Forventes Ripple (XRP) å nå $ 100 eller mer i løpet av de neste 5 årene?

Berømmelsen til kryptoverdenen har doblet seg gjennom årene, og nå ser alle investorer på kryptoriket som et potensielt sted for fremtidig lagring av penger. Dette vil gjøre det mulig for kryptomarkedet å utvide seg, og kryptohandel kan bli den nye normalen. Finansielle eiendeler lagres fortsatt fysisk, og transaksjoner gjøres på lignende måte over hele kloden, men fremtiden er sannsynligvis nesten helt digital.

Dette vil gjøre det mulig for mange mennesker å se på markedet på en annen måte og et nytt lys. Slike spådommer øker bare verdien på krypto eiendeler, og det er bare logisk at de kan nå nye verdihøyder i nær fremtid.

Her har vi inkludert Ripple, et system laget for banker og nettverk som fungerer i valutaveksling. Om Ripple vil nå $ 100 de neste fem årene er tvilsomt, avhengig av mange faktorer.

I følge en XRP_Cro-undersøkelse, 72,4% av Ripple-investorene tror at kryptoaktiva kan nå verdien av $ 100 de neste fem årene.

Kan Ripple nå $ 1000

Eksperter anslår at Ripple kanskje ikke kan nå $ 1000 i nær fremtid. Dette står som en grunn fordi markedsverdien må slå en kapital på 100 billioner dollar for at dette skal skje, noe som er ganske umulig.

Nå kan slike spådommer være rare når de viser seg å være usanne, fordi markedet kan treffe ubeskrivelige verdier som vi kanskje ikke forventer. Imidlertid er slike estimater foreløpig korrekte, og vil bare endres når markedskapitalen endres. Da vil det være plass til at kryptomynter kan vokse i overflod og verdi samtidig.

Søksmålet som ble gjort mot Ripple innen utgangen av fjoråret av den amerikanske sikkerhetsavdelingen, resulterte i et stort tap for markedsandelen den så. Søksmålet halverte nesten fortjenesten til selskapet og forårsaket store tilbakeslag for det i markedet. Etter en slik hendelse vil det ta tid for selskapet å gå tilbake til makten.

I følge Ripple Coin News antyder det at Ripples pris kan gå oppoverbakke til en verdi på rundt $ 10. Dette gjør det mulig for eksperter å legge spådommer for andre kryptomynter samtidig.

Da Bitcoin nådde verdien på nesten $ 50 000 i år, ble det sørget for at andre kryptomynter er nødt til å fungere på samme måte og nå samme mengde engasjement i online-riket. Kryptoverdenen blomstrer i nyheter, og publikum som engasjerer seg i det trives på en jevn kurve, som bare går oppover siden oppgangen til Bitcoin forrige tiår.

Kan Ripple nå $ 10000

Den ovennevnte estimeringen konkluderte med at det vil være nesten umulig for Ripple å nå en verdi på $ 1000 i markedet i fremtiden. Derfor, for at en pris på $ 10000 skal skje, står det som enda mer usannsynlig at en slik verdi i utgangspunktet blir nådd eller søkt.

Prisen på Ripple anslås å være på maksimalt 1-2 dollar innen utgangen av 2021, men det er en sjanse for at den kan gå høyere, og ikke overstige summen av $ 10. Denne spådommen støttes av analytikere i kryptoverdenen, og den er i tråd med forventningene fra andre kryptovalutaer som er kraftige for tiden, for eksempel slike som Bitcoin og Ethereum..

Will Ripple Make Me a Millionaire?

Dette er et vanskelig spill å spille fordi kryptomarkedet er et av de mest uforutsigbare markedene i verden. For det ene øyeblikket kan den nå utenkelige høyder, sveve høyt på himmelen, og så kan den andre smuldre ned til et rede av ødeleggelse. Dermed er det ikke trygt å si om Ripple vil gjøre deg millionær eller ikke. Slike påstander kommer på personlig basis, og beregninger bør gjøres deretter.

Det er best at investeringen ikke overstiger pengesummene du ikke har råd til, det er best å ha en sikker landing. Tenk gjennom om kryptomynter er verdt å investere i på dette tidspunktet i livet ditt, og i så fall, så fortsett med det. Så mye som kryptomarkedet er uforutsigbart, kan det også være svært lønnsomt. Mange har valgt veien for kryptoinvesteringer som en livsinvestering, og det har vist seg mer enn bra for dem.

Vil Ripple vinne mot SEC?

Securities Exchange Commission (SEC) anklager Ripple for å selge sine XRP-tokens som en uregistrert sikkerhet, og dermed bryte loven. Ripple fortsetter å nekte denne påstanden og sier at Ripple ikke er sikkerhet. Sjansene for at Ripple vinner kampen med SEC er gode av to grunner:

Først var Ripple bøtelagt i 2015 av Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN) og ble kvalifisert som en "virtuell valuta" ikke en sikkerhet. Det faktum at en regulator som FinCEN har klassifisert Ripple som en virtuell valuta, kan på noen måter ugyldiggjøre SEC-påstandene.

For det andre kan Ripple være i en god posisjon for å vinne mot SEC, som i spissen for SEC nå er Gary Gensler, en tidligere leder for Commodities Futures Trading Commission (CFTC). Gensler er kjent som en tilhenger av kryptovalutaer og hadde beskrevet Bitcoin som "en katalysator for endring".

eToro – Den beste plattformen å kjøpe Ripple

eToro har vist seg å være pålitelig i bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Viktige punkter

  • Berømmelsen til kryptoverdenen har doblet seg gjennom årene, og nå ser alle investorer på kryptoriket som et potensielt sted for fremtidig lagring av penger.
  • Eksperter anslår at Ripple kanskje ikke vil kunne nå $ 1000 nå eller i nær fremtid.
  • Det er best at investeringen din i krypto ikke overstiger pengesummene du ikke har råd til å tape, det er best å ha en sikker landing. Ripple ble bøtelagt i 2015 av Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN) og ble kvalifisert som en "virtuell valuta" ikke en sikkerhet.
  • Det faktum at en regulator som FinCEN har klassifisert Ripple som en virtuell valuta, kan på noen måter ugyldiggjøre SEC-påstandene.

Ikke gå glipp av:

Hva er Ripple? En nybegynnerveiledning for krusning og tips for investering i XRP

Prediksjon for krusning

Hva vil drive Ripple XRP-prisen i 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me