Hva er Ethereum, og er det verdt å investere i Ethereum i 2021?

Er du interessert i Ethereum? Forutse året 2021 i håp om at innvirkningen av den pågående koronaviruspandemien på finanssektoren ville avta? Fortsett å lese for å finne ut hva Ethereum er, og bestem selv om det er verdt å investere i Ethereum i 2021.

Ethereum er et populært investeringsvalg blant kryptovalutahandlere og blockchain-entusiaster, så vi i Trading Education er her for å hjelpe deg med å forstå kompleksiteten i kryptovalutainvestering og hemmelighetene til kryptosuksess.

Ethereum forklart, hva er det??

Så, hva er Ethereum, og er det verdt å investere i Ethereum i 2021? Selv om du er ny i kryptovaluta-investeringssektoren, vet du kanskje at Ethereum – med sin opprinnelige mynteter (ETH) – er det nest mest populære kryptokurrencyprosjektet over hele verden og en av de største konkurrentene til Bitcoin.

Ethereum ble lansert i 2015 av et ungt og ambisiøst team ledet av den visjonære Vitalik Buterin. På under et tiår, Ethereum har klart å transformere ikke bare kryptovalutainvestering, men tradisjonell økonomi til et punkt uten avkastning.

Ethereum er mye mer enn en kryptovaluta. Det er en open-source blockchain-plattform som støtter utviklingen av smarte kontrakter, desentraliserte apper (dApps), desentraliserte økonomiprosjekter (DeFi) -prosjekter og et imponerende antall tokens.

Snakker om ERC-20 tokens, eller mynter opprettet på Ethereum blockchain, vi bør nevne at mange kjente kryptoer som Tron har startet på Ethereum-plattformen.

Ethereum har ikke bare omfavnet et imponerende antall innovative investeringsmuligheter, men har potensial til å forbedre forskjellige sektorer utenfor finans. Noen av områdene der Ethereum kan føre til teknologiske fremskritt er spill, medisin, musikk og bekreftelse av personlige data.

Husker du mani rundt Crypto Kitties? Vel, visste du at dette ikoniske blockchain-baserte spillet ble utviklet på Ethereum? Hvor kult er det!

Så, hva er Ethereum med enkle ord? Ethereum er mange ting, ekte! Men det er en hovedting å huske: Ethereum er et blockchain-prosjekt som har forvandlet hele investeringssektoren, så ETH vil fortsette å tiltrekke seg investorer lenge etter 2021.

Hvordan fungerer Ethereum?

Selv om du ikke trenger å være et IT-geni eller en soliditet (Ethereums programmeringsspråk) ekspert for å begynne å investere i Ethereum i 2021, er det godt å vite de grunnleggende prinsippene bak Ethereum. La oss se hvordan det fungerer!

Ethereum, som enhver annen kryptoplattform, er desentralisert med noder spredt over hele verden. Dette betyr at det ikke er noen myndigheter, ingen avhengighet av sentralbanker, og ingen tredjeparter som pålegger skyhøye transaksjonskostnader.

Med andre ord tillater Ethereum brukere å gjøre avtaler med hverandre uten å bruke tredjeparter. Ønsker du å overføre penger eller selge varer? Vil du starte et innsamlingsprosjekt? Ethereum muliggjør alle disse prosessene til lave kostnader og raske behandlingstider.

Det er ikke rart at Ethereum regnes som kongen av smarte kontrakter, som er selvutførende programmer som reduserer risikoen for svindel. Fordi data er lagret på blockchain, kan brukerne enkelt se transaksjoner og administrere sine egne data.

Ethereums utviklerteam utvider og setter klare mål for å hjelpe systemet med å håndtere skalerbarhetsproblemer og feil. Hvis ting går som planlagt, vil Ethereum 2.0 snart bli lansert, så i 2021 vil Ethereum fokusere på proof-of-stake i stedet for proof-of-work.

Dette kan gjøre Ethereum til et flott investeringsalternativ å se på – et investeringsalternativ som absolutt er verdt å vurdere.

Hva er eter??

Hvis du synes teknologien bak Ethereum er fristende og synes at Ethereum er verdt å investere i 2021, la oss lære mer om Ethereums opprinnelige valuta: eter!

Hva er Ether da? Ether eller ETH ble opprettet for å hjelpe programmerere med å støtte plattformen og dekke alle strømkostnadene som er involvert i prosessen. Ether fungerer også som gass som brukes til å kjøre smarte kontrakter.

En ting vi bør merke oss er at eter ikke er begrenset, noe som er en av fordelene med å investere i Ethereum. I motsetning, Bitcoin har en forsyning begrenset til 21 millioner mynter.

etertilførsel

Ether Supply Growth (Kilde: EtherScan; Hentet fra https://etherscan.io/chart/ethersupplygrowth)

Interessant nok var eter bare $ 0,04 da det ble introdusert for kryptosamfunnet og klarte å slå et høyt nivå på over $ 1400 i 2017.

Nå når du har svar på spørsmålet ditt “Hva er Ethereum og ETH?”, La oss se om det er en god ide å investere i Ethereum i 2021.

Er det verdt å investere i Ethereum i 2021?

Ethereum er den nest største og mest populære kryptoplattformen etter Bitcoin. Den har en markedsverdi på $ 135.6B og et døgnåpent handelsvolum på $ 43.095.961.090, per januar 2021, noe som gjør ETH til den nest mest omsettede kryptovalutaen..

Året 2020 har vært et turbulent år for mange investeringer, inkludert kryptovalutahandel. Det bearish markedet i mars 2020 utløst av den pågående pandemien fikk kryptosamfunnet til å gispe.

Heldigvis har Ethereum klart å stige igjen. Mens det i mars handlet en ETH til $ 95, handles en ETH til $ 1.190 (som nevnt ovenfor), noe som gjør Ethereum-investering verdig.

Hvordan har Ethereum utviklet seg nylig?

For å forstå om Ethereum er verdt å investere i 2021, må vi holde oss oppdatert med de nyeste innovasjonene og kryptonyhetene – faktorer som kan snu kryptovaluta-samfunnet på hodet.

Som nevnt tidligere, er en av de mest etterlengtede hendelsene lanseringen av Ethereum 2.0. Selv om noen utviklere, som Ryan Selkis, tror at oppgraderingen kan bli forsinket til neste år, er det et faktum at mange er glade for de kommende endringene..

Og gjett hva: Ethereum-transaksjoner har økt til over en million per dag!

ethereum transaksjoner diagram

Ethereum-transaksjoner (Kilde: YCharts; Hentet fra https://ycharts.com/indicators/ethereum_transactions_per_day)

Mens det er hundrevis av konkurrenter som prøver å erstatte Ethereum, med EOS, Tron og Cardano som blant de største konkurrentene til Ethereum, er Ethereum fortsatt en av de ledende kryptoene når det gjelder masseadopsjon.. Data viser at det er mer enn 4,5 millioner aktive Ethereum-brukere.

Når vi snakker om utviklingen, kan vi ikke ignorere virkningen av pandemien. Fortsatt å kjempe mot det nye koronaviruset, kan regjeringer begynne å skifte mot adopsjon av kryptovaluta. Rett og slett fordi mange mennesker frykter at kontantbetalinger kan øke spredningen av COVID-19.

Dessuten, på steder der økonomiene krymper og inflasjonen øker, har handelsvolumet til ETH og andre kryptoer hoppet opp til nye høyder..

Vil du vurdere å investere i ETH?

Hvor mye vil Ethereum være verdt?

Nå når du vet mer om Ethereum og Ethereum som investerer i 2021, kan du også spørre hvor mye det vil være verdt.

Sannheten er at ingen kan komme med nøyaktige spådommer om investering i kryptovaluta som markedet er preget av høy volatilitet og usikkerhet. Det beste man kan gjøre er å analysere tidligere ytelse og vurdere faktorer, som etterspørsel og tilbud, markedssentiment, kryptonyheter og forventede tekniske innovasjoner.

For eksempel kan den økende betydningen av DeFi, så vel som den forventede Ethereum 2.0, få ETH-prisene til å øke – til tross for implikasjonene av koronaviruspandemien på global handel og økonomi.

I følge prisforutsigelser gitt av Wallet Investor, er Ethereum en god kortsiktig investering som ETH kan handle i gjennomsnitt $ 1591,3 i første halvdel av 2021. På lang sikt kan imidlertid ETH nå $ 4500 innen utgangen av 2023 (som rapportert av samme kilde).

Trading Beasts, derimot, forventer at Ethereum skal handle på rundt 2600 dollar innen 2022.

Interessant, ifølge Digital Coin Price, har Ethereum en mer positiv fremtid. Noen investorer, som Ian McLeod, forklarer at Bitcoin-investorer kan flytte til Ethereum-investering, noe som vil gjøre at Bitcoin-prisene faller og henholdsvis Ethereum-prisene stiger..

Andre mer ekstreme spådommer, som den som tilbys av Coin Switch, hevder at ETH kan nå $ 7844 innen 2025.

Hvis Ethereum i løpet av de neste årene blir mye brukt over hele kloden, kan verdien øke og slå $ 10.000. Ekspert James Todaro, for eksempel, sier at Ethereum på grunn av økningen i DeFi kan selge for $ 9000 per mynt i nær fremtid.

Basert på lignende prisframskrivninger og dataanalyse, mener eksperter at Ethereum kan nå en markedsverdi på trillion dollar.

Bør jeg investere i Ethereum?

Så hvis du er villig til å investere i Ethereum i 2021, bør du skaffe deg grundig kunnskap om kryptovalutamarkedet og alle faktorene som kan påvirke Ethereums fremtid og priser.

I tillegg bør du gjøre undersøkelser og bestemme om mulige belønninger kan oppveie risikoen. Og tro oss: kryptovalutainvestering kan være en risikabel satsing når den ikke gjøres riktig.

Alarmerende viser tall at 90% av handelsmennene taper penger og slutter for godt det første året på grunn av ineffektiv opplæring og dårlig beslutningstaking..

Men hei! Du kan være en av de 10% beste investorene der ute. Investering i kryptovaluta kan føre til høy fortjeneste hvis du vet hvordan du skal spille kortene dine og omfavne tap.

Hvem bør vurdere å legge til Ethereum ETH i porteføljene i 2021?

På grunn av potensialet til Ethereum som en investering i 2021 er flere og flere nybegynnere og erfarne investorer villige til å legge Ethereum til porteføljene sine..

Som vi vet er diversifisering av porteføljer en fin måte å redusere risikoen ved å investere i forskjellige eiendeler.

Investering i ETH er et flott alternativ for:

1. Kryptovalutahandlere:

Ethereum er tydeligvis et ønsket aktivum blant kryptovalutahandlere, inkludert daghandlere, som tror på ETH-investering, både på kort og lang sikt..

2. Forex-handelsmenn:

Gitt effekten av koronaviruspandemien 2019-2020 på fiat-valutaer, kan mange valutahandlere henvende seg til kryptovalutainvestering, som av noen oppfattes som en trygg havn..

3. Blockchain-entusiaster:

Ethereum er mye mer enn en kryptovaluta. Ved å tillate utvikling av dApps og smarte kontrakter har Ethereum forbedret bruken av blockchain-teknologi og formet fremtiden for desentralisert finansiering.

Hva er Ethereum, og er det verdt å investere i 2021? | Avsluttende ord

invester i ethereum

Med sin innovative teknologi og ideologi er det ingen tvil om at Ethereum har omformet verdenen av altcoin-investeringer.

Selv om Ethereum har hatt mange opp- og nedturer, inkludert den beryktede splittelsen i Ethereum (ETH) og Ethereum Classic (ETC), Ethereum – en av de største konkurrentene til Bitcoin – har bevist at det er her for å bli lenge etter 2020.

Selv om det er opp til deg å bestemme om du skal investere i Ethereum i 2021, la oss ikke glemme at noen eksperter tror at det kan nå over $ 2000 og til og med slå $ 9000 i nær fremtid.

Nå vet du hva som er Ethereum og hvorfor det er verdt å investere i Ethereum i 2021. Hvis du bestemmer deg for å investere i Ethereum, kan du være glad for å vite at etoro gir muligheten til å handle med Crypto-eiendeler, inkludert Ethereum, og CFD-er på opptil 90+ kryptovalutaer.

eToro – Den beste plattformen for kryptovaluta for både handelsmenn og investorer

eToro har vist seg å være pålitelig i bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Viktige punkter

  • Ethereum er den nest mest populære kryptoplattformen etter Bitcoin.
  • Ethereum er mer enn en kryptovaluta. Det muliggjør utvikling av dApps og smarte kontrakter, som baner fremtiden for desentralisert finansiering.
  • Ethereums innfødte krypto ETH er en av de mest omsatte eiendelene, som for tiden handles til $ 461,83.
  • En av de mest etterlengtede hendelsene i år er lanseringen av Ethereum 2.0 som vil gå over til bevis på innsatsen.
  • Til tross for høy konkurranse og volatilitet i sektoren, er eksperter positive til ETH-priser og vekst i fremtiden.
  • Gjør din egen forskning. Forsikre deg om at du nøye vurderer alle faktorene som påvirker prisen på Ethereum før du bestemmer deg for om du vil investere i Ethereum (ETH)..

Tror du at Ethereum er en god investering for 2021?

Hvis du likte artikkelen vår Hva er Ethereum og er det verdt å investere i Ethereum i 2021 vennligst del den med alle som er interessert i kryptoinvestering og blockchain-teknologi.

Les mer:

Ethereum-prisanalyse for 2021

Hva er Ethereum? En nybegynnerveiledning til etereum og tips for investering i ETH

Hvordan investere i Ethereum: The Ultimate Beginner’s Guide

Hva er fordelene med Ethereum-handel?

Vanlige spørsmål

Hva vil ETH være verdt i 2021?

Selv om det er nesten umulig å lage prisforutsigelser på grunn av kryptovalutamarkedets høye volatilitet, spesielt i tider med økonomisk og sosial turbulens, er eksperter positive til Ethereums vekst i 2021. Basert på dataanalyse og prisforutsigelser, kan ETH nå et potensielt høyt nivå på $ 2300 i 2021.

På sikt tror noen eksperter at ETH til og med kan nå $ 9000 per mynt.

Hvilke kryptoer å investere i 2021?

Mange investorer forventer et bullish 2021 i håp om at ting begynner å gå tilbake til det normale til tross for den pågående koronaviruspandemien. Noen av de beste kryptoene å investere i 2021 inkluderer Ethereum, Bitcoin, Ripple, Litecoin, Tezos og Cardano. Gjør alltid undersøkelser og vurder risikoer før du investerer i kryptovaluta.

Vil investere i Ethereum og kryptovaluta gjør deg rik?

Investering i kryptovaluta er en risikabel finansiell satsning som imidlertid kan hjelpe deg med å øke formuen din over tid. For å tjene penger på handel med ETH eller andre kryptoer, bør man avklare deres økonomiske mål, fokusere på utdanning og praksis for kryptovalutahandel og investere penger de har råd til å tape.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me