Hva er den beste kryptovalutaen du kan investere i 2021?

Vil du hoppe over lesningen og komme rett til toppvalgene våre? Den beste kryptovalutaen å investere i 2021 er Bitcoin eller Ethereum.

Kryptovaluta har vekket opp mer investorinteresse enn kanskje noen annen finansiell eiendel i historien. Da Bitcoin først ble lansert i 2009, ble den fremvoksende digitale valutaen sett på som en potensiell spillveksler i finansverdenen, og dens underliggende blockchain-teknologi lovet å revolusjonere måten transaksjoner ble behandlet på..

Mens digital kanskje ikke har erstattet tradisjonell fiat-valuta som noen bransjeinnsidere forutsa, har populariteten som et aktivum for handel vokst eksponentielt i årene siden starten. Bitcoin viste seg å være bare toppen av isfjellet, og i 2021 eksisterer det bokstavelig talt tusenvis av kryptokurver – med flere som dukker opp hele tiden, hver og en som lover å skyve blockchain-muligheten til neste nivå.

Historier om store fortjenester som gjøres over natten kan være overdrevne, men med de rette utdanningsressursene og fornuftige investeringene kan det å legge til kryptovaluta i handelsporteføljen din for 2021 vise seg å være veldig lukrativ..

Kanskje du har vurdert å investere i krypto en stund, men var ikke helt sikker på når det var best å komme inn på markedet eller hvilket symbol som var best å kjøpe.

De følgende guide vil gi deg noen forslag til den beste kryptovalutaen du kan investere i 2021, samt noen tips for å maksimere sjansene for suksess.

Nedenfor ser vi på de syv beste kryptoene som gir gode muligheter i 2021.

 1. Bitcoin
 2. Ethereum
 3. Ripple
 4. Bitcoin kontanter
 5. Cardano
 6. Litecoin
 7. EOS

For å gjøre prosessen raskere, har vi gjennomgått 7 av de beste kryptovalutaene på markedet og satt sammen en omfattende liste over hva du skal se etter når du tar din endelige beslutning..

Hva er den beste Cryptocurrency å investere i 2021? Hvor å investere

Hvis du tenker på hvor du skal investere i 2021, kan digitale mynter være det beste og mest lønnsomme alternativet for deg. Faktisk har markedet mer enn 5000 forskjellige typer kryptovaluta, og det kan være overveldende for nybegynnere å bestemme seg.

Ta en titt på disse topp kryptovalutaene du kan investere i i år, og start 2021 på riktig vei.

1. Bitcoin – BTC

Bitcoin er symbolet som startet det hele. Den langt kjente kryptovalutaen som eksisterer, er den også den største når det gjelder markedsverdi, handelsvolum og verdi. Sprengte ut på scenen i 2009, introduserte Bitcoin verden for blockchain-teknologi. Selvfølgelig er denne berømte historien veldig imponerende – men hvordan rangerer det blant kryptokurver å investere i 2021?

Ofte kalt ‘digitalt gull’, tror mange investorer at Bitcoin faktisk vil overgå gull når det gjelder markedsverdi innen et tiår. Det har faktisk sett en meteorisk økning i verdi siden oppstarten, men mer nylig har mesteparten av fortjenesten fra Bitcoin vært fra volatiliteten i motsetning til jevn vekst. Til tross for et fall i verdien i mars 2020, har Bitcoin siden gjort en imponerende gjenoppretting, og i skrivende stund er verdien rundt 44 000 dollar. Ser vi fremover, er eksperter mer eller mindre enstemmige i deres spådom om fremtidig vekst.

Gitt sin motstandskraft og fortsatte status som den første kryptovalutaen på markedet, forutsier eksperter store ting for Bitcoin – med mange som fortsetter å forutsi at symbolet vil slå 1 million dollar de neste ti årene. Selvfølgelig bør enhver vill spekulasjon alltid kontaktes med forsiktighet, men den du spør, 2021 ser ut til å være et godt år for den opprinnelige kryptovalutaen..

Bitcoin-prisforutsigelse

2. Ethereum – ETH

Fremveksten av Ethereum i 2015 antente kryptovalutatrenden på nytt og var et stort sprang fremover for å demonstrere det alt annet enn ubegrensede potensialet i blockchain-teknologi. Ofte sett på som den andre generasjonen av kryptokurrency, nærmet Etherums markedsverdi seg imponerende 128 milliarder dollar i skrivende stund, med det opprinnelige Ether-token til en verdi av 1145 dollar i begynnelsen av 2021.

Noen handelsmenn har utråbt Ether som den ‘neste’ Bitcoin, men det er viktig å huske at BTC fortsatt er mye, mye større enn Ethereum. Sistnevntes potensielle vekst for 2021 er drevet av to hovedfaktorer. For det første vil kryptovalutamarkedsstemning generelt være direkte eller indirekte knyttet til Bitcoin, da den opprinnelige kryptovalutaen blir sett på som noe av en indikator for den bredere industrien..

Den andre faktoren gjelder Ethereum blockchain – som nylig har blitt oppgradert med utgivelsen av Ethereum 2.0. Denne flertrinnede utviklingen søker å løse problemer med nettverkets skalerbarhet og sikkerhet og kan potensielt gi enorme gevinster for Ethereum.

Etheruem skal derfor ikke sees på som et investeringsalternativ til Bitcoin, men snarere et supplement til en diversifisert kryptoportefølje. Ethereum opplever også mer volatilitet enn BTC, så det er en populær valuta hos daghandlere. Uansett, med lanseringen av Ethereum 2.0, ser fremtiden lys ut for Ether-kryptovalutaen, og det bør absolutt være en konkurrent for den beste kryptovalutaen å investere i 2021.

Ethereum Price Prediction

3. Ripple – XRP

Ripple er en annen stor kryptovaluta og en som markerer en avvik fra fokuset på desentralisering som et viktig salgsargument, sett med Bitcoin og Ethereum. Ripple refererer faktisk til selskapet bak teknologien, som består av et betalingsnettverk – Ripplenet – og dets proprietære kryptovaluta-token, kjent som XRP. Ved første øyekast kan dette se ut til å være i strid med blockchains største fordel – det er sikker, desentralisert natur – men mange investorer ser på dette som Ripples nøkkel til suksess, og i skrivende stund var XRP den fjerde største kryptovalutaen når det gjelder markedsverdi. , nærmer seg 13 milliarder dollar.

Ripple har fokusert på å tilrettelegge for raske, rimelige transaksjoner, med sikte på å appellere til banker og finansinstitusjoner som ønsker å foreta interbank- og grenseoverskridende overføringer. Betalingssystemet har allerede vunnet støtte fra noen store banker, inkludert spansk multinasjonal Santander, som absolutt gir troverdighet til teknologiens fremtidige potensial som en vanlig finansiell plattform.

Men er Ripple sannsynligvis en topp kryptovaluta på vei inn i 2021? En av XRPs største salgsargumenter er de relativt lave kostnadene for tokenet – rundt $ 0,30 i begynnelsen av 2021. Dette gjør det til en flott investering for de som ønsker å komme inn i kryptomarkedet uten å forplikte seg en enorm mengde kapital. Videre betyr potensialet for ytterligere støtte fra noen av verdens største finansinstitusjoner at Ripple har en potensiell driver for langsiktig vekst som andre kryptoer kan mangle.

Prediksjon for krusning

4. Bitcoin Cash – BCH

Bitcoin Cash ble til i august 2017 som et resultat av en hard gaffel i Bitcoin blockchain. Den ble effektivt opprettet for å løse skalerbarhetsproblemer med den opprinnelige kryptovalutaen, og fikk raskt støtte fra flere fremtredende kryptokurrencyfigurer og utvekslinger. Som et resultat har den i sin relativt korte eksistens allerede klart å etablere seg som en av de største kryptovalutaene på markedet – konsekvent blant de ti beste ved markedsverdi, som i skrivende stund sto på omtrent 9 milliarder dollar..

Faktorene som driver verdien av Bitcoin Cash er lik de fleste andre altcoins: bevissthet fra finansinstitusjoner, etterspørsel og selvfølgelig korrelasjonen til Bitcoin. Imidlertid har Bitcoin Cash visse fordeler i forhold til forgjengeren – den er i stand til å behandle transaksjoner mye raskere og til en lavere pris.

Noen investorer har uttrykt bekymring for at hastigheten Bitcoin Cash-blokker blir opprettet, menger et mindre sikkert system, men den generelle konsensus er at fordelene oppveier ulempene i denne forbindelse..

Verdien av Bitcoin Cash har falt siden begynnelsen av 2020, da den nådde en markedsverdi på 9 milliarder dollar og token ble priset rundt $ 500. Denne nedgangen betyr imidlertid at 2021 kan være et godt tidspunkt å vurdere Bitcoin Cash.

Det gjenstår å se om Bitcoin Cash vil fremstå som en av de beste kryptovalutaene å vurdere i 2021, men det er absolutt en å holde øye med.

Forutsigelse av Bitcoin kontantpris

5. Cardano – ADA

Cardano er relativt ny på kryptoscenen, etter å ha blitt utviklet i 2017. Men til tross for at den er en relativ etterlater, bringer dette altcoin noe helt nytt til verden av blockchain og har til og med blitt kalt en tredje generasjons kryptovaluta..

Det som gjør Cardano spesiell, er at det er verdens første fagfellevurderte blockchain – etter å ha fått sine protokoller undersøkt av ledende akademiske hoder fra forskjellige institusjoner rundt om i verden under utviklingsfasen. Cardano har også en unik to-lags arkitektur som vil gjøre det mulig for potensielle harde gafler å oppstå i fremtiden og forbedre den langsiktige skalerbarheten, sammenlignet med andre generasjons kryptovalutaer.

Cardano og dets opprinnelige token ADA ble opprettet av ex-Ethereum medstifter Charles Hoskinson – som gir kryptovalutaen en viss stamtavle helt fra begynnelsen. Det har også vært noen fremtredende bransjenavn som gir store spådommer for Cardano. Så hva kan vi forvente fra Cardano i 2021?

Verdien av Cardano er fortsatt slående lav, på bare $ 0,16 i skrivende stund – en økning på $ 0,02 i oktober 2017, men langt under Cardanos $ 1,33 heltidshøyde satt i januar 2018.

Eksperter fra CoinSwitch, DigitalCoinPrice og CoinFan forutsier alle vekst for Cardano – men de varierer på tidsskala og økningstakten. Som sådan er Cordano verdt å nærme seg med forsiktighet. Det kan godt dukke opp som den beste kryptovalutaen for å investere i 2021, men investorer bør være oppmerksomme på at det kan ta litt lengre tid å manifestere seg for betydelige prisøkninger..

Prediksjon av Cardano

6. Litecoin – LTC

Litecoin har kjent blitt kalt sølvet til Bitcoins gull. Opprettet i 2011, ble den faktisk modellert på den eksisterende Bitcoin blockchain, med forbedringer laget av den opprinnelige koden for å forbedre skalerbarhet og redusere blokkeringsopprettingstider. Enkelt sagt ble Litecoin opprettet for å være en mynt som ville være mer egnet for hverdagslige digitale transaksjoner enn forgjengeren.

Formelen har absolutt vist løfte – Litecoin har konsekvent vært blant de ti beste kryptovalutaene når det gjelder markedsverdi og har vist imponerende vekst siden lanseringen. Verdsatt til rundt $ 150 i begynnelsen av 2021, er Litecoin fortsatt godt bak Bitcoins tokenverdi, men førstnevntees skalerbarhet og overlegne behandlingshastighet gir det et enormt potensial ettersom verden fortsetter å omfavne ideen om digitale transaksjoner..

Når det gjelder Litecoin som en topp kryptovaluta for 2021, vil de fleste eksperter være enige om at altcoin absolutt er en å se på. Faktisk har CoinSwitch spådd at prisen på Litecoin kan stige til $ 600 – vekst som godt kan gjøre det til mynten å investere i det neste året.

Prediksjon for Litecoin

7. EOS

EOS er et annet stort altcoin som effektivt tok sin advarsel fra Ethereum, med fokus på en rask blockchain som kan støtte utviklingen av desentraliserte applikasjoner. EOS-utviklere hevder at plattformen deres tilbyr en kombinasjon av de beste funksjonene i Bitcoin og Ethereum – lufttett sikkerhet og allsidighet ved programmering. I tillegg lover EOS å være en av de mest skalerbare kryptovalutaene på markedet.

Alt dette høres veldig imponerende ut, men naturligvis hviler EOSs potensial på lignende faktorer som alle kryptoer – inkludert markedssentiment mot Bitcoin og det vanlige opptaket av blockchain-teknologi. Den store allsidigheten til EOS betyr imidlertid at det alltid er interesse og muligheten for at verdien kan skyte i været. Som det er, har EOS en markedsverdi på rundt 2,6 milliarder dollar og er konsekvent blant de beste kryptovalutaene. xxx

EOS opplevde et turbulent første par år, men i 2020 så det en sterk bedring, med prisene som svingte mellom et lavt nivå på $ 2,43 per token og et høyt på $ 5,47. Dessuten har EOS, til tross for en skjelvende start, gitt tidlige investorer en avkastning på 240% – noe som viser at det har et veldig alvorlig potensial som et investeringsalternativ. Som sådan bør EOS definitivt være på radaren din som en topp kryptovaluta å se på i 2021.

EOS-prisforutsigelse

invester i eos

Andre punkter du bør vurdere når du velger hvilken krypto du skal investere i 2021

Kryptovalutaen er notorisk fartsfylt og påvirket av utallige faktorer, noe som betyr at endring skjer raskt og ofte. Hvis du er seriøs med å velge den beste kryptovalutaen du vil investere i 2021, må du selvfølgelig gjøre deg kjent med hovedkonkurrentene. Imidlertid er det også noen mer generelle ting du bør vurdere når du planlegger investeringene dine.

1. Se på markedet

Kryptovalutamarkedets volatilitet er det som gjør det til en så god mulighet for handelsmenn og investorer, men volatilitet har også en iboende risiko. Før du vurderer potensialet til et individuelt token, bør du alltid vurdere den myntens marked.

Som vi allerede har nevnt, er Bitcoin ofte en nøkkelindikator for markedssentiment generelt, og dette kan ofte være et godt sted å starte. Men du må også se på hvordan prisen på en mynt har beveget seg i løpet av de siste månedene, og få pålitelig teknisk analyse for å se hvordan den forventes å bevege seg i fremtiden.

Å se på markedet er selvfølgelig bare ett aspekt – det kan bare fortelle deg så mye, og enhver kunnskapsrik investor bør kryssreferanse sine funn med andre informasjonsstrømmer for å identifisere de beste kryptoene å investere i 2021.

2. Hva tilbyr prosjektet?

Som du vil ha påpekt fra denne artikkelen, tilbyr hver kryptovaluta å bringe noe annet til markedet. Når et nytt prosjekt kommer inn i kryptovalutaområdet, er det uunngåelig mye sprøytenarkoman – dette i seg selv kan selvfølgelig føre til investeringsmuligheter, men det er viktig å identifisere hvilke av disse prosjektene som kan gi bærekraftige gevinster.

Kryptovalutaene du skal investere, er de som har en beviselig track record, som viser god prisbevegelse i minst 2 år og ideelt sett har partnerskap eller påtegninger fra veletablerte, ikke-kryptoinstitusjoner.

3. Tenk på kilden til informasjonen din

Når du leter etter kryptovalutaer å investere i 2021 – eller andre økonomiske eiendeler for den saks skyld – så er informasjon din største allierte.

Alle som er kjent med kryptovaluta og blockchain, vil vite at det pleier å være mye hype og spekulasjoner rundt teknologien – med utviklere som gjør noen ganske ambisiøse påstander om systemene deres. Selv om dette kan være en viktig faktor når du ser på et tokens potensial for vekst, er det viktig å diversifisere forskningsmaterialet ditt for å sikre at du har den nyeste, upartiske informasjonen..

4. Ser fremover

Det er flere kryptovalutaer som kan være klare for store ting hvis de fortsetter å bryte gjennom til vanlig bruk – spesielt de som er godkjent av etablerte banker og finansinstitusjoner..

De potensielle applikasjonene til blockchain gjør kryptosfæren til en spennende investeringsmulighet, så det er viktig å alltid vurdere en langsiktig strategi. Når nye generasjoner av krypto søker å løse teknologiens mangler, øker sjansen for at de blir brukt som et ekte alternativ for hverdagslige transaksjoner. En topp kryptovaluta vil alltid være den som kan appellere til de vanlige bransjene på noe nivå.

Hvordan investere i kryptovaluta i 2021

I dag er det flere muligheter for å handle og investere i finansielle eiendeler enn noen gang før, og kryptokurrency har vist stor appel til både erfarne og nybegynnere. Hvis du er seriøs med å finne kryptovalutaer å investere i 2021, må du finne en plattform som gir deg tilgang til markedene.

Heldigvis mangler det ikke anerkjente handelsplattformer som lar deg kjøpe og selge kryptovaluta ved å trykke på en knapp. Tilgjengeligheten av populære meglertjenester som eToro betyr at det aldri har vært en enklere tid å begynne å investere i krypto.

Når du har identifisert valgene dine for de beste kryptoene å investere i 2021, må du åpne en slik handelskonto. I de fleste tilfeller tar dette noen øyeblikk, og du vil være klar til å handle nesten med en gang. I tillegg til å tilby kryptohandel, vil de fleste av de beste meglerplattformene også tilby rikelig med analyse- og markedsinformasjon, så sørg for å bruke alle verktøyene til din disposisjon.

eToro – Den beste kryptovaluta-plattformen for både handelsmenn og investorer

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Tips for vellykket investering

Til slutt har investering i kryptovaluta mange likheter med andre finansielle eiendeler, det være seg forex, aksjer eller indekser. Det vil derfor ikke være litt overraskende at mange av verktøyene tradisjonelle investorer bruker for å maksimere avkastningen, også gjelder for alle som ønsker å handle kryptovalutaer.

Et av de mest brukte verktøyene er marginhandel. Dette er effektivt å låne penger fra et meglerfirma for å komme inn i en handelsposisjon, ved å bruke midler som allerede er på meglerkontoen din som sikkerhet. Ikke bare tillater marginhandel investorer å tjene på om markedet går opp eller ned, men det tillater også en næringsdrivende å få mye mer markedseksponering og forsterke potensiell avkastning. De fleste meglere vil tilby marginkontoer, men marginalmultiplikatoren kan variere avhengig av kontotypen du åpner.

Nybegynnere bør imidlertid være klar over at bruk av gearing på en marginkonto også kan forsterke potensielle tap. Hvis handelen din begynner å gå på feil vei, kan en marginkalling kreve at megleren din stenger posisjonen uten forutgående samtykke.

Konklusjon

Å investere i noen av disse kryptovalutaene i 2021 er en ide det er verdt å vurdere, potensialet er lovende for dem alle i en annen grad.

Kryptovaluta er fortsatt en stor mulighet for engasjerte investorer, og ved å nærme seg markedet med et åpent, analytisk sinn er det ingen grunn til at de beste kryptovalutavalgene ikke kan gi fantastisk avkastning i løpet av året..

For å oppsummere, her er noen punkter å huske når du valgte toppkryptoene i 2021:

 • 2021 presenterer store muligheter for å investere i kryptovalutaer i 2021
 • Bitcoin er fortsatt blant de beste kryptovalutaene å investere i 2021, med noen prognoser for at prisene vil slå $ 120.000
 • Veksten av desentralisert finansiering driver interesse for kryptoer som Ethereum og Ripple
 • Det er verdt å bruke tid på å utvikle en strategi basert på målene dine
 • Erfarne handelsmenn bør vurdere leveraged trading som en måte å maksimere avkastningen på
 • Noen tokens er bedre egnet til langsiktige investeringsstrategier
 • Se etter potensielle partnerskap mellom kryptovalutaer og etablerte finansielle aktører
 • Kortsiktige kryptokurrencystrategier sentrerer rundt raskere handler, og tjener på raske prissvingninger

FAQ

Er det en god idé å investere i Cryptocurrency i 2021?

Mange bransjetall forventer et sterkt år for kryptokurver i 2021 – faktisk tror noen at det kan være det beste året ennå. Imidlertid betyr eiendelens natur at det alltid er risiko forbundet med investering, og overskudd er på ingen måte garantert. Du kan imidlertid forbedre sjansene dine ved nøye å undersøke de beste kryptovalutaene for å investere i 2021.

Hvordan finne de beste kryptovalutaene du kan investere i?

Når du leter etter de beste kryptovalutaene å investere i informasjon, er det konge. Jo flere analyser og markedsdata du finner, jo bedre. Cryptocurrency presenterer en spennende investeringsmulighet, men det er viktig at du utfører due diligence på eventuelle kryptovalutaer som er av interesse for deg.

Er Bitcoin fortsatt en topp kryptovaluta å investere i 2021?

Bitcoin har så mye kjent kjent at ordet ofte blir sett på som et synonym for kryptovaluta. Til tross for at det er det klart største symbolet på markedet, spår mange eksperter imidlertid stor vekst fremover for den opprinnelige kryptovalutaen. Forutsigelser varierer selvfølgelig i omfang, men noen har spekulert i at prisen på Bitcoin kan slå $ 120 000 i 2021. Som sådan er det fortsatt en topp kryptovaluta for enhver portefølje.

Hvor kan jeg handle kryptovaluta?

Hvis du er ny innen handel med kryptovaluta, må du finne en megler eller børs som lar deg komme inn på markedene. Vi anbefaler eToro for nybegynnere, fordi det tilbyr mange læringsverktøy samt en CopyTrader-funksjon som lar deg observere pro traders investorer og kopiere strategiene deres automatisk.

Hva er den beste kryptovalutaen å investere i 2021?

Det er flere mynter som kjemper om tittelen til den beste kryptovalutaen å investere i 2021. Bitcoin, Ripple, Litecoin og Etheruem er for eksempel klar for potensiell vekst. Nøkkelen til en vellykket portefølje er imidlertid diversifisering – så det er bedre å finne de beste kryptoene å investere i, i stedet for å knytte håpet til et enkelt token..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me