Hva er de 10 beste Altcoins å eksplodere i 2021?

Topp 10 Altcoins å investere i 2021

Med kryptobommen som nylig har funnet sted, må du lure på hva de beste altcoins å investere i 2021 er. Med mer enn 7000 kryptovalutaer som allerede er oppfunnet, er det ikke lett å velge de beste Altcoins å investere i 2021. Frykt ikke, vi i Trading Education setter en liste over de beste Altcoins å vurdere i 2021.

Kryptovaluta får spesiell oppmerksomhet i begynnelsen av 2021 ettersom de gjennomgår en bull run. Bitcoin er leder og har fått mest oppmerksomhet fra $ 20.000 til $ 30.000 innen to uker, noe som aldri har skjedd før i sin historie..

Det er mye surr på Twitter fra kryptoentusiaster og analytikere som er blitt litt overrasket, med den nylige veksten som kryptokurver nylig opplever. Selv om vi må si at det ble ganske mye spådd.

Hvis du vil dykke inn i kryptomarkedet raskt og enkelt sjekke ut eToro Exchange!

Her på Trading Education har vi fulgt nøye med på alt som har skjedd i kryptoverdenen i 2020 har vært et interessant år, men 2021 forventes å bli enda mer spennende.

Selv om Bitcoin får mye oppmerksomhet, mener analytikere at altcoins kan øke verdien betydelig i 2021. Nedenfor presenterer vi deg de 10 beste altcoins du bør vurdere i år..

Du må også huske på det å kjøpe de beste Altcoins er ikke nok til å være en vellykket kryptotrader.

Topp 10 Altcoins å eksplodere i 2021:

1. Ethereum

2. Litecoin

3. Bitcoin kontanter

4. Ripple

5. IOTA

6. Cardano

7. Tezos

8. BINDESTREK

9. TRON

10. NEO

Hva er de 10 beste Altcoins vil eksplodere i 2021?

Denne listen vil alltid endres når Altcoins kommer og går. Ikke alle Altcoins tåler tidstesten, selv om det definitivt er noen i 2021 du vil være kjent med.

Her ser du på de 10 beste Altcoins å vurdere i 2021:

1. Ethereum (ETH)

ethereum prisdiagram

Ethereum ble grunnlagt av Vitalik Butterin i 2013 og er den nest største kryptovalutaen etter Bitcoin. Ethereum er symbolisert med desentraliserte applikasjoner (dApps). Derfor er Ethereum ikke bare en digital valuta, men dens blockchain blir også vedtatt mye. Nylig vedtok Microsoft Ethereums blockchain for spill royalties som var store nyheter for ETH og tilhengerne av blockchain-teknologien.

Ethereum svevde forbi $ 1000-marken 4. januar og nådde sitt høyeste nivå siden 2. februar 2018. I øyeblikket skriver Ethereum-prisen på $ 1.041.

For tiden kjører noen av de mest fremtredende dAppene på Ethereum blockchain, som Aragon, Auger, MakerDAO, gnosis, etc.

Etter lanseringen av Ethereum 2.0 og etter hvert som blockchain-teknologien blir vedtatt, tror flere analytikere at Ethereum kan nå nye høyder i 2021. Kryptoentusiasten og analytikeren Ivan On Tech har gjort sin prisforutsigelse for Ethereum på Twitter og ifølge ham er det en mulighet for at Ethereum kan gå til $ 6000 innen utgangen av 2021.

2. Litecoin (LTC)

litecoin prisdiagram

Litecoin er den femte største kryptovalutaen etter markedsverdi. Den ble grunnlagt av Charlee Lee i 2011. Lee ønsket å gjøre noen forbedringer i Bitcoin, men han gikk i stedet for å lage en ny hard gaffel, kopiere Bitcoins kode og gjøre noen endringer, og dermed skape et nytt altcoin kalt Litecoin.

Ved å bruke Proof of Work (PoW) -mekanismen ligner Litecoin Bitcoin, siden den har som mål å bli en alternativ valuta for fiat i fremtiden. Litecoin har en fordel sammenlignet med Bitcoin, da den bruker en blockchain kalt “scrypt” som er raskere og mer effektiv.

Litecoin nådde sin heltid på $ 360 den 19. desember 2017. Etter Bitcoins prisøkning Litecoins pris mer enn doblet seg fra desember som i dag, ligger den på $ 153.

Videre snudde Litecoin nylig Ripple (XRP) som fjerde største krypto midt i Ripple-SEC spyttet som rapportert av Cointelegraph.

Litecoins pris forventes å vokse i 2021. Longforecast spår at Litecoin kan gå opp til $ 496 innen november 2021. Kryptoanalytikere anser dette faktisk for å være en konservativ spådom da prisen kan gå enda høyere.

Har du vurdert å investere i Litecoin?

3. Bitcoin Cash (BCH)

bitcoin kontant pris diagram

Bitcoin Cash er et annet altcoin å være oppmerksom på i 2021. Bitcoin Cash ble opprettet i 2017 da den delte seg fra Bitcoin, så det er nok en gaffel med Bitcoin. I 2020 genererte Bitcoin Cash langsom avkastning på bare 42%. Men på den andre siden viste altcoin stabilitet ettersom det ikke sank i pris enormt.

For øyeblikket er prisen på Bitcoin Cash $ 422. Siden det er et bullish kryptoøkosystem, forventes Bitcoin Cash å øke i pris jevnlig i 2021. Ifølge Walletinvestor Bitcoin kan kontantprisen gå opp til $ 498 innen utgangen av året. Tatt i betraktning at denne prisforutsigelsen ikke er for langt fra den nåværende prisen, kan vi si at dette ville være en fin jevn økning for altcoin.

Har du vurdert å investere i Bitcoin kontanter?

4. Ripple (XRP)

kurvprisdiagram

Ripple ble lansert i 2012 med målet å revolusjonere det finansielle systemet ved å bygge bro over valutaer i transaksjoner på RippleNet, et globalt betalingsnettverk. Valutakonverteringsprosessen blir sett på som en hindring av store finansinstitusjoner, og Ripple er et flott alternativ, da den ikke bruker den prosessen.

Ripple har potensial til å fremskynde alle grenseoverskridende transaksjoner mellom valutaer, inkludert fiat og kryptovaluta.

Ripple nådde sin heltid på $ 3,40 7. januar 2018. Selv om Ripple gjennom hele sin eksistens har vært et altcoin som har gitt betydelige fortjenester til investorer, har ikke 2020 vært så snill for XRP.

Ripple har hatt noen gode perioder i 2020. Først i november opplevde det en økning på 126%, og alt var bra for altcoin til Securities and Exchange Commission (SEC) avdekket sin klage mot Ripple, og siktet selskapet for ulovlig utstedelse av verdipapirer i form av salg for XRP.

Etter nyheten mistet Ripple støtte og begynte å bli unotert av mange børser. Prisen krasjet 42% innen 24 timer etter kunngjøringen. Ripple hadde som mål å bli rangert som den andre kryptovalutaen på Coinmarketcaps liste som konkurrerer med Ethereum, men den gled nå på femteplass på grunn av påstandene.

For øyeblikket er Ripples pris 0,22 dollar. Selv om altcoin ikke går gjennom en god tid akkurat nå, hvis Ripple vinner saken med SEC, er det en mulighet for at ting kan ta en annen sving, og prisen kan gå oppover igjen.

5. IOTA (MIOTA)

prisdiagram for iota

IOTA er en av de mest lovende altcoinsene der ute. Blockchain er ikke noe som den tradisjonelle. IOTA bruker en DAG-modell (Directed Acyclic Graph). Gjennom denne modellen, i stedet for å plassere en transaksjon i en blokk i en kjede, blir de plassert og koblet sammen i et nett som kalles Tangle.

Dette systemet er mye raskere og effektivt, som faktisk er det som kjennetegner IOTA, og når det gjelder internett av ting (IoT), er IOTA leder.

I 2020 har IOTA ikke vist noen bemerkelsesverdig vekst. For øyeblikket ligger IOTAs pris på $ 0,35. Imidlertid har prisen blitt konsolidert siden november 2020 med en langsom, men jevn økning.

I 2021 tror analytikere at IOTAs pris kan øke. Digitalcoin forutsier optimalt at IOTA-prisen vil nå så høyt som $ 1,05 innen desember 2021.

6. Cardano (ADA)

cardano prisdiagram

Cardano er en av de mest fremtredende kryptovalutaene der ute. Det er rangert som syvende på Coinmarketcap-listen. Cardano ble lansert i 2017 av medstifteren av Ethereum Charles Hoskinson. Mens Bitcoin bruker Proof of Work (PoW), bruker Cardano Proof of Stake (PoS) -teknologi som av mange anses som bedre da den er mer effektiv.

Cardanos pris har vært stabil i 2020 uten noen betydelig vekst eller reduksjon. Men prisen på altcoin begynte å vokse i januar 2021. For øyeblikket ligger prisen på Cardano på 0,26 dollar. Kryptoanalytikere mener at Cardanos pris kan øke betydelig i 2021.

I følge Cryptobriefing Cardano sitter for øyeblikket på stabil støtte før den kan øke i 2021, og bryter ut av en lengre konsolideringsperiode som begynte i november 2020. I følge deres spådommer kan Cardano nå $ 2,00-merket i 2021.

7. Tezos (XTZ)

tezos prisdiagram

Tezos er et annet altcoin du bør være på utkikk etter i 2021. Det ble grunnlagt i 2018, og det er en open-source blockchain. Tezos er preget av sin kjedestyring der alle interessentene kan stemme på de foreslåtte oppdateringene på nettverket.

Tezos ‘rykte vokste da det med hell samlet inn 232 millioner dollar i sin ICO, som faktisk var et stort tilbud på den tiden.

2020 var ikke et dårlig år for Tezos. Altcoin nådde sin heltid på $ 4,44 13. august samme år. Da hadde Tezos en prisnedgang.

Men ettersom Bitcoin fortsetter å gå oppover, følger de fleste altcoins også, inkludert Tezos. Dette momentet presset Tezos forbi $ 2,30, og for øyeblikket står Tezos på $ 2,36.

I 2021 spår de fleste prognosemakere at Tezos kan øke betydelig i pris. Previsionibitcoin spår at Tezos kan nå $ 9,63-merket innen desember 2021.

invester i teos

8. DASH (DASH)

dash prisdiagram

Dash er en annen Bitcoin-gaffel som ble lansert i 2014. DASH drives av masternoder som er en delmengde av brukere som gjør den desentraliserte autonome organisasjonen (DAO).

DASH ble lansert som "Xcoin" av Evan Duffield, men så var det gjenstand for pumpe og dump-spekulasjoner. Senere ble altcoin ommerket som DASH, og ble ikke lenger brukt i mørke markeder.

DASH nådde sin heltid på $ 1 493 den 20. desember 2017. I 2020 har DASH svevet rundt $ 100-merket, og for øyeblikket ligger prisen på $ 90,63.

DASH startet ikke 2021 veldig bra, siden den ble fjernet fra Bittrex-børsen 1. januar og forårsaket at millioner ble utslettet av markedet. Digitalcoin spår imidlertid at DASH kan nå $ 265,79 allerede i mars 2021.

9. TRON (TRX)

tron prisdiagram

Tron ble grunnlagt i 2017 av Justin Sun. Det er et blokkjedebasert desentralisert system. Den opprinnelige kryptovalutaen er TRX. I 2018 ble Tron helt uavhengig da den snudde protokollen fra et ERC-20-token på toppen av Ethereum til et autonomt peer-to-peer-nettverk..

TRON nådde sin heltidshøyde på $ 0.231 den 5. januar 2018. I øyeblikket skriver TRON seg på $ 0,029.

TRON har mye potensial for fremtiden, da blockchain blir høyt verdsatt. Nylig har BitGo lanserte pakket Bitcoin og Ethereum på Trons Blockchain. I 2021 forventes Tron å vokse i pris. Trading Beasts spår at Tron kan nå 0,047 innen desember 2021.

10. NEO (NEO)

neo pristabell

Grunnlagt av Da HongFei og Erik Zhang i 2014, er NEO en åpen kildekode-desentralisert applikasjon som tar sikte på å bruke smarte kontrakter og administrere digitale eiendeler..

NEO kjører på en desentralisert bysantinsk feiltolerant (dBFT) konsensusmekanisme som er høyt verdsatt da den kan behandle opptil 10 000 transaksjoner per sekund.

NEO nådde sin heltidshøyde på $ 198,38 15. januar 2018. For øyeblikket ligger NEOs pris på $ 17,86. Analytikere mener at NEOs pris i 2021 kan øke. I følge Liteforex kan NEO nå så høyt som $ 54,31 i 2021. Når vi tar i betraktning potensialet når det gjelder NEO-plattformens skalerbarhet, kan vi si at NEO kan være det rette valget for investorer i 2021.

Begynn å investere i Altcoins med eToro

Hvis du vil ha en enkel måte å investere i kryptovalutaer, bør du vurdere å investere med eToro.

eToro har lansert sin profesjonelle kryptokursutveksling kalt eToroX, som støtter alle altcoins nevnt ovenfor og mer.

eToro – Kjøp de beste Altcoins i 2021 uten kommisjon

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Viktige punkter

 • Med den nylige Bitcoin bull run har altcoins også fulgt opp og økt prisene.
 • Analytikere mener at 2021 kan være året for altcoins.
 • Litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash, NEO, Tron, IOTA, Tezos, Cardano og Ripple; Dette er våre beste Altcoins for 2021.
 • Ifølge Ivan On Tech kan Ethereum gå til $ 6000 innen utgangen av 2021.
 • Litecoin er den femte største kryptokurrency etter markedsverdi, og i 2021 kan prisen gå så høyt som $ 496 ifølge Longforecast.
 • Ripple mistet støtten og begynte å bli unotert av mange børser blant påstander fra Securities and Exchange Commission (SEC) for ulovlig utstedelse av verdipapirer i form av salg for XRP.
 • Men hvis Ripple vinner saken med SEC, er det en mulighet for at ting kan ta en annen sving, og prisen kan gå oppover igjen.
 • IOTA er en av de mest lovende altcoinsene der ute. Blockchain er ikke noe som den tradisjonelle, da IOTA bruker en DAG-modell (Directed Acyclic Graph).
 • Digitalcoin spår at IOTA-prisen vil nå så høyt som $ 1,05 innen desember 2021.
 • Tron ble helt uavhengig i 2018 da den vendte protokollen fra et ERC-20-token på toppen av Ethereum til et autonomt peer-to-peer-nettverk..
 • Trading Beasts spår at Tron kan nå 0,047 innen desember 2021.

Dette var våre 10 altcoin-valg å investere i 2021 her på Trading Education. Hvis du har funnet denne artikkelen nyttig, kan du dele den, da det kan være noen andre som ønsker å dra nytte av den.

Ansvarsfraskrivelse: Kryptovalutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare

Handelsanalyse er ikke en pålitelig indikator for gjeldende eller fremtidig ytelse, ettersom omstendighetene kan endres over tid. Før du tar noen investeringsbeslutninger, bør du søke råd fra uavhengige finansielle rådgivere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me