Hva er fordelene med kryptovalutahandel?

Ta en titt på fordelene ved å handle på kryptovalutaer, og oppdag hvorfor det har blitt et populært alternativ til andre eiendeler.

I disse tider kan du ikke snakke om økonomi og ikke nevne kryptovalutaer. Over hele kloden når vi snakker om stadier som kryptografisk utveksling & handelsdestinasjoner, jobber handelsmenn ved å kjøpe eller selge en type kontanter for en annen eller bytte kryptovalutaen sin i kontanter.

Store virtuelle monetære standarder og kryptoressurser er foreløpig fortsatt i begynnelsesperioder for fremgang, så vi har ennå ikke nådd maksimal kapasitet.

Hvorfor handle kryptovalutaer – fordelene med kryptovalutahandel

Handelsmenn kan spekulere i om prisen på en krypto eiendel vil øke eller redusere. Og de trenger ikke ta eierskap til den eiendelen. De kan gjøre dette gjennom CFDer, spread bets, skalpering, posisjonshandel, range trading, swing trading og intradags trading.

Fordelene med kryptovalutahandel inkluderer:

1. Kryptovaluta volatilitet

2. Markedstimer for kryptovaluta

3. Evne til å gå lenge eller kort

4. Forbedret likviditet

5. Leveraged eksponering

6. Skatteeffektiv handel

7. Raskere kontoåpning

Noen av fordelene med kryptovalutahandel inkluderer gjennomsiktighet, volatilitet, sikkerhet, 24-timers åpent marked, tilgjengelighet og lave handelsavgifter.

Kryptovalutaer er ustabile, noe som betyr at prisen ofte går opp og ned. Siden prisene ofte beveger seg høyt, kan det være veldig lønnsomt å handle med kryptovaluta. Forhandlere bør spekulere i prisen på en bestemt kryptovaluta uten å måtte eie den. De kan gjøre dette gjennom CFDer, spread bets, skalpering, posisjonshandel, range trading, swing trading og intradags trading.

La oss komme i gang:

1. Kryptovaluta volatilitet

Kryptovalutaer er ustabile, noe som betyr at prisen ofte går opp og ned. Siden prisene ofte beveger seg høyt, kan det være veldig lønnsomt å handle med kryptovaluta. Forhandlere bør spekulere i prisen på en bestemt kryptovaluta uten å måtte eie den. Selv om ekstrem kryptovaluta-volatilitet blir sett på som et svakt punkt for kryptokurver av kritikere, kan handelsmenn dra nytte av det ettersom prisen på en kryptoaktiva ofte kan stige og falle, noe som gir muligheter for fortjeneste.

2. Markedstimer for kryptovaluta

I motsetning til å handle aksjer og varer, handler ikke kryptovalutaer bare fem dager i uken. I stedet er du i stand til å handle på markedet til enhver tid, da det er åpent 24/7 over et økende antall børser. Dette er en flott mulighet, spesielt for deltidshandlere som har heltidsjobber, da de kan bruke fritiden til å handle.

3. Evne til å gå lenge eller kort

Når du går lenge, kjøper du en verdi til en bestemt pris og selger den til en høyere pris når verdien øker. Forskjellen mellom prisen på kjøpet og prisen du selger det til er fortjenesten du tjener. Når du går kort, låner du krypto, så selger du den først i det åpne markedet, og deretter kjøper du disse aksjene til en lavere pris, og på denne måten tjener du på prisforskjellen. Når du handler kryptovalutaer, vil du kunne gjøre begge deler.

4. Forbedret likviditet

Når vi snakker om omsettelige eiendeler, er likviditet et viktig element, og det inkluderer kryptovalutaer. Flytende markeder sikrer en mer effektiv, dypere og jevnere opplevelse når du handler. Det illikvide markedet kan plassere handelsmenn i situasjoner som er vanskelig å avslutte. Selv om forex regnes som det mest likvide markedet, står ikke kryptokurver heller dårlig, fordi de er flytende.

5. Leveraged eksponering

Heving er kjent som å bruke et innskudd, ellers kjent som margin, som gir deg økt eksponering for en bestemt eiendel. Bare å forklare at du legger ned en brøkdel av handelsverdien din, og resten lånes av leverandøren din.

I kryptovaluta er CFD-handel og spread betting leveraged products. Derfor tillater de deg å åpne en posisjon på ‘margin’ – et innskudd som bare er verdt en del av handelens totale verdi. Så du kan få stor eksponering for et kryptomarked, bare med en liten mengde kapital.

6. Skatteeffektiv handel

Hvis vi opprettholder svært nøyaktige poster, oppnår vi det viktigste elementet i å gjennomføre en effektiv strategi for skatteeffektiv handel med kryptovaluta. Uansett hvordan en kryptovalutainvestor eller handelsmann genererer inntekter fra handel, langsiktig investering eller andre midler, er det veldig viktig å føre nøyaktige poster, da det muliggjør nøyaktig verdivurdering. Det er kjent at kryptovalutaer har noen fordeler når det gjelder skatt. For eksempel er spread betting ikke beskattet. Det er ingen kapitalgevinstskatt (CGT) fordi du aldri eier en eiendel.

7. Raskere kontoåpning

Når du handler kryptovalutaer, er det viktig å spare tid på kjedelige oppgaver knyttet til kontoen din og kun fokusere på kryptotransaksjoner. Kryptobørs er kjent for å gjøre registreringsprosessen enkel og rask, slik at du kan begynne å handle så snart som mulig.

Nå er det forskjellige verktøy som hevder å gjøre det mulig for deg å handle, kjøpe og selge Bitcoin automatisk for fortjeneste ved å følge dagens trender på markedet.

Fordelene med kryptovaluta

Men hva er fordelene med kryptovaluta?

Kryptovaluta har flere fordeler i forhold til tradisjonelle finansielle eiendeler. Her er noen av dem:

1. Transaksjoner

2. Eiendomsoverføringer

3. Transaksjoner er konfidensielle

4. Lavere transaksjonsgebyrer

5. Større kredittilgang

6. Enkel internasjonal handel

7. Sikkerhet på høyt nivå

1. Transaksjoner

Når du gjør tradisjonelle forretningsavtaler, kan agenter, meglere og juridiske representanter gjøre en ellers grei prosess mer komplisert. Du må vurdere papirarbeid som må gjøres, provisjon, meglergebyr og mange andre spesielle forhold som kan gjelde for en bestemt avtale.

Bitcoin, Ethereum & Sammenligning av stjerneprotokoller. Kilde: Festning

En veldig viktig fordel med kryptokurver er at ved å være lukkede avtaler mellom to parter som er laget på et peer-to-peer-nettverkssystem, blir behovet for å gå gjennom prosesser vi går når vi bruker tradisjonelle finansielle systemer, umiddelbart eliminert.

Dette har stor innvirkning på å etablere kontroller og mindre forvirring om transaksjonsbeløpet. Videre vet de to partene som er involvert i en transaksjon hver de er, noe som gir større ansvarlighet.

2. Eiendomsoverføringer

Kryptovaluta-blockchain har blitt beskrevet av analytikere som ligner en “stor eiendomsrettighetsdatabase”, som kan brukes til å både utføre og håndheve topartskontrakter på biler eller eiendom og andre lignende varer.

Imidlertid kan blockchain-kryptokurrencyøkosystemet også finne sin bruk for å tilrettelegge for spesialiserte overføringsmåter. Og med tanke på at du som kryptoholder styrer kontoen din, vil det ta betydelig kortere tid å overføre eiendelene.

3. Transaksjoner er konfidensielle

I tradisjonelle systemer kan banker eller kredittbyråer som er involvert i transaksjonene dine lage et referansedokument over hele transaksjonshistorikken hver gang en transaksjon blir gjort av deg. Derfor kan dette være en bekymring for ditt eget personvern. Enkelt forklart kan dette bety at det regelmessig kontrolleres på kontosaldoer for å sikre tilgjengeligheten av tilstrekkelige midler. Når du foretar viktige forretningstransaksjoner, kan de kreve en grundigere undersøkelse av din økonomiske historie.

Det faktum at transaksjonene du gjør er unike børser som involverer to parter som har forhandlet fram og avtalt vilkårene i hvert tilfelle, er en annen verdifull fordel. I tillegg gjøres informasjonsutvekslingen på en “push” -basis, som gjør det mulig å kunne overføre nøyaktig beløpet du vil sende til mottakeren, noe som gir en veldig rask og pålitelig utvekslingsmetode..

Dette spiller også en veldig viktig rolle i å beskytte personvernet til din personlige økonomiske historie, og det fungerer også som en beskyttelse mot trusselen om identitetstyveri eller kontotyveri, som under det tradisjonelle systemet har vist seg å være mye større, som sikkerheten til din personlig informasjon når du foretar en transaksjon er tilgjengelig og kan lekke når som helst i transaksjonskjeden.

4. Lavere transaksjonsgebyrer

Det er veldig sannsynlig at du har snublet over de månedlige kontoutskriftene dine fra banken eller kredittkortselskapet mens du leste informasjonen de ga, og du ble overrasket over nivået på gebyrene de pålegger for overføring av penger, skriving av sjekker eller andre økonomiske transaksjon som kan være involvert. Transaksjonsgebyrer kan redusere eiendelene dine betydelig, mer hvis du foretar et stort antall transaksjoner i løpet av en måned.

Bitcoin & Ethereum gjennomsnittlige transaksjonsgebyrer. Kilde: Logos Network, Medium

Tredjeparts tjenesteadministrasjon kan kreve gebyrer for å vedlikeholde kryptolommeboken din, men disse kostnadene vil være langt lavere enn de som ville bli pålagt av tradisjonelle finansielle systemer.

5. Større kredittilgang

Media som gjør så mye for å tilrettelegge for kryptovalutautveksling er digital dataoverføring og internett. Så alle som har en levedyktig dataforbindelse, har alle disse tjenestene potensielt tilgjengelig for dem, de trenger bare litt kunnskap om kryptovaluta-nettverkene som tilbys, og klar tilgang til nettsteder og portaler som er relevante for nettverket.

Cirka 2,2 milliarder individer over hele verden bruker internett eller mobiltelefoner. Mange av dem har imidlertid ikke tilgang til tradisjonelle banksystemer. Med kryptokurver kan de få lettere tilgang siden de er helt desentraliserte og internettbaserte. Så det ville være mye lettere for folk å foreta overføringer.

6. Enkel internasjonal handel

Selv om dette for tiden i stor grad ikke er anerkjent som lovlig betalingsmiddel på nasjonalt nivå, er ikke kryptokurver underlagt avgifter på transaksjoner, renter og valutakurser, eller andre tiltak som blir pålagt av spesifikke land på grunn av deres spesifikke respektive lovgivning i saken..

Og ved å bruke peer-to-peer-mekanismen som er tilstede i blockchain-teknologi, kan internasjonale overføringer og transaksjoner gjennomføres minus komplikasjoner over svingninger med hensyn til valutaveksling, blant annet.

7. Sikkerhet på høyt nivå

I motsetning til transaksjoner som er tillatt av kredittkortselskaper som kan reverseres som i tilfelle “tilbakebetaling”, når en kryptovalutaoverføring er autorisert, er det ingen måte å reversere. Dette er et beskyttende tiltak som er truffet mot svindel som krever at det inngås en spesifikk avtale mellom kjøper og selger når det gjelder refusjonspolitikken i tilfelle en feil eller generelle retningslinjer som handler om retur..

Skal du kjøpe eller handle kryptovalutaer?

Før du bestemmer deg for å komme inn i en verden av kryptovalutaer, må du vite at handel og investering er to forskjellige ting. Hvis du trenger hjelp til å forstå ting mer detaljert i denne forbindelse, kan du ta en titt på denne detaljerte artikkelen.

Du kan være interessert i å kjøpe kryptovaluta hvis …

 • Du godtar å betale skatt på fortjeneste
 • Du kan betale for eiendelen på forhånd
 • Du vil være en del av folk som eier kryptovalutaer
 • Du blir ikke plaget av introduksjonsgrenser eller maksimale innskudd
 • Du er tålmodig med å vente på en byttekonto før du selger eller kjøper
 • Du har ikke noe imot gebyrer for innskudd eller uttak
 • Du vil være en del av alle HODLere rundt om i verden

Du kan være interessert i å handle kryptovaluta hvis du …

 • Du vil spekulere i prisene uten å eie eiendelen
 • Du vurderer å få eksponering for flere børser fra samme konto
 • Du vil ha posisjonen din utnyttet slik at du legger opp mye mindre enn kostnaden på forhånd
 • Du liker ikke å betale innskudds- eller uttaksgebyrer
 • Du har et brennende ønske om å begynne å handle med en gang
 • Du vil ikke ha en maksimal innskuddsgrense

eToro – Den beste kryptovaluta-plattformen for både handelsmenn og investorer

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Viktige punkter:

 • Noen av de viktigste fordelene med kryptovalutahandel inkluderer gjennomsiktighet, volatilitet, sikkerhet, 24-timers åpent marked, tilgjengelighet og lave handelsavgifter.
 • Transaksjoner med kryptovaluta har en betydelig fordel, ettersom de er lukket en-til-en-annen-saker som skjer i en peer-to-peer-nettverksstruktur.
 • Det er ingen mulighet for lekkasje av personlig utvekslingshistorikkinfo.
 • Kryptovaluta-økosystemet har et gyldig potensial for å gjøre overføring av eiendeler og transaksjonsbehandling tilgjengelig for handel for interesserte forbrukere.
 • Når en kryptovalutaoverføring er godkjent, kan den ikke reverseres. Dette er et beskyttende tiltak mot svindel.
 • Den største fordelen med kryptovaluta er at du er eneeier av de tilsvarende private og offentlige krypteringsnøklene som er ansvarlige for å utgjøre din kryptovaluta-nettverksidentitet.
 • Media som gjør så mye for å tilrettelegge for kryptovalutautveksling er digital dataoverføring og internett.

Les også:

Hva er de 10 beste Altcoins å eksplodere i 2021?

Altcoins vs tokens: Hva er forskjellen?

Hva er den beste kryptovalutaen du kan investere i 2021?

Hvordan tjene penger med kryptovaluta – en endelig guide

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me