Hva er fordelene med Ripple Trading?

Ripple trading gjør det mulig for handelsmenn å spekulere i om prisen på Ripple vil stige eller falle i verdi, uten behov for å ta eierskap til XRP.

Ripple er en digital valuta (Ripple XRP) som også er kjent som en plattform som brukes til å overføre kryptovalutaer på en peer-to-peer-måte (RippleNet). Det er en åpen kildekode-plattform, med hovedfokus på designen primært rettet mot å være en pålitelig, billig og rask transaksjonsmetode.

Plattformen kan håndtere og bytte hvilken som helst type valuta, det vil si fiat-valuta eller annen kryptovaluta. Nedenfor har vi oppsummert noen av fordelene ved å handle Ripple.

Hvorfor Trade Ripple?

Ripple-programvare brukes ofte av banker og handelsmenn for prosessen med å bytte eiendeler. På dette bestemte tidspunktet blir dette mulig ved å bruke et system som heter Swift, som fungerer ved å stole på bankkontoer som er helt atskilte i alle landene banken opererer i. Trading Ripple XRP innebærer å spekulere i prisen uten å ta eierskap til XRP.

For å være sikker på at interessen din vil oppfylle best mulig informasjon, vil vi nøye forklare deg fordelene ved å handle Ripple.

Noen av fordelene med Trading Ripple er:

1. Evnen til å kortslutte

2. Effektiv kapitalbruk

3. Ingen byttekonto eller lommebok nødvendig

4. Handle med en etablert leverandør

5. Virkelige applikasjoner

6. 24-timers markedshandel

1. Evnen til å kortslutte (selge)

CFD-handel og spread betting er to vanlige elementer som gjør det mulig å handle på både stigende og fallende priser, en funksjon som bare er rettet mot profesjonelle handelsmenn. For å kunne selge (gå kort) en kryptovaluta som oppgaven med å eie den ikke er nødvendig, gir dette større frihet, siden det fremdeles er en funksjon som ikke er mulig på kryptovaluta-børser..

2. Effektiv kapitalbruk

Leveraged trading, ganske enkelt å forklare, betyr at for å kunne åpne en posisjon, er du bare pålagt å sette inn en prosentandel av hele verdien av en bestemt handel. Dette er ikke mulig ved utveksling av kryptovalutaer, ettersom du fortsatt er pålagt å sette inn hele verdien av en handel. Bare husk at gearingsgraden din forstørrer både fortjeneste og tap, og du kan ende opp med å tape mer enn beløpet du setter inn for å åpne en posisjon.

3. Ingen byttekonto eller lommebok nødvendig

Når du handler på Ripple CFD-er, trenger du ikke å håndtere en kryptovaluta-utveksling direkte. I stedet kommer prisene fra forskjellige børser på dine vegne og blir deretter tilbudt deg med den beste tilgjengelige prisen.

Dette betyr til slutt at du ikke vil vente på godkjenning fra børsen, sikkerheten til lommeboken din vil ikke være et problem for deg, og du trenger ikke betale noen avgifter hvis du vil ta ut penger senere. Med andre ord, hvis du vil kjøpe XRP og eie det på lang sikt, trenger du en byttekonto.

4. Handle med en etablert leverandør

Ripple gjør det mulig for deg å handle med regulerte leverandører. Disse leverandørene jobber hardt og er dedikert til å tilby sine kunder prisbelønt kundeservice og support når de måtte trenge det i løpet av de tidene markedet er åpent.. eToro, er for eksempel en av de mest fremtredende plattformene hvor du kan handle Ripple.

5. Real-World applikasjoner

Ripple-betalingssystemet støttes av banker og organisasjoner som en virtuell valuta. Ripple tillater enkel tilrettelegging av grenseoverskridende betalinger, ettersom det er et konsortium med mer enn 200 finansinstitusjoner basert i mer enn 40 land. Ripple er foran mange konkurrenter i dette tilfellet, siden det har sett enorm vekst blant finansinstitusjoner. Dette kan bare være en positiv faktor når det gjelder handel med Ripple, siden den har en mer troverdig autoritet.

6. Døgnåpen markedshandel

Kryptomarkedet, inkludert Ripple XRP, er åpent 24 timer i døgnet. Derfor kan du handle når som helst på dagen eller i helgene. Du kan handle på heltid, eller du kan gjøre det på deltid hvis du har en annen heltidsjobb. Vi bør betrakte oss som heldige at vi er i stand til å utnytte alle mulighetene som oppstår i et marked som aldri lukkes.

Skal jeg kjøpe eller bytte krusning?

Når du vurderer å kjøpe eller handle Ripple, er det en rekke fordeler du bør vurdere, og spesielt ditt individuelle situasjonsbehov kan avgjøre om du trenger å handle eller selge. Hvis du vil vite mer om Ripple, kan du ta en titt på denne nybegynnerveiledningen til Ripple.

Du kan være interessert i å kjøpe Ripple if…

 • Du vil ta fullt eierskap av Ripple-beløpet du kjøper.
 • Du har ikke noe imot å betale hele verdien av eiendelen på forhånd.
 • Du har ikke noe imot å vente på en byttekonto før du kan kjøpe eller selge.
 • Du vil være en Ripple HODLer.
 • Du betaler gjerne kapitalgevinstskatt på fortjeneste.

Du kan være interessert i å handle Ripple if…

 • Du ønsker å sette inn en prosentandel av den totale verdien av en bytte for å åpne en posisjon.
 • Du vil spekulere i prisen på XRP uten å eie den digitale eiendelen.
 • Du vil begynne å handle XRP med en gang.
 • Du vil ha lave avgifter da Ripple tar ingen avgifter hvis du vil ta ut penger senere.
 • Du vil dra nytte av skattefordelene ved spread betting eller CFD-handel.

Begynn å handle med eToro

eToro er en av de mest fremtredende handelsplattformene over hele verden. Som en sosial handelsplattform er den stolt av sikkerheten den tilbyr. Du kan starte din kryptohandelsreise på eToro, da den støtter kryptovaluta bortsett fra andre tradisjonelle eiendeler.

eToro – Den beste kryptovaluta-plattformen å handle Ripple XRP

eToro har vist seg å være pålitelig i bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Viktige punkter

 • Ripple er en digital valuta (Ripple XRP) som også er kjent som en plattform som brukes til å overføre kryptovalutaer på en peer-to-peer-måte (RippleNet).
 • Ripple er en åpen kildekodeplattform, med hovedfokus på designen primært rettet mot å være en pålitelig, billig og rask transaksjonsmetode.
 • Ripple kan håndtere og bytte hvilken som helst type valuta, det vil si fiat-valuta (sterling etc.) eller hvilken som helst kryptovaluta.
 • Ripple har flere fordeler i forhold til tradisjonelle finansielle eiendeler.
 • CFD-handel og spread betting er to vanlige elementer som gjør det mulig å handle på både stigende og fallende priser, en funksjon som bare er rettet mot profesjonelle kunder..
 • Leveraged trading betyr at for å være i stand til å åpne en posisjon, er du bare pålagt å sette inn en prosentandel av hele verdien av en bestemt handel.
 • Når du handler på Ripple CFD-er, trenger du ikke å håndtere en kryptovaluta-utveksling direkte. I stedet kommer prisene fra forskjellige børser på dine vegne og blir deretter tilbudt deg med den beste tilgjengelige prisen.
 • Ripple gjør det mulig for deg å handle med regulerte leverandører. Disse leverandørene er dedikert til å tilby sine kunder prisbelønt kundeservice og support.
 • Siden de fleste fremdeles har en relativt vag forståelse av kryptovalutaer og deres volatilitet, må det tas ekstra skritt for å sikre at de er riktig informert før de foretar en seriøs investering..
 • Ripple-programvare brukes ofte av banker og handelsmenn for prosessen med å bytte eiendeler.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me