Hva er de 9 beste Altcoins å investere i 2021?

Contents

Topp 9 Altcoins i 2021

Leter du etter de beste altcoinsene du kan legge til i porteføljen din i 2021? Enten du er en kryptoekspert eller en helt nybegynner, er du på rett sted. Les videre for vår guide til de 9 beste altcoins å investere i 2021.

Det er ingen hemmelighet at 2020 var et berg- og dalbaneår for kryptovalutamarkedet. Mellom coronavirus-krasjet som skjedde i mars og det bullish løpeturen som Bitcoin så i desember, har det vært et år med (ekstreme) høyder og nedturer.

Hvis du vil dykke inn i kryptomarkedet raskt og enkelt, sjekk ut eToro Exchange!

Bransjens ytelse de siste månedene har inspirert mange til å spørre ‘skal jeg investere i kryptovaluta 2021?’. Hvis du er en av dem, var kryptoen som fanget deg nesten helt sikkert Bitcoin. Den såkalte kongen av kryptovaluta har steget forbi sin forrige heltid (ATH) på $ 20.000 for å nå $ 39.377,60 i skrivende stund. Men selv om det er den største, eldste og mest ikoniske digitale eiendelen, er den på ingen måte den eneste på markedet.

Så uten videre …

Topp 9 Altcoins å investere i 2021:

1. Ethereum

2. Litecoin

3. Ripple

4. Bitcoin kontanter

5. TRON

6. Cardano

7. Tezos

8. IOTA

9. Zcash

I denne artikkelen vil vi dele de beste ni altcoins du bør vurdere å investere i for 2021. Hvis Bitcoin er kongen, kan disse betraktes som prinsene – noen av dem ligger og venter på kronen! Faktisk tror mange analytikere at noen av eiendelene på denne listen er langt sterkere enn Bitcoin, med potensial til å overgå ytelsen i nær fremtid..

Hva er de 9 beste Altcoins å investere i 2021?

Les videre for å oppdage ni alternativer til Bitcoin som kan bevise smarte tillegg i porteføljen din i 2021.

1. Ethereum – ETH

Som verdens nest største kryptovaluta (og følgelig den største altcoin) er det ingen overraskelse at Ethereum skal vises øverst på listen vår. Først lansert i 2014, har kryptoen for øyeblikket en markedsverdi på $ 145.209.669.090 og koster $ 1.272,03.

Ethereum er også en av de mest kjente eiendelene på markedet. I følge en studie fra Financial Conduct Authority (Storbritannias finansielle regulator, mer kjent som FCA), er ETH den fjerde mest kjente kryptoen i landet. På spørsmål om å identifisere kryptovalutaene de kjente igjen, rapporterte 17% av respondentene at de hadde hørt om altcoin. Dette plasserte den like bak Bitcoin, Facebooks Libra og Bitcoin Cash.

Så, hva er egentlig Ethereum, og hvorfor har det gjort listen vår over de 9 beste altcoins å investere i for 2021?

Hva er Ethereum (ETH)?

Ethereum er en open-source blockchain-plattform som utfører sikre kryptotransaksjoner. Denne open-source blockchain er kjent som en desentralisert applikasjon, ellers referert til som en dApp. Den opprinnelige valutaen er Ether, som vises på kryptovaluta-børser som ETH.

I tillegg til Ether er Ethereum-plattformen bygget for å støtte en rekke andre kryptovalutaer. Mange av disse kryptoene er aktive i markedet for desentralisert finans (DeFi) – en raskt voksende sektor som tilbyr tjenester som lån, forsikring og spareprogrammer uten kontroll fra store banker og andre sentraliserte virksomheter. Noen av kryptoene som Ethereum driver i dette rommet inkluderer Chainlink (LINK), Wrapped Bitcoin (WBTC) og Maker (MKR).

Hvorfor kan du velge å investere i Ethereum?

Ethereum 2.0-oppgraderingen

Ethereum 2.0, ellers kjent som Eth2 eller ‘Serenity’, er den etterlengtede oppgraderingen til den opprinnelige Ethereum blockchain-plattformen. Den opprinnelige oppgraderingen skulle først være ferdig innen 2021, med fase 0 planlagt å finne sted på et tidspunkt i løpet av november 2020. Etter mange tilbakeslag har Ethereum Foundation først nylig gitt ut fase 0 og retter nå oppmerksomheten mot følgende scene.

En av de største bonusene med denne oppdateringen er det faktum at den oppgraderte plattformen er designet for å behandle flere transaksjoner enn forgjengeren, samtidig som den forbedrer energieffektiviteten. Før oppdateringen skjedde, krevde en enkelt Ethereum-transaksjon en svimlende mengde energi – 22,65 kWh for å være presis! I løpet av hvert år betyr dette at Ethereum brukte samme mengde kraft som Costa Rica.

En annen viktig fordel er Ethereums beslutning om å bytte fra en proof-of-work-algoritme (PoW) til en proof-of-stake-algoritme (PoS). I et PoW-system må gruvearbeidere av cryptocurrency løse komplekse ligninger ved hjelp av datamaskinen for å verifisere transaksjoner og legge dem til blockchain. Denne prosessen krever enorme mengder energi. I et PoS-system kan brukere imidlertid bare ‘stake’ kryptovalutaen som sikkerhet for å verifisere transaksjoner.

Populariteten til DeFi

Som vi nevnte tidligere, kan Ethereum-nettverket støtte andre kryptovalutaer, kjent som ERC-tokens. I skrivende stund er ETH vert for mer enn 280 000 av disse tokens, hvorav mer enn 40 er blant de 100 beste kryptovalutaene etter markedsverdi..

En betydelig del av ERC-tokens er aktive innen DeFi-sektoren. Ettersom etterspørselen etter DeFi-tjenester fortsetter å vokse, er Ethereum perfekt plassert til å kapitalisere på dette markedet og tjene på suksessen. Dette burde drive innføringen av ETH-valuta og forhåpentligvis føre til at prisen øker i løpet av 2021. For eksisterende investorer, så vel som førstegangshandlere som spiller kortene sine riktig, kan dette potensielt gjøre det til et smart tillegg til en diversifisert portefølje..

2. Litecoin – LTC

Litecoin har for øyeblikket en markedsverdi på $ 11701,942,299 og en pris på $ 180,25. Etter noen svake år har LTC vært litt av en mørk hest i 2020, og prisen skyrocket fra $ 47,82 i løpet av bare noen få måneder.

Litecoin var kanskje ikke et toppvalg for investorer i fjor, men den siste hausseoppgangen har drastisk økt tilliten til altcoin. Hvis du lurer på “er Litecoin en god investering?”, La oss se nærmere på hvordan akkurat denne kryptovalutaen fungerer, og hvorfor den kan være på vei til videre vekst..

Hva er Litecoin (LTC)?

Noe overraskende for en kryptovaluta som inntil nylig har vært litt av en underdog, blir Litecoin ofte referert til som det digitale sølvet til Bitcoins digitale gull. Det er også blitt kalt ‘kryptovaluta for betalinger’ (i motsetning til å handle eller investere).

Hovedårsaken til dette er det faktum at Litecoin er mye mer praktisk enn mange av sine konkurrenter. Behandlingen av Litecoin-transaksjoner er både rask og økonomisk, noe som gjør det til en praktisk kryptovaluta for dagligdagse betalinger. Faktisk tar det bare 2 og et halvt minutt for Litecoin-nettverket å behandle en ny blokk. Sammenlign dette med tregheten i Bitcoin-nettverket, som tar svimlende 10 minutter. Det er fire ganger så lenge!

Bitcoins manglende hastighet var en av hovedproblemene som fikk Charlie Lee, grunnleggeren av Litecoin, til å lansere sin egen kryptovaluta. En annen var mangelen på skalerbarhet. Antall Bitcoin-tokens har alltid blitt begrenset til maksimalt 21 millioner, noe som gjør den beryktede Bitcoin-halveringen (eller halvering) til en nødvendig begivenhet hvert fjerde år.

Det er for tiden rundt 18,5 millioner Bitcoin-tokens i omløp, og selv om det antas at vi ikke vil maksimere helt før 2140, er mange investorer med rette usikre på om det er en bærekraftig investering. For å unngå dette problemet, ga Lee altcoin en mye større totalforsyning på 84 millioner mynter – fire ganger mer enn Bitcoin..

Hvorfor kan du velge å investere i Litecoin?

LiteBringer

Onlinespill er en av de raskest voksende sektorene i verden – og Litecoin-plattformen har klart å utnytte suksessen. I 2020 lanserte selskapet rollespillet (RPG) LiteBringer, som kjører på Litecoin-nettverket.

Transaksjoner i spillet gjøres ved hjelp av plattformens opprinnelige valuta, LTC. I følge Litecoin Foundation forårsaket lanseringen av LiteBringer at antall LTC-transaksjoner ble tredoblet på en uke, med 75% av betalingene som nå er drevet av spillet.

Etter hvert som populariteten til LiteBringer fortsetter å øke, kombinert med potensialet for nettverket å gi ut nye spill de neste årene, kan det nå være en smart tid å se nærmere på dette altcoinet.

Bitcoin-effekten

Litecoin kan ha betydelige forskjeller fra Bitcoin, men det faktum at det opprinnelig ble lansert som en Bitcoin hard gaffel betyr at mange mennesker har investert i begge deler. Som et resultat blir suksessen til Bitcoin ofte speilet av Litecoin. Vi har sett bevis på dette nylig, da både BTC og LTC raketter til en ny ATH.

Med mange analytikere som spår at Bitcoin vil fortsette å vokse i 2021, kan vi forvente å se Litecoin følge et lignende mønster.

3. Ripple – XRP

Ripple XRP er den fjerde største kryptovalutaen i verden, med en markedsverdi på $ 14,643,516,314 og en pris på $ 0,3251 i skrivende stund. Med tanke på den lave prisen, lurer du kanskje på hvorfor Ripple kan betraktes som en god investering for 2021. Men dette altcoinet har mange funksjoner som gjør at den skiller seg ut fra resten av markedet.

Hva er Ripple (XRP)?

Selv om begrepet kryptovaluta ble utviklet for å tilby handelsmenn og investorer en måte å gjøre desentraliserte onlinebetalinger på, var Ripple designet for å gjøre det lettere for sentraliserte tjenester (som banker, finansinstitusjoner og globale virksomheter) å foreta grenseoverskridende betalinger.

Grenseoverskridende betalinger kan være mye tregere enn innenlandske transaksjoner, noe som resulterer i høye avgifter og mye bortkastet tid. For bedrifter som foretar tusenvis av disse transaksjonene om dagen, kan dette virkelig legge seg over tid.

RippleNet, Ripple-plattformen, gjør det mulig for bedrifter å sende og motta betalinger i sin opprinnelige valuta: Ripple XRP. Dette betyr at det er en globalisert valuta som klarer å holde grenseoverskridende transaksjonsgebyrer lave – side-steping noen av problemene som gjør både fiat-valuta og desentraliserte kryptoer uegnet for deres behov..

Hvorfor kan du vurdere å investere i Ripple??

Regulatorisk legitimitet

Ripple er kjent innen finanssektoren. Noen av virksomhetene som allerede bruker betalingsløsningen inkluderer:

 • Santander
 • Axis Bank
 • Crédit Agricole
 • UBS
 • Royal Bank of Canada
 • Westpac
 • American Express
 • Internasjonal utenlandsk valuta

Ifølge analytikeren CryptoWhale er Ripple godt posisjonert for å tåle eventuelle regulatoriske nedbrudd som skjer med kryptovalutaindustrien: “Det eneste prosjektet i hele markedet som presser på for Crypto Regulations, er XRP. De vet at når disse forskriftene er lagt til, vil det tilintetgjøre nesten alle andre alt-mynter, og gjøre XRPs etterspørsel i været. ”

Fordi Ripple har “jobbet stille med offentlige etater for å sikre etterlevelse” i årevis, mener CryptoWhale at det er langt mindre sannsynlig å komme i stykker med nye regler eller skattetiltak som kan ha en katastrofal effekt på resten av bransjen.

Tilrettelegge for digital transformasjon

En annen faktor som kan gjøre Ripple til en smart investering for 2021 er det faktum at det letter digital transformasjon. I følge nylige undersøkelser er digital transformasjon en av de viktigste prioriteringene for mange finansforetak. I et forsøk på å unnslippe de høye transaksjonsgebyrene og de lange behandlingstidene forbundet med fiat-betalinger og eldre systemer, kan flere og flere selskaper bytte til Ripple. Det faktum at RippleNet begynte å tilby smarte kontrakter i november 2020, kan ytterligere drive denne endringen.

4. Bitcoin Cash – BCH

Bitcoin Cash er en tredje generasjons kryptovaluta som ble lansert som en Bitcoin hard fork i 2017. Det er et peer-to-peer elektronisk kontantsystem som ble utviklet som et mer brukervennlig og mer skalerbart alternativ til den opprinnelige BTC. Markedsverdien er for tiden $ 8,029,625,452 og prisen er $ 431,68.

Hva er Bitcoin Cash (BCH)?

Sammenlignet med den opprinnelige Bitcoin (også kjent som Bitcoin Core), har Bitcoin Cash mye lavere transaksjonsgebyrer, er i stand til å behandle flere transaksjoner per minutt, og var designet for å gjøre hverdagens kryptobetaling enkel. BCH bruker sitt eget nettverk, atskilt fra Bitcoin-nettverket, som har gjort det mulig å øke blokkstørrelsen til 8 MB. Dette betyr at det er mye raskere å bekrefte hver nye blokk.

Blant funksjonene i BTC som BCH har beholdt, inkluderer den totale forsyningen. Begge kryptoene har en maksimal totalforsyning på 21 millioner tokens og gjennomgår en halveringsprosess omtrent hvert fjerde år.

Hvorfor kan du vurdere å investere i Bitcoin Cash?

Virkelige applikasjoner

Hvis du lurer på hvorfor Bitcoin Cash er et potensielt svar på spørsmålet ‘hvilke altcoins skal jeg investere i 2021?’, Er en av hovedårsakene muligheten til å bruke den i virkeligheten. Tilbake i 2019 kunngjorde for eksempel fantasy-sportsplattformen Fanduel at de ville akseptere BCH-betalinger via Bitpay, slik at brukerne kunne plassere kryptovalutaen i sine digitale lommebøker..

Ettersom global interesse for det praktiske med kryptovaluta fortsetter å vokse, kan vi lett se adopsjonen av BCH øke. Dette vil øke etterspørselen etter altcoin, noe som vil ha en positiv effekt på prisen.

Investor Awareness

En annen faktor som potensielt kan føre til at etterspørselen etter Bitcoin Cash øker, er en økende bevissthet om kryptovaluta-sektoren. I følge FCA-undersøkelsen vi nevnte med referanse til omdømmet til Ethereum, hadde 20% av respondentene hørt om Bitcoin Cash, noe som gjør den til en av de mest kjente altcoins. (Dette er sannsynligvis takket være forbindelsen med Bitcoin, som overraskende nok nesten alle respondentene var kjent med).

Det faktum at allmennheten er mer bevisst på Bitcoin Cash enn andre altcoins, er et veldig positivt tegn. Det kan bety at potensielle investorer er mer sannsynlig å begynne å handle, når og hvis de velger å gå inn i kryptovaluta – spesielt hvis antall brukstilfeller fortsetter å øke gjennom 2021.

5. TRON – TRX

Med en markedsverdi på $ 2.190.890.836 og en pris på $ 0.3050 i skrivende stund er TRON neppe det mest formidable altcoinet på denne listen. Men hvis du har lurt på hva som er de beste altcoins å investere i 2021, ville det være en feil å rabattere det fra dine hensyn.

Hva er TRON (TRX)?

TRON ble lansert som et ERC-token i 2017, men kjører nå på sin egen plattform. Det er et desentralisert peer-to-peer-system med fokus på å drive underholdningsindustrien. Den opprinnelige valutaen er kjent under forskjellige navn – TRON-mynt, Tronix eller TRX – og fungerer som den grunnleggende kontoenheten i blockchain. TRON ble grunnlagt av en singaporeansk ideell stiftelse, Tron Foundation og dens administrerende direktør, Justin Sun, jobbet tidligere for Ripple.

TRON-økosystemet fungerer annerledes enn mange andre altcoins, da det egentlig er en innholdsdelingsplattform. Brukere som oppretter eller deler innhold blir belønnet i TRX, og skaper et mer rettferdig og gjennomsiktig inntektsgenereringssystem enn det som vanligvis brukes av tradisjonelle sosiale medier. Det gjør det også mulig for brukere å dele innholdet sitt uten å måtte selge gjennom en mellommannstjeneste, for eksempel Google Play Store eller Apple Store. Som et resultat er TRON i stand til å tjene penger på markedet for desentraliserte apper (dApps).

Hvorfor kan du vurdere å investere i TRON?

Populariteten til dApps

Visste du at TRON-plattformen er den største kraften til desentraliserte apper (dApps) i verden? Dette faktum alene gjør det til en verdig konkurrent for alle som spør ‘hvilke altcoins skal jeg investere i 2021?’. Etterspørselen etter desentraliserte tjenester har steget i været, og ifølge analytikere vil denne trenden neppe avta i løpet av 2021.

Mistillit til store virksomheter som Google og Apple er også en fremvoksende trend. Ettersom flere og flere reklamer velger å dele innholdet direkte med publikum, i motsetning til å gå gjennom tredjeparter, vil plattformer som TRON dukke opp som det åpenbare alternativet. Dette vil øke etterspørselen etter TRX og dermed også prisen.

Overholdelse av regelverk

Som vi nevnte under henvisning til Ripple, frykter noen investorer at vi begynner å se økt regulering når det gjelder kryptovaluta. Selv om kryptoer en gang ble ansett som praktisk talt ikke-styrbare, begynner mange regjeringer å erkjenne det faktum at disse betalingssystemene ikke kommer noen vei – og for å omfavne dem, må de kunne kontrollere dem. (President Xi Jinping støttet nylig det kinesiske kryptokurrencymarkedet enormt ved å rose viktigheten av blockchain-teknologi).

Heldigvis er det lite sannsynlig at TRON vil bli påvirket negativt av dette globale reguleringsskiftet. Dette er fordi Tron Foundation er godkjent av regnskaps- og bedriftsmyndigheten, og de er under tilsyn av selskapsloven i Singapore.

6. Cardano – ADA

Cardano (ADA) er den sjette største kryptovalutaen i verden, takket være markedsverdien på $ 9,616,510,237 og den nåværende prisen på $ 0,3119. I likhet med TRON, reduserer denne kryptokurrencyens lave pris størrelsen på dens innvirkning på markedet. La oss se nærmere på hvorfor Cardano kan betraktes som en god investering for 2021.

Hva er Cardano (ADA)?

Cardano er en open-source, proof-of-stake blockchain-plattform som støtter ADA, dens opprinnelige kryptovaluta. En av de mest karakteristiske egenskapene til Cardano er dens unike arkitektur. Plattformen har blitt bygget i to lag: det første kalles Cardano Settlement Layer (CSL), noen ganger bare kjent som kryptovaluta-laget, og det er der brukerne kan utføre kryptotransaksjoner. Den andre kalles Cardano Computation Layer (CCL). Dette gjør at utviklere kan kjøre apper som dApps og smarte kontrakter på nettverket.

Å ha to forskjellige lag i økosystemet vil gjøre det mye lettere for potensielle harde gafler å oppstå i fremtiden, og dermed forbedre Cardanos langsiktige skalerbarhet.

Hvorfor kan du vurdere å investere i Cardano??

Platform Powers dApps

Et av de viktigste svarene på spørsmålet ‘er Cardano en god investering for 2021’ er det faktum at nettverket støtter lanseringen av dApps og smarte kontrakter. Takket være dual-lags arkitektur er altcoin ikke bare avhengig av suksessen til sin egen innfødte ADA. I stedet vil det også bli påvirket av etterspørselen etter de andre kryptoene som er bygd på den distribuerte hovedboken. Med etterspørselen etter dApps økende, kan dette ha en positiv innvirkning på ADA-prisen i nær fremtid.

Skalerbarhet

En annen faktor du bør vurdere når du utfører due diligence på Cardano, er skalerbarheten. Som en kryptovalutainvestor bør en av dine største bekymringer være de langsiktige utsiktene til den valgte investeringsmuligheten. Mens skalerbarhet har vist seg å være en potensiell hindring for investorer i Bitcoin og andre førstegenerasjonsvalutaer, har Cardano blitt bygget så bærekraftig som mulig..

Altcoyns innebygde skalerbarhet er sikret av arten av arkitekturen, som gjør det mulig for utviklere å endre teknologien uten å måtte revidere hele økosystemet og skape en hard gaffel. (Hardgafler er ofte enormt kontroversielle og kan drive mange investorer bort).

7. Tezos – XTZ

Neste altcoin på listen vår over de beste altcoins å investere i 2021 er Tezos (XTZ). I skrivende stund har denne kryptovalutaen en markedsverdi på $ 1,837,435,292 og en pris på $ 2,40, som plasserer den som den 20. største krypto i verden.

Hva er Tezos (XTZ)?

Tezos er en plattform som støtter bruk av smarte kontrakter. (Smarte kontrakter koder automatisk de spesifikke vilkårene for hver transaksjon, inkludert hvor mye penger du betaler og den parten du betaler til. Ifølge utviklerne av kryptovalutaen kommer navnet ‘Tezos’ faktisk fra det greske ordet. for en smart kontrakt).

Fordi vilkårene for hver transaksjon er skrevet inn i teknologien som letter betalingene, er Tezos helt gjennomsiktig – en kvalitet som har tiltrukket mange investorer. Et annet avgjørende trekk ved Tezos er dens selvstyrende modell. Dets styringsregler tillater interessenter å godkjenne protokolloppgraderinger som deretter kan distribueres i nettverket med en gang. Dette betyr at nettverket raskt kan tilpasse seg (og lette) endringer, samtidig som det sikres at brukerne er direkte involvert i styringen av blockchain.

Ved lanseringen via et første myntoffer (ICO), slo Tezos rekorder med sin utrolige $ 232 millioner investering.

Hvorfor kan du vurdere å investere i Tezos?

Populariteten til bevis på stavnettverk

Tezos bruker en proof-of-stake algoritme (Pos), i motsetning til en proof-of-work (PoW). I dag anerkjenner mange investorer, handelsmenn og kryptoselskaper at PoS har en rekke fordeler i forhold til PoW – inkludert raskere behandlingstider, lavere energiforbruk og større skalerbarhet..

Kjent som staking, ble denne metoden stadig mer populær i 2019-20. Dette falt sammen med en betydelig økning i den totale pengebeløpet på Tezos, noe som gjorde den til den mest innsatte kryptovalutaen på 79,42% ifølge Stakingrewards.com. Før dette punktet har Tezos fått minimal oppmerksomhet fra investorer, så alle som lurer på ‘skal jeg investere i Tezos i 2021?’ Kan føle seg oppmuntret av denne popularitetsdriften.

invester i teos

8. IOTA – MIOTA

I skrivende stund har IOTA en markedsverdi på $ 1.014.480.111 og en pris på $ 0.3685. Det er den 35. største kryptovalutaen, noe som gjør den til den minst store altcoin på denne listen så langt. Men det betyr ikke at du bør rabattere det når du lurer på ‘hvilke altcoins skal jeg investere i 2021?’.

Hva er IOTA (MIOTA)?

IOTA er en distribuert hovedbok som gjør det mulig for folk å gjøre transaksjoner mellom enheter i Internet of Things-økosystemet (IoT). I motsetning til de fleste andre kryptovalutaer stoler ikke IOTA på en blockchain. I stedet bruker den en desentralisert Regissert syklisk graf (DAG).

En DAG er avhengig av noder i stedet for blokker og anses generelt å være sikrere enn blokkeringer. Dette er fordi de tillater at forskjellige kjeder av noder eksisterer samtidig og kobles til hverandre, og skaper et sikrere (og mindre gjennomtrengelig) system. Denne strukturen betyr også at de er mer skalerbare enn de fleste blockchain-baserte plattformer.

Hvorfor kan du velge å investere i IOTA?

The Rise of IoT

IOTA er unikt plassert i kryptovalutaindustrien. Tingenes internett er et av de viktigste og mest innflytelsesrike nettverkene i verden, så mye at det til og med er kjent som den fjerde industrielle revolusjonen (eller Industry 4.0).

Ettersom hver sektor fra markedsføring til produksjon blir stadig mer avhengig av IoT, er IOTA i stand til å kapitalisere på denne veksten. I 2021 kunne vi forvente å se at mange selskaper henvendte seg til IOTA som en måte å forhindre høye transaksjonsgebyrer mellom forskjellige enheter.

9. Zcash – ZEC

Zcash ble lansert i 2016 og er basert på Bitcoin-kodebasen. Den nåværende markedsverdien er $ 702 309 336 og det koster $ 65,34. Som verdens 45. største kryptovaluta er den offisielt den minste på denne listen. Så du lurer kanskje på ‘hvorfor skal jeg investere i Zcash i 2021?’. Les videre for å finne ut mer.

Hva er Zcash (ZEC)?

Zcashs viktigste USP er det faktum at målet er å gjøre digitale betalinger mer private. Dette er i sterk kontrast til tradisjonelle kryptoer som Bitcoin, som var designet for å lette økonomisk åpenhet. For å beskytte personvernet til brukerne, men likevel overholde lovene, utfører Zcash en policy med “selektiv gjennomsiktighet”. Dette gjør det mulig for autoriserte brukere å overvåke transaksjoner om nødvendig, men hindrer myndighetene eller korrupte byråer i å blande seg inn.

Hvorfor kan du velge å investere i Zcash?

Zcash Halving

Det er kjent i kryptovalutaindustrien at halvinger (eller halveringer) ofte løfter prisen på en eiendel. Dette er absolutt sant for Bitcoin – og som nylige hendelser har vist, er det også tilfelle for Zcash.

Zcash gjennomgikk sin første halvering noensinne 18. november 2020, da belønningen for gruvedrift av nye blokker ble kuttet fra 6,25 ZEC til 3,125 ZEC. I følge den historiske prisplattformen Nomics.com steg prisen på ZEC fra $ 61,50 til $ 76,39 i kjølvannet av halveringen. Selv om prisen siden har falt igjen til $ 65,34, forblir den høyere enn verdien før halvering, noe som tyder på at hendelsen til slutt har ført til at prisen øker på lang sikt. Dette kan bety at 2021 vil se verdien av ZEC klatre enda lenger.

eToro – Kjøp de beste Altcoins i dag

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Viktige punkter

Det er mange muligheter for å investere i Altcoins i 2021, men det som har blitt klart i år er at det er verdt å se etter de beste prosjektene og myntene. Nedenfor er de viktigste nøkkelpunktene for Altcoins-investering i 2021.

 • De siste ukene i 2020 økte prisene på mange store kryptovalutaer fra tidligere ATH
 • Faktorer som økningen av DeFi, smarte kontrakter og bevis på innsatsalgoritmer kan alle øke etterspørselen etter altcoins i 2021
 • Ethereum, Litecoin, Ripple, Bitcoin Cash, Tron, Cardano, Tezos, IOTA og Zcash er alle potensielt gode investeringer for 2021, selv om det er viktig å utføre din egen due diligence først
 • Mange altcoins ble opprettet for å løse problemene som potensielt kan hindre Bitcoin, for eksempel dens lave transaksjonshastigheter og mangel på skalerbarhet
 • Halvinger øker ofte prisen på en eiendel, slik vi så med Zcash i november 2020

Husk imidlertid at selv de beste Altcoins ikke garantert gir deg fortjeneste. Dette betyr at det er viktig å gjøre due diligence og finne en robust risikostyringsstrategi før du begynner å handle på den valgte kryptovaluta-børsen.

Ansvarsfraskrivelse: Kryptovalutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare

Vi håper listen vår over de beste Altcoins å investere i 2021 har vært nyttig. Uansett hvilken investeringsstrategi du har, er å holde styr på dagens trender og spådommer den beste måten å bygge en sterk portefølje full av de beste Altcoins.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me