Hva er de 5 mest populære kryptovalutaene i USA?

Mest populære kryptoer i Amerika

Vil du hoppe over lesningen og komme rett til toppvalgene våre? Det beste og mest populære kryptovalutaen i USA er Bitcoin eller Ethereum.

Lurer du på hvilke kryptovalutaer som er mest populære i USA? Du er på rett sted. Les videre for å oppdage de 5 mest populære kryptovalutaene i USA og hvordan det nordamerikanske markedet endrer seg.

Etter Storbritannia er USA hjemmet til det høyeste antallet digitale valutautvekslinger i verden – 27. Appetitten til virtuelle eiendeler er sterk i hele landet, og dette viser ingen tegn til å bremse ned. Noen av de mest kryptovennlige byene rundt om i verden finnes faktisk i Amerika, fra San Francisco til Jacksonville, FL.

Men hvilke kryptokurver favoriserer Amerika? Fra store navn som Bitcoin til altcoins med imponerende vekst, ser vi på kryptoene som holder det nordamerikanske markedet i bevegelse.

Derfor har vi satt sammen en liste over de beste kryptoene i USA i 2021.

Så uten videre …

De 5 mest populære kryptovalutaene i USA i 2021:

1. Bitcoin (BTC)

2. Ethereum (ETH)

3. Bitcoin Cash (BCH)

4. Ripple (XRP)

5. Litecoin (LTC)

Enten du leter etter din neste investeringsmulighet eller bare vil følge med på kryptovalutatrender i USA, kan du lese videre for å finne ut mer.

Hva er de 5 mest populære kryptovalutaene i USA?

1. Bitcoin (BTC)

Bitcoin har alltid vært den mest populære kryptovalutaen i USA og på det globale markedet. Helt siden lanseringen i 2009 har Bitcoin vært den mest populære kryptovalutaen i verden. Den digitale eiendelen regnes som ‘kongen av kryptovaluta’ og var det første forsøket på å desentralisere globale betalinger.

I stedet for å bli utstedt av en sentral reserve, opprettes Bitcoin via en prosess kjent som gruvedrift. Bitcoin gruvearbeidere behandler transaksjoner i blockchain-nettverket, og skaper en åpen oversikt over alle transaksjoner som har skjedd. Dette er med på å opprettholde gjennomsiktighet i verden av elektronisk finansiering og er en viktig årsak til at Bitcoin har blitt så populært i USA (og andre steder).

Hvor mye vil Bitcoin være verdt i 2021 og utover?

Etter den globale finanskrisen i 2007-8, som falt sammen med den amerikanske eiendomsulykken, var mistilliten til finansielle selskaper på et helt toppnivå. Gå inn på Bitcoin, som kom på markedet året etter og er helt atskilt fra sentraliserte organisasjoner som banker og kredittgivere.

Den første virkelige Bitcoin-transaksjonen skjedde i 2010 da en programvareutvikler fra Florida kjøpte to pizzaer for 10 000 BTC. Hvis vi sammenligner dette med verdien av Bitcoin i dag, ville disse pizzaene være verdt svimlende 320 millioner dollar! Arrangementet er så ikonisk blant kryptoentusiaster at 22. mai nå er offisielt ‘Bitcoin Pizza Day’, hvor investorer oppfordres til å feire ved å kjøpe pizza med sine egne kryptoreserver..

Ti år etter den transaksjonen, har en fersk undersøkelse fra Harris Poll funnet det 5% av amerikanerne eier nå Bitcoin. Det fungerer for rundt 16 millioner mennesker! Tatt i betraktning at antallet Bitcoin-lommebøker er rundt 42 millioner, tyder dette på at en betydelig andel av Bitcoin-brukerne bor i USA..

Vil du vurdere å kjøpe den mest populære kryptovalutaen i USA?

2. Ethereum (ETH)

Den nest mest populære kryptovalutaen i USA er Ethereum – en blockchain-plattform som bruker smarte kontrakter å gjennomføre digitale transaksjoner. Den opprinnelige valutaen er kjent som Ether (ETH), og den nåværende markedsverdien er $ 51,507,291,691.

En smart kontrakt er en automatisk kontrakt der de spesifikke vilkårene i avtalen – for eksempel hvor mye penger du har avtalt å betale noen for en bestemt tjeneste – er kodet. Akkurat som Bitcoin, er en av de viktigste fordelene med dette at den gjør det mulig for folk å utføre online transaksjoner uten å måtte gå gjennom en tredjepartsbank eller utlåner.

Men fordelene med Ethereum slutter ikke der. Faktisk tror mange mennesker i USA at blockchain-nettverket kan bane vei for en ny type internett, slik at vi kan administrere pengene våre – og til og med potensielt stemme – på en sikker og helt desentralisert måte..

Er Ethereum en bedre investering enn Bitcoin?

Vi så en tidlig indikasjon på dette tilbake i mars 2020, da det ble kunngjort at CONA Services (Coke One North America) ville bruke Ethereum blockchain for å få tilgang til fordelene ved desentralisert økonomi (DeFi).

CONA Services er teknologipartner til de 12 største flaskeanleggene for coca-cola i USA. Det har gjennomført transaksjoner på Ethereum-plattformen i et forsøk på å øke gjennomsiktigheten i hele sin forsyningskjede, og resultatene av rettssaken forventes å bli utgitt på et tidspunkt i 4. kvartal 2020.

3. Bitcoin Cash (BCH)

Opprinnelig lansert i 2017, er Bitcoin Cash et peer-to-peer elektronisk kontantsystem. Den ble opprettet som en skalerbar gaffel av Bitcoin etter at kryptoinvestorer reiste bekymring for skalerbarheten til Bitcoin selv. Det er nå verdens femte største kryptovaluta med en markedsverdi på $ 4.630.146.203.

I november 2020, en Bitcoin Cash hard gaffel vil skje. Dette er en prosess der Bitcoin Cash-nettverket blir delt inn i to separate blokkjeder. Lanseringen av Bitcoin Cash tilbake i 2017 var i seg selv en gaffel, da den nye blockchain forgrenet seg fra den opprinnelige Bitcoin-plattformen.

Selv om Bitcoin Cash deler likheter med Bitcoin, ble det til slutt opprettet som en løsning på noen av plattformens største problemer. Mens Bitcoin kan håndtere blokkstørrelser på bare 1 MB, har Bitcoin Cash økt denne blokkstørrelsen til 8 MB. Bitcoin Cash er også i stand til å behandle mange flere transaksjoner per sekund. Bitcoin er bare i stand til å behandle 7 transaksjoner per sekund, noe som gjør det enormt mindre effektivt enn andre vanlige betalingstjenester (VISA, for eksempel, kan behandle svimlende 65 000 per sekund).

Gjennom USA og Sør-Amerika er det nå omtrent 716 forskjellige mursteinvirksomheter som godtar betaling i BCH. I følge nettstedet Bitcoin.com, det er 4 392 av disse virksomhetene over hele verden, noe som betyr at over 16% ligger i Amerika. Dette viser at Bitcoin Cash definitivt er en av de mest populære kryptovalutaene i USA.

4. Ripple (XRP)

I likhet med Ethereum er Ripple navnet på både plattformen (RippleNet) og den virtuelle valutaen (Ripple XRP). I skrivende stund er XRP verdens fjerde største kryptovaluta, og en attraktiv lav pris på bare 0,31 dollar.

Ripple er allerede en av de mest populære kryptovalutaene i USA, men ifølge spådommer i bransjen, det kan settes til å bli enda mer populært i nær fremtid. Kryptovaluta-analytikeren kjent som CryptoWhale har spådd at når USA når enighet om kryptokurrencybestemmelser, vil etterspørselen etter Ripple øke.

Fordeler og ulemper ved å investere i Ripple, vil det være en millionærmaker?

CryptoWhale sa: ”Det eneste prosjektet i hele markedet som presser på for Crypto Regulations er XRP. De vet at når disse forskriftene er lagt til, vil det tilintetgjøre nesten alle andre alt-mynter, og gjøre XRPs etterspørsel i været. ”

Fordi RippleNet var designet for å gjøre det lettere for banker og andre virksomheter å sende globale betalinger i sanntid, med XRP som en universell valuta er Ripple allerede godt plassert i finansforetaket. Mens noen mennesker har kritisert det faktum at det er mer sentralisert enn tilbud som Bitcoin, kan dette være selve årsaken til suksessen. Som CryptoWhale påpeker, har Ripple “i det stille samarbeidet med offentlige etater for å sikre samsvar” i årevis – og når amerikanske regelverk blir håndhevet, vil den kunne dra full nytte av.

5. Litecoin (LTC)

Litecoin er en Bitcoin spin-off som ble lansert i 2011, noe som gjør den til en av verdens tidligste altcoins. Litecoin er den tolvte største krypto i verden – og det er en av de 5 mest populære kryptovalutaene i USA.

I stedet for Bitcoin Cash ble Litecoin lansert for å løse noen av problemene som plaget folk om Bitcoin. Mens Bitcoin for eksempel tar 10 minutter å legge til en ny blokk i blockchain, tar Litecoin bare to og et halvt minutt og har lavere transaksjonsgebyrer.

Kryptovalutaen har også nylig hatt nytte av utgivelsen av rollespillet (RPG) LiteBringer, som kjører på Litecoin blockchain. Spillet er så populært at, ifølge Litecoin Foundation, ble antallet Litecoin-transaksjoner mer enn tredoblet i uken etter utgivelsen! Dette betyr at 75% av alle transaksjoner nå drives av LiteBringer.

Blockchain og spillindustrien | Hold deg foran spillet

Med gjeldende estimater som antyder at 155 millioner amerikanere spiller videospill regelmessig, er det ikke overraskende at Litecoin er en av de mest populære kryptovalutaene i USA..

Hva er de viktigste kryptovalutatrendene i USA?

kryptokurver i USA

Det er ikke tilfeldig at 3 av de 5 mest populære kryptovalutaene i USA er basert på Bitcoin-teknologi (Bitcoin, Bitcoin Cash og Litecoin). I følge en rapport fra analyseselskapet Chainalysis, Nord-Amerika – som er det tredje mest aktive landet i kryptovalutamarkedet, etter Vest-Europa og Øst-Asia – favoriserer Bitcoin-kryptoer fremfor alle andre.

Rapporten hevdet at dette favørnivået var ‘uforholdsmessig’ sammenlignet med andre land. Som en del av forskningen analyserte Chainalysis hvor populære forskjellige kategorier av krypto er i viktige regioner rundt om i verden. De gjorde dette ved å dele kryptovalutaer i Bitcoins (BTC), stablecoins, og altcoins, før du regner ut hvor stor prosentandel av regional aktivitet som gjelder hver kategori. De oppdaget følgende:

 • Øst-Asia: 51% BTC, 33% stablecoins, 16% altcoins
 • Vest-Europa: 66% BTC, 21% stablecoins, 12% altcoins
 • Nord-Amerika: 72% BTC, 17% stablecoins, 11% altcoins
 • Øst-Europa: 57% BTC, 30% stablecoins, 13% altcoins
 • Sentral- og Sør-Asia: 53% BTC, 35% stablecoins, 12% altcoins
 • Latin-Amerika: 63% BTC, 26% stablecoins, 11% altcoins
 • Midtøsten: 54% BTC, 33% stablecoins, 14% altcoins
 • Afrika: 69% BTC, 21% stablecoins, 10% altcoins

Som vi kan se, tar Bitcoin-valutaer som Bitcoin Cash og Litecoin den største prosentandelen av Nord-Amerikas kryptoaktivitet. USAs preferanse for BTC er merkbart høyere enn noen annen region, med Afrika den nest høyeste på 69%. Så hvorfor favoriserer USA Bitcoin-valutaer?

→ Klikk her for å begynne å bygge en bedre kryptoportefølje med $ 100.

USA Cryptocuurency Trading Strategy

Amerikas preferanse for Bitcoin kan være nede på handelsstrategi. Rapporten fant også at amerikanske investorer var langt mer sannsynlig å benytte langsiktige investeringsstrategier enn de i andre regioner, og valgte å kjøpe og beholde eiendelene sine i motsetning til å handle raskt.

Mellom juli 2019 og juni 2020 var for eksempel handelsintensiteten i Øst-Asia nesten dobbelt så høy som i Nord-Amerika. Hvis amerikanske investorer foretrekker å spille det lange spillet, kan BTC og tilhørende kryptoer gjøre langt mer fornuftige investeringer enn noen av de mindre kjente altcoins. De kan være kjent som ustabile, men spesielt Bitcoin og Bitcoin Cash har forsvart sine markedsposisjoner sterkt gjennom årene.

Ikke bare det, men de har raskt kommet seg fra perioder med lav vekst eller prisfall. I slutten av mars 2020 krasjet prisen på Bitcoin til 4 721 dollar da koronaviruspandemien sendte markedet i uro. Imidlertid hadde prisen i juni og juli gjenvunnet til rundt $ 9000, og deretter helt opp til $ 41.000 per bitcoin i begynnelsen av 2021. Siden disse krasjene generelt er kortvarige, er Bitcoin godt egnet for investorer med langsiktige strategier. som er avhengige av å holde krypto i lengre perioder.

Invester i de mest populære kryptovalutaene i USA

Enten du er en erfaren handelsmann eller bare begynner, er det ingen tvil om at de 5 mest populære kryptovalutaene i USA er potensielt sterke tillegg til porteføljen din. Vi håper denne artikkelen har vist deg hvorfor så mange amerikanere har valgt å investere i disse kryptoene – og hvis du tror tiden er inne for å begynne å handle også, er neste trinn å finne en anerkjent amerikansk megler..

Meglerselskapet eToro gir deg muligheten til å investere i mer enn 90 kryptovalutaer, inkludert de 5 vi har tatt med i denne listen. eToro har kontorer i USA, Storbritannia og Australia. Fullt regulert av Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN), det er et pålitelig valg for de som ønsker å investere i de mest populære kryptovalutaene i USA.

eToro – Kjøp de mest populære digitale myntene i USA

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Viktige punkter

 • De fem mest populære kryptovalutaene i USA er Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin og Ripple
 • 27 digitale valutavekslinger er registrert i USA
 • San Francisco og Jacksonville er to av de mest kryptovennlige byene i verden
 • Bitcoin er den mest populære kryptovalutaen i USA (og resten av verden)
 • 5% av amerikanerne eier for tiden Bitcoin
 • 716 bedrifter tilbyr BCH-betalinger i USA og Sør-Amerika til sammen
 • Ripples kampanje for å sette amerikanske kryptokurrencybestemmelser kan øke populariteten
 • De mest populære kryptovalutaene i USA er bygget på Bitcoin-teknologien
 • 72% av amerikansk kryptovalutaaktivitet gjelder BTC
 • Amerikanske investorer ser ut til å foretrekke å ha kryptovaluta i motsetning til å gjøre høyfrekvente handler

Kryptovaluta i USA – vanlige spørsmål

Er kryptovaluta lovlig i USA?

Bitcoin ble offisielt legalisert i USA i februar 2020. Det regnes imidlertid ikke som lovlig betalingsmiddel og skattlegges som en form for eiendom i stedet for valuta.

Hvor kan jeg få kryptovaluta i USA?

Megleren eToro er en trygg og anerkjent måte å begynne å handle kryptovaluta i USA. Det har kontorer i USA og er regulert av Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN). Ved hjelp av eToro, du kan få tilgang til mer enn 90 forskjellige kryptovalutaer.

Hvem som regulerer Bitcoin i USA?

Selv om Bitcoin ikke er lovlig klassifisert som penger, har Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN) anerkjent kryptobørs som pengesendere og anser tokens for å ha “verdi som erstatter valuta.”

Godtar Amazon US Bitcoin?

For øyeblikket godtar ikke Amazon US offisielt Bitcoin-betalinger for produkter. Det er imidlertid mulig å betale for Amazon-gavekort ved hjelp av Bitcoin.

Hvordan konverterer jeg Bitcoin til dollar?

Du kan konvertere Bitcoins til dollar ved å selge den på en kryptokursutveksling, for eksempel eToro. Bare selg kryptoen din for dollar og ta ut betalingen til en bankkonto.

Er kryptovaluta en god investering?

Investering i kryptovaluta i USA regnes generelt som en høyrisikoinvestering. Dette er fordi verdien av eiendeler som Bitcoin kan være utrolig ustabil. Det er viktig å gjøre due diligence og ha en robust risikostyringsstrategi på plass før du begynner å investere i kryptovaluta i USA.

Er det lovlig å kjøpe og selge Bitcoin i USA?

Å kjøpe og selge Bitcoin er lovlig i USA – så lenge du går gjennom en regulert børs. Hvis du prøver å handle Bitcoin uten å gå gjennom en børs, har du teknisk sett begått en forbrytelse. Dette er fordi Bitcoin beskattes som eiendom i stedet for valuta. Akkurat som du vil gå gjennom en eiendomsmegler for å selge huset ditt, må du gå gjennom et regulert kryptobørs å selge Bitcoin i USA.

Vi håper artikkelen vår De 5 mest populære kryptovalutaene i USA var nyttig til deg og sparte deg litt tid i forskningen din.

Ansvarsfraskrivelse: Kryptovalutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare, og tidligere resultater er ikke en indikasjon på fremtidige resultater.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me