Hva er den beste kryptovalutaen du kan investere i løpet av 2021?

5 kryptovalutaer du bør vurdere

Vil du hoppe over lesningen og komme rett til toppvalgene våre? Den beste kryptovalutaen du kan investere i løpet av 2021 er Bitcoin eller Ethereum.

Mens Bitcoin er leder, både etter markedsverdi og daglig volum, er det ikke det siste ordet om kryptokurrency. Med suksessen til Bitcoin, dukket det opp en mengde altcoins som gjorde det vanskelig for investorer å velge den beste. Faktisk er kryptovalutamarkedet for tiden oversvømmet med mer enn 7000 mynter.

Hvis du ikke vet hvilken mynt som er best for investeringsporteføljen din, skal vi vise deg de beste kryptovalutaene 2021. Her er noen få å vurdere:

  • Bitcoin (BTC-USD)
  • Ethereum (ETH-USD)
  • Cardano (ADA-USD)
  • Ripple (XRP-USD)
  • Dogecoin (DOGE-USD)

Hvis du ønsker å utvide investeringsporteføljen din med en bit av kryptokaken, tror vi at følgende alternativer passer best.

Topp kryptovaluta for 2021: Bitcoin (BTC-USD)

Bitcoin er uten tvil standarden i kryptomarkedet akkurat nå. Det er en god grunn til det. Med en heltidspris på $ 58,332.36 og en markedsverdi på mer enn $ 1 billion, gjør Bitcoin det umulig for andre kryptovalutaer å følge med. Blockchain-lederen har dominert markedet siden oppstarten i 2009.

Mens Bitcoin har hatt noen humpete turer underveis, fortsetter prisen å øke, noe som gjør det til et enda mer forlokkende alternativ for nye investorer. 2021 ser allerede ut til å være et lovende år for Bitcoin, med prisen på en historisk oppadgående trend sammenlignet med i fjor.

Mot slutten av desember i fjor handlet Bitcoin til en heltidspris på $ 29111. Knapt to måneder senere har denne prisen doblet seg for å overgå $ 50.000-merket. Med denne hastigheten er det klart at de andre kryptovalutaene har en lang vei å gå før de kan oppnå milepælene som Bitcoin har oppnådd.

Med en så outlandish markedsverdi og et daglig volum på omtrent $ 105B, vil mange kryptokundere uten tvil tømme pengene sine i Bitcoin. Allerede varmer velkjente offentlige personer i næringslivet, selskaper og institusjoner opp til Bitcoin med milliarder dollar i investering.

Så hvis du leter etter en kryptovaluta å investere i som millioner av mennesker stoler på, vil du ikke se utover Bitcoin. Men med den nå høye prisen og overbefolkningen, kan det ta lang tid før du kan begynne å trives. Så hvis du ikke er i dette på lang sikt, bør du vurdere våre andre alternativer.

Ethereum (ETH-USD)

Mens Ethereum kan skryte av en markedsverdi som er 5 ganger mindre enn Bitcoin, har den alltid blitt hyllet som den mest lovende kryptovalutaen i år. Dette er den nest største kryptovalutaen over hele verden, både etter markedsverdi og daglig volum. Ethereums fordel ligger i fokuset på overlegen teknologi i motsetning til bare å være en digital ressurs.

I motsetning til Bitcoin er Ethereum så mye mer enn bare en kryptovaluta. Det er en plattform der andre utviklere kan lage sine egne digitale eiendeler ved hjelp av Ethereums teknologi, for eksempel smarte kontrakter. Denne adopsjonen av annen desentralisert finans (DeFi) har gjort Ethereum til en varm kake i kryptomarkedet.

Selv om Ethereums nåværende pris er betydelig lavere sammenlignet med Bitcoin, stiger den raskt og får oppmerksomhet fra flere investorer. Ethereum har allerede nådd en heltidspris på $ 2 036,55 i år. Dette er en betydelig økning med tanke på at den bare var litt over $ 700-merket i slutten av desember i fjor. Det betyr at prisen har mer enn doblet seg på under to måneder.

Så selv om Ethereum er betydelig yngre enn Bitcoin, er det noen få ting som gjør det til en bedre kryptovaluta. For det første er det lynrask å kjøpe og selge den. En transaksjon som kan ta 15 minutter med Bitcoin vil bare ta 15 sekunder med Ethereum. Dette gjør det til et ideelt alternativ for sanntidsbruk i stedet for bare å være en butikk med verdi.

Ifølge Crypto-eksperter er Ethereuim verdt å kjøpe i 2021. Den digitale eiendelen forventes å vokse enda mer i år. Dette betyr at det vil få oppmerksomhet fra flere vanlige investorer, og snart vil Ethereum-vognen være yrende med vellykkede investorer.

Cardano (ADA-USD)

Cardano ble etablert for knapt tre år siden og har vokst til å bli verdens største tredje generasjons kryptovaluta. Dette er det beste alternativet for investorer som leter etter ung krypto med stort potensial for vekst i 2021.

Ifølge data fra CoinDesk har Cardano en markedsverdi på $ 29,21B med en all-time høy pris på $ 1,20. Dette er betydelig lavere sammenlignet med de to alternativene våre. Faktisk er den så liten at svært få mennesker allerede vet om det. Og så mye som dette kan komme ut som et rødt flagg, er det faktisk et tegn på stort potensial.

ADA er stolt av noen av de mest spennende teknologiske fremskrittene i blockchain-industrien. Først og fremst kjører den på et proof-of-stake-system som betyr at det er mer effektivt enn proof-of-work-alternativene. Proof-of-stake betyr i utgangspunktet at jo mer ADA du har, jo mer gruvedrift har du.

Akkurat som Ethereum er ADA også sterkt avhengig av smarte kontrakter for å enkelt håndtere betalinger og holde oversikt over transaksjoner. Dette gir en genial kombinasjon av både Bitcoin og Ethereum. Så selv om ADA har mye arbeid fremover før de kan nå ligaen Bitcoin og Ethereum, gir det en god investering for tidlig adopterte.

Det tok bare Cordano tre år å slå en markedsverdi på 10 milliarder dollar. Dette var mye raskere enn det tok Bitcoin å oppnå det samme. Dette betyr at Cardano raskt får fart, og snart begynner investorer å hakke seg inn.

4. Ripple (XRP-USD)

Ripples XRP ble etablert i 2012 og gir en enkel innsats for investorer som ønsker å begynne å kjøpe i 2021. Ifølge ekspertene har mynten potensial til å doble verdien 10 ganger i år. XRP har allerede nådd $ 3-merket, som de fleste andre kryptovalutaer sliter med å oppnå.

Med en markedsverdi på rundt 24 milliarder dollar abonnerer XRP på en litt annen driftsform. I stedet for å være fellesskapsstyrt som Bitcoin, er XRP sentralisert og blir bare utvunnet, kontrollert og administrert av skaperen, Ripple Labs.

Dette gir skaperne kontroll over politikk og muligheten til å utføre handler raskt og forhandle med vanlige banker. Imidlertid har denne tilnærmingen blitt møtt med mye kritikk da det ser ut til å avvike fra selve essensen av en kryptovaluta; desentralisering.

Utsjekking: Prediksjon for krusning

Til tross for dette har XRP vist mye potensial og lover å være en god investering i 2021. Den brukes nå av noen finansinstitusjoner i stedet for SWIFT-nettverket, og gir den den virkelige applikasjonen og utbredt adopsjon..

Mynten fikk fart i 2017 da den vokste med 36.000%. Det vil si å heve prisen fra ingenting i begynnelsen av 2017 til $ 2,4 i desember det året.

5. Dogecoin (DOGE-USD)

Dogecoin startet som en vits. Det handler om hva alle som har vært i kryptomarkedet lenge nok vil fortelle deg. Vitsen kan imidlertid bare gå så langt. Dogecoin er faktisk en ganske seriøs investering for handelsmenn som bare får føttene våte.

Det viser seg at den første viraliteten til Doge meme banet vei for Dogecoin i et marked der giganter som Bitcoin allerede var ruvende. Nå, med en markedsverdi på rundt $ 7B og en heltidspris på $ 0,087, er DOGE satt for langsom, men jevn vekst. Bortsett fra meme-populariteten, kommer hovedattraksjonen til Dogecoin fra det faktum at prisen kontinuerlig øker.

Så hvis du investerer nå, blir du utsatt for høyere profittmuligheter enn andre mynter. Faktisk, som mange av de andre kryptovalutaene, starter Dogecoin allerede 2021 på en lønnsom tone. Påtegninger fra forretningsguruer som Teslas Elon Musk har steget Dogecoins verdi i været, noe som gjør den til en av de raskest voksende kryptovalutaene.

Den nyvunne populariteten ser ut til å ha fungert bra for DOGE ettersom flere investorer hoper seg inn. Dog er Dogecoin en relativt ung kryptokurrency, men er fortsatt svært ustabil. Så vi anbefaler at du bare investerer i det i kort tid og tar fortjenesten så snart de kommer.

Mynten vil trolig fortsette å stige i 2021 og kan snart treffe $ 1-merket innen utgangen av året. Dette er så lenge det fortsetter å øke brukerbasen, opprettholder internettpopularitet og ser mer adopsjon over hele verden.

Faktorer å vurdere når du velger en kryptovaluta å kjøpe i 2021

Som med enhver investeringssektor er kryptovalutamarkedet svært dynamisk. Til tross for konstant prisendring, markedsverdi og adopsjon, er det noen få faktorer som, når du ser, kan være forskjellen mellom lønnsomhet og tap.

La oss raskt se på noen av disse faktorene.

Markedsverdi

Størrelsen på markedet en kryptovaluta kontrollerer, kan antyde at det er likviditet. Jo høyere markedsverdi, jo tryggere er det å investere. En høyere markedsverdi betyr vanligvis en høyere adopsjonsrate og at flere investerer i den aktuelle kryptovalutaen.

Så hvis markedsverdi har betydning i investeringsporteføljen din, anbefaler vi å investere i Bitcoin og Ethereum.

Adopsjonsrate

Hvis en kryptovaluta blir mye brukt i virkelige transaksjoner, betyr det at den er klarert og har flere profittmuligheter. Så hvis du bryr deg om vanlig adopsjon, vil du kanskje fokusere på kryptovalutaer som Bitcoin som nå er mye brukt i bedrifter, forsikring og investeringer..

Som spekulative investeringer er det imidlertid mulig å finne mer sannsynlige gjennombrudd med nyere mynter som Dogecoin og Cardano..

Teknologi

Noen kryptovalutaer kan ha høyere mainstream-adopsjon med misunnelsesverdige markedskapsler, men har ikke den rette teknologien for dine unike investeringsbehov. Derfor er det viktig at du sørger for at den har de funksjonene du leter før du velger en mynt å investere i.

For eksempel vokste Ethereum og Ripple raskt ved å fokusere på nye teknologier som andre kryptovalutaer ikke utforsket. Så du kan oppdage at disse er mer passende enn Bitcoin fordi de har teknologiene som vil bidra til å gi næring til investeringene dine.

Sikkerhet

Hovedattraksjonen til blockchain-teknologi er anonymiteten den tilbyr brukerne. Dette betyr at du handler anonymt og nyter friheten til desentralisert finansiering. Andre sikkerhetsfunksjoner, for eksempel smarte kontrakter som tilbys av Ethereum, sørger for at transaksjonene er sikrere og svindelfrie.

Å være en svært risikabel investering, er det bare logisk at du vurderer kryptovalutaer med bedre sikkerhetsfunksjoner.

Ikke gå glipp av: Crypto Predictions for 2021: Where to Invest

Hvordan investere i kryptovaluta i 2021

Kryptovalutamarkedet har endret seg mye. Investorer har nå andre grunner til å investere enn de gjorde for tre-fire år siden. Mens det er forskjellige måter å investere i kryptovaluta, er det vanligste og sikreste å bruke en børs.

Dette er plattformer som gjør det mulig å kjøpe og selge kryptovalutaer mot et lite gebyr. Alt du trenger å gjøre er å opprette en konto, se markedstrender og bestemme om du vil kjøpe eller selge.

Hvis du fremdeles er ny, anbefaler vi å jobbe med en ekspert som vet veien gjennom kryptomarkedet. Ellers er det noen tips som kan hjelpe deg å navigere på markedet alene.

Tips for lønnsom kryptovalutainvestering:

  • Bruk marginhandel – Dette er en slags handel som lar deg tjene penger til tross for markedets tilstand. Det betyr at selv om prisen faller, kan du fortsatt tjene penger.
  • Robust markedet – Før du registrerer deg for en børs, må du sørge for at du forstår markedstrender og hva du skal gjøre for å tjene penger. Igjen, hvis alt virker fremmed i starten, er du velkommen til å jobbe med en ekspert.
  • Diversifiser risikoen – Ikke legg alle pengene dine i en kryptovaluta. Sørg for å investere i flere alternativer. På denne måten vil du fortsatt tjene penger selv når prisen på noen kryptoer faller.
  • Oppbevar de fleste kryptovalutaene dine i en lommebok – Dette vil være nyttig i tilfelle et nettangrep. Sørg også for at passordet ditt er sterkt og lagret på et sikkert sted.

eToro – Den beste plattformen for å kjøpe Cryptos

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Konklusjon

Med så mange kryptovalutaer i markedet kan det være overveldende når det gjelder å velge det beste å investere i. Ovennevnte alternativer skal kunne gi et løft til investeringsporteføljen din. Vi anbefaler å investere i flere alternativer for å minimere risikoen, selv når markedet ikke ser bra ut.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me