Hva er fordelene med Litecoin-handel?

Litecoin-handel gjør det mulig for handelsmenn å spekulere i om prisen på LTC vil stige eller falle i verdi, uten behov for å ta eierskap til den digitale eiendelen.

Litecoin (LTC), basert på et desentralisert, åpen kildekode, blockchain-nettverk, er en peer-to-peer-kryptovaluta, designet og levendegjort av en tidligere Google-ansatt og MIT-alumn, Charlie Lee.

En av de første altcoinsene som dukket opp var Litecoin. Den ble først solgt og er nå noen ganger knyttet til som sølvmotparten til Bitcoins gull. LTC har gått gjennom opp- og nedturer siden den første lanseringen i 2011, men til slutt på grunn av sin smidige tilnærming og rask aksept av teknologier, har det lykkes å bygge en sterk etterspørsel.

Hvorfor handle Litecoin?

Uansett om du er noen som har vært i handelsspillet en stund, eller om du er fersk på scenen, har det flere fordeler med å handle LTC.

Litecoin-handel hjelper dyktige handelsmenn med å satse om prisen vil øke eller synke i verdi. Ved å bruke derivatkontrakter som spread bets og CFD-er, kan du oppnå dette. La oss ta en titt på noen av fordelene ved å handle Litecoin.

Fordelene med Litecoin-handel inkluderer:

 1. CFD-er som gir innflytelse
 2. Volatilitet
 3. Lav risiko for inflasjon og enkel handel
 4. Full tilgang til LTC-markedet, når som helst
 5. Velge mellom høyt eller lavt
 6. Skatteregler å huske på
 7. Overhånd på likviditet

1. CFD-er som gir innflytelse

Å være nærmere høyere gearing er en av de viktigste fordelene ved å handle CFD-er på Litecoin. Husk at dette refererer til å satse på svingninger i LTC-markedet og ikke kjøpe de digitale myntene på tradisjonell måte via vanlige valutahandelsplattformer. CFD er rett og slett for å overvåke prisen på LTC, og handelsmenn som selger CFD, eier rett og slett ikke noen LTC.

Det er viktig at du fortsetter å sikre at du forbereder en effektiv risikostyringsstrategi på forhånd som investor, for å minimere risikoen for å falle i den dype enden. Du bør ta de nødvendige forsiktighetstrinnene på plass. Leverages vil forstørre gevinsten din hvis ikke årvåken, selv om de også kan doble kostnadene dine.

2. Volatilitet

Mens vi tar i betraktning at Litecoin-markedet er ganske ungt, har det gjennomgått betydelig usikkerhet på grunn av betydelige mengder kortsiktig handelsaktivitet. De siste årene har prisen på Litecoin blitt relativt uforutsigbar. Selv om Litecoins pris nylig har økt, har den opplevd hyppige svingninger underveis, noe som gjør den til en av de ustabile kryptovalutaene.

3. Lav risiko for inflasjon og enkel handel

Å handle på kryptovalutaer som LTC betyr å ha lempe ved å bare velge en online plattform og hvor du kjøper og selger din LTC direkte fra en kjøper til en selger, på et globalt publikumsnivå, uten behov for en megler som på tradisjonelle børser. . På toppen av dette er det ikke nødvendig å gi ekstra unødvendige sertifiseringer som sertifiserer din evne til å handle for LTC-handel. I dette tilfellet registrerer du deg bare for en konto på en utvekslingsplattform og går gjennom en enkel bekreftelsesprosess.

Det faktum at Litecoin er desentralisert, betyr at det ikke er rom for inflasjon. Teknologien bak LTCs blockchain er uendelig, noe som reduserer perry om dens langsiktige verdifall.

4. Full tilgang til LTC-markedet, når som helst

Programvare for automatisert handel er en av de vanligste og mest fascinerende måtene folk bruker for å handle Litecoin. Litecoin kan selges 24 timer i døgnet, i motsetning til børsen. Så handelsmenn fra hjemmecomputere og personlige enheter kan kjøre handelsapps og fordeler i søvne. LTC-handler kan foregå direkte mellom individuelle tradere på kryptobørs over hele verden.

Det er absolutt ikke noe nytt med å kjøre automatiske apper for å utveksle LTC, men i det siste siden de har vært mye mer spesifikke og lønnsomme, har disse systemene fortsatt å få mye dekning.

5. Velge mellom høyt eller lavt

Å få bytte LTC-mynter sikrer at du får velge om du vil gå lenge eller kort med investeringsbeslutningen. Lang tid innebærer at når du kjøper LTC, er det når du forventer at prisen på mynten vil stige. Å gå kort derimot er når du velger å dra nytte og handle LTC i et øyeblikk der prisene både synker og stiger samtidig.

Det er mange utvekslingsplattformer som gir deg muligheten til å gjøre enten eller. Det er mulig å forutsi en økende eller avtagende trend samtidig. Du kan også forplikte deg til marginhandel på de fleste plattformer.

Les også: Litecoin-prisforutsigelse

6. Skatteregler å huske på

Mens den føderale dommeren i USA ser på Litecoin og andre visse kryptovalutaer som eiendeler, ville skattemyndighetene ikke behandle dem på den måten. Det er underlagt samme skattebehandling som alle andre investeringer. Skatt på Litecoin kan innkreves ved å selge, bytte eller faktisk bruke (hvis verdien har steget etter at du opprinnelig kjøpte den).

Store skattefordeler ved LTC-handler vil bli gitt ved muligheten for spread betting og CFD-handel på Litecoin. Med spread betting reduserer du ansvaret for skyldig skatt, siden du faktisk ikke eier eiendelen. Med CFD-er kan du redusere tapene dine mot skatt.

7. Overhånd om likviditet

I kapitalmarkeder brukes begrepet likviditet ofte for å beskrive evnen som en vare kan gjøres om til kontanter uten vanskeligheter. Likviditet for Litecoin er evnen til å raskt byttes ut i kontanter eller andre mynter.

For alle omsettelige eiendommer og eiendeler, inkludert Litecoin, er likviditet nøkkelen. Lave nivåer av likviditet betyr at markedets ustabilitet er til stede, noe som får LTC-verdiene til å øke. På den annen side betyr sterk likviditet at det eksisterer et jevnt marked, med små prissvingninger.

John Kim, sjefevangelist ved Litecoin-evangelisten, hevder at, i likhet med å kjøpe en kopp kaffe, kan LTC brukes til små hverdagskjøp. LTC skal ikke sees på som en økonomisk vare, men snarere som en valuta som hjelper folk til å kjøpe produkter og tjenester i den virkelige verden. Han mener også at LTC er mest flytende kryptovaluta etter Bitcoin.

Ikke gå glipp av: Hva vil føre Litecoin-prisen i 2021?

Skal jeg kjøpe eller handle Litecoin?

Det er viktig å forstå variasjonene mellom å kjøpe og handle Litecoin før du tar et godt investeringsvalg. Når du investerer i LTC med lavere risikonivå involvert, vil bruk av CFD gjøre det lettere å vurdere gjennomførbarheten. Før du retter veien, bør alle faktorer, som likviditet, eksponert gearing og skatteforpliktelser, være kjernen i din vurdering. Hvis du vil vite mer om Litecoin, kan du sjekke ut denne detaljerte Litecoin-guiden.

Du kan være interessert i å kjøpe Litecoin hvis …

 • Du vil ta hele eierskapet av Litecoin-beløpet du kjøper
 • Du betaler gjerne hele verdien av eiendelen på forhånd
 • Du har ikke noe imot å betale kapitalgevinstskatt på fortjeneste
 • Du har ikke noe imot å vente på en byttekonto før du kan kjøpe eller selge
 • Du har ikke noe imot introduksjonsgrenser eller maksimale innskudd
 • Det er greit for deg å betale ekstra avgifter for innskudd eller uttak

Du kan være interessert i å handle Litecoin hvis …

 • Du vil spekulere i prisen på Litecoin uten å eie den
 • Du vil utnytte posisjonen din slik at du bare plasserer en del av kostnaden på forhånd
 • Du vil dra nytte av skattefordelene ved spread betting eller CFD-handel med Litecoin
 • Du vil begynne å handle med en gang
 • Du liker ikke maksimale innskuddsgrenser
 • Du liker ikke å betale innskudd eller uttaksgebyrer

eToro – Beste plattform til Kjøp Litecoin

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Viktige punkter:

 • Fordelene med Litecoin-handel inkluderer forbedret likviditet, minimerte skattekostnader, eksponering under gearing, Litecoin-volatilitet, minimalistisk handel og lavere risiko for inflasjon, Litecoin-markedets tilgjengelighet og muligheten til å gå lang eller kort.

 • Litecoin (LTC), basert på et desentralisert, åpen kildekode, blockchain-nettverk, er en peer-to-peer-kryptovaluta.

 • Handel handler om å prøve å avgjøre om prisen på LTC vil øke eller synke i verdi.

 • John Kim, sjefevangelist i Litecoin, mener at LTC er den mest flytende kryptovalutaen etter Bitcoin.

 • Det faktum at Litecoin er desentralisert, betyr at det ikke er rom for inflasjon.

 • Store skattefordeler ved LTC-handler vil bli gitt ved muligheten for spread betting og CFD-handel på Litecoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me