Forklart: Hvordan tjene penger på Cryptos og tjene penger på Cryptocurrency Market Rises

Gjennom det siste tiåret er kryptovalutamarkedet de beste ytelsene. Bitcoin opplevde 9 000 000% vekst og ble vurdert som den beste investeringen i tiåret – Her er hva du trenger å vite.

Selv om de fremdeles er i de tidlige stadiene av utviklingen, har kryptokurver begynt å bli vurdert som alternativer for investering og monetær bruk. Enten for det faktum at de eliminerer barrierer under overføringen eller for muligheten til å tjene penger, anser folk dem som en eiendel det er verdt å investere i.

Paypals beslutning om å tilby kryptotjenester ved å gjøre det mulig for brukere å selge og kjøpe kryptokurver har økt autoriteten til kryptokurver og vist at de ikke lenger kan tas for gitt.

Men hva investerer kryptovaluta? Hvordan investere i kryptovalutaer? Er det risikabelt, eller bør du investere nå? Du finner svarene på disse spørsmålene og ikke bare nedenfor.

På Trading Education så vi på hvordan kryptomarkedet utvikler seg, og her er hva vi fant ut.

Hva er Cryptocurrency Investing?

Kryptovaluta er digitale eiendeler eller digitale penger. Å investere i kryptovaluta betyr å kjøpe en av kryptovalutaene, for eksempel Bitcoin, eller Ethereum, for eksempel ved å bruke fiat-valuta som amerikanske dollar eller EURO.

I det øyeblikket du kjøper en kryptovaluta, er du en kryptovalutaholder. Du kan investere i en kryptovaluta eller mer, avhengig av ditt valg, og du kan holde kryptovalutaene dine så lenge du vil.

Hvordan investerer jeg i kryptovalutaer?

Det er forskjellige måter å investere i kryptovalutaer, men den mest populære er gjennom en kryptovalutautveksling. Meglerhus som eToro tilby investeringsmuligheter i kryptovaluta.

Noen av de mest populære kryptovaluta-børsene der du kan starte investeringen din er Binance, Coinbase, Kraken, KuCoin, Bittrex, eToro osv..

Hvordan velger jeg hvilken kryptovaluta jeg skal kjøpe?

Det er ingen streng regel om hvordan du skal velge kryptovalutaen du vil kjøpe. Noen foretrekker å investere i en mynt, mens andre investerer i mer.

Det er en tendens til å investere mer i Bitcoin eller andre anerkjente kryptovalutaer. Men i mange tilfeller er det nettopp de nye kryptovalutaene som har enorm vekst med høy avkastning. Iht Coinmarketcap, det er for tiden 7509 kryptovalutaer. De viktigste faktorene du må se etter når du kjøper en mynt, er markedsverdi, likviditet og handelsvolum.

Klar til å dykke inn i kryptomarked?

Investerer i kryptovalutamarkedet risikabelt?

Det er alltid en risiko når du investerer i en eiendel. Bitcoin ble lansert i 2009, så dette får oss til å innse at kryptovalutaer er nye, og mange forstår fortsatt ikke klart hva de er.

Av natur er kryptokurver flyktige, så det er mange muligheter for å tjene penger. Hvis vi kort analyserer historien om Bitcoin-prisen, kommer vi til den konklusjonen at investorer har tjent mer fortjeneste enn de har tapt penger i løpet av disse 11 årene med Bitcoin-eksistens..

bitcoin prisdiagram

Kilde: coinmarketcap.com

Da Bitcoin ble lansert i 2009, hadde det ingen verdi overhodet. Bitcoin nådde først verdien av $ 0,0009 i juli 2010. Siden den gang opplevde Bitcoin-prisen kraftige stigninger og fall, til da den nådde sin heltid på $ 20,089 per Bitcoin 18. desember 2017.

Denne prisen varte imidlertid ikke lenge, for ikke lenger enn i november 2018 falt den under $ 3500. Siden da har prisen på Bitcoin igjen opplevd oppturer og nedturer og svever nå litt over $ 13.000.

I desember 2019 Bloomberg konkluderte med at Bitcoin i løpet av tiåret hadde opplevd 9.000.000% vekst, og dermed etterlatt alle konkurrentene i støvet. Dette faktum er en indikator på at HODLers, dvs. de som investerte i Bitcoins tidlige dager og hadde tålmodighet til å holde investeringene sine under prisendringene, nå nyter enorm fortjeneste. Videre også i 2019 CNN rangert Bitcoin som den beste investeringen i tiåret.

Hvor lenge skal jeg investere i Crypto Market?

Som nevnt tidligere, er det også i dette tilfellet ingen spesifikk regel for hvor lenge du kan beholde investeringen din i kryptovalutaer. Det avhenger av din intuisjon, erfaring og tålmodighet.

Det er imidlertid verdt å merke seg at tallene ovenfor viser at de som har hatt tålmodighet ved å holde investeringer i årevis, har tjent det beste.

Les mer:

Hvilke topp 10 kryptovalutaer du kan investere i 2021?

Viktigste kryptovalutaer enn Bitcoin

Hvordan tjene penger på kryptovalutamarkedet

Det er forskjellige måter du kan tjene på kryptovalutamarkedet, og de vanligste metodene er langsiktig investering eller ellers kjent som HODLing, day trading, CFD trading, staking og mining.

Les mer:

Slik handler du kryptovaluta

Børs for kryptovaluta eller kryptovaluta CFD?

De beste markedene å handle i 2021: Alt du trenger å vite!

Hvordan tjene penger på kryptovolatilitet?

Kryptovalutaer er flyktige av natur, noe som betyr at prisen deres ofte endres innen bestemte tidsperioder. Derfor er de også lønnsomme fordi du alltid vil ha muligheten til å kjøpe din favorittkryptovaluta når prisen er lav, og selge den når prisen stiger.

Klar til å dykke inn i kryptomarked?

Hvordan tjener jeg på Crypto Arbitrage

Ulike kryptovaluta-børser tilbyr litt forskjellige priser for kryptovalutaer. Crypto arbitrage betyr at du kan kjøpe en kryptovaluta i en børs og deretter overføre den og selge den i en annen børs som har en høyere pris for det samme for samme kryptovaluta..

Det skal imidlertid bemerkes at denne prosessen må gjøres veldig raskt fordi kryptovalutaer er ustabile, og prisene endres raskt. Vanligvis blir de som praktiserer crypto arbitrage, hjulpet av forskjellige verktøy for å være mer nøyaktige.

Hva er fremtiden for kryptovaluta?

I begynnelsen ble kryptokurver møtt med stor skepsis. Selv om det fremdeles er skeptikere om kryptokurver, ser fremtiden deres nå lysere ut enn noensinne. Da Paypal endelig integrerte kryptovalutaer i plattformen, begynte prisen på Bitcoin seg opp og svever for tiden litt over $ 13.000, og markerer den høyeste prisen siden 2018.

Bortsett fra Paypal som startet sine eventyr i kryptoverdenen, var året 2020 eksepsjonelt for kryptovalutaer med tanke på at mange andre ting har skjedd til deres fordel. MicroStrategy, som er det største business intelligence-selskapet i verden, kjøpte $ 425 millioner i Bitcoin. Square kjøpte også $ 50 millioner, og Stone Ridge kjøpte $ 110 millioner i Bitcoin.

Videre fulgte også DBS Bank, som er Singapores største bank, og lanserte sin kryptokursutveksling, navngitt "DBS Digital Exchange," som vil tillate handel med Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum og Ripple.

Alle disse hendelsene hadde økt autoriteten til kryptovalutaer og kunnskapsdommere spår at Bitcoin snart kan slå rekorden i 2017 da den nådde $ 20.000. Det må imidlertid sies at eksperter forutsier prisøkninger, og gir forskjellige tall, men ingen kan nøyaktig vite hvor langt Bitcoin-prisen går.

Les mer:

Bitcoin-prisforutsigelse: Hvor mye vil Bitcoin være verdt i 2021 og utover?

Topp 9 Bitcoin investorer

Prediksjoner for ringvirkninger: Hvor mye vil krusning være verdt i 2021 og utover?

Hvor kan jeg lære mer om investering i kryptovalutamarkedet?

Her på Trading Education lærer vi deg hvordan du kan investere i kryptovalutaer. På kursene våre kan du lære de mest effektive metodene for å investere i kryptovalutaer.

Trading Education gir også teknisk analyse, handelsverktøy, økonomisk kalender, markedsdata, markedsoversikt, avansert sanntidsdiagram, etc..

Også på Trading Education kan du finne en serie artikler relatert til handelsverdenen og forskjellige andre svært verdifulle funksjoner som "Finn megleren din", hvor du kan finne meglingen din som passer best der du bor.

Hvorfor bør du handle kryptovalutaer med eToro?

eToro er den ledende sosiale handelsplattformen over hele verden. eToro er kjent for sin "Kopihandel" funksjon der du kan kopiere favoritthandleren din. Topp 5 kryptovalutaer som kan handles på eToro er Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Ripple og Dash, etterfulgt av mange flere.

eToro – Beste handelsplattform for kryptovaluta

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

75% av detaljistinvestorkontoer taper penger ved handel med CFD-er med denne leverandøren.

Du kan begynne å bygge din kryptoportefølje på eToro, og du vil få sanntidsinnsikt, slik at du kan sette deg strategi med stopptap og ta profittparametere. En annen flott ting med eToro er at den lar deg øve på å handle $ 100.000 takket være den virtuelle porteføljen.

eToro er fullstendig regulert, og du kan starte kryptovaluta-investeringen nå med Paypal, eller et hvilket som helst kredittkort du har. Plattformen er brukervennlig og eToro jobber alltid med å gjøre kryptovalutahandel morsom og attraktiv.

En annen utmerket fordel eToro har er at den besitter sin lommebok, hvor du kan lagre kryptovalutaene dine etter at du har kjøpt dem. eToro lommebok støtter mer enn 120 kryptovalutaer.

Viktige punkter

  • Kryptovaluta er digitale eiendeler, og du kan kjøpe dem ved hjelp av fiat-valutaer som amerikanske dollar eller EURO.
  • Kryptovalutaer kan kjøpes gjennom kryptovalutautvekslinger.
  • Du kan investere i hvilken som helst kryptovaluta, avhengig av ditt valg.
  • Bitcoin nådde først verdien på $ 0,0009 i juli 2010, og i løpet av tiåret har den opplevd 9.000.000% vekst.
  • Bitcoin er rangert av CNN som den beste investeringen i tiåret.
  • HODLing, dagshandel, CFD-handel, staking og gruvedrift er de vanligste metodene for å tjene penger på kryptovalutaer
  • Paypals kunngjøring om å tilby kryptotjenester har gitt kryptokurver et løft som skyver prisen oppover.
  • Microstrategy, Square og Stone Ridge gjorde betydelige investeringer i Bitcoin som også spilte en sentral rolle, noe som ga kryptokurver mer anerkjennelse.
  • DBS Bank ble også en del av denne bølgen som lanserte kryptobørs "DBS Digital Exchange."
  • Fremtiden for kryptovaluta er lys, og eksperter spår at Bitcoin snart vil slå sin egen rekord på $ 20.000 satt i desember 2017, ved å nå nye prishøyder.

Det er aldri for sent å investere i kryptovalutamarkedet. Med eToro, du kan begynne å kjøpe og selge kryptoer, eller handle CFDer, på over 90 kryptovalutaer.

Å investere i kryptomarked er verdt å vurdere.

Glad investering!

Ansvarsfraskrivelse: Kryptovaluta er svært ustabil. Kapitalen din er i fare

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me