Forstå John McAfees Crazy Bitcoin-spådommer

John McAfees galne bitcoin-spådommer

De siste årene har John McAfee blitt oppmerksom på publikum med sine ville Bitcoin-prisforutsigelser.

McAfee tidligere uttalte at en Bitcoin ville nå prisen på 1 million dollar innen utgangen av 2020 før backtracking.

Men hvem er egentlig John McAfee, og skal vi lytte til hva han har å si?

I denne artikkelen vil vi se på hvem som er John McAfee, hans forhold til kryptovaluta og hvorfor vi bør være forsiktige når vi lytter til ham.

Du vil kanskje også like: Hvilke topp 10 kryptovalutaer vil eksplodere i 2021?

Hvem er John McAfee?

John McAfee er mest kjent for å starte McAfee Associates (nå kjent som McAfee, LLC) som opprettet den aller første kommersielt tilgjengelige antivirusprogramvaren, også ved bruk av McAfees navn.

Etter å ha drevet McAfee fra 1997 til 1994, trakk han seg. Men McAfee er definitivt noen som har levd et interessant liv, og det var ikke det siste vi ville høre fra ham.

Før han grunnla McAfee, LLC, han jobbet som programmerer for Nasa, og etter McAfee, LLC, gikk han inn i en rekke andre forretningsforetak, hovedsakelig relatert til teknologi og sikkerhet.

Dessverre for ham fordampet mange av fruktene av investeringene hans i 2008-økonomisk krasj. Hans estimerte formue gikk fra en høyde på omtrent $ 100 millioner til $ 4 millioner.

Gjør opprør for livet?

McAfee er også svært kjent for sin ‘opprør’ -holdning. Angivelig kjærlige våpen, kvinner og narkotika.

Som mange innflytelsesrike figurer i kryptovaluta, McAfee er en libertarian.

For de som ikke vet det, tror liberalister i hovedsak på mindre myndighetskontroll og at folk skal få gjøre det de vil.

Roger Ver og Ross William Ulbricht er kjent for også å støtte denne typen ideologi, og det er høyst sannsynlig at Satoshi Nakamoto også hadde lignende tro..

McAfee trives også i kontrovers og liker å spille ‘bad boy’ arketypen som sier og gjør det han liker uten å bry seg om konsekvensene.

For å gi deg en ide om hvor kontroversiell McAfee liker å være, er det verdt å se denne videoen med tittelen Slik avinstallerer du McAfee Antivirus, som ble laget av og stjerner selv.

Videoen kritiserer McAfee-antivirusprogramvaren og spiller på den frekke oppførselen han er kjent for (økt for komiske formål).

McAfee tilbrakte også mange år i Mellom-Amerika etter McAfee, LLC, og det er mye kontrovers rundt hva han gjorde der.

På toppen av det hele, han prøvde også å stille som president i USA i 2016 for Libertarian Party og vil prøve å løpe i 2020 enten for Libertarian Party eller danne sitt eget parti.

Involvering i kryptovaluta

John McAfee involvert i Bitcoin

I 2016 ble McAfee administrerende direktør og administrerende direktør i MGT Capital Investments og utvidet næringene de var involvert i til å omfatte Bitcoin mining..

Innen 2018 hadde McAfee forlatt selskapet og ønsket å bruke mer av sin tid på kryptovaluta og har siden vært veldig involvert i kryptovaluta-samfunnet..

McAfee er også en tilhenger av at Bitcoin ikke er i en prisboble (eller i det minste gjorde han i 2017).

For McAfees 2020-presidentkampanje, ønsker han å markedsføre kryptovalutaer som en av sine viktigste problemer.

Handle Bitcoin online med eToro

‘Dickening’

McAfee fikk mye oppmerksomhet når han var på Twitter i 2017 spådde han at Bitcoin ville nå $ 1 million innen utgangen av 2020.

For å gjøre det McAfee sa mer interessant, han lovet at han ville spise sin egen penis på live-tv hvis Bitcoin ikke nådde den prisen.

Kort tid etter opprettet noen et nettsted som heter Dickening, som teller ned når McAfee må følge med løftet sitt hvis en Bitcoin ikke når $ 1 million.

I skrivende stund i midten av februar 2020 er en Bitcoin verdt $ 9,649.58, og slik at du kan se Bitcoin må øke enormt (103 ganger øke!).

Alle som følger daglige, ukentlige eller månedlige diagrammer, kan se det Bitcoin har blitt ganske stabil siden nedgangen i 2018, svever rundt $ 8000 i lang tid.

Det er veldig mulig at det ikke vil bryte ut av denne sporet i lang tid fremover.

Og i begynnelsen av 2020 så det ut som McAfee begynte å gå tilbake på hans påstander, kanskje innsett dette selv.

Innen 5. januar 2020, igjen Twitter, McAfee så ut til å hevde at det hele var en ‘ruse’ for å få flere interessert i kryptovaluta.

I stedet ser det ut til at McAfee nå er det antyder at Bitcoin er ‘eldgamle teknologi’, sammenlignbar med Ford Model T (allment ansett som den første kommersielt produserte bilen).

McAfee ser ut til å si at andre kryptovalutaer overtar Bitcoin, og en annen vil sannsynligvis ta kronen som konge.

Det er faktisk sannhet i den muligheten. Selv om Bitcoin kan være den mest vellykkede og langvarige kryptovalutaen, vil den på ingen måte være den siste.

I dette spesielle tilfellet føles det imidlertid som om det bare ble brukt som en unnskyldning for å ryke ut av et dårlig gjort spill.

Han ser også ut til å antyde at han aldri ville ha spist sin egen penis på nasjonal TV, med henvisning til galskapen til flåten.

Men var det virkelig en lus … eller støtter han bare et dårlig bud? … eller liker han bare oppmerksomheten?

Dette er alle spørsmål vi sannsynligvis aldri vil vite svarene på.

Hva kan vi lære av John McAfees påstander?

John McAfees Bitcoin-spådommer

En viktig leksjon vi kan lære av noen som John McAfee, er at vi må være forsiktige med hvem vi lytter til.

Bare fordi han har interesse for kryptovaluta, betyr det at han forstår hvordan verdien vil endre seg.

Mens McAfee sannsynligvis vakte stor interesse for kryptovaluta, er slike spill / løfter uten tvil ikke den beste måten å gjøre det på.

Tenk deg selv som en nybegynner som ikke vet noe om kryptovaluta, og du kommer over dette. Hvis du ikke visste noe bedre, hadde du kanskje trodd ham.

Og hvis du var motivert nok, kunne du ha blitt involvert og kjøpt Bitcoin og da ville ha følt deg fullstendig forrådt da han rykket ut av innsatsen.

Sannheten er at det er veldig mulig å tjene mye penger på å handle Bitcoin på lang sikt, men denne typen handler må være godt informert og ikke basert på sladder med høyt profilerte tall.

Vi bør også stille spørsmål ved motivene bak mennesker som fremsetter slike påstander. McAfee hevder for eksempel å ha gjort sitt estimat for å få flere interessert i kryptovaluta.

Selv om det også er mulig at han bare ønsket å få oppmerksomhet, som han er kjent for å trives med.

Ikke alle påstander er falske

Noen estimater går i oppfyllelse.

En person som klarte å forutsi nøyaktig økningen i prisen på Bitcoin var Tim Draper.

I 2014, Draper spådde at prisen på Bitcoin ville nå $ 10.000 per mynt innen 2017, som faktisk skjedde.

Imidlertid er sannsynligheten for at Draper gjør en annen spådom så nøyaktig vanskelig å si.

Sannheten er at slike påstander bare skal følges løst, en slags veiledning. Dine egne spådommer bør være basert på din egen analyse.

Se etter hva som påvirker prisen på Bitcoin

Prediksjoner for Bitcon-priser

I stedet for å stole på folks prisforutsigelser, er det mye bedre å gjennomføre din egen forskning og komme til dine egne konklusjoner.

Ved å analysere historiske diagrammer og hendelsene potensielle hendelser som påvirket endringen deres, vil du se hva som er sannsynlig og hva som ikke er.

Halveringen er et flott sted å se. Dette er hvor blokkbelønningen for gruvedrift av Bitcoin vil bli halvert.

I 2020, Blokkbelønningen til Bitcoin vil bli halvert fra 12,5 Bitcoins til 6,25 Bitcoins.

Hva dette betyr er at det vil bli mindre Bitcoin introdusert i markedet, noe som teoretisk sett skulle bety at prisen på Bitcoin vil gå opp.

Tidligere har halveringen vært en god indikator på at Bitcoins pris skyter opp. Halveringen i 2016 er et godt eksempel på dette, og kan ha bidratt til Bull Run 2017.

Halveringen 2020 forventes å finne sted 10. juni 2020.

Handle Bitcoin online med eToro, wolrdens ledende sosiale handelsplattform

Viktige punkter

Hvis du husker noe fra denne artikkelen, gjør det til disse viktige punktene.

  • En kontroversiell skikkelse, John McAfee, er svært meningsfull. Ikke alle er enige i tingene han sier, og det er mulig han bare liker oppmerksomheten.
  • John McAfee hevdet at Bitcoin ville nå $ 1 million per mynt innen utgangen av 2020. Deretter rykket han ut av sine egne påstander og sa at det hele var en list.
  • Ser vi på diagrammer, er $ 1 million per Bitcoin fortsatt en lang vei å gå. Det er høyst sannsynlig at vi ikke vil se en slik verdsettelse i veldig lang tid framover.
  • Slike prisforutsigelser bør sees på som grove guider. Du bør aldri basere dine handler på andres informasjon.

Lær å handle kryptovalutaer med kurset vårt for handel med kryptovalutaer

Vil du lære mer om andre kryptovalutaer og hvordan du handler dem? Registrer deg deretter på kurset vårt for handel med kryptovalutaer!

Hvis du likte å lese Forstå John McAfees Crazy Bitcoin-spådommer fra Trading Education, vennligst gi den en like og del den med alle andre du tror det kan være av interesse også.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me