Hva er Litecoin og er det verdt å investere i LTC i 2021?

Litecoin Investing i 2021 Forklart

Hva er Litecoin og er det verdt å investere i Litecoin i 2021?

Hva er Litecoin (LTC)? Var LTC en rimelig investering i 2020 – et dystert år for investorer og økonomier over hele verden? Er det verdt å investere i Litecoin i 2021? Er LTC en kryptovaluta som er kommet for å bli?

I dag vil vi introdusere Litecoin. Vi vil også prøve å svare på følgende spørsmål – Hva er Litecoin? Er LTC en god investering? ” og “Bør jeg investere i Litecoin i 2021?”

Så hvis du vil vite mer om kryptovaluta-sektoren og noen store aktører som er verdt å investere i, så fortsett å lese.

Hva er Litecoin?

Litecoin er en av de beste kryptovalutaene etter markedsverdi, og er for tiden rangert som 5. pr CoinMarketCap.

Litecoin ble opprettet som en gaffel av Bitcoin for å forbedre problemer med skalerbarhet og hastighet. Faktisk er Litecoin en av de mest populære gaflene til Bitcoin som, basert på teknisk analyse og tidligere data, er kommet for å bli lenge etter 2021.

For å være mer presis, ble Litecoin opprettet i 2011 av tidligere Google-ansatt Charlie Lee, som også er en faktor som gir Litecoin en følelse av troverdighet.. Lee anerkjente potensialet for kryptovaluta i Bitcoin – en banebrytende eiendel den gang – men ønsket å gjøre pengeoverføringer og daglige betalinger mer effektive ved å tilby større blokker og lavere transaksjonsgebyrer..

Akkurat som andre kryptovalutaer er Litecoin en desentralisert plattform, noe som betyr at behovet for mellomledd og sentralbanker er eliminert. Faktisk, med mer enn 5000 kryptovalutaer, tror mange investorer og blockchain-entusiaster at blockchain-teknologi er fremtiden for bankvirksomhet. – med Litecoin som en viktig aktør å vurdere!

Hva er LTC?

LTC er tickersymbolet til Litecoin. Merk at Litecoins ikke kjøpes av regjeringer, men utvinnes og frigjøres under MIT / X11-lisenser.

Den gode nyheten er at denne populære mynten finnes på nesten alle børser og kan brukes til investering, handel, kjøp av varer og dagligdagse transaksjoner.

Videre forbedrer innovative teknologier, som Lightning Network og Atomic Swaps, øyeblikkelige globale økonomiske oppgjør og cross-blockchain-handel.

For de som er nye innen kryptovalutaer og blockchain-teknologier, bør vi merke oss det Atomiske bytter er definert som smarte kontrakter som tillater utveksling av en kryptovaluta mot en annen. De Lyn-nettverk, derimot, er definert som et andre lag teknologi som bruker mikropayment-kanaler for å gjøre transaksjoner mer effektive.

Hvordan fungerer Litecoin?

Litecoin er en peer-to-peer-kryptokurrency som fungerer på samme måte som Bitcoin. Når det er sagt, tillater Litecoin folk å sende overføringer og utføre hverdagsbetalinger utenfor grensene raskt og til lave transaksjonsgebyrer.

Sammenlignet med Bitcoin (ofte sett på som en butikk med verdi), Litecoin er et foretrukket valg for små kjøp, med sin Atomic Swap-teknologi som en viktig faktor som muliggjør videre overføring av landegrensene.

Når vi snakker om Litecoin og dens raske transaksjoner og lave kostnader, bør vi merke oss at Litecoin kan behandle 56 transaksjoner per sekund. I motsetning til dette kan Bitcoin bare behandle 7 transaksjoner per sekund.

Litecoin tilbyr også avgifter som er små sammenlignet med andre betalingssystemer, for eksempel PayPal.

Som nevnt ovenfor stoler ikke Litecoin på sentralbanker eller myndigheter, så Litecoins er ikke utstedt av en regjering. Litecoins (LTC) blir utvunnet i stedet.

For de som er nye i kryptovaluta-sektoren og blockchain-teknologier, bør vi nevne at gruvedrift er definert som prosessen med å behandle transaksjoner og skape blokker med data som legges til blockchain digital reskontro.. Gruvedrift er selve prosessen som eliminerer behovet for tredjeparter.

Det er et begrenset tilbud på 84 mynter, fire ganger større enn Bitcoin – med 66.032.586 Litecoins i omløp (per 7. desember 2020).

Den gode nyheten er at sammenlignet med Bitcoin, bruker Litecoin en mer tilgjengelig og energieffektiv gruvealgoritme kalt Scrypt. Merk at Scrypt er en intensiv minnealgoritme som krever at beregninger utføres sekvensielt. Å være mer demokratisk og tilgjengelig – hindrer applikasjonsspesifikke integrerte kretser for å monopolisere gruvedrift – LTC-gruvedrift kan tiltrekke seg flere gruvearbeidere og investorer.

En annen stor forskjell mellom Litecoin og Bitcoin er det faktum at Litecoin genererer blokker hvert 2,5 minutt i motsetning til 10 minutter for Bitcoin (med 12,5 Litecoins som genereres per blokk).

Hva betyr alt det i virkelige omgivelser? Tenk deg at Bob i Storbritannia vil sende penger til Sarah i Australia. Hvis Bob går til en bank, vil overføringen ta mye tid, penger og papirer. Hvis han bestemmer seg for å bruke Litecoin i stedet, kan han unngå alle disse problemene; det tar bare 2,5 minutter for Sarah å motta pengene sine. Dette er tiden det tar for gruvearbeidere å verifisere transaksjonen som legitim.

Vil du vurdere å investere i Litecoin?

Er det verdt å investere i Litecoin i 2021?

Gitt det faktum at Litecoin er den femte største kryptovalutaen etter markedsverdi, antas det at investering i Litecoin i 2021 er verdt det.

Mange investorer hevder at Litecoin i 2021 er verdt å vurdere, og insisterer på at prisen kan vokse videre på lang sikt.

Data viser at det også ser ut til å være noe betydelig opp-potensial for LTC: så lenge symbolet fortsetter å vise høyere nedturer i timen, vil okseløpet også fortsette å vokse.

litecoin priskart

Selv om Litecoin for øyeblikket handler til $ 84,57 med et døgnåpent handelsvolum på $ 3,413,410,775 – som egentlig ikke kan sammenlignes med Bitcoin – har Litecoin noe betydelig vekstpotensial.

Faktisk så Litecoin en økning på over 70% siden Black Thursday 2020 og klarte å komme seg fra den pågående koronaviruspandemien..

Ettersom Litecoin har en maksimal tilførsel på 84 millioner, gjør mangelen på LTC en trygg havn mot avskrivninger og inflasjon, og kan hjelpe den til å bli en verdi for langsiktige investorer, spesielt i turbulente økonomiske tider..

Når det er sagt, når du bestemmer deg for å investere i kryptovaluta, må du alltid huske at kryptoinvestering kan være risikabelt. Invester aldri mer enn du har råd til å tape. Dette betyr ikke at investering i LTC i 2021 er en dårlig idé: det viser bare at risikoen for å belønne forholdet mellom LTC bør vurderes.

Hvor mye vil Litecoin være verdt?

Å være en av de mest omsettede myntene når det gjelder markedsverdi, kan du spørre “Hvor mye vil Litecoin være verdt?”

Til tross for konsolideringsprosessen som LTC har stått overfor i det siste – med priser ikke i nærheten like imponerende som under kryptoboblehype for noen år siden – forventes en bullish trend. Eksperter spår at Litecoin kan nå nye høyder i årene som kommer.

Litecoin, som nevnt ovenfor, viser høyere nedturer og positiv fart og følelse; som indikert av MACD-indikatoren (Moving Average Convergence / Divergence), kan det oppstå et bullish utbrudd snart.

Hvis dette bullish utbruddet oppstår, kan LTC øke med en enorm margin.

Ifølge Capital er den nåværende prisen på LTC et attraktivt inngangspunkt for de som ønsker å hodl LTC i løpet av 2021 – med Litecoin-prisforutsigelser for 2021 mellom $ 87 og $ 107, som er utvidelsesnivåene 0,382 og 0,5 Fibonacci.

I følge Cryptoground.com vil LTC handle til $ 347,8 innen utgangen av 2024.

Dan Gambardello, grunnlegger av Crypto Capital Venture, hevder derimot at det vil være en “Massivt løp til $ 1000 +”.

I følge noen mer ekstreme spådommer, som de som er gitt av PrimeXBT, kan LTC nå $ 10.000 innen juni 2023.

Crypto Research Report Group krever imidlertid at Litecoin når $ 1200 i 2025 og en mulig topp på $ 2250 i 2030.

Hva vil påvirke LTC i 2021 og utover?

Selv om prisforutsigelser fortsatt er spekulative, er det forskjellige faktorer som påvirker investering i kryptovaluta og LTC, inkludert teknologi, etterspørsel og tilbud, forskrifter og markedssentiment..

En av de mest innflytelsesrike faktorene er Litecoins forhold til Bitcoin. Faktisk er LTC – en av de første kryptoene som integrerer SegWit – ofte en testbed for BTC.

Her skal vi merke oss at SegWith er en teknologi som tar sikte på å dele transaksjoner i to segmenter og legge til låsesignaturen som en annen struktur for å forbedre effektiviteten.

Så hvis investorer satser på den teknologibaserte fremtiden til Litecoin, kan prisene øke ytterligere og til og med hjelpe LTC til å bli en av de fremste kryptoene..

For å gi et eksempel, mange finansinstitusjoner har allerede tatt i bruk LTC. Litecoin Foundation har kjøpt opp 9,9% av Tysklands WEG Bank for å hjelpe LTC med å bli en del av vanlig bank, og bygge bro over gapet mellom krypto og tradisjonell økonomi.

Spillgiganten Atari samarbeidet også med LTC i mai 2020. Og som kjent er blockchain-teknologien fremtiden for spill!

I tillegg kan Litecoin nå sendes og mottas via WhatsApp ved hjelp av Lite.IM-bot, som kan forbedre masseadopsjon.

Merk at selv om kryptokurver har blitt brukt i Dark Web, nå mer og mer legitimt og juridiske butikker vedtar Litecoin som lovlig betalingsmiddel.

Bør jeg investere i LTC?

investere i litecoin

Med forskjellige fordeler med LTC i forhold til BTC, for eksempel kortere blokkgenereringstider, digital knapphet og lave transaksjonsgebyrer (redusert fra 0,001 til 0,0001 LTC / kb), å investere i Litecoin kan være en god investering for deg.

Når det er sagt, er kryptoer svært flyktige, og det kan være risikabelt å investere i LTC, spesielt i uroer. På toppen av det er det alltid en risiko for massiv piratkopiering av lommebøker, så du kan risikere all din LTC uten mulighet for å returnere dem.

Men her er en godbit: investere i LTC trenger ikke å være komplisert. Alt du trenger å gjøre er å gjøre din egen forskning og bestemme selv om mulige belønninger oppveier potensiell risiko.

Mens ingen vet hvordan den globale økonomien vil komme seg fra pandemien, kan investering i LTC gi høy avkastning i årene som kommer. Tro det eller ei, ifølge statistikk nådde Litecoin 18. desember 2017 $ 360,93, som var en utrolig økning på over 8200% sammenlignet med prisen på $ 4,40 i 2016.

Hvem bør vurdere å legge til Litecoin i porteføljene i 2021?

På grunn av potensialet i LTC som en investering i 2021, er flere og flere nybegynnere og erfarne investorer villige til å legge Litecoin til sine porteføljer..

Faktisk, ifølge data, Litecoin har over 100.000 aktive adresser, med mer enn 40 000 transaksjoner hver 24. time.

Investering i LTC er et flott alternativ for:

 • Dagshandlere i kryptovaluta: Med et stort døgnhandelsvolum er LTC tydeligvis en ønsket ressurs blant kryptovalutahandlerne som tror på LTC på kort sikt.
 • Kryptoinvestorer: Basert på det langsiktige potensialet til Litecoin, er investering i LTC et attraktivt alternativ for investorer og til og med kryptohvaler..
 • Forex-handelsmenn: Gitt innvirkningen av coronavirus-pandemien på økonomier og fiat-valutaer, kan mange valutahandlere henvende seg til LTC-investering fordi kryptokurver ofte blir sett på som et fristed i tider med økonomisk uro..
 • Blockchain-entusiaster: Med sitt sterke utviklingsteam favoriseres LTC av mange blockchain-entusiaster som tror at bruk av blockchain-teknologi kan omforme fremtiden for desentralisert finansiering.
 • Finansinstitusjoner og selgere: Som nevnt ovenfor samarbeider flere og flere store institusjoner og forhandlere med Litecoin for å bygge bro over gapet mellom kryptovalutaer og virkelige innstillinger.

Sist men ikke minst, investering i LTC er en smart måte å diversifisere porteføljen din på, noe som er en flott teknikk for å redusere økonomiske risikoer ved å investere i forskjellige eiendeler..

Klar til å investere i Litecoin?

Er det verdt å investere i 2021? | Avsluttende ord

Med sin imponerende teknologi, åpenbare forhold til Bitcoin og vekstpotensial kan vi konkludere med at LTC er her for å bli lenge etter 2021.

Selv om det er opp til deg å bestemme om du skal investere i LTC i 2021, la oss ikke glemme at noen eksperter tror det kan nå nye høyder og til og med rammet $ 10.000 i nær fremtid.

Nå når du vet mer om LTC, kan du selv bestemme om det er verdt å investere i LTC.

eToro – Kjøp LTC med 0% provisjon

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Viktige punkter

 • Litecoin er en av de 10 beste kryptoene etter markedsverdi, som rapportert av CoinMarketCap.
 • Litecoin er et desentralisert peer-to-peer-nettverk som tillater utførelse av grenseoverskridende transaksjoner og dagligdagse kjøp.
 • LTC er tickersymbolet til Litecoin.
 • En LTC handles for øyeblikket til $ 84,57.
 • Basert på tekniske og grunnleggende analysedata kan LTC bli en lønnsom investering langt utover 2021.
 • Mange eksperter tror at LTC vil fortsette å vokse og til og med slå $ 10.000 i årene som kommer.
 • Dens forhold til BTC, sterk utvikling og digital knapphet gjør Litecoin til en attraktiv investering for daghandlere, investorer, hverdagsbrukere og blockchain-entusiaster..

Hvis du likte artikkelen vår Hva er Litecoin (LTC) & Er det verdt å investere i Litecoin i 2021, vennligst del den med alle som er interessert i kryptovalutainvestering og altcoin-handel.

Vanlige spørsmål

Er det smart å investere i Litecoin?

Ja, eksperter hevder at det er smart å investere i Litecoin nå. Basert på forskjellige tekniske signaler og grunnleggende vil Litecoin gå inn i en okseutvikling. Gitt den betydelige avkastningen som Litecoin kan generere i årene som kommer, er det smart å utsette deg for LTC-investering. Når det er sagt, må du aldri undervurdere volatiliteten i kryptomarkedet.

Kan Litecoin være en bedre investering enn Bitcoin i 2021?

Selv om Litecoin ofte sammenlignes med Bitcoin, har Litecoin i tekniske termer raskere transaksjonstider og lavere avgifter for å kjøpe og selge LTC, noe som kan gjøre det til en bedre investering i 2021. Når det er sagt, ligger Bitcoin fremdeles på første plass når det gjelder adopsjon og markedsverdi, med analytikere som hevder at BTC kan slå $ 50 000 i 2021.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me