Hva er de mest 10 undervurderte kryptovalutaene å kjøpe?

Undervurderte kryptovalutaer & Hvordan kjøpe dem

Leter du etter de mest undervurderte kryptovalutaene du kan legge til i porteføljen din i 2021? Les videre for vår guide til de ti mest undervurderte kryptoene å kjøpe i 2021.

Så uten videre …

De 10 mest undervurderte kryptovalutaene å kjøpe i 2021:

1. Ethereum

2. Binance Coin

3. Cardano

4. Bitcoin

5. Bitcoin kontanter

6. EOS

7. IOTA

8. Tezos

9. Zcash

10. Bindestrek

Hva er undervurderte kryptovalutaer?

Underverdierte kryptokurver er de som ikke gir noe nytt eller rett og slett ikke kan markedsføres som ekte spillvekslere. Noen sier aldri bu og forblir uklare i kryptosamfunnet.

Men hvorfor er så mange kryptovalutaer undervurdert? Hvorfor foretrekker handelsmenn å kjøpe velpresterende og populære mynter?

Vel, for å si det enkelt, verdsatte mynter er de som har riktig utvikling, et sterkt fellesskap og et positivt markedssentiment. For å bli populær, må en kryptovaluta være basert på en innovativ plattform, med jevnlige oppdateringer og lovende produktimplementering. Det må også støttes av et positivt markedsføringsimage og et sterkt fellesskap for å hjelpe det med å erobre markedet.

Kryptovalutaindustrien utvikler seg i raskt tempo, med mer enn 7000 kryptoer i eksistens. Fra kryptohandlere til blockchain-utviklere, kryptokurver tiltrekker seg flere og flere mennesker fra hele verden.

Blockchain-teknologi, derimot, har potensial til å skape en ny økonomisk verden. Her skal vi merke oss at blockchain-teknologi har applikasjoner langt utenfor finanssektoren, og kan brukes til å forbedre områder, som medisin, spill og stemmegivning..

Samtidig er investering i kryptovaluta fortsatt tilslørt av myter og misforståelser, noe som gjør den undervurdert. Selv i 2021 er det ikke mange som forstår potensialet i desentraliserte finansielle systemer for å gjøre betalinger tryggere, billigere og raskere; noen er til og med raske til å merke dem som et moderne innfall.

Det økende antallet digitale eiendeler gir mer drivstoff til brannen, og etterlater mange kryptoer underpresterende. Og når vi vurderer den høye volatiliteten i markedet, bør vi ikke bli overrasket over at noen investorer holder seg unna kryptovalutahandel og dets uforutsigbare natur.

Når det er sagt, er det noen populære kryptoer som forblir undervurderte til tross for deres potensial og prisvekst. Mnoen analytikere mener at noen av krypto-eiendelene på denne listen er langt sterkere enn andre investeringer.

10 undervurderte kryptovalutaer å kjøpe i 2021

Her ser du på de 10 beste undervurderte kryptovalutaene du bør vurdere i 2021:

1. Ethereum – ETH

ethereum prisdiagram

Selv om Ethereum (ETH) er den nest største mynten etter markedsverdi og adopsjon, kan du bli overrasket over at ETH er dramatisk undervurdert..

Ethereum er en desentralisert open-source blockchain-basert plattform som ikke bare brukes til grenseoverskridende betalinger, men for utvikling av smarte kontrakter og desentraliserte applikasjoner (dApps). Faktisk, Ethereum blir ofte referert til som konge av smarte kontrakter.

Ethereum forbedret også den første utviklingen av mange ERC-20-tokens, inkludert Binance Coin og BAT, og blockchain-spill som CryptoKitties.

På toppen av det har teamet bak Ethereum – med den visjonære Vitalik Buterin – imponerende støtte over kryptosamfunnet, noe som er en faktor som driver markedssentimentet videre..

Skiftet til Ethereum 2.0 med proof-of-stake-mekanismen (utgitt 1. desember 2020) har også forårsaket spenning blant kryptovalutaentusiaster og investorer og kan på en eller annen måte sende ETH-priser flygende.

Samtidig antyder noen eksperter at DeFis bredere appell over tradisjonelle betalinger og finansinstitusjoner fremdeles er begrenset; andre hevder at noen av Ethereums konkurrenter har bedre utsikter.

EOS tilbyr for eksempel et enklere programmeringsspråk, som er et viktig aspekt som kan tiltrekke seg investorer.

Vil Ethereum forbli undervurdert i 2021? Sannheten er at til tross for utfordringene forventes ETH å øke og nå $ 872 innen utgangen av året, som rapportert av Wallet Investor.

2. Binance Coin – BNB

binance mynt diagram

Binance Coin – det opprinnelige tokenet i Binance-økosystemet – er en annen undervurdert mynt verdt å vurdere i 2021.

Binance Coin (BNB) ble opprinnelig lansert på Ethereum blockchain, men flyttet til sin egen blockchain, Binance Chain. Selv om Binance Chain ikke støtter smarte kontrakter, er sannheten at Binance Coin er en av de beste myntene i 2021.

Binances unike nedbrenningspolitikk – å komme tilbake og brenne BNB-tokens for å redusere den totale tilgangen på BNB til 100 millioner mynter blir igjen – sørger for jevn vekst.

På toppen av det er den populære Binance-børsen en av kryptobørsene med de høyeste handelsvolumene over hele verden, noe som skyver bruken av BNB enda lenger..

Og gjett hva? Binance er mye mer: vi har Binance Academy, Binance Cloud, Binance Research og mange flere avdelinger som har som mål å støtte brukere og deres økonomiske beslutninger.

Likevel anser noen Binance Coin som DeFi underdog i kryptosektoren da bildet på en eller annen måte er begrenset til Binance og ikke kan ta en flytur alene.

Vil Binance Coin forbli en undervurdert mynt i 2021? Ifølge data kan BNB-prisen gå opp til over $ 100 innen utgangen av dette året.

3. Cardano – ADA

cardano prisdiagram

Cardano, som er en av de viktigste konkurrentene til Ethereum for å bli leder for smarte kontrakter, er en innovativ blockchain-plattform.

For å være mer presis, bruker Cardano en to-lags blockchain og en proof-of-stake algoritme for å forbedre skalerbarhet og energieffektivitet. På toppen av det støtter Cardano demokratiske styringsprinsipper for å lette oppdateringer over tid.

Cardanos token ADA var faktisk designet for å sikre at brukerne kan delta i driften av Cardano og stemme. Ingen overraskelse at Cardano i 2017 så en enorm økning på nesten 450%.

Selv om Cardano blant annet kan brukes av selgere, landbruksbedrifter og utdanningsplattformer, hevder mange at Cardano fremdeles er veldig undervurdert..

I følge Weiss Crypto Ratings er Cardano en av de mest undervurderte myntene i 2021 – med nåværende priser fremdeles nede over 60% fra all-time high.

Noen eksperter, som Adam Web, hevder likevel at Cardanos fremtid er lys og ADA kan nå $ 2,5 i år og slå $ 10 per mynt i årene som kommer.

4. Bitcoin – BTC

Vente! Hva?! Bitcoin? Ja, vi vet det. Til tross for populariteten, Bitcoin – den eldste og største mynten når det gjelder markedsverdi og handelsvolum – er en av de mest undervurderte kryptoene i kryptovalutahandelen.

Bitcoin trenger ingen introduksjon, skjønt! Lansert i 2009 av den mystiske figuren til Satoshi Nakamoto, har Bitcoin styrt kryptovalutaverdenen i over et tiår nå..

Utviklere, handelsmenn og finanseksperter kaller ofte Bitcoin for gullstandarden i kryptoinvesteringens verden. BTC tilrettelegger for grenseoverskridende transaksjoner og sikrer gjennomsiktighet og tilgjengelighet.

I motsetning til fiat-valutaer og tradisjonelle betalingsmåter, er Bitcoin desentralisert og eliminerer behovet for tredjeparter og kostbare avgifter.

Videre førte Bitcoin til opprettelsen av tusenvis av altcoins og den totale transformasjonen av finanssektoren.

Likevel har Bitcoin noen ulemper. Bitcoin har blitt en investering i stedet for daglig valuta.

Noen hevder at det er det Bitcoins problemer med skalerbarhet og ineffektivt energiforbruk som gjør den til en undervurdert mynt i 2021. Tro det eller ei, data viser at Bitcoin bruker mer energi enn hele Sveits.

Men hei! Bitcoin er kommet for å bli, og det er fortsatt rom for investeringer. Bitcoin nådde sin heltid på mer enn $ 40.000, og prisene forventes å øke ytterligere.

5. Bitcoin Cash – BCH

bitcoin kontant pris diagram

Opprettet i 2017 som en hard gaffel av Bitcoin, fikk Bitcoin Cash mye popularitet. Bitcoin Cash økte størrelsen på blokker fra 1 MB til 8 MB og videre til 32 MB for å forbedre skalerbarhet og behandlingstider.

Økte behandlingstider kan også tillate spesielt kryptoer og Bitcoin Cash å konkurrere med tradisjonelle betalingsmåter, for eksempel Visum, og begynn å bli brukt til dagligdagse transaksjoner og online kjøp.

På grunn av dets potensielle og fremtredende talsmenn som Roger Ver – ofte referert til som Jesus av Bitcoin – Bitcoin Cash fikk vanlig trekkraft, noe som også førte til en økning i prisene.

Likevel er Bitcoin Cash ofte undervurdert. På en måte kaster Bitcoin ofte skygge på Bitcoin Cash, og mange utenfor kryptovaluta-samfunnet er ikke klar over Bitcoins gafler.

Merk at Bitcoin Cash gjennomgikk forskjellige gafler i seg selv, som Bitcoin Cash ABC og Bitcoin Cash SV.

Når det er sagt, selv om Bitcoin Cash har sine merkevareproblemer, forventer mange at denne undervurderte mynten vil øke i verdi i 2021, med internettgründeren Dotcom som har twitret: “Bitcoin > flott for lagring av eiendeler. Bitcoin kontanter > flott for betalinger. Bitcoin Cash til $ 310 i dag. Jeg forventer $ 3000 + neste år. Hvorfor? Flere og flere leverandører godtar krypto. Leverandører vil ha lave avgifter og raske transaksjoner. Jeg er bullish på [Bitcoin Bash]. ”

6. EOS

eos prisdiagram

En annen undervurdert mynt å kjøpe i 2021 er EOS.

Selv om starten på EOS var imponerende, med en massiv reklamekampanje som førte til innsamlingen av en enestående $ 185 millioner ETH i løpet av de første fem dagene av deres Initial Coin Offering (ICO) token salg, EOS er undervurdert.

EOS er en desentralisert plattform for smarte kontrakter og dApps, ofte referert til som Ethereum-drapsmannen.

EOS-teamet har store planer og hevder at EOS er skalerbart, fleksibelt og brukbart. En av de mest bemerkelsesverdige funksjonene er EOS horisontal skalerbarhet som tillater parallelle utførelser av transaksjoner og kontrakter.

Gründer Dan Larimer innlemmet også den innovative delegerte proof-of-stake konsensusprotokollen for å sikre at systemet bruker mindre energi og blir mindre sentralisert.

Som forklart i whitepaper: “EOS.IO-programvaren er designet av erfaring med velprøvde konsepter og beste praksis, og representerer grunnleggende fremskritt innen blockchain-teknologi. Programvaren er en del av en helhetlig tegning for et globalt skalerbart blockchain-samfunn der desentraliserte applikasjoner enkelt kan distribueres og styres."

Til tross for sine evner og potensial til å kjøre desentraliserte applikasjoner av bedriftsklasse og industriell kvalitet, er EOS fortsatt undervurdert og handler fortsatt til lavere priser sammenlignet med hovedkonkurrenten, Ethereum

invester i eos

7. IOTA – MIOTA

prisdiagram for iota

IOTA er en annen ressurs som er verdt å se i 2021. IOTA er en desentralisert hovedbok som utfører transaksjoner mellom enheter i Internet of Things (IoT) økosystem.

Dette er revolusjonerende fordi, ifølge data, milliarder enheter var koblet til internett innen 2020 og kunne utveksle data og betalinger, og tok interoperabilitet til et helt nytt nivå.

Transaksjoner bekreftes via Decentralized Acyclic Graph (DAG), et nodesystem, kalt Tangle der hver nye transaksjon bekrefter to forrige.

IOTA er en partner med forskjellige bilselskaper, forsyningskjeder og eHelse-prosjekter.

Som Tobias Schmailzl, CTO hos Blackpin, sa: “IOTA, som teknologipartner, gir full mening for oss. Med sitt desentraliserte betalingssystem og andre funksjoner basert på distribuert hovedboksteknologi (som Blockchain), har denne teknologien de beste forutsetningene for et langsiktig strategisk partnerskap. Tross alt er IOTA den optimale løsningen for sikker kommunikasjon og betaling mellom mennesker og maskiner i sammenheng med (i) IoT-problemer. “

Til tross for potensialet har IOTA sine mangler. Det ble til og med et mål for et phishing-angrep som resulterte i tyveri av $ 3,94 millioner MIOTA-mynter.

Likevel, denne undervurderte mynten viser sakte tegn til forbedring. I 2020 startet MIOTA med en markedsverdi på 446 millioner dollar, og i desember 2020 nådde den 900 millioner dollar (en gevinst på over 100%).

8. Tezos – XTZ

tezos prisdiagram

Tezos er et annet lovende nettverk, men undervurdert krypto, knyttet til et token kalt tez. Tezos er et blockchain-nettverk som bruker en innovativ proof-of-stake-mekanisme, selvendrende protokoll og demokratisk styring.

Faktisk er XTZ-demokratiske natur (å la deltakerne stemme og bestemme om dens utvikling) en av de mest forlokkende egenskapene.

Her skal vi merke oss at baking er en viktig prosess i Tezos økosystem. Baking er prosessen med å validere Tezos-transaksjoner, som er avgjørende i bevis-for-innsats-mekanismen.

Ingen overraskelse at Tezos etter lanseringen i 2017 hadde en vellykket ICO. Det tjente rundt 232 millioner dollar. Imidlertid ble den vellykkede starten etterfulgt av mange forsinkelser, internt drama og juridiske problemer.

Det førte til en undervurdering av XTZ-prisene.

Den gode nyheten er at prisen på XTZ tredoblet mellom oktober 2019 og februar 2020 og begynte å vekke oppmerksomhet igjen. Så hvis du er villig til å satse på Tezos i 2021, kan du lese mer om investeringspotensialet her.

invester i teos

9. Zcash – ZEC

zcash prisdiagram

Selv om Zcash er et populært kryptonettverk som har som mål å tilby mer privatliv, er Zcash fortsatt undervurdert. Faktisk sa Tyler Winklevoss en gang at Zcash er en av de mest undervurderte kryptoene (etter at Bittrex hadde kunngjort planer om å fjerne Zcash, Monero og Dash).

Tyler twitret: “Zcash er lett den mest undervurderte kryptoen akkurat nå. Det gir privatliv til penger, som er en grunnleggende byggestein i et fritt og åpent samfunn. Stolt over at Gemini støtter dette nye prosjektet med godkjenning fra NYDFS (New York Department of Financial Services). ”

Men hva er Zcash? Zcash er en desentralisert blockchain som ligner på Bitcoin: den inneholder en åpen kildekode, men gir mer privatliv og soppbarhet. Legg merke til at soppbarhet er et begrep som refererer til hvor enkelt en eiendel kan erstattes for en annen.

Zcash tilbyr to typer transaksjoner: gjennomsiktige transaksjoner som gjør data offentlige og private transaksjoner som ikke avslører noen informasjon.

Det er mange grunner til at man vil søke anonymitet, grunner som ikke er relatert til Dark Web i det hele tatt: et selskap kan prøve å beskytte sine forretningshemmeligheter mot konkurrenter, eller et par kan prøve å kjøpe voksenleker.

På grunn av dets betydning, men kontroversielle image, er Zcash fortsatt en undervurdert mynt å kjøpe.

Likevel, ifølge prisforutsigelser, har Zcash en lys fremtid. Eksperter på Trading Beasts hevder at ZEC vil vokse fra $ 70 i 2021 til $ 100 i 2023. Andre mer bullish spådommer, som de som er gitt av Coin Liker, avslører at Zcash kan slå $ 1 444 i 2025.

10. Dash

Sist men ikke minst, la oss snakke om Dash – et annet undervurdert token på listen vår. Dash er en open-source blockchain som tilbyr raske grenseoverskridende betalinger.

Dash, hvis navn kommer fra begrepet “Digitale kontanter”, ble lansert i 2014 som en gaffel av Litecoin. Dash fikk fart med forskjellige innovasjoner, for eksempel det to-lags nettverket med incentiviserte noder og valgfritt personvern for transaksjoner.

Ifølge nettstedet har Dash som mål å “være den mest brukervennlige og skalerbare betalingsfokuserte kryptovalutaen i verden” designet for enkeltpersoner, selgere og institusjoner samtidig..

Selv om Dash har forskjellige funksjoner, for eksempel ChainLock for å sikre sikkerhet, InstantSend for å forbedre øyeblikkelige transaksjoner og CoinJoin for å legge til personvern, denne mynten har vært under radaren til investorer i lang tid.

Likevel kan den begrensede tilførselen på 18 millioner mynter og konstante oppdateringer fremme knapphet og pumpe Dash. Lær mer om det her!

Hvorfor skal jeg kjøpe undervurderte kryptovalutaer i 2021?

Å investere i kryptokurver er en økonomisk satsing det er verdt å vurdere. Tross alt tar kryptoer og blockchain-teknologi sikte på å forbedre og erstatte tradisjonelle finansielle transaksjoner.

Hvordan? Som nevnt ovenfor er kryptoer desentralisert. Du trenger ikke banker eller tredjeparter for å belaste deg ekstra bare for å foreta en betaling eller lagre pengene dine. La oss innrømme det: dette er nok til å lage kryptoer – selv de som er underpriset – verdt å investere i.

Faktisk, når en undervurdert mynt med stort potensiale og imponerende underliggende teknologi er underpriset, kan dette også være en reell handel. Når en underpriset mynt får fart og prisvekst, kan handelsmenn begynne å selge og potensielt tjene mye lenger enn 2021.

Sist men ikke minst, mange kryptoinvestorer ser etter undervurderte kryptovalutaer bare fordi de vet at kryptohandel er en fin måte å diversifisere porteføljene sine og redusere risikoen.

Husk imidlertid å investere bare penger du kan tape. Gjør alltid undersøkelser og vurder belønnings-risiko-forholdet til eiendelen du er villig til å investere i.

Hvordan kan jeg kjøpe underverdierte kryptoer?

handler undervurderte kryptovalutaer

Mens det å kjøpe undervurderte kryptovalutaer til slutt kan være en lønnsom økonomisk innsats, kan det være vanskelig å finne undervurderte mynter som er verdt å vurdere, spesielt under den pågående koronaviruspandemien..

Ærlig talt krever det mye kunnskap og erfaring å finne en undervurdert og underpriset krypto med mye potensial i 2021!

Ettersom kryptoprisene hovedsakelig er basert på tekniske innovasjoner, tilbud og etterspørsel og markedssentiment, må handelsmenn investere mye i handelsutdanning. Å studere indikatorer og følge nyhetene kan også være avgjørende for å hjelpe investorer med å finne vellykkede avtaler.

Og en ting til! Selv om du lar deg rive med av sprøytenarkomanen i kryptosektoren, bør du alltid være oppmerksom på kryptovaluta-svindel og svindel, spesielt når det gjelder nye og micro-cap tokens.

“Men hva med den praktiske siden av kryptohandel?”, Spør du kanskje nå. Vel, du har forskjellige alternativer for å investere i undervurderte kryptoer. Først og fremst kan du kjøpe og lagre kryptoer i en kryptolommebok, og opprettholde eierskapet. Kryptobørs, som eToro, kan være et flott sted å kjøpe og selge digitale eiendeler.

Før du begynner å kjøpe undervurderte kryptoer, må du imidlertid ikke glemme at kryptoer reguleres forskjellig over hele kloden. Så sørg for at du er kjent med regulering og beskatning i landet du er bosatt i.

Til slutt, enten du bestemmer deg for å investere i en undervurdert eller en kjent kryptovaluta, er det viktig å etablere sunne handelsvaner og disiplin. For å gi et eksempel er å kontrollere følelsene dine mens du handler, en avgjørende faktor som kan hjelpe deg med å lykkes og eliminere frykt, grådighet, eufori eller overtillit.

eToro – Den beste plattformen for kryptovaluta for både handelsmenn og investorer

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Viktige punkter

  • Verden for kryptovaluta og blockchain-teknologi utvikler seg i raskt tempo, med flere og flere altcoins som dukker opp hver dag.
  • Selv om kryptokurver fortsatt er misforstått, er kjøp av kryptoer en fin måte å diversifisere porteføljen din, potensielt tjene penger og bli med den nye økonomiske verden som blockchain-teknologi er i ferd med å skape.
  • Mens mange investorer foretrekker å kjøpe kjente kryptoer, er undervurderte mynter også verdt å vurdere. Faktisk tilbyr noen undervurderte og undervurderte eiendeler imponerende innovasjoner, men markedsføres rett og slett ikke bra.
  • Noen av de undervurderte myntene du bør vurdere i 2021 er blant annet Ethereum, Binance Coin, Bitcoin, Bitcoin Cash, Tezos, EOS, MIOTA, Zcash, DASH og Cardano..
  • Når det gjelder nye mynter, må du alltid være oppmerksom på krypto-svindel og sørge for at du følger kryptereglene som er pålagt av landet du er basert i.
  • For å finne en undervurdert krypto som er verdt å vurdere i 2021, må man imidlertid først investere i riktig handelsutdanning, praksis og emosjonell selvkontroll.

Hvis du liker artikkelen vår De 10 mest undervurderte kryptovalutaene å kjøpe, Del det med andre som er interessert i kryptovaluta-investering.

Videre lesning:

Topp kryptovalutaer og deres utfordringer

Hvordan handle kryptovaluta med $ 100

Topp 10 viktigste kryptovalutaer enn Bitcoin

De 5 mest populære kryptovalutaene i USA

Hva er de 9 beste Altcoins å investere i 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me