Hva er fordelene med TRON Trading?

Tron trading gjør det mulig for handelsmenn å spekulere i om prisen på TRX vil stige eller falle i verdi, uten behov for å ta eierskap til TRON.

Tron (TRX) er et blockchain-nettverk introdusert som grunnlaget for en delt verden av underholdning. Grunnlagt av den polariserende personligheten til Justin Sun, planlegger Tron å øke etterspørselen etter desentraliserte digitale medier ved å tilby en plattform for enkel deling og publisering av medieinnhold..

Som standard inkluderer blockchain infrastrukturen for å eliminere mellommannen fra transaksjoner anonymt og verifiserbart. I Trons situasjon var konseptet å eliminere tredjepartsformidlere i den interaktive underholdningsverdenen mellom innholdsskapere og innholdsbrukere.

Hvorfor handle TRON?

Å handle med TRX-mynten i dag har mange fordeler. Som en av de beste kryptovalutaene i dag, er noen av de mange grunnene nedenfor tilskrevet sitt rykte som en sterk digital mynt med mye å se frem til i nær fremtid..

Handel med TRON gjør at erfarne handelsmenn kan plassere sine spill på kryptomarkedet, uansett om de eier TRX eller ikke. En stor del av en handelsplan er en forhåndsanalyse av betingede faktorer som kan påvirke ditt valg. La oss se på noen av dem.

Bildekilde: stormgain.com

Vil du vite hvordan du kan dra nytte av å handle TRX? Det kan gjøre det på mange forskjellige måter. For å være sikker på at interessen din vil oppfylle best mulig informasjon, vil vi nøye forklare deg fordelene ved å handle TRON.

Fordelene med TRON-handel inkluderer:

 1. Gjør bruk av CFD-er
 2. Går lenge, eller går kort
 3. Juridiske skattefordeler
 4. Minimalistisk handel og lavere risiko for inflasjon
 5. TRON markeds tilgjengelighet
 6. TRON-volatilitet
 7. Forbedret likviditet

1. Gjør bruk av CFD-er

En av fordelene ved å selge CFD-er på TRON er nærhet til høyere gearing. Husk at dette gjelder å satse på prisvolatilitet i TRON og ikke investere og kjøpe faktiske TRON-mynter via standard utvekslingsplattformer. CFD-er sporer bare TRONs pris, og handelsmenn som selger CFD-er, eier faktisk ingen TRON.

Du eier egentlig ikke TRX når du kjøper Tron CFD-er, så du vil også tjene hvis prisen på TRON stiger, og taper når prisen på TRON synker. CFD-er handles med en margin (gearing), noe som betyr at en næringsdrivende bare bruker en andel av det faktiske kjøpsvolumet og effektivt låner saldoen fra børsen. Dette har den effekten at det forsterkes all fortjeneste og tap, hvor for eksempel en mindre prisstigning vil resultere i en stor gevinst når du kjøper en CFD på margen.

Det er viktig at du husker å forsikre deg om at du som investor har en tilstrekkelig risikostyringsstrategi som bør ha passende forsiktighetsregler. Hvis ikke forsiktig, kan gearing forstørre gevinsten din, mens de også kan doble tapene dine. Det kan imidlertid ha stor innflytelse på investorens sluttresultat, og det er derfor gearing kan betraktes som en fremtredende fordel ved å handle TRX.

2. Går lenge, eller går kort

Å handle TRX-mynter betyr at du må velge et bestemt tidspunkt for når du faktisk skal handle myntene. Slik som aksjekursen, inkluderer TRON også verdi. Det betyr at du kan tjene penger på TRX-myntene dine etter at markedsprisen har steget, og at du kan tjene på TRON.

Når du kjøper TRX-valuta og forventer at prisen vil stige, er dette det som er kjent som går lenge. På den annen side, når du forhandler med TRONs pris, og du benytter deg av priser som samtidig faller og stiger i pris, er dette det som er kjent som å gå lavt..

Det er flere børser hvor du vil få muligheten til å gå lenge eller kort med TRX. En stigende eller fallende trend kan forutsies samtidig. På de fleste plattformer, hvor du kan drive marginhandel, vil du alltid ha muligheten til å gå enten lang eller kort.

Les også: Hva vil føre TRX-prisen i 2021?

3. Juridiske skattefordeler

Store skattefordeler ved handel med virtuell valuta vil bli generert av muligheten til å spre betting og CFD-handel på TRON. I dette tilfellet, hvis du planlegger å handle TRON, er du underlagt CGT eller kapitalgevinstskatt. USA tok en beslutning for noen år tilbake på eiendom betyr at inntekten din nå betraktes som en avgift på kapitalgevinster (15%) i stedet for en normal inntektsskatt (25%).

Med spreadbetting utelukker du imidlertid forpliktelsen til skyldig skatt fra beregningen, ettersom du egentlig ikke eier noen TRON-mynter, men heller satser på prisforutsigelser og markedstrender for mynten.

I et annet scenario, når det gjelder å minimere skatteforpliktelsene dine når du handler TRON, er en differansekontrakt, eller CFD, også ansvarlig overfor CGT, men til en mye lavere rente. Med dette kan du sikre risikoen mot inntektene dine fra CGT-ansvar, noe som gjør CFD-er nyttige for sikring. Det er viktig å huske at hvis du vil få erfaring med TRON på CFD-er, er det viktig å få litt erfaring med samlet TRON-handel på forhånd..

4. Minimalistisk handel og lavere risiko for inflasjon

Når du vil kjøpe en tradisjonell aksje eller andel i et selskap som er notert på en børs, er det omfattende prosedyrer som krever at du gir sertifikater eller tegningsretter som betyr at du kan handle og kjøpe aksjer. I de fleste tilfeller vil du gå gjennom en megler for å veksle en aksje eller obligasjon. Likevel blir det stadig lettere å kjøpe TRON.

Du kjøper eller selger bokstavelig talt TRX fra online-plattformbørser som bare krever at du oppretter en konto, og når du er ferdig med handel, plasserer du ganske enkelt TRX i lommeboken din. Det har aldri vært enklere å handle TRX. På toppen av dette er også TRX-overføringer umiddelbare.

I motsetning til andre konvensjonelle valutaer som er regulert av sentraliserte myndigheter som banker og / eller myndigheter, er ikke TRON som en kryptovaluta utsatt for inflasjon. Teknologien bak TRXs blockchain er uendelig, og det er ikke nødvendig å bekymre seg for dens langsiktige mangel på verdi.

5. TRON markedsadgang

Den andre fordelen med å handle TRX er at du alltid vil ha tilgang og muligheten til å bytte mynter, når du vil, hvor du vil. Markedet for TRX-handel er åpent og tilgjengelig hele tiden. 24 timer i døgnet, syv dager i uken. Dette tilskrives, i motsetning til normale aksjemarkeder, at ingen sentralisert markedsadministrasjon overtar regulering av markedstidene. TRX-handler kan skje direkte mellom kjøperen og selgeren på global skala, uten at det er behov for en megler eller mellommann som forsinker prosessen med utvekslingen.

6. TRON-volatilitet

TRON er 9,5 ganger mer uforutsigbar enn Dow Jones Industrial Average (DOW) og har en volatilitet på 6,65. Rundt 56% er enda mindre ustabile enn TRON av både aksjer og porteføljer. Variasjonen i TRONs historiske vanlige avkastning fra forrige måned er større enn 56% på både globale aksjer og porteføljer i forhold til de totale aksjemarkedene.

7. Forbedret likviditet

Myntlikviditet har å gjøre med dens evne til å bli handlet raskt og effektivt for en annen valuta, men uten noen innvirkning på markedsprisen på den mynten. Likviditet er en viktig måleverdi når vi ser på forskjellige kryptomynter fordi den gir bedre tilgjengelighet, kortere behandlingstider og økt nøyaktighet for vitenskapelig testing..

Tilbake i september 2020 hadde TRON lansert sitt likviditetsgruvedeprosjekt, SUN. Innen 17 timer oversteg det kumulerte beløpet SUN 1,5 milliarder TRX, eller 180 millioner dollar. Til tross for den bredere markedsnedgangen kulminerte den enorme etterspørselen med en TRX-prisstigning på 0,87 prosent, noe som ikke er verdt å merke seg.

Generelt sett, fordi handler er spredt over flere markeder, blir TRON-markedet referert til som illikvide, noe som betyr at relativt små avtaler vil ha en overveldende innvirkning på markedsprisene, noe som resulterer i ustabile TRX-krav..

Ikke gå glipp av: Tron Price Prediction

Skal jeg kjøpe eller handle TRON?

Før du tar en solid investeringsbeslutning, er det nødvendig å vurdere forskjellene mellom å kjøpe og handle TRON. Bruk av CFD vil gjøre det lettere å bestemme levedyktigheten mens du investerer i TRX med lavere risikoterskler involvert. Eventuelle hensyn, som likviditet, eksponert gearing og tilgjengelig markedsadgang, bør alle være i forkant av avgjørelsen din før du får hodet i spillet..

Hvis du vil vite mer om TRON, kan du ta en titt på denne TRON-guiden.

Du kan være interessert i å kjøpe TRON hvis …

 • Du vil ta hele eierskapet av TRON-beløpet du kjøper
 • Du betaler gjerne hele verdien av eiendelen på forhånd
 • Du har ikke noe imot å betale kapitalgevinstskatt på fortjeneste
 • Du har ikke noe imot å vente på en byttekonto før du kan kjøpe eller selge
 • Du har ikke noe imot introduksjonsgrenser eller maksimale innskudd
 • Det er greit for deg å betale ekstra avgifter for innskudd eller uttak

Du kan være interessert i å handle TRON hvis …

 • Du vil spekulere i prisen på TRON uten å eie den
 • Du vil utnytte posisjonen din slik at du bare plasserer en del av kostnaden på forhånd
 • Du vil dra nytte av skattefordelene ved spread betting eller CFD-handel med TRON
 • Du vil begynne å handle med en gang
 • Du liker ikke maksimale innskuddsgrenser
 • Du liker ikke å betale innskudd eller uttaksgebyrer

eToro –Best megler å kjøpe TRON

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Viktige punkter:

 • Fordelene med TRON-handel inkluderer forbedret likviditet, minimerte skattekostnader, eksponering under gearing, TRON-volatilitet, minimalistisk handel og lavere risiko for inflasjon, TRON-markedstilgjengelighet og muligheten til å gå lenge eller kort.

 • Tron (TRX) er et blockchain-nettverk introdusert som grunnlaget for en delt verden av underholdning.

 • Handel handler om å prøve å avgjøre om prisen på TRX vil øke eller synke i verdi.

 • TRON er 9,5 ganger mer uforutsigbar enn DOW (Dow Jones Industrial Average)

 • TRON-markedet er ofte åpent for handel til din disposisjon 24 timer i døgnet, syv dager i uken.

 • I motsetning til andre konvensjonelle valutaer som er regulert av sentraliserte myndigheter som banker og / eller regjeringer, er ikke TRON som en kryptovaluta utsatt for inflasjon.

Sjekk ut: Hvor mye vil TRON være verdt i 2021 og utover?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me