Hva er fremtiden for kryptovalutaer – bør du investere i kryptovalutaer?

Kryptovaluta kan være fremtidens investering

Kryptovaluta er en digital eller syntetisk valuta beskyttet av kryptografi, noe som gjør forfalskning eller replikering praktisk talt umulig. De fleste kryptovalutaer er desentraliserte blockchain-baserte nettverk – en distribuert katalog håndhevet gjennom et forskjellig datanettverk. Kryptovaluta har vanligvis ingen overordnet autoritet, noe som gjør dem teknisk immun mot inngrep.

Etterspørselen etter kryptovalutaer har utvidet seg sterkt og beveger seg gradvis rundt om i verden. Med unntak av detaljinvestorer har 2020 vært et år da store finansinstitusjoner har investert store summer i kryptovaluta. Derfor blir de mer aksepterte, og noen investorer anser dem allerede som en sikring mot inflasjon og en butikk med verdi som potensielt kan erstatte gull.

På den andre siden er det land der kryptovalutaer er helt utestengt; derfor er enhver kryptoaktivitet der ulovlig. Imidlertid vil fremtiden for kryptovalutaer bli diskutert nedenfor.

Hva er fremtiden for Bitcoin som leder for kryptovalutaer?

Som nevnt ovenfor har 2020 vært et utmerket år for Bitcoin, ettersom mange institusjonelle investorer har investert store summer. Paypal lanserte også kryptotjenester i 2020 som markerte et historisk år for kryptovalutaer.

Prisbevegelser av Bitcoin hele tiden. Kilde: Coinmarketcap.

Microstrategy investerte 1,3 milliarder dollar i bitcoin, og Grayscale utgjorde hele 13 milliarder dollar i kryptoaktiva under deres ledelse i 2020.

Ruffer Investment fulgte med $ 744 millioner; Stone Ridge med 115 millioner dollar; Massachusetts gjensidig med $ 100 millioner investering i Bitcoin og Square med $ 50 millioner.

Siden kryptoinstitusjonaliseringen startet i 2020 med selskapene nevnt ovenfor som investerte i Bitcoin, tror kryptoentusiaster og investorer at fremtiden til Bitcoin er lovende.

Microstrategys administrerende direktør Michael Saylor har tatt til orde for Bitcoins rolle som kryptoleder og vurdert det som en butikk med verdi som kan erstatte gull i nær fremtid.

Videre i en annen Twitter-innlegg, han har beskrevet Bitcoin som et “monetært nettverk.”

Tidligere i et intervju for CNBC påpekte Saylor at i fremtiden vil andre fremtredende selskaper måtte investere i Bitcoin.

“Apple, Amazon, Google og Facebook må alle koble produktene sine til det, og ethvert selskap med store kontantbeholdninger må konvertere statskassen til Bitcoin hvis de ønsker å være solide og relevante”, bemerket han.

Noen eksperter hevder at det fremvoksende markedet har en lang vei å gå før det forfaller, noe som historisk illustreres av jevn volatilitet og likviditet. Mens andre antyder mangelen på algoritmen er nøkkelfaktoren i den opplevde etterspørselen fra Bitcoin, både nå og i fremtiden.

Imidlertid påpekte Tim Draper, grunnleggeren av Draper Associates at folk i nær fremtid vil kunne bruke kryptovaluta akkurat som de bruker dollar nå..

“Jeg tror mange [Bitcoin-relaterte] teknologier kommer til syne. Det vil ta litt tid før folk begynner å bruke dem … Det vil være i det området [2022 til 2023] når folk [vil] begynne å kunne bruke det og investere det like enkelt som de gjør dollar nå, ”sa Draper.

“Så snart det skjer, kommer det til å bli et stort skifte, for hvem vil ønske å holde på politiske penger når du kan holde på ekte kryptopenger?” la han videre til.

Draper er også kjent for å nøyaktig forutsi Bitcoin-prisen i 2017. Han gjorde også sin Bitcoin-prisforutsigelse for 2022 og 2023.

“Jeg står ved mitt estimat på $ 250 000 innen utgangen av 2022 eller tidlig i 2023.” Ingenting er stabilt før en teknologi erstatter en annen “, sa Draper.

Videre har Tesla-sjef Elon Musk og Twitter-sjef, Jack Dorsey, lagt til #bitcoin i deres Twitter bio. Dette trekket fikk kryptoentusiaster og analytikere til å tenke på Bitcoins fremtid.

Gitt de ovennevnte ordene, prognoser og investeringer gjort av ledende selskaper, ser fremtiden til Bitcoin lys ut, og Bitcoin kan virkelig øke sin rolle som en nøkkelfaktor i finansverdenen. Paypal er allerede integrert, men hvis selskaper som Amazon bestemmer seg for å involvere seg i Bitcoin, vil ting endre seg drastisk, på en positiv måte for Bitcoin.

Vil du vurdere å investere i kryptomarkedet?

Hvor er kryptovaluta på vei?

Kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum har vokst kraftig. Interesse for privatpersoner og institusjonelle investorer i digitale valutaer de siste månedene har vokst betydelig. Siden da har mange tidlige spillere som prøvde å tjene penger på "kryptovaluta-mani" har gått foran og etterlatt seg et mindre samfunn. Likevel er det fremdeles grunner til å tro at det gjenstår en del kamp for at kryptovalutaer skal få gjennomslag.

Året 2020 er generelt karakterisert som et fruktbart år for store kryptovalutaer. I tillegg til Bitcoin har Ethereum også sett vekst. Ettersom Ethereum er ledende innen desentralisert økonomi (DeFi), har det utmerket potensiale for enda større innflytelse i finansverdenen i fremtiden. DeFi har økt i 2020 og forventes å utvide seg ytterligere med Ethereum som en leder i fremtiden.

Akkurat som kryptokurver har mange støttespillere, har de også motstandere, men de blir generelt mer akseptable for investorer. Noen vurderer dem til og med "90-tallets internett", antyder at de kan bli en ekte konkurrent til fiat-valutaer i fremtiden.

Vil kryptovaluta forsvinne?

Selv om kryptokurver har kritikere som kaller dem "Boble", de forventes ikke å gå bort med utviklingen de gjennomgår. Det er lite sannsynlig at slike eiendeler allerede er vurdert "monetære nettverk" og integrert av plattformer som Paypal vil forsvinne.

Bør du investere i kryptovalutaer?

Det kan være lurt å håndtere investeringen din i kryptovaluta på samme måte som du kan behandle andre risikable investeringer. Kryptovalutaer har ingen iboende verdi annet enn hva en kjøper er forberedt på å betale for dem. Dette gjør det spesielt sårbart for store prisendringer.

Hvis du ikke klarer å takle slik usikkerhet, kan det være bedre å forfølge investeringer andre steder som passer dine behov. Mens Bitcoins meninger som en investering forblir dypt polariserte – foreslår talsmennene deres lite tilbud og økende bruk som verdsettelsesgeneratorer, og motstanderne ser dette som enda en spekulativ boble..

Gitt usikkerheten har kryptokurver flere fordeler som gjør pengemarkedene mer lønnsomme.

Siden kryptokurver ledet av Bitcoin virkelig har begynt å bli institusjonalisert, er sannsynligheten at investering i kryptokurver kan være et bevisst grep. Det skal bemerkes at Bitcoin har et tak på 21 millioner BTC. Det er for tiden over 18 millioner BTC i omløp. Hvis vi tar hensyn til “tilbud og etterspørsel” -regelen, da Bitcoins markedsverdi nærmer seg grensen på grunn av høy etterspørsel, kan prisen skyte opp i nær fremtid.

3 grunner til at kryptovalutaer kan være fremtidens investering

1. Avkastning med høy fortjeneste fra investeringen

Siden starten har suksessen til kryptokurver steget. De utvidet seg i løpet av få år, men fortsatt friske på markedet. I motsetning til andre porteføljer er krypto mer lønnsomt. For eksempel har Bitcoin vokst med 300% i 2020.

Investering i virtuelle valutaer er risikabelt, og mange investorer kan vike unna det på grunn av deres ustabile natur. Hvis du ønsker å investere effektivt i digitale eiendeler, må du ha en klar plan etter omfattende bransjeforskning.

2. Utestående likviditet

Investorer som høy likviditet og kryptovaluta er kjent for å være likvide eiendeler. Det er enkelt å kjøpe dem når du vil gjennom en kryptovalutautveksling. Derfor er det raskt og praktisk å kjøpe og selge en kryptovaluta. En høy prissvingning kan rapporteres om noen få minutter. Du kan også kjøpe kryptovaluta gjennom kryptobørs og selg til en kvantifisert sats enkelt.

3. Investering er praktisk

Investering tar tid, engasjement og kapital. Kryptovaluta er mye enklere og lettere å håndtere, i motsetning til tradisjonelle alternativer. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg i kryptoutveksling og lagre myntene dine i en kryptolommebok. Du vil da fortsette å overvåke de digitale eiendelene dine beleilig.

Til syvende og sist er det en personlig preferanse som folk gjør basert på visse forhold for å delta i kryptovalutaer. Risikotakere produserer store gevinster på det monetære markedet når de trekker på forskjellige eiendommer.

Det samme skjer med kryptovalutainvesteringer; hvis du investerer i flere valutaer, kan du få stor avkastning. Ekspertspesialister diversifiserer normalt for å eliminere store risikoer. Selv om dette kan virke risikabelt, gir høy likviditet og diskret handel deg økonomisk frihet.

eToro – Den beste kryptovaluta-plattformen

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Les mer:

Hvordan investere i kryptovaluta i 2021

Topp 9 kryptovalutaer å handle i 2021

7 kryptovaluta-spådommer for 2021 som alle vil være enige med

5 grunner til at Bitcoin kan doble pengene dine i 2021

Viktige punkter

  • Kryptovaluta er en digital eller syntetisk valuta beskyttet av kryptografi, noe som gjør forfalskning eller replikering praktisk talt umulig.
  • Kryptovaluta blir mer akseptert, og noen investorer anser dem allerede som en sikring mot inflasjon og en butikk med verdi som potensielt kan erstatte gull i fremtiden..
  • 2020 var et historisk år for Bitcoin som Paypal integrert kryptovaluta-tjeneste på plattformen.
  • Microstrategy investerte 1,3 milliarder dollar, og Grayscale utgjorde hele 13 milliarder dollar i kryptoaktiver under deres ledelse i 2020.
  • Siden kryptoinstitusjonaliseringen startet i 2020 med selskapene nevnt ovenfor som investerte i Bitcoin, tror kryptoentusiaster og investorer at fremtiden til Bitcoin er lovende.
  • I et intervju for CNBC-sjef for Microstrategy påpekte Michael Saylor at i fremtiden vil andre fremtredende selskaper måtte investere i Bitcoin. “Apple, Amazon, Google og Facebook må alle koble produktene sine til det,” sa han.
  • Tesla-sjef Elon Musk og Twitter-sjef, Jack Dorsey, har lagt til #bitcoin i sin Twitter-biografi. Dette trekket fikk kryptoentusiaster og analytikere til å tenke på Bitcoins fremtid.
  • Paypal er allerede integrert, men hvis selskaper som Amazon bestemmer seg for å involvere seg i Bitcoin, vil ting endre seg drastisk, på en positiv måte for Bitcoin.
  • Ethereum, som leder i desentralisert finans, har stort potensial for enda større innflytelse i finansverdenen i fremtiden. DeFi har økt i 2020 og forventes å utvide seg ytterligere med Ethereum som en leder i fremtiden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me