imidlertid med flere ulemper, for eksempel merkevareproblemer og høy bruk på Dark Web.
  • Mange eksperter mener at Litecoin – “sølvet til Bitcoins gull” – vil ha en lys fremtid og kan treffe en svimlende pris på $ 10.000 de neste årene.

Hvis du bestemmer deg for å investere i LTC, ikke glem at kryptoinvestering kan være risikabelt, så analyser risikobelønningsprofilen til Litecoin og gjør undersøkelser før du kommer i gang.

Hvis du likte å lese artikkelen vår Fordeler og ulemper ved å investere i Litecoin (LTC), vil det være en millionærmaker vennligst del den med alle som er interessert i investering i kryptovaluta.

Les mer:

Hvor mye vil Litecoin være verdt i 2021 og utover?

Hvordan handle Litecoin – Den ultimate guiden til LTC-handel

Ansvarsfraskrivelse: Kryptovaluta er svært ustabil.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me