Hva er EOS? En nybegynnerveiledning til EOS og tips for investering i EOS

Kraften bak denne nye og forbedrede plattformen er dens evne til å tilby en plattform for desentraliserte applikasjoner (dApps). Så langt har EOS en markedsverdi på 4,3 milliarder dollar. EOS setter seg i forkant av desentralisert blockchain-teknologi, og gjør det mulig å fremme, utvikle og produsere kommersielle dApps på sin plattform. Selv om det ligner på mange andre kryptoer, prøver EOS å takle vanlige problemer som andre mynter ikke har klart å løse, for eksempel hastighet, skalerbarhet og fleksibilitet..

Hva er EOS?

Det er EOSIO-nettverket, og det er den opprinnelige mynten, EOS. EOS er en type blockchain-teknologi som er stolt av sitt desentraliserte operativsystem. Denne desentraliserte blockchain har som mål å behandle transaksjoner i mye raskere tempo uten transaksjonsgebyrer sammen med utvikling av smarte kontrakter. Dette vil gi EOS overtaket innen blockchain-teknologi, ettersom mange andre nettverk med smarte kontrakter har som mål å øke hastigheten på transaksjoner, for eksempel Ethereum (som bare kan behandle 15 transaksjoner per sekund).

Rammeverket bak EOS har som mål å fungere som et fungerende system med unike moderne funksjoner som skylagring, brukergjenkjenning og serverhosting. Disse funksjonene sammen med resten av rammeverket skal lette og støtte utviklingen av dApps, noe som gjør dem tilgjengelige og strømlinjeformede. dApps er en moderne mekanisme som brukes av mange blokkeringer for å lette prosessen med å utføre transaksjoner.

Hvor begynte det hele?

En organisasjon kalt block.one hadde opprinnelig grunnlagt EOS, men i større grad hjernebarnet til Dan Larrimer. Men det hele begynte med utgivelsen av whitepaper i 2017. Whitepaper skisserte sitt løfte mot en desentralisert plattform med et unikt hastighetsnivå, som muliggjorde behandling av tusenvis av transaksjoner per sekund..

På toppen av dette fokuserte whitepaper på planen for EOS å være det første operativsystemet for desentraliserte applikasjoner med aspekter som serverhosting, integrert brukerautentisering og skylagring..

EOS ble opprinnelig lansert i juni 2018 og er en blockchain-basert åpen kildekode-programvare som ble lansert på en rekordstor årelang ICO som hadde startet i juni 2017. I løpet av ICOs varighet ble omtrent en milliard mynter tildelt som ERC- 20 mynter. Selskapet som administrerer EOS-programvare er Block.one, med kontorer globalt i Hong Kong og Los Angeles, for å nevne noen. Foreløpig har Block.one 10% av EOS-myntene.

Vil du vurdere å investere i EOS?

invester i eos

Skeptikere på EOS

Noen av de største bekymringene bak EOS inkluderer konkurranse og sentralisering. EOS har mange konkurrenter i tillegg til Ethereum. Noen av dem inkluderer NEO, RChain og Rootstock RSK. Dette betyr at EOS kontinuerlig må vise forbedring og dedikasjon til sin utvikling for å opprettholde sin plass på markedet.

I tillegg, selv om EOS ’konsensusalgoritme utgjør en stor fordel, skaper det for noen frykt for at EOS faktisk kan være mer sentralisert enn det ser ut til å vise. Siden EOS-styring inkluderer 21 blokkprodusenter på et gitt tidspunkt, og at skaperne blir stemt for basert på interessenter, viser dette egenskapene til et demokratisk styringssystem, noe som øker bekymringene. Videre, det faktum at uten å operere en fullnode, er folk ikke i stand til å inspisere eller revidere nettverkssystemet, og derfor presser disse bekymringene for desentralisering.

Til tross for disse bekymringene forblir EOS fortsatt en av de sterkeste aktørene på markedet, med dApps og blockchain smarte kontrakter som oppmuntrer til et lovende nettverk med mange lønnsomme planer i fremtiden..

Les mer: Hva vil føre EOS-prisen i 2021?

Hvorfor investere i EOS?

Det er ingen tvil om at det er vanskelig å velge mellom alle kryptovalutaene der ute i markedet. Det er mye potensiale som kommer fra hver blockchain, og det er vanskelig å vurdere hvilke som er verdt investeringen og hvilke du bør slå ryggen til.

hvorfor du bør investere i EOS?

1. Skalerbarhet

EOS kommer med å være mer brukervennlig og skalerbar, pakket med et nettverktøy for grensesnittutvikling og selvbeskrivende grensesnitt. Dette kommer sammen med utviklingen av dApps i industriell skala, i motsetning til andre gjeldende kryptovalutaer.

2. Gratis transaksjoner

Mange blokkjeder krever at du betaler et gebyr for å behandle transaksjoner. EOS bruker imidlertid blokkprodusentmodellen basert på tjenester levert og fakturert av dApp-utviklere for å bestemme hvordan betalinger kan belastes.

3. Konsensusalgoritme

I motsetning til andre kryptovalutaer som hovedsakelig bruker Proof-of-stake-protokollen, bruker EOS DPOS-protokollen (Delegated Proof of Stake). På en kontinuerlig basis blir skaperne stemt frem av vitneknutenettverket, som består av dApp-individer som setter tokens for beregningskraft. Vitneknuter har rett og slett en interesse i å få de beste potensielle blokkutviklerne, og tilskriver kryptos desentraliseringsgrunnlag.

4. dApps

Ettersom dette emnet har blitt berørt, er det en av de mest fordelaktige aspektene ved EOS. Kryptovalutaen gir muligheten til å utvikle dApps, noe som betyr at alle kan lage en og la den kjøre på blockchain-plattformen. Det som er bra med EOS er at det ikke er behov for smarte kontrakter for å drive dApps, i stedet er de drevet av dApp-transaksjoner, og viser seg å være mer dynamiske og effektive.

EOS (EOS) Prediksjon 2020 til 2027. Kilde: DigitalCoin

EOS-prediksjonen fra CoinSwitch spår at det kan være langvarig jevn vekst for mynten. Når det er sagt, er det spådd at prisen på EOS i 2025 kan ligge rundt $ 106,77, og utgjøre en bullish og trygg prognose.

Les mer: Hvor mye vil EOS være verdt i 2021 og utover?

Hvordan investere i EOS?

Prosessen har en tendens til å være lik for hver kryptovaluta, og det første trinnet vil alltid være å finne en utvekslingsplattform der du kan kjøpe poletter for EOS. Dette vil innebære å opprette en konto, som vil be om identifikasjon for bekreftelse. Da må du oppbevare myntene dine i en lommebok. Denne lommeboken vil bli brukt til å lagre alle EOS-tokens, og hver lommebok har en privat nøkkel som bare du har tilgang til.

Det er viktig å merke seg at du ikke kan handle fiat-valuta for EOS. I dette tilfellet må du kjøpe en annen kryptovaluta som Ethereum eller Bitcoin med din fiat-valuta, og deretter bruke den til å kjøpe EOS.

invester i eos

Tips før du investerer i EOS

1. Bruk en kryptolommebok

EOS må lagres i en digital lommebok for å sikre sikkerheten til dem. Et av de beste stedene å lagre EOS vil være i en frakoblet maskinvare lommebok for kald lagring eller en mobil smarttelefon lommebok som er tilgjengelig gjennom forskjellige apper.

EOS lommebøker vil ha en aktiv nøkkel og en eiernøkkel. Det som er viktig er å holde eierenøkkelen din eksklusiv for deg, slik at du unngår å miste noen av eiendelene dine eller få dem stjålet. Husk at hvis du glemmer en nøkkel, vil du ikke kunne få tilgang igjen. Vær derfor oppmerksom på nøklene dine.

2. Invester med et lite beløp først

Det er helt avgjørende å minne deg selv på hvor flyktige kryptovalutaer kan være før du investerer i noen av dem. Det siste du vil gjøre er å investere alle nødfondene dine når EOS er på høyeste nivå og få det til å falle i løpet av en time.

Denne feilen blir ofte gjort på grunn av hypen når prisene øker. Men det er viktig å huske at investering alltid vil være risikomerket, og vi vil unngå all unødvendig risiko vi kan. Så vær sikker på at når du er klar til å investere, går du med forsiktighet og unngår å spille livets besparelser for øyeblikket..

3. Hold et langsiktig perspektiv

Det mer risikovillige alternativet, spesielt for de som kommer inn i kryptomarkedet, er å holde et langsiktig perspektiv på investeringene dine. Etter å ha fått en sikker opplevelse, kan du være interessert i dagshandel. I begynnelsen vil du imidlertid teste vannet.

Lagre dine første investeringer og hold deg oppdatert og følg markedet, og vurder hvilken tid det er best å handle. Det er lett å umiddelbart forutsi høye priser, spesielt med prisforutsigelser som legges ut til venstre og høyre, men stol på intuisjonen din og vær tålmodig med dine handelsbehov. Og med optimismen for EOS, kan du takke deg selv senere for det.

4. Hold deg oppdatert

Forskning – det er alt det egentlig er. Du vil merke at det er mønstre og trender hvis du er i stand til å grave dypt nok. Det er unødvendig å si at du vil holde deg oppdatert om hvordan investeringene dine gjør.

Tatt i betraktning hvor flyktige kryptovalutaer kan være, må du sørge for at du holder oversikt over ytelsen og prisene over tid for å avgjøre når den beste tiden er å skitne hendene. Samtidig er det alltid en god ide å diversifisere porteføljen din, så jo mer du holder deg informert, jo mer fordelaktig vil det være for investeringene dine når du vurderer hvordan andre kryptoer utfører også.

5. Skattelovgivning kan gjelde for EOS

IRS ga ut en kunngjøring i 2014 og hevdet at kryptokurver faktisk er merket som eiendom i stedet for en monetær eiendel når det gjelder skatt. Hvis du planlegger å selge eller kjøpe noe med EOS, for mer enn det du opprinnelig hadde kjøpt det for, vil du være ansvarlig for kapitalgevinstskatt. Lovene kan variere avhengig av hvor du er, men det anbefales på det sterkeste å føre oversikt over EOS-transaksjonene dine, slik at du kan være forberedt på noe som kommer med loven. Det siste du trenger er å banke på døren.

For å avslutte, EOS er der du vil holde fokus, spesielt hvis du er en utvikler. Dens overhånd i dApps gir utviklere muligheten til å få litt erfaring med hvordan fremtiden vil se ut. Tatt i betraktning hvor mye penger som helles i det akkurat nå, ville det være en feil å snu ryggen til det nå.

Dette gjelder ethvert kjøp av kryptovaluta, men ikke se bort fra risikonivåene som er involvert i EOS. Du plasserer hardt opptjent rikdom i noe med håp om at du vil tjene mer på det i fremtiden. Hold deg informert og ikke kast alle pengene dine samtidig.

eToro – Beste plattform å kjøpe EOS

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Viktige punkter

  • EOS er en type blockchain-teknologi som er stolt av sitt desentraliserte operativsystem.
  • Så langt har EOS en markedsverdi på 4,3 milliarder dollar.
  • EOS muliggjør videreutvikling, utvikling og produksjon av kommersielle dApps på plattformen.
  • Rammeverket bak EOS har som mål å fungere som et fungerende system med unike moderne funksjoner som skylagring, brukergjenkjenning og serverhosting.
  • En organisasjon kalt block.one opprinnelig grunnla EOS i 2017.
  • Det er spådd at i 2025 kan prisen på EOS ligge på rundt $ 106,77.
  • Du kan ikke handle fiat-valuta for EOS. Du må kjøpe en annen kryptovaluta som Ethereum eller Bitcoin med din fiat-valuta og deretter bruke den til å kjøpe EOS.

Hvis du tenker på å investere i EOS, husk at det er utrolig høy grad av risiko involvert.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me