Hva er de 15 beste kryptovalutaene du kan kjøpe i mars 2021?

Contents

Beste kryptovalutaer å kjøpe denne måneden: Mars 2021

Hva er den beste kryptovalutaen å kjøpe denne måneden? Ser du etter de 15 beste kryptovalutaene du kan kjøpe i mars 2021? Vi har dekket deg!

Det unge kryptovalutamarkedet endres veldig raskt. Uker eller til og med dager senere kan verdien av en kryptovaluta dramatisk endres.

Gode ​​kryptokurver å kjøpe på en måned kan stupe i verdi den neste, og det motsatte er også mulig også. En mynt som alle hypet opp kan over natten bli irrelevant og sidelinjert til ryggen til minnene våre.

Så, hva er den beste kryptovalutaen du kan kjøpe for mars 2021? Vi har samlet en liste over 15 alternativer du kan vurdere og forklar hvorfor de er de beste du kan få tak i.

Hvis du vil dykke inn i kryptovalutamarkedet raskt og enkelt sjekke ut eToro Exchange!

Du må alltid være på utkikk etter neste kommende krypto til enhver tid.

Topp 15 beste kryptovalutaer å kjøpe i mars 2021:

 1. Ethereum (ETH)
 2. Bitcoin (BTC)
 3. Binance Coin (BNB)
 4. Dash (DASH)
 5. Zcash (ZEC)
 6. Tezos (XTZ)
 7. Ripple (XRP)
 8. Cardano (ADA)
 9. Litecoin (LTC)
 10. Bitcoin Cash (BCH)
 11. Stellar (XLM)
 12. Neo (NEO)
 13. EOS (EOS)
 14. TRON (TRX)
 15. IOTA (MIOTA)

Med mer enn 7000 kryptovalutaer som allerede er i markedet, å velge de beste kryptovalutaene å kjøpe i er ikke en enkel ting å gjøre.

Frykt ikke, vi i Trading Education setter en liste over de beste kryptovalutaene du kan kjøpe denne måneden.

Hver måned gir vi deg en oppdatering om de beste kryptovalutaene du kan kjøpe. Så sørg for at du bokmerker denne siden! Du finner alltid de beste kryptovalutaene du kan kjøpe her!

Huske! Selv om dette kan være de beste digitale myntene å vurdere å kjøpe for mars 2021, kryptokurver er fortsatt svært volatile eiendeler og er ikke egnet for alle investorer!

Forsikre deg om at du forstår risikoen!

(I tillegg har vi på slutten et par ekstra kryptoer som du kan holde øye med!)

Beste kryptovalutaer å kjøpe i mars 2021:

1. Ethereum (ETH) – På vei til $ 2 754,80 per mynt i mars?

Ethereum stjeler ekspertens topplasser for den beste kryptovalutaen for mars 2021! Ethereum har sett noen av de sterkeste gevinstene (bortsett fra Bitcoin, som vi kommer til om et øyeblikk!), Og det er det høyst sannsynlig at Ethereum ikke har nådd sitt fulle potensiale ennå.

Faktisk, Ethereum kan til og med være enormt undervurdert, blir mer og mer tydelig jo mer du ser på hva som er i vente for 2021.

For det første er Ethereum fortsatt kongen av smarte kontrakter, desentraliserte applikasjoner og ERC-20 tokens, som mange andre populære kryptovalutaer er laget av (de er vert på Ethereum blockchain). Dette gjør Ethereum til en av de beste kryptovalutaene å kjøpe langt.

Som fører oss videre til DeFi-bommen. DeFi står for ‘Decentralized Finance’, og det er en måte å koble handelsmenn direkte uten bruk av en tredjepart, for eksempel en megler. Ethereum-nettverket er der de fleste DeFi-applikasjoner er bygget.

All denne aktiviteten som foregår på Ethereum-nettverket viser hvor nyttig det er for det bredere kryptovaluta-samfunnet, og når DeFi vokser, vil det absolutt ha en påkjøringseffekt på Ethereum.

Så for det andre, og kanskje enda viktigere, er Ethereum 2.0, det etterlengtede trekket til bevis på innsatsen. Nå skal det nevnes at dette vil finne sted over flere trinn, med prosessen som starter i desember 2020.

Og så vil vi sannsynligvis ikke se noe vesentlig i mars, men det kan være en god ide å kjøpe og holde Ethereum til vi gjør det.

Sist men ikke minst, la oss ikke glemme det Bitcoins dramatiske prisøkning vil påvirke Ethereum mest. Ser du, mange kryptohandlere starter med Bitcoin, og Ethereum er vanligvis det de kjøper neste.

Og hva dette sannsynligvis betyr er at med all spenningen rundt Bitcoin, vil det være en tilstrømning av nye handelsmenn som begynner å kjøpe den opp, og når de først har smak på krypto, vil de mest sannsynlig fortære Ethereum.

Hvis du føler at Ethereum fortsatt er kongen av smarte kontrakter og desentraliserte applikasjoner, kan Ethereum være den beste kryptovalutaen du kan kjøpe nå.

Ethereum-prisforutsigelser for 2021 ser bra ut. Økonomi-prognosbyrået spår at Ethereum kan nå høyder så mye som $ 2277 per mynt eller ned til $ 1313 i mars 2021.

Videre til det spår de også det innen desember 2021, Ethereum kan nå et lavt nivå på $ 1850 og et høyt på $ 4500. Interessant å merke seg at selv den laveste av de to mulighetene er en økning fra Ethereums nåværende pris.

previsioni bitcoin er mye mer optimistisk for mars, og forutsier det Ethereum når opp til $ 2 754,80 per mynt!

Les vår artikkel om Ethereum her.

Har du vurdert å kjøpe Ethereum (ETH)?

2. Bitcoin (BTC) – På vei til å nå $ 100 000 innen utgangen av året?

Hvis du er overrasket over at Bitcoin ikke nådde topplasseringen vår for mars 2021, ikke vær det! Husk at vi ser på de beste kryptovalutaene å kjøpe, ikke de dyreste kryptovalutaene!

Og etter vår mening er Ethereum et litt bedre kjøp denne måneden. Vi ser nærmere på tilbudet for mars.

Bare fordi en kryptovaluta er den mest verdsatte og mest kjente, betyr ikke det at den gir deg mest fortjeneste.

Det du virkelig vil se etter er kryptovalutaer som gir flest muligheter, som har nok volatilitet uten å være for risikable.

Nå etter en fantastisk januar og februar, Bitcoin ser ut til å ha funnet nye poeng for støtte og motstand – $ 40.000 og $ 50.000. Og vi er ennå å se om Bitcoin kan skyve forbi dette og få oss til det gyldne punktet vi alle drømmer om.

Ikke overraskende kan Bitcoin-spådommer for 2021 noen ganger være litt vanvittige. I mars 2020, Anthony Pompliano, grunnleggeren og partneren i Morgan Creek Digital, spådde det innen desember 2021 vil Bitcoin være verdt $ 100.000!

Gov Capital har gitt en mer realistisk spådom, i tro på det det ‘best mulig prisforutsigelse for Bitcoin innen utgangen av 2021 er $ 67 947, som fremdeles er en ugudelig økning.

De BTC-pris begynte å bli gal i februar 2021, da Tesla kjøpte $ 1,5 milliarder dollar i Bitcoin og begynte å godta BTC som betaling for sine produkter. Prisen på Bitcoin har økt etter nyheten til $ 56 000 per mynt.

Det begynte å se ut som Pomplianos spådommer om at Bitcoin når $ 100 000, gikk i oppfyllelse!

Mens mange føler at Bitcoin er et bestemt kjøp, må du huske det det er alltid en mulighet for at prisen kan krasje igjen. Så vær forberedt på den muligheten!

Det viktigste kryptohandlere bør se etter akkurat nå, er om Bitcoin kan nå $ 50 000 poeng igjen og bevege seg forbi det. Hvis dette skjer, vil det være et bestemt kjøp for mange handelsmenn, men ingen kan virkelig si hvor prisen sannsynligvis vil stoppe etter dette punktet.

Kanskje den beste handelsideen for Bitcoin akkurat nå er å kjøpe rundt $ 40 000 og selge rundt $ 50 000. Men husk å være forberedt på muligheten for et Bitcoin-krasj!

Les vår artikkel om Bitcoin her.

Har du vurdert å kjøpe Bitcoin (BTC)?

3. Binance Coin (BNB) – Den største gevinsten i 2021 så langt?

En perfekt storm er i ferd med å brygge rett foran Binance Coin i 2021, og mars ser ut som det er kanskje den beste tiden å komme om bord på dette skipet når det krysser opp ukontrollerte farvann..

Hvorfor?

Vel, hvis Bitcoin virkelig skyter mer i verdi i 2021, vil Binance Exchange – verdens største kryptokursutveksling, med betydelig margin – få mye oppmerksomhet, og det vil være veldig nyttig for kryptohandlere å ha noen Binance Coin ligger rundt.

Selv om det egentlig ikke er noe teknisk interessant med denne mynten, i stedet for som Tether, det er en bruksmynt. Hensikten er å gi deg en rabatt hvis du bruker mynten på Binance Exchange for å betale for avgifter.

Så lenge Binance Coin forblir aktivt brukt på Binance Exchange, vil den alltid ha et godt volum. Og det er dette handelsvolumet som gir Binance et enormt verdiøkning.

Hvis du ser på noen diagrammer, er korrelasjonen ganske klar; stort handelsvolum resulterer i enda større økninger i BNBs pris, og februar 2021 var ikke noe unntak.

Faktisk, i løpet av en uke i februar økte Binance Coin i verdi så mye som 102% og steg til midlertidig å bli den tredje største kryptovalutaen etter markedsverdi (erstattet av Cardano akkurat på slutten av måneden).

Det eneste du må se etter er om Binance Exchange noen gang planlegger å redusere rabatten som tilbys av mynten. Men siden 2019 ser det ut til at de ikke har tenkt å gjøre dette.

Økonomi-prognosbyrået spår at Binance Coin kan nå laveste verdi på $ 217 til høyder på $ 335 per mynt i mars 2021.

i mellomtiden Gov Capital spår BNB vil nå $ 347,42 innen utgangen av 2021 og $ 504,99 på fem år.

Hvis du leter etter en kryptovaluta som vil gjøre det billigere å bruke Binance Exchange eller bare tjene på all kaoshandel på Binance, er Binance Coin den beste kryptovalutaen du kan kjøpe i mars 2021. Binance-mynten kan være en av de beste kryptovalutaer å kjøpe nå.

Les vår artikkel om Binance Coin her.

Har du vurdert å kjøpe Binance (BNB)?

4. Dash (DASH) – Kan oppdateringer ta denne kryptoen til $ 489?

Mens alle har snakket om Ethereum 2.0, skjønte de lite at Dash kanskje bare en-opp dem.

Dash er mest kjent for sin ‘Privat sending’Funksjon, som kan sende transaksjoner anonymt, men mer nylig har den forberedt seg på å gi ut en ny versjon av Dash, the Dash-plattform, som vil tillate utviklere å lage desentraliserte apper på toppen av Dash-nettverket, på en veldig lik måte som Ethereum.

Men det er ikke alt. For å sikre at alle disse DAppene ikke forstyrrer daglig transaksjonssending, de vil legge til et ekstra lag for DApps. (Høres ikke det ut som Cardano, ikke sant?)

Oppdateringen vil også angivelig forbedre hastighet og sikkerhet også, inkludert i DashPay-appen.

Vi bør heller ikke glemme at Dash ble opprettet ved å forge Litecoin, som teknisk sett er mer avansert enn Bitcoin på flere måter.

Det er som om Dash bare tok en titt rundt hva alle andre gjør i kryptosamfunnet og stjal alle deres beste ideer! (Ingenting galt med det hvis alt fungerer!)

Videre til det er Dash en av få kryptovalutaer som virkelig knekker den tredje verden og når de ikke-bankede, noe mange kryptokurver ønsket at de kunne gjøre.

Slik det nå ser ut, Dash er spesielt populært i Latin-Amerika, og Venezuela er et av de viktigste stedene.

Alt dette kan bety at Dash er ganske klar til å hoppe på lanseringsplaten på vei til verdensrommet, og derfor ser mars 2021 ut som det beste øyeblikket å kjøpe tidlig.

Februar 2020 var den ujevneste vi har sett Dash få siden 2017, oppnådde mye verdi og deretter mistet en god del av det. I skrivende stund er Dash den 24. største etter markedsverdi, ifølge CoinMarketCap.

For mars 2021, Handelsdyr spår det maksimumsprisen på Dash vil være $ 235,40, og minimumet vil være $ 160,07.

Med Dash som allerede handler over det maksimale spådd av Trading Beasts, kan denne spådommen være for konservativ.

Økonomi-prognosbyrået ser mye mer potensial i mars, og forutsier at Dash vil nå $ 489 på det høyeste og $ 180 på det laveste.

Hvis Dash lanserer den nye oppdateringen i mars, kan denne spådommen være mer i tråd med virkeligheten.

For kryptohandlere som spør hva som er den beste all-round-kryptokurrency å investere i akkurat nå, Bindestrek kan være et ganske godt alternativ på flere måter enn en.

Les vår artikkel om Dash-prisforutsigelser her.

Har du vurdert å kjøpe Dash (DASH)?

5. Zcash (ZEC) – Halvering for noen måneder siden kan føre til at denne kryptoen skyter til månen!

Akkurat som Dash er Zcash en annen mynt med fokus på personvern og anonymitet det er verdt å vurdere.

Det som får Zcash til å skille seg ut som et flott kjøp for mars 2021, fremfor alt over personvernmynter, er at de bare gikk gjennom en halvering i november 2020, og slik er blokkbelønningen per utvunnet blokk blitt redusert med halvparten.

Og så er det bare et spørsmål om tid til vi ser noen handlinger fra det, akkurat som vi gjorde fra Bitcoin før.

Legg merke til det, hvis vi ser noen form for eksplosjon fra Zcash, kommer det sannsynligvis til å bli mye senere på året, gjør kjøp i mars perfekt timing. (For øyeblikket er det bare nr. 51 på CoinMarketCap som gjør det enkelt å plukke.)

For de som lurer på hvordan Zcash fungerer, bruker den zk-SNARK null kunnskapssikker teknologi, som er en metode for transaksjoner som skal verifiseres uten å avsløre sensitiv informasjon..

‘Nullkunnskap’ som betyr at de ikke trenger å vite noe om deg for å godkjenne en transaksjon, og forhindrer informasjonslekkasjer.

En annen superkule ting du trenger å vite om Zcash som gjør den moden for å eksplodere, er deres skjermede transaksjonsprotokoll, som vil forbedre kommunikasjonen på plattformen.

Den eneste store bekymringen rundt Zcash er at flere børser i kryptovaluta begynner å fjerne personvernmynter, det mest kjente vesenet Bittrex (Dash og Monero har også blitt påvirket), så vær forsiktig der du planlegger å kjøpe Zcash.

Så hvis du føler at personvern og sikkerhet skal være de viktigste faktorene for en kryptovaluta, kan Zcash være din beste kryptovaluta å kjøpe i mars 2021.

Økonomi-prognosbyrået spår at Zcash vil nå for mars 2021 mellom $ 93 på det laveste og $ 204 på det høyeste per mynt.

Handelsdyr er ikke så optimistisk, og gir en spådom av $ 138,79 på det høyeste og $ 94,37 på det laveste.

Dette forventes fullstendig da Zcashs prisøkning fra halvering sannsynligvis bare er noen måneder unna, noe som gjør de lave prisene ganske tiltalende.

Les vår artikkel om Zcash her.

Har du vurdert å kjøpe Zcash (ZEC)?

6. Tezos (XTZ) – En økning på 40,19% som kommer i mars?

Perfekt kjøpsmulighet her! I slutten av februar begynte Tezos å miste mye verdi mens andre altcoins var oppe. Faktisk, ifølge Benson Toti, skriver for Myntjournal, Tezos mistet hele 30% av verdien på en dag.

Tezos er masterminded av noen av de smarteste menneskene i kryptovaluta – mann og kone Arthur og Kathleen Breitman – og har mye løfte.

De som vet om Tezos vet at den hadde en av de største ICOene noensinne, og samlet inn $ 232 millioner i Bitcoin og Ether. Men Tezos viktigste salgsargument er at den er designet for å være ekstremt fleksibel i hvordan den utvikles.

Tezos fokuserer på ‘styresett’. I utgangspunktet, hva det betyr er at de tror at ved å ha en sterk, desentralisert beslutningsprosess, kan de komme sterkere ut enn alle andre kryptovalutaer.

De vil teoretisk være i stand til å tilpasse seg endringer og innlemme eller slippe det som fungerer og ikke fungerer. Det er veldig viktig å huske, det vi tenker på som nyskapende i dag, er kanskje ikke i morgen, og kryptovaluta er ikke immun mot dette.

Til tross for en tøff februar er utsiktene for Tezos fortsatt veldig gode, og mange forutsier fortsatt en økning videre i år.

Og ser tilbake på nyere historie, 2020 var også et godt år for Tezos. Etterspørselen etter Tezos vokste, forårsaket en økning i prisen på XTZ, til og med nådde sin heltidshøyde på $ 4,44 i august 2020.

Hvis visjonene om at Bitcoin hopper opp i verdi, oppfylles, og det faktisk øker verdien av altcoins, kan Tezos se en stor økning, og investering i mars kan være en god idé.

I følge Wallet Investor, prisen på Tezos kan nå $ 5,96 på ett år og opp til $ 11,55 på fem år.

i mellomtiden, Digitalcoin spår det innen mars 2021, Tezos vil nå en gjennomsnittspris på $ 4,60, en økning på 40,19%.

Hvis du mener at en kryptovaluta som fokuserer på desentralisert beslutningstaking er veien å gå, kan Tezos være en av de beste kryptovalutaene du kan kjøpe i mars 2021.

Les vår artikkel om Tezos her.

Har du vurdert å kjøpe Tezos (XTZ)?

invester i teos

7. Ripple (XRP) – Fortsatt økende til tross for SEC-søksmål!

Den 24. desember 2020 skapte SEC (US Securities and Exchange Commission) den beste sjansen til å åpne en stilling med Ripple på lang, lang tid.

I hovedsak, SEC tar Ripple for retten fordi de mener at XRP faktisk er en sikkerhet, ikke en kryptovaluta, derfor gjorde alle pengene de hadde samlet inn så langt fra detaljhandlere ulovlige (da de ikke var registrert).

Før dette utslaget så Ripple ut til å ha et ganske godt forhold til SEC, forgjeves med andre kryptovalutaer som enten ikke likte hvordan de kom så nærme regulatorer eller syntes det var inspirerende at de prøvde å jobbe med dem.

Men akk, til tross for den underforståtte nærheten til forholdet deres, gikk SEC fremdeles etter Ripple, som må ha forvirret mange mennesker på toppen av Ripple Labs.

Uansett, mens denne situasjonen ser ganske bekymringsfull ut (mange børser har midlertidig sluttet å tilby XRP i USA), tror mange at SEC har overgått og ganske dårlig på det, da det er tonnevis av bevis i Ripples favør. (Mer om kryptoregulering på slutten av denne artikkelen!)

Så til slutt, det er ganske sannsynlig at Ripple vinner saken, som sannsynligvis vil forbedre prisene. Selvfølgelig kan ingen garantere dette. Det er alltid muligheten for at det amerikanske rettssystemet spiller skittent og ønsker å lage et eksempel på Ripple.

I slutten av februar ser det ut som Ripple er på bedring, til og med ser sterkere ut mot dollaren enn den var før de dårlige nyhetene. Foreløpig, for de som allerede holder Ripple, ville det være lurt å holde på det litt lenger.

For de som ikke vet mye om Ripple, er det mye mer enn bare en kryptovaluta, det er en børs som gjør at du kan overføre alle slags midler raskere og over landegrensene mye raskere enn tradisjonelle banker og institusjoner.

Det som gjør det så unikt er at du kan sende en betaling i for eksempel britiske pund til noen, som Ripple ville konvertere til XRP, og når den når mottakeren, kan den være i deres valuta, la oss si euroen.

Økonomi-prognosbyrået spår det XRP vil nå minimum $ 0,27 og maksimalt $ 0,50, som faktisk er en økning fra noen måneder siden da SEC senket tennene ned i dem, og vi kan snart se en voksende opptrend.

City Telegraph tegner et helt annet bilde i tro på det Ripple starter mars 2021 på $ 0,98 og kan nå en topp på $ 1,22. Slike høyder vil bare være mulig hvis det skjer en sterk oppadgående trend.

Hvis du føler at den eneste måten kryptovaluta kan lykkes på er med støtte fra bankene, vil Ripple sannsynligvis være den beste kryptovalutaen å kjøpe i mars 2021. Til tross for alt dramaet, er Ripple fortsatt en av de beste kryptovalutaene å kjøpe.

Les vår artikkel om Ripple-prisforutsigelse her.

Har du vurdert å kjøpe Ripple (XRP)?

8. Cardano (ADA) – Bulls tror $ 4,22 er mulig denne måneden!

Cardano gikk lurt inn i Nr. 3 plassering i topp kryptovaluta etter markedsverdi i slutten av februar 2021. Noen vil si at det endelig er på tide at de blir anerkjent.

I forhold til andre mynter er de en av de få som viser en fin stabilitet og vekst i siste del av måneden og til slutt brøt gjennom $ 1-barrieren for første gang siden 2017, og det ser ikke ut som de er ferdige ennå.

Cardano skiller seg ut for sin ouroboros blockchain. Kort sagt har Cardano teknisk sett gjort det to blokkjeder, en for å håndtere grunnleggende transaksjoner og en annen for å håndtere smarte kontrakter.

Hva denne geniale ideen gjør, er å forhindre overbelastning av Cardano-nettverket med for mange transaksjoner, som teoretisk sett burde gjøre det raskere og forhindre problemer med skalerbarhet.

I følge Capital.com, etter en svak lav periode i januar, Cardano har steget med hele 329%. Totalt sett har Cardano steget i pris med 200% for 2020!

Økonomi-prognosbyrået spår det i mars 2021, Cardano vil nå et lavt nivå på $ 0,92 og en høyde på $ 2,36 (et ganske stort gap, noe som tyder på at noe volatilitet kommer).

Samtidig som previsioni bitcoin er enda mer bullish, og tror det ADA kan nå opp til $ 4,22 per mynt. Husk at Cardano for tiden er rundt $ 1, og så $ 4 er en enorm økning!

Hvis du tror Cardano er den beste kryptoen for å løse kryptovalutas problemer med hastighet og skalerbarhet, kan det være en av de beste kryptovalutaene du kan kjøpe.

Les vår artikkel om Cardano her.

Har du vurdert å kjøpe Cardano (ADA)?

9. Litecoin (LTC) – $ 360 innen desember 2021 ser ut som en mulighet!

En gang var Litecoin store nyheter og var en av de beste kryptovalutaene å kjøpe, men etter hvert som flere kryptoer brøt ut på scenen, begynte det sakte å falme i bakgrunnen, men det betyr ikke at det ikke lenger er verdt å kjøpe!

Det er fortsatt mange muligheter til å tjene på Litecoin. Det er fortsatt et kjent navn og en av de ledende kryptovalutaene å kjøpe i dag.

For ikke å nevne, det er det 8. største kryptovaluta etter markedsverdi og har en historie som er lengre enn de fleste andre kryptovalutaer, noe som gjør den mer pålitelig og pålitelig. Det er kanskje en av de sikreste altcoins å handle.

Litecoin kan faktisk være den beste sikringen mot Bitcoin, tilbyr mye av den samme funksjonaliteten, men med litt bedre funksjoner, inkludert lavere avgifter, bedre sikkerhet, raskere transaksjonshastigheter og et tak på 84 millioner mynter som noen gang kan opprettes (fire ganger Bitcoin).

I følge Connor Sephton fra Currency.com, Som mange andre kryptovalutaer, mistet Litecoin mye verdi rundt mars 2020, men økte deretter 57,2%.

Så i desember 2020 begynte vi å se noen reelle bevegelser fra Litecoin, og ved Februar 2021 hadde det begynt å nå et nivå som ikke er sett siden mars 2018. Så vi kan være på spissen av en oppadgående trend.

Handelsdyr’Prisforutsigelser for Litecoin for mars 2021 forteller en god historie. De spår at Litecoin vil nå et høyeste pris på $ 187,26 og en minimumspris på $ 127,33 i mars 2021. Og Coinpedia spår at Litecoin kan nå $ 360 innen desember 2021.

Hvis du fremdeles er en fan av den gamle skolen, alt-på-blokken-altcoins, kan Litecoin være den beste kryptovalutaen du kan kjøpe i mars 2021.

Les vår artikkel om Litecoin her.

Har du vurdert å kjøpe Litecoin (LTC)?

10. Bitcoin Cash (BCH) – Scalenet-oppdatering for å føre til en pris på $ 952 innen juli?

På relativt kort tid har Bitcoin Cash gått fra 5. til 12. når det gjelder markedsverdi. Men dette kan spille inn i kryptohandleres fordel!

Akkurat som Dash, Bitcoin Cash har noen nye oppdateringer som kommer enten i år eller i 2022, noe som kan øke verdien, det å si å kjøpe nå kan være en god idé.

I følge GlobeNewswire, den primære oppdateringen vi vet om er introduksjon av ‘Scalenet’ som visstnok kan produsere blokker på 256 MB i størrelse. Teoretisk sett bør dette dramatisk øke hastigheten på transaksjonene.

Og en annen kul oppdatering er introduksjonen av ‘double-spend proofs’, en funksjon som blir lagt til både noder og lommebøker. Hensikten er å øke sikkerheten til null tillit i Bitcoin Cash-nettverket.

Bitcoin Cash er kanskje det beste alternativet for de som ikke er sikre på Bitcoin; folk som foretrekker å gå tilbake til hvordan Bitcoin pleide å være, men ikke er så ekstreme som Bitcoin SV-støttespillere (det er mye fiendskap mellom disse gruppene!).

I følge Økonomi-prognosbyrået, Bitcoin Cash kan være verdt så mye som $ 760 per mynt helt på slutten av 2021. For mars spesifikt, forutsier de lave $ 299 til høyder av $ 581.

Interessant, ser på spådommer fra The Economy Forecast Agency, ser det ut som de tror prisen vil høyest rundt midten av 2021 med en høyde på $ 952 innen juli, før du begynner å avta igjen mot slutten av året.

Dette kan tyde på at det kan være verdt å kjøpe Bitcoin Cash nå med målet om å selge om sommeren.

Handelsdyr spår at for mars 2021, forventer de en makspris på $ 530,655 og en minimumspris på $ 360,846.

Hvis du leter etter et riktig alternativ til Bitcoin, kan Bitcoin Cash være en av de beste kryptovalutaene du kan kjøpe i 2021.

Les vår artikkel om Bitcoin Cash her.

Har du vurdert å kjøpe Bitcoin Cash (BCH)?

11. Stellar (XLM) – Hvis vi oppretter en krypto for Ukraina, kan vi få $ 0,55!

Stellars skjebne virker knyttet til Ripples. Stellar dukket opp da Ripple-medstifter Jed McCaleb (også grunnleggeren av Mount Gox) satte opp Stellar med Joyce Kim etter å ha vært uenig i retningen Ripple tok og forlot.

De to har vært rivaler siden den gang.

Teknisk sett er de veldig like, og begge tar sikte på å tilby grenseoverskridende overføringer som tilrettelegges av et token (Lumens eller XLM, i Stellars tilfelle). Men det er her likhetene stort sett ender.

Stellar tilbyr også en desentralisert utveksling der en rekke eiendeler kan handles, betalingsapper som bruker valutastøttede tokens, og de har også opprettet en tjeneste for mikrobetalinger som kan brukes til å tippe folk på nettet.

Selv om det er bra og bra, er den virkelige grunnen til at vi er begeistret for Stellar den i Januar 2021 ble det kunngjort at Ukraina planlegger å bruke Stellars blockchain-teknologi å utvikle en sentralbank digital valuta (CBDC).

Med mange land som utforsker muligheten for å opprette en slik digital valuta (Kina er allerede foran i dette spillet), hvis dette går bra med Ukraina, vi kunne se at Stellar ble brukt mer av andre sentralbanker for å opprette andre CBDC-er. Foreløpig er vi imidlertid ikke helt sikre på når dette prosjektet vil starte.

Å komme tilbake til Stellars forhold til Ripple, kan Stellar være den beste hekken for de som leter etter et alternativ, spesielt bekymrede amerikanske handelsmenn.

Handlere som allerede har opparbeidet seg en posisjon med XRP, bør også vurdere å investere i noen Stellar. Situasjonen med SEC vil sannsynligvis fortsette en stund til vi ser en slags løsning.

Dette kan påvirke Ripple negativt i løpet av den perioden, eller det kan bare variere lenge med liten aktivitet. Stellar er helt klart det beste mulige alternativet. Mens prisen ennå ikke skal opp, kan det være en god tid å bli involvert.

previsioni bitcoin spår en fin bevegelse oppover til $ 0,55 per mynt i mars 2021, mens Økonomi-prognosbyrået estimater mellom $ 0,24 på det laveste og $ 0,44 på det høyeste.

Les vår artikkel om Stellar her.

Har du vurdert å kjøpe Stellar (XLM)?

12. Neo (NEO) – Preview5-oppdatering kan ta oss til $ 63,25?

Mange har glemt kraften som Neo en gang hadde. I 2017, under den siste kryptovaluta-boom, gikk Neo fra lave $ 0,14 til nesten $ 200 per mynt!

Kunne du tenke deg å komme inn så tidlig? Vel, det kan være mulig hvis historien faktisk gjentar seg. Da vi kanskje er i ferd med å gå inn i en ny kryptobom, kan Neo kanskje bare lage en ny plate.

Designet for å være regulatorvennlig, Neo kan brukes til å tokenisere forskjellige typer eiendeler. De tilbyr også en mer sentralisert tilnærming, forskjellig fra andre kryptoer som prøver å unngå dette.

Mange trodde at etter at Kina kunngjorde strengere regulering av kryptovaluta og utviklet sin egen digitale valuta (DCEP) at kryptoer laget i Kina enten ville bli stoppet eller måtte forlate (TRON flyttet for eksempel til San Francisco).

Denne nyheten gjorde mange kryptohandlere skeptiske til å bli involvert i Neo, bare i tilfelle den ville bli stengt. Men det gjorde de ikke. Men det var faktisk ikke tilfelle, Neos fokus på regulering reddet dem.

Det er også ganske sannsynlig at Kinas regjering så at Neo ikke prøver å erstatte renminbi (Kinas valuta) og det at de var sentraliserte i motsetning til desentraliserte som de fleste andre kryptoer, var nok også tiltalende da det kan oppleves som mer stabilt.

Neo har fakturert seg som et økende økosystem som ikke bare har som mål å bli ledende innen smart kontraktutvikling, men også grunnlaget for neste generasjon av internett og interoperabilitet på tvers av kjeder. Målene er ikke de samme som for Bitcoin, å være rent digitale kontanter.

Og Neos evne til å samarbeide tett med den kinesiske regjeringen ser ut som det sannsynligvis vil bety de vil ha monopol på DApps og smarte kontrakter i landet, mens større fisk som Ethereum kan slite med reguleringen.

Den største grunnen til å bli begeistret for Neo i mars 2021 er utgivelsen av Forhåndsvisning5, som tillater orakelbruk på blockchain for første gang. Dette vil være et enormt løft for deres smarte kontraktsmuligheter.

Liteforex spår at Neo vil nå laveste verdi på $ 15 og høyde på $ 19 per mynt i mars 2021, men det er sannsynlig at begge spådommene er for lave.

i mellomtiden, Økonomi-prognosbyrået spår laveste verdi på $ 25,16 og høyder på $ 63,25, som kan være mer rimelig.

Hvis du mener at Neo har potensial til å transformere fremtiden for investering i kryptovaluta, kan det være kryptoen for deg.

Les vår artikkel om Neo-prisforutsigelser her.

Har du vurdert å kjøpe Neo (NEO)?

13. EOS (EOS) – Å bryte en symmetrisk trekant kan føre til en økning på 480%!

‘Ethereum Killer’ er tilbake med hevn! 2020 var et veldig bra år for EOS, og mars 2021 fortsetter den positive trenden, etter et prishopp i slutten av februar.

EOS er en ekte konkurrent til å slå Ethereum av tronen som konge av smarte kontrakter og desentraliserte apper. Selvfølgelig må kryptohandlere selvfølgelig akseptere at det er en ganske konkurransedyktig bransje.

Det hevder at de stort sett oppnår de samme tingene som Ethereum, men på en bedre, mer effektiv og mer brukervennlig måte.

PrimeXBT gir kryptohandlere en veldig interessant grunn til å ønske å handle EOS i mars 2021. De påpeker at for mye av EOSs eksistens har det dannet en stor symmetrisk trekant.

Vanligvis når slike mønstre vises på diagrammer og høyder og nedturer begynner å komme nærmere og nærmere hverandre, det innebærer at et stort utbrudd kan være i horisonten.

PrimeXBT mener at hvis EOS kan bryte ut av denne trekanten, de forventer at den vil stige opp til 480%! Det kan til og med bety høyder på $ 160 per token.

Men vær oppmerksom på at en slik breakout kanskje ikke vil skje i år, og på toppen av det, slike mønstre kan også ha motsatt effekt, der prisen faller dramatisk.

Andre prisforutsigelser er også ganske positive for EOS også. 3Kommas gir EOS et høyt estimat på $ 6,05 og et lavt estimat på $ 5,56 for mars 2021, som begge er høyere enn gjeldende pris.

Hvis du leter etter et alternativ til Ethereum, kan EOS være en av de beste kryptovalutaene du kan vurdere å kjøpe i mars 2021.

Les vår artikkel om EOS her.

Har du vurdert å kjøpe EOS (EOS)?

14. TRON (TRX) – Å flytte inn i DeFi kan bety store endringer!

TRON fascinerte kryptohandlere i februar 2021 da de kunngjorde at de ville ha en hackathon-begivenhet i San Francisco for å feire sitt femte år, kalt ‘Great Voyage: TRON 2021 Global DeFi Hackathon’.

Selv om arrangementet er veldig interessant for utviklere som kanskje vil bygge på toppen av TRON (som bruker Solidity, Ethereums programmeringsspråk), arrangementet er først og fremst for å øke interessen for TRONs DeFi-muligheter og vokse deres økosystem.

Så langt har det vært et marked som i stor grad er dominert av Ethereum, og TRON kan bare være den best mulige motstanderen for å utfordre den dominansen.

Mens registreringsprosessen startet i februar, vil det være en forhåndsscreening i mars, og spennende nye prosjekter kan gi energi til TRON, som for tiden er rangert som 24. når det gjelder markedsverdi.

For de som ikke kjenner TRON for godt, deres primære mål er å desentralisere nettet og gi kraft tilbake til innholdsskapere, vekk fra utgivere og plattformer som Facebook, og sørge for at fortjenesten fordeles jevnere. Starter på Ethereum, flyttet over til mainnet for noen år siden.

For mars 2021, Handelsdyr forutsi at TRON vil ha en høyeste pris på $ 0,07 og en minimumspris på $ 0,05.

Økonomi-prognosbyrået ser ut til å antyde mer volatilitet som gir mer avstand mellom mulige høyder og nedturer. De estimerer $ 0,32 på det laveste og $ 0,62 på det høyeste.

Og endelig, previsioni bitcoin forventer minimum $ 0,07 for mars 2021.

Les vår artikkel om Tron her.

Har du vurdert å kjøpe TRON (TRX)?

15. IOTA (MIOTA) – Chrysalis-oppdateringen kan ta oss til $ 1,67 denne måneden?

IOTA er en blandet pose nøtter, noen elsker det, andre avskyr det. Ideen bak er ganske god; utnytte tingenes internett til å skape et økosystem der maskiner kan foreta mikrobetalinger for tjenester. Geni!

Det er milliarder enheter og tjenester koblet til internett, noe som betyr at potensialet til IOTA er mer enn imponerende.

Men IOTA’er direkte acyklisk graf (DAG) struktur, kalt Tangle, er problematisk for noen. DAG-er har faktisk eksistert en god stund, og mange i kryptosamfunnet føler ikke at de er like effektive som blockchain-teknologi. For dem føles det som et skritt bakover.

Bortsett fra den debatten, er det en avgjørende grunn til at vi er interessert i IOTA i mars, og den heter Chrysalis, ‘Den største oppgraderingen i IOTA-nettverkets historie’.

Mens del 1 av denne oppdateringen fant sted tilbake i juni 2020, forventes det at del 2 vil være ferdig i år og vil kreve at IOTA-brukere overfører tokens fra et nettverk til et annet.

Oppdateringen sies å være enorm og vil visstnok forbedre ytelse, stabilitet, pålitelighet og sikkerhet.

På toppen av dette tar de også sikte på å ‘erstatte eksotiske aspekter av protokollen med etablerte standarder’, som vil hjelpe utviklere å bruke IOTA mer effektivt.

Så hvis alt ordner seg, kan vi se en viss forbedring i verdien av IOTA.

Økonomi-prognosbyrået spår det i mars 2021, IOTA vil nå et lavt nivå på $ 0,83 og en høyde på $ 1,86. Samtidig som Digitalcoin spår at IOTA vil nå $ 1,67 for mars 2021.

Hvis du også mener at MIOTA tilbyr mye mer enn andre markedsledere, som Bitcoin og Ethereum, så er MIOTA den rette eiendelen for porteføljen din.

Les vår artikkel om IOTA her.

Har du vurdert å kjøpe IOTA (MIOTA)?

Andre kryptoer på radaren vår for mars 2021

På Trading Education elsker vi å se etter kommende kryptovalutaer som de fleste sannsynligvis ikke har oppdaget ennå.

Vanligvis anbefaler vi at du holder deg unna uhørte kryptoer til de viser noe løfte for å unngå svindel eller uheldige situasjoner (som når en krypto er for flyktig eller viser ingen reelle tegn på å kunne tjene penger – en ‘zombiemynt’).

Men du bør absolutt holde øye med følgende kryptoer når de etablerer seg. De kan til og med være de beste kryptovalutaene du kan kjøpe i vår neste liste i månedene som kommer!

Eller hvis de ikke lykkes, vil vi finne ut hvorfor og lære å unngå lignende kryptoer (så ostete som det høres ut, er læring alltid det viktigste!).

Denne måneden fokuserer vi først og fremst på DeFi-mynter som virkelig har bevist seg i 2020, men kanskje fortsatt trenger litt mer tid før de treffer mainstream. Foreløpig er de noen av de billigste kryptovalutaene å kjøpe.

Aave

Denne DeFi-mynten lar folk låne og låne krypto fra hverandre med letthet.

Med ingen involverte verdier eller kredittverdier, det gir kontroll til både låntaker og långiver på en måte typiske lån selskaper aldri vil tilby. Med Aave er det bare långiveren og låntakeren.

Dette gjør det mulig å dra nytte av å låne ut kryptoen din mens du holder den, for å gjøre litt interesse på siden.

En av de kuleste funksjonene i Aave (som betyr ‘ghost’ på finsk) er at det er ‘flash-lån’ raske lån som må betales tilbake i samme transaksjon, sparer tid og penger på avgifter.

På toppen av det kan långivere velg hva slags interesse de vil bruke på lånet også, gir dem enda mer kontroll. Og for å unngå volatilitet kan brukere også flytte eiendelen de lånte til en stablecoin.

Aave gikk også nylig gjennom en oppdatering og lar brukerne i økende grad delta i styring, noe som er en utmerket måte å holde plattformen desentralisert.

Uniswap

Her er et eksempel på hva mange tror vil være fremtiden for økonomi. Uniswap er en ‘Desentralisert utveksling’ (eller DEX) som fungerer på Ethereum blockchain.

Som alt som er desentralisert, eies ikke eller kontrolleres Uniswap av en enkelt myndighet og bruker en to-lags blockchain for å håndtere transaksjoner også.

På Uniswap, du kan liste opp tokens gratis, og brukere trenger ikke å overlevere kryptoen sin til plattformen for å handle den, slik at de kan forbli i kontroll.

Siden lanseringen i 2018 er Uniswap nå en av de største DeFi-myntene og en av de største børsene. I 2020, 58 milliarder dollar i handel gikk gjennom plattformen.

Celsius

Celsius er en fintech-plattform for utlån, sparing og betaling med fokus på et fellesskap av brukere, ikke mellomledd, noe som gir insentiver til å holde samfunnet ved hjelp av plattformen.

Det fungerer primært via en mobilapp der brukere kan tjene belønninger på myntene de holder på, låne kontanter mens de beholder eiendelene, eller bare betale og overføre penger.

Balanser

I likhet med Uniswap er Balancer en annen desentralisert utveksling som fungerer uten en mellommann på Ethereum blockchain.

Balancer tillater brukere å lage sine egne tilpassede bassenger, slik at mange andre kryptoer kan sette opp sine egne prosjekter mye lettere, og vi kan se et rush til denne mynten når flere nye prosjekter begynner å dukke opp.

Konklusjon: Hvilke kryptovalutaer skal jeg kjøpe for mars 2021?

Alt i alt ser mars 2021 ut som en flott tid å gjøre noen smarte investeringer i kryptovaluta. Av en rekke forskjellige grunner, vi kan se noen kryptoer når nye høyder.

Det vi ser er de to største myntene, Bitcoin og Ethereum ser begge ut som de er på punkter der de er i ferd med å eksplodere.

Penger strømmer inn i Bitcoin som sannsynligvis vil mates inn i altcoins, og Ethereum er best posisjonert for å dra nytte av den tilstrømningen.

på samme måte, Binance Coin ser ut som om det også kan ha nytte av denne trickle-down-investeringen, muliggjør kjøp og salg av de fleste av disse myntene.

Og så har vi gjort det et stort antall mynter som slipper nye oppdateringer, inkludert IOTA, Dash, Neo og Bitcoin Cash.

Selvfølgelig må vi vente og se om disse oppdateringene gir brukerne reell verdi, men det faktum at det er oppdateringer kan forbedre prisene.

Andre gode nyheter inkluderer Zcash halvering, noe som kan gjøre den til den mest verdsatte personvernmynten, og så har vi Ripple og Tezos som burde teoretisk sett gjøre det mye bedre enn de er.

Og så har vi kryptoer som utvides på helt nye måter, for eksempel Stellar som jobber med Ukraina for å skape en ny digital valuta og TRON beveger seg mer inn i DeFi.

Så det vi kanskje ser på i mars 2021 er et vell av mynter som virkelig burde være verdt mye mer enn de er, og det er bare et spørsmål om tid før folk begynner å tildele verdi til dem ordentlig og de begynner å skyte i været.

Når du husker, vil ikke alle mynter på listen vår over de beste kryptovalutaene du kan kjøpe akkurat nå skyte av! Hvem vet hva som vil skje de neste ukene og månedene.

Og husk selvfølgelig Hold øye med det voksende DeFi-samfunnet også!

Bør jeg være bekymret for SEC?

Sannsynligvis ikke. Selvfølgelig ville det være forståelig å være litt bekymret hvis du har investert i Ripple, men saken mot Ripple er ganske svak.

Den virkelige bekymringen er at SEC og andre regulatorer fra hele verden kan fortsette å prøve å komme i veien for utvikling av andre kryptovalutaer, ved å prøve å få dem til å passe inn i deres ide om hva de skal være, i stedet for å erkjenne at kryptovaluta er et nytt marked.

Men kanskje vil dette bare være et irritasjonsmoment. Til slutt endret kraften til SEC ikke noe med Ripple.

Bortsett fra å skape en kjøpsmulighet (litt mer enn en mindre bulk hvis du ser på kartene), viste de hvor langt de egentlig er fra å forstå kryptovaluta..

Denne mangelen på forståelse er dessverre fortsatt dypt innebygd i hvor mange topp politiske personer som tenker, og det gir mange i kryptosamfunnet migrene.

Den amerikanske finansministeren, Janet Yellen, legemliggjør dette problemet, og mener Bitcoin er ‘ineffektivt’, med henvisning til hvor mye kraft som trengs for å drive nettverket (og ikke utvide videre om emnet).

Hun ‘frykter’ også at Bitcoin primært brukes til ‘ulovlig finansiering’, en setning som er så mye brukt at den får øynene til å rulle. Som mange kryptoentusiaster vil fortelle deg, skjer det langt flere ulovlige betalinger med fysiske kontanter enn med Bitcoin, som kan spores.

Så i 2021 har vi fortsatt å gjøre med mennesker som ikke forstår hva krypto egentlig er, og det ser ut til at de har mer eller mindre samme tankesett som politikere 10 år før.

Så rart som dette høres ut, er det nettopp derfor vi ikke skal bekymre oss for dem, for i historiebøkene vil de være de som ser dårlige ut.

Kryptosamfunnet trenger å pløye fremover og bruke mindre tid på å bekymre seg for slike tomme kommentarer de vet er feil.

Er det en god idé å investere i stablecoins?

Vi får mange spørsmål om stallmynter her og der, og bestemte oss for at vi denne måneden vil skissere vår posisjon til dem.

Du vil aldri se dem på listene våre, og det er en spesifikk grunn til det – de er ikke designet for å være lønnsomme.

Vent, hva er stallmynter?

Stablecoins er kryptovalutaer som er designet ikke å være flyktig. Vanligvis er de knyttet til verdien av noe annet som er betydelig mindre ustabilt.

Mange tradere bruker stablecoins, spesielt de som er knyttet til den amerikanske dollaren Tether og USD Coin, å lagre verdi i noe mer stabilt når de slutter å handle.

For eksempel kan en kryptohandler daghandle Bitcoin, og når de er ferdige for dagen, kan du bruke en kryptobørs for å sette gevinsten i en stablecoin bare i tilfelle verdien av Bitcoin-tanker om natten når de ikke ser.

Når det gjelder å investere i stablecoins, vil det sannsynligvis ikke gi deg noen reell fortjeneste fordi de er designet for ikke å være ustabile. Det er ikke mange fall å kjøpe og ikke mange høyder å selge. Du kan like godt bare handle forex.

Den mest kjente stablecoin er Tether (USDT), som er knyttet til den amerikanske dollaren. Det har vært ganske vellykket og var lenge den tredje største kryptovalutaen etter markedsverdi på CoinMarketCap.

Til tross for denne suksessen, Det anbefales at du er forsiktig når du handler Tether. Dette er på grunn av skandaler som har brutt ut knyttet til det og Bitfinex-kryptokursutvekslingen (som begge har samme morselskap).

Lang historie kort, Tether og Bitfinex har blitt rammet av flere søksmål som beskylder dem for å prøve å manipulere prisen på Bitcoin.

Det antas at alt har startet da Bitfinex-utveksling ble hacket og lånte deretter pengene fra Tether (omtrent $ 900 millioner), som skal støtte hver USDT med en USD.

Ved å låne ut USD var de ikke lenger løsemidler som kunne ha krasjet Tether og mistet mange handelsmenn millioner.

Skandalene er så store at noen mener at Tether til og med kan ha hatt noe å gjøre med økningen i Bitcoins pris i 2017, ettersom det antas at Tether ble brukt til å kunstig pumpe prisen på Bitcoin i et forsøk på å gjenopprette tap.

Hvis du vil bruke en stablecoin, er Dai (DAI) sannsynligvis den beste, viser minst volatilitet.

Og hvis du bruker en CFD-megler i stedet for en kryptokursutveksling, trenger du ikke å bekymre deg for dette.

Viktige punkter

Hvis du husker noe fra de beste kryptovalutaene du bør vurdere i mars 2021, kan du gjøre det til disse viktige punktene.

 • Ethereum er kanskje en av de beste kryptovalutaene akkurat nå. Eksperter har antydet at det kan nå høyder på $ 3 850 innen slutten av 2021.
 • Bitcoin, Ethereum og Binance Coin tar de tre beste plassene. Det skal mye til for å løsne disse gigantene!
 • Se opp for DeFi-mynter Aave, Uniswap, Celsius og Balancer. De kan være seriøse spillbyttere i nær fremtid.
 • Mange av de 15 beste kryptovalutaer å kjøpe for mars 2021 er i ferd med å endre seg. Nye oppdateringer og funksjoner kan i stor grad forbedre verdien av en krypto … hvis de fungerer!

eToro – Den beste kryptovaluta-plattformen

Nå vet du de 15 beste kryptovalutaene du kan kjøpe for mars 2021!

Hvis du føler deg inspirert til å begynne å kjøpe kryptovaluta, kan du være glad for å vite at eToro gir muligheten til å kjøpe kryptoaktiver og CFD-er på opptil 90+ kryptovaluta par. Kryptohandlere kan bygge en diversifisert portefølje med de mest populære myntene.

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Topp kryptovalutaer i mars 2021 – Infographic

topp kryptovalutaer for å kjøpe infografikk

Hvis du likte å lese Hva er det tpå 15 beste kryptovalutaer i mars 2021, kan du dele den med noen andre du tror det kan være av interesse også.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me