Fordeler og ulemper ved å investere i Ripple, vil det være en millionærmaker?

Fordeler og ulemper ved å investere i Ripple, er det bra å investere i Ripple?

Lær mer om fordeler og ulemper ved å investere i Ripple og skyve deg fremover for å vite om det er en god ide å investere i Ripple.

Ripple kan bare være den manglende delen i investeringsporteføljen din. Her kan du vurdere å investere i Ripple, fordeler og ulemper og hva du skal se etter.

Før du investerer i Ripple, er det viktig at du forstår hva det er du går inn på. Ripple er ikke bare en annen form for valuta, som Litecoin eller Bitcoin, men en ny type betalingsprotokoll ment for å effektivisere internasjonale og grenseoverskridende betalinger over hele verden.

Ripple er ikke din gjennomsnittlige kryptovaluta. I stedet tilbyr det noe helt annet enn alle andre typer digital valuta. Og mens dette gir en solid investeringsmulighet, er det viktig at du forstår hva Ripple er, hva det gjør, og eventuelle potensielle røde flagg å se etter som en spekulant..

Hvis du vil kjøpe eller investere i Ripple XRP raskt og enkelt, med 0% kommisjon, sjekk ut eToro Exchange!

Hva er Ripple??

Ripple

Ripple er en teknologi som fungerer som en kryptovaluta (XRP) og et digitalt betalingsnettverk for finansielle transaksjoner. Den ble grunnlagt av dataprogrammererne Chris Larsen og Jed McCaleb og utgitt i 2012, selv om deres USA-baserte selskap, Ripple Labs Inc.

Systemene som behandler økonomiske betalinger er ofte altfor kompliserte og fragmenterte. Dette betyr at betalingene kan være kostbare, tidkrevende og upålitelige. Ripple tilbyr en alternativ plattform som kan legge til rette for betalinger over landegrensene som er 100% sikre, øyeblikkelige og praktisk talt gratis. Videre kan Ripple lette betalinger i alle typer penger, inkludert kryptovalutaer.

Klar til å investere i Ripple?

Bare et år etter at den ga ut XRP, ble Ripple Labs kåret til et av de 50 smarteste nye selskapene av forskere ved MIT University, som regnes som et av de beste private forskningsuniversitetene i verden.

Så i 2013 begynte banker og andre finansielle organisasjoner å vise interesse for å bruke Ripples betalingssystem. Fem år senere hadde mer enn 100 finansinstitutter tatt i bruk noe av Ripples teknologi. I dag brukes RippleNet avanserte blockchain av et voksende nettverk av mer enn 300 leverandører som spenner over 40 land på 6 kontinenter.

Noen av de største navneadopterne av Ripple inkluderer American Express, Santander og det amerikanske baserte pengeoverføringsselskapet MoneyGram / Hva mer er, det hviskes at VISA og Western Union seriøst vurderer å bytte til Ripple-plattformen i en ikke så fjern fremtid.

For mange krypto- og finansanalytikere har Ripple potensialet til å erstatte SWIFT som det største nettverket for sikre, standardiserte og pålitelige globale betalinger. Faktisk., Det er nettopp det Ripples grunnleggere sikter mot. I et intervju tidligere i år sa Ripples medskaper Chris Larsen:

"XRP kan være en erstatning for det ineffektive systemet (SWIFT) … Det vil ta litt tid, det vil til tider virke frustrerende, men jeg tror vi kommer dit. ”

Så for å hjelpe deg med å ta en informert beslutning om ditt neste markedstrinn, er det fordeler og ulemper ved å investere i Ripple.

Fordelene med å investere i Ripple

fordeler med krusning

Hva er fordelene med å investere i Ripple?

Mange kryptoanalytikere og spekulanter synes Ripple har en stor fremtid, noe som gjør det til et attraktivt alternativ for nye og etablerte handelsmenn. Så her er en rask titt på fordelene ved å investere i Ripple.

✅ Det er rimelig

Ripple handler for øyeblikket til $ 0,26 per mynt. Med andre ord, det er billig sammenlignet med det forrige høye nivået i 2018! Du kan hente en seriøs mengde Ripple for mindre enn noen få hundre dollar. mens selv et lite poeng på $ 50 vil gi deg mer enn 200 mynter.

Ripple nådde en heltidshøyde på over $ 3,10 i 2018, men noen markedsanalytikere tror at den vil presse utover $ 1000-barrieren i løpet av de neste 10 årene. Andre spådommer er langt mer optimistiske. Så gitt sin lave pris og stadig mer vanlige appell, er å snappe opp litt Ripple et relativt lavrisikoalternativ med potensial for stor avkastning på investeringen.

✅ Det løser problemer og skaper muligheter

Ripple løser problemer for store finansinstitusjoner. Det øker også kapitalstrømmen, noe som er utmerket for økonomien. Men Ripple kan også fungere for eiere av små bedrifter. Hvis den blir allment vedtatt, vil Ripple-plattformen gi millioner av enkelthandlere og gründere tilgang til den globale økonomien.

✅ Market Cap of Ripple

Med en markedsverdi på 25,9 milliarder dollar. Er Ripple verdens tredje største kryptovaluta. En stor markedsverdi er et sterkt tegn på investortillit og gjør eiendelen mer motstandsdyktig mot ustabile markedssykluser eller fall.

✅ Ripple er ikke bare nok en kryptovaluta

Ripple er mer enn en kryptovaluta eller teknologi; det er et fullverdig selskap. Ripple Labs Inc har over 500 heltids arbeidsgivere, inkludert PR og markedsføringsspesialister som markedsfører teknologien til banker, investorer, nye brukere og publikum.

Ikke gå glipp av: Hvilke topp 10 kryptovalutaer vil eksplodere i 2021?

Ulempene ved å investere i Ripple

ulemper med krusning

Som enhver investering er det ikke risikofritt å sette pengene dine i Ripple. Så her er hva du bør vite om risikoen ved å investere i Ripple.

❌ Det blir ikke flere nye krusninger

Det vil bare være 21 millioner Bitcoins. Og mens mengden Ethereum er ubegrenset, vil produksjonen avta over tid. Dette begrensede tilbudet kan øke etterspørselen i fremtiden, og føre til store prisøkninger og større fortjeneste for tidlige investorer. Ripple er annerledes. Alle XRP-myntene er forhåndsutvinnede og allerede i omløp.

Ripple eier en massiv andel av XRP

Ripple-styreleder Chris Larsen eier rundt en tredjedel av alle XRP. Ripple-sjef Brad Garlinghouse har også et betydelig beløp, i likhet med andre seniorstyremedlemmer. Med så mye XRP konsentrert på bare noen få hender, er det en sjanse for at prisen kan bli overoppblåst.

Det er ikke desentralisert

For blockchain-purister er XRP ikke en ‘ekte’ kryptovaluta. Mange hevder at det strider mot prinsippene for desentralisering og økonomisk autonomi. I motsetning til Bitcoin, som utvinnes og deretter byttes anonymt mellom brukere, var Ripple spesielt designet for bank- og finansnæringen. Dens primære formål er å løse problemer innen banknæringen, i stedet for å revolusjonere måten vanlige mennesker bytter ut eller lagrer verdi.

Tildeling av Altcoins

I motsetning til Ethereum og Bitcoin er alle Ripples XRP-mynter preminert, noe som betyr at ingen flere mynter vil bli frigitt til markedet. Dette har resultert i at utviklerne eier en betydelig andel av dem (Ripple-styreleder, Chris Larsen, har for tiden nesten en tredjedel av alle XRP), noe som er en bekymring, da det strider mot ideen om desentralisering, som er kjernen i kryptokurrencyfilosofien..

❌ Sterk rivalisering

Ripples største rival er SWIFT, for tiden det største internasjonale betalingsnettverket og det foretrukne valget av rundt 11 000 finansinstitusjoner. Ripple må overbevise den beryktede Luddite banksektoren at betalingsprotokollene tilbyr en bedre, raskere og sikrere løsning enn SWIFT.

Konklusjon: Så er Ripple en god investering?

De fleste investeringer kommer ned til risikofaktoren. Med andre ord oppveier de potensielle fordelene de mulige konsekvensene av risikoen?

Ripple har absolutt noen risikofaktorer. Gründerne har et stort antall mynter, det er fremdeles langt fra å utfordre hovedmarkedsrivalen, og det er ikke den mest populære teknologien for blockchain-purister..

Har du vurdert å investere i Ripple?

På den annen side blir Ripple mer og mer mainstream og har støtte fra noen store finansinstitusjoner.

I tillegg er den nåværende prisen en lav inngangsbarriere for krypto-nykommere, samt en god mulighet for etablerte investorer til å diversifisere porteføljen sin uten å ta store verdier av andre eiendeler.

Enkelt sagt er Ripple investering med lav risiko med mange potensielle fordeler. Det er noe du absolutt bør undersøke før du vurderer å legge det til i porteføljen din.

Det virkelige Ripple-investeringsspørsmålet da, fungerer det virkelig? Hvis du er villig til å investere tid og energi, kan det godt gjøre for deg.

Vil Ripple være en millionær-maker?

På en måte er det allerede – XRP har en markedsverdi på 33,33 milliarder dollar i skrivende stund, og som vi har diskutert, fortsetter dette å øke etter hvert som anvendelsen av betalingsprotokollene blir mer vedtatt.

Å være en begrenset ressurs, vil verdien av Ripple sannsynligvis øke ytterligere, da knapphet har en tendens til å fremme prisvekst. Husk at enhver investering inkluderer risiko. Så invester bare det du har råd og gjør så mye forskning som mulig før du tar en endelig beslutning.

Nå vet du fordeler og ulemper ved å investere i Ripple. Hvis du føler deg inspirert nok til å begynne å investere i XRP, eller hvis denne artikkelen har gitt litt ekstra innsikt i din eksisterende handelskunnskap, kan du være glad for å vite at eToro gir muligheten til å handle med kryptoaktiver og CFD-er på opptil 90+ kryptovalutaer.

eToro – Kjøp Ripple XRP med 0% provisjon

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Hvis du likte å lese Fordeler og ulemper ved å investere i Ripple artikkel, vennligst gi den en like og del den med alle andre du tror det kan være av interesse også.

Videre lesning:

Prediksjoner for ringvirkninger: Hvor mye vil krusning være verdt i 2021 og utover?

Er Ripple en god investering, og skal jeg investere i Ripple?

Mest populære kryptovalutaer i Storbritannia

10 kryptovalutaer du bør vurdere i 2021

Ethereum VS. Ripple: Hvilken som bør være i porteføljen din?

Mest populære kryptovalutaer i USA

Ansvarsfraskrivelse: Kryptovalutaer er svært ustabile.

Kilder:

[1] https://strategictechinvestor.com/acq/pros-cons-investing-ripple/

[2] http://money.cnn.com/2018/01/02/technology/what-is-ripple-cryptocurrency/

[3] https://www.bitcoinmarketjournal.com/top-10-altcoins/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me