Hva er fordelene med Bitcoin Cash Trading?

Bitcoin Cash trading gjør det mulig for handelsmenn å spekulere i om prisen på BCH vil stige eller falle i verdi, uten behov for å ta eierskap til Bitcoin Cash.

Bitcoin Cash (BCH) er en digital valuta gitt fra Bitcoin-nettverket rundt slutten av 2017 med det formål å være den virkelige applikasjonen og realiseringen av det originale papiret fra Satoshi. Som definert av Satoshi Nakamoto, er det ment å være den sanne “peer to peer electronic cash”. Drevet av misnøye med skalerbarhetsproblemene til Bitcoin, er Bitcoin Cash ment å være en mer realistisk kryptomynt på blockchain for vanlige transaksjoner.

bitcoin kontant pris diagram

Bildekilde: https://www.investingcube.com/

Hvorfor handle Bitcoin Cash?

Handel med Bitcoin Cash har mange fordeler. Et av de følgende punktene skyldes fordelene som BCH allerede har gitt som en av dagens sterkeste kryptovalutaer. Trading BCH oppfordrer erfarne mennesker til å satse på kryptomarkedet, uansett om de allerede eier noe av kryptovalutaen. Bitcoin Cash Trading handler om å prøve å bestemme om prisen på BCH vil stige eller falle, og når du skal hoppe på vognen.

Fordelene med Bitcoin Cash trading inkluderer:

 1. Lavt transaksjonsgebyr
 2. Likviditet
 3. Velge om du vil gå lang eller kort
 4. Volatilitet i Bitcoin Cash
 5. Markedsadgang for Bitcoin Cash
 6. Effektive skattefordeler
 7. Sikkerhet under handel

1. Lavt transaksjonsgebyr

BCH gir behandlingshastigheter som nesten er i det vesentlige null. Det innebærer at folk uten å tenke på uforholdsmessige tjenestekostnader kan handle med hvor mye BCH de vil.

I skrivende stund er BCHs gjennomsnittlige transaksjonsgebyr 0,0035 dollar. I januar 2018 hadde prisen nådd sitt høyeste da den nådde $ 0,904. Det totale behandlingsgebyret har ikke forskjøvet seg for mye siden, og har holdt seg relativt stabilt siden. Siden i fjor har transaksjonsgebyrene svevet rundt $ 0,0040 og $ 0,0060-området, noe som er ubetydelig.

Til tross for Bitcoin Cashs nåværende lunne tilstand, er det sannsynlig at transaksjonsavgiften ikke vil eskalere dramatisk fordi blockchain ikke har blitt presset til sine grenser.

2. Likviditet

Likviditet er et mål på hvor raskt og effektivt Bitcoin Cash kan konverteres til kontanter, og sikrer ingen endringer i markedsverdien til BCH. Viktigheten bak likviditet ligger i det faktum at den i stor grad påvirker hvor lett du kan åpne og lukke posisjoner. En næringsdrivende kan enkelt finne en kjøper i et flytende marked uten å måtte kutte eiendelens pris for å gjøre det mer tiltalende.

På grunn av det faktum at Bitcoin Cash tilbyr mer skalerbarhet, betyr dette igjen at det har større handelsvolum. Jo større handelsvolum blir da til mer handelsaktivitet og til slutt konkluderer med et mer likvid marked. Likviditet kan også måles ved å analysere bud-spørspredningen for BCH. Bud-spørspredningen måler forskjellen mellom prisen en kjøper er villig til å betale for en mynt og prisen som selgeren er villig til å akseptere en mynt. Jo lavere bud-spørspredning, jo mer flytende er mynten.

Generelt sett er Bitcoin Cash-markedet nemlig illikvid siden handler er spredt over mange børser, noe som betyr at relativt små avtaler kan ha en enorm innvirkning på markedsprisene, noe som skaper ustabile krav til BCH.

3. Velge om du vil gå lang eller kort

I likhet med prisen på en aksje, har Bitcoin Cash alltid en verdi den vil bli solgt for. I denne forstand kan du tjene på BCH ved å selge myntene dine etter at markedsverdien har økt. Når du kjøper BCH-mynter og forventer at prisen vil stige, kaller du dette lenge. Når du forhandler med Bitcoin Cash-prisen, og du benytter deg av verdier som både faller og stiger i pris, er dette det som er kjent som å gå lavt..

På grunn av BCHs økning i popularitet, er det en rekke utvekslingsplattformer der du kan gå lenge eller kort med BCH-myntene dine. Med disse plattformene har du muligheten til å gjøre det enten, der en stigende eller fallende trend kan forutsies samtidig. På de fleste plattformer, hvor du driver marginhandel, vil du alltid kunne lange eller korte.

4. Bitcoin Cash Volatilitet

Volatiliteten i Bitcoin Cash er en del av det som gjør denne mynten og handler den så spennende. Raske prisudsving i løpet av dagen vil gi handelsmenn en rekke alternativer for å gå lang og kort, men med ekstra risiko også. Så hvis du planlegger å utforske Bitcoin Cash-markedet, må du sørge for at du har gjort leksene dine og laget en policy for risikostyring. BCH har et relativt høyt volatilitetsnivå, og ligger rundt 15,27% på 7-dagersmerket.

Sjekk ut: Hva er Bitcoin Cash og er det verdt å investere i BCH i 2021?

5. Markedsadgang for Bitcoin Cash

Bitcoin Cash Market er vanligvis tilgjengelig for handel når du vil. På nesten alle de beste kryptovaluta-børsene er Bitcoin Cash oppført, og dette betyr en høy grad av sikkerhet og effektivitet i kjøp og salg av dette symbolet. I bytte driver dette også aksept og øker investeringspotensialet til BCH og øker sjansene for større videresalg i fremtiden og høyere fortjeneste ved handel.

Dette tilskrives, i motsetning til normale aksjemarkeder, at ingen sentralisert markedsadministrasjon overtar regulering av markedstidene. BCH-handler kan foregå når som helst på dagen, uansett hvor du vil, når du vil. De forekommer imidlertid bare mellom en kjøper og selger på forskjellige kryptobørser globalt.

6. Effektive skattefordeler

Muligheten til å spre betting og CFD-handel på Bitcoin Cash ville ha betydelige skattefordeler i forhold til investeringer i virtuelle, virkelige valutaer. Det er en effektiv måte å øve på prisovervåking på og få en god ide om hvordan prissvingninger ser ut uten de økte skattekostnadene..

For eksempel er du underlagt kapitalgevinstskatt (CGT) når du selger kryptoen din for en fortjeneste, for hvis du kjøper noe med den til en verdi høyere enn det du opprinnelig hadde anskaffet den for. Med spread betting kan du imidlertid ekskludere gjeldsskyld fra beregningen, ettersom du ikke faktisk eier eiendelene. På den annen side er en kontrakt om forskjell, ellers kjent som CFD, også ansvarlig overfor denne skatten, men likevel mer effektiv og bærer mindre risiko. Du kan imidlertid kompensere risikoen mot fortjenesten din fra CGT-ansvar, noe som gjør CFD-er nyttige for sikring. Vær oppmerksom på at håndtering av spread bets og CFD-er i kryptovalutaer som Bitcoin Cash bare er åpen for dyktige handelsmenn, og derfor bør brukes med forsiktighet.

7. Sikkerhet under handel

En kraftig blockchain-plattform brukes av Bitcoin Cash og er nesten umulig å hacke seg inn i. Siden blockchain trenger enstemmig godkjenning fra alle noder, kan ikke overføringene og historikken for pengeoverføring endres av en enkelt bruker.

Kryptografisk kryptering gir hele betalingssystemet et nytt autentiseringslag og gir et middel for å utføre sikre og beskyttede transaksjoner.

Hvis du vil ha ytterligere oppbevaring av dine BCH-mynter, kan du fortsatt bruke fysisk (maskinvare) eller lommebok for programvare for å lagre tokens. Dedikerte lommebøker gir en økt sikkerhetsstandard i forhold til handelsstedskontoer og utvekslingslagring.

Ikke gå glipp av: Bitcoin kontantprisanalyse for 2021

Skal jeg kjøpe eller handle Bitcoin Cash?

Før du tar et definitivt valg, er det viktig å forstå forskjellene mellom å kjøpe og handle Bitcoin Cash. Bruk av CFD vil gjøre det lettere å bestemme levedyktigheten til investeringer i BCH med lavere risikoterskler involvert. Alle hensyn, som transaksjonsgebyrer, skatteforpliktelser og sikkerhet, må alle tas i betraktning. Hvis du vil vite mer om Bitcoin Cash, kan du sjekke ut denne detaljerte guiden.

Du kan være interessert i å kjøpe Bitcoin Cash hvis …

 • Du vil ta fullt eierskap av Bitcoin Cash-beløpet du kjøper
 • Du betaler gjerne hele verdien av eiendelen på forhånd
 • Du har ikke noe imot å betale kapitalgevinstskatt på fortjeneste
 • Du har ikke noe imot å vente på en byttekonto før du kan kjøpe eller selge
 • Du har ikke noe imot introduksjonsgrenser eller maksimale innskudd
 • Det er greit for deg å betale ekstra avgifter for innskudd eller uttak

Du kan være interessert i å handle Bitcoin Cash hvis …

 • Du vil spekulere i prisen på Bitcoin Cash uten å eie den
 • Du vil utnytte posisjonen din slik at du bare plasserer en del av kostnaden på forhånd
 • Du vil dra nytte av skattefordelene ved spread betting eller CFD-handel med Bitcoin Cash
 • Du vil begynne å handle med en gang
 • Du liker ikke maksimale innskuddsgrenser
 • Du liker ikke å betale innskudd eller uttaksgebyrer

eToro – Beste megler å kjøpe Bitcoin Cash

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Viktige punkter:

 • Bitcoin Cash (BCH) er en digital valuta gitt fra Bitcoin-nettverket.
 • BCH gir behandlingshastigheter som nesten er i det vesentlige null.
 • Bitcoin Cash tilbyr mer skalerbarhet, dette betyr igjen at det har større handelsvolum, derfor høyere likviditet.
 • BCH har et relativt høyt volatilitetsnivå, og ligger rundt 15,27% på 7-dagersmerket.
 • Bitcoin Cash er notert på nesten alle de beste kryptovaluta-børsene.
 • Spread betting og CFD-handel på Bitcoin Cash gir betydelige skattefordeler i forhold til reelle investeringer.
 • Du er underlagt kapitalgevinstskatt (CGT) når du selger kryptoen din for gevinst.
 • Kryptografisk kryptering sikrer autentisering og gir et middel til å utføre sikre og beskyttede transaksjoner når du handler.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me