Hva er NEO? En nybegynnerveiledning til NEO og tips for investering i NEO

NEO ser på seg selv som en "raskt voksende og utviklende" nettverk som søker å bli basen for den digitale økonomien der digitaliserte kjøp, identiteter og eiendommer kommer sammen.

Det blir ofte referert til som Kinas aller første offentlige blockchain da den opprinnelig ble lansert som Antshares i februar 2014. Senere i 2017 ble den omdøpt som NEO, en åpen kildekodeplattform, som muliggjorde smarte kontrakter for brukerne. I tillegg til å skape en verdensomspennende gruppe utviklere som bygger innovativ nettverksteknologi og reduserer adgangsbarrierer, kjører teamet bak dette prosjektet en EcoBoost-kampanje for å gjøre det mulig for enkeltpersoner i blockchain å lage autonome applikasjoner og smarte kontrakter.

Hva er NEO?

NEO er det opprinnelige token til NEO Network. Da det opprinnelig ble kjent som Antshare tilbake i 2014, hadde ideen kommet fra Da Hongfei og Erik Zhang. Så, tre år senere, ble det omdøpt som NEO. Målet til NEO i deres opprinnelige utkast til plan var å konstruere en ‘ny økonomi’, som inneholder utnyttelse av smarte kontrakter for effektivt og nøyaktig å tildele digitale egenskaper.

Den digitale mynten nådde først sin topppris tilbake i januar 2018, til en slående pris på $ 196,85, etter ommerkingen til NEO. På den tiden rangerte den blant de 20 beste myntene når det gjelder markedsverdi.

En av aspektene som gjorde NEO så unik i begynnelsen, var dens fascinerende innlemmingsløsning som gjør programmering og utvikling av C # og andre programmeringsspråk mulig. Denne funksjonen gjør det enkelt å bygge applikasjoner og kontrakter, spesielt for eksterne utviklere.

I dag, siden det raskt ble en av de vanligste kryptovalutaene i verden, blir det noen ganger referert til som Ethereum of China. NEOs utviklingsteam er også basert i Asia, noe som førte til dannelsen av prestisjen til NEO som Ethereum of China.

Hvor begynte det hele?

NEOs historie startet først i begynnelsen av 2014, da en konferanse som fant sted på Microsofts Kina-baserte kontorer utløste lanseringen av det som først ble kjent som Antshares. Antshares ble utviklet av den Kina-baserte Onchain, som det første blockchain-prosjektet med åpen kildekode i Kina. Onchain var allerede et kjent navn i blockchain-bransjen på den tiden, da de ga plattformen for blockchain-teknologi i Kinas private og statlige felt.

Antshares og Onchain

Som nevnt ovenfor hadde nettverket opprinnelig blitt lansert som Antshares. Nesten plutselig utvidet den seg eksponentielt og ble en direkte Ethereum-rival. Det er viktig å huske på at både Onchain og Antshares eies av samme gruppe mennesker, men de finansieres separat. Onchain er finansiert og støttet av sentralisert og regulert kapital, mens Antshares er helt samfunnsfinansiert, noe som gjør dem markerte på denne måten.

Antshare ICO

Måten Antshares startet finansieringen på, er gjennom en ICO eller Initial Coin Offering. Dette var et mengdesalg som ble brukt til å finansiere prosjektet. Etter denne ICO begynte private midler å strømme inn i utviklingen av Antshares i 2015, nærmere bestemt i den digitale eiendelen kjent som ANT. Et år senere ble offentlig sektor involvert og bidro med egne investeringer i Antshare. Å ha fordelen av både offentlig og privat finansiering er det som drev produksjonen av Antshare mot dets ytterligere produksjonsnivå.

Under utviklingen av Antshare dannet Onchain et samarbeid med Hyperledger og Microsoft for å akselerere veksten av NEO og skyve prosjektet i den retningen det trengte. Antshares ble formelt ommerket til NEO i juni 2017, med den fristende slagordet “Våkn opp, NEO.”

NEO (NEO) Market Cap, Kilde: CoinMarketCap

Skeptikere på NEO

Det er minimal kval når du vurderer å investere i NEO. Imidlertid er de viktige å merke seg. Konkurranse er en av dem. Med tanke på at det er kjent som Ethereum of China, er det ingen tvil om at ETH blir en av sine største digitale konkurrenter. Å ta på seg denne kraftige rivalen, med en allerede dedikert brukerbase og mange års erfaring over NEO-gnister, bekymrer seg blant NEO-entusiaster. Imidlertid er det alltid rivalisering innimellom, og det er ingen tvil om at NEO-nettverket kan benytte seg av fordelene for å overvinne noen på sin måte. Muligens, ved å få en hånd på blockchain smarte kontrakter og dApps, vil kampen om overlevelse sikkert avta.

På toppen av dette har lovgivningen også vendt mange investorer i frykt. Alt må oversette seg til rotkjeden. Selv om det kan være mange, mer sannsynlig, vil det ikke være noen rotkjeder fremover, som det kan være. Enkeltpersoner og bedrifter kan velge en og deretter bruke den. Dessverre betyr dette at hvis bedrifter velger å ikke utnytte det, kan NEO bli ignorert.

Hvorfor investere i NEO?

Det er mange fordeler og ulemper ved å investere i NEO. Her er et par av dem.

1. Smarte kontrakter

Bruken av smarte kontrakter tillater akselerasjon mot bruk av digitale kontrakter. Vilkår og avtale kan programmeres inn i kontrakten på en langt enklere måte og på langt kortere tid. Smarte kontrakter fremmer pålitelighet og effektivitet. På flere programmeringsspråk kan smarte kontrakter opprettet på NEO-blockchain skrives, noe som gir plass til et bredere utviklersamfunn og den generelle utviklingen av NEO-nettverket.

2. Digital identitet

NEO har fordelen av å blokkere digitale identiteter på plattformen. Dette er en stor ressurs for bedrifter og individuelle forbrukere som ønsker å skjule identiteten sin mens de behandler transaksjoner.

Denne muligheten er aktivert gjennom beskyttelsesmekanismer som tofaktorautentisering, ansiktsgjenkjenning, fingeravtrykk, stemmegjenkjenning eller SMS kan brukes til å beskytte en bedrifts- eller personlig informasjon i NEO-nettverket. Tofaktorautentisering, sett på mange kjente applikasjoner i dag, fungerer på en måte som gjør at brukere på mer enn ett system kan validere påloggingen.

Dette begrenser hackernes evner til å få uautorisert tilgang til informasjonen deres. Typiske biometri som vil øke beskyttelsen av data på nettet er ansiktsgjenkjenning, fingeravtrykk og talegjenkjenning.

3. Mekanisme for energieffektiv konsensus

NEO bruker en unik type konsensusprotokoll kjent som Delegated Byzantine Fault Tolerance System eller på annen måte referert til som dBFT. Dette er anerkjent som en forbedret versjon av Ethereum Proof of Work Consensus Protocol, basert på inspirasjonen. En av nøkkelegenskapene til dBFT er dens energieffektivitet. Det er langt mer energibesparende enn noen andre eldre konsensusstrukturer, og NEO ser ut til å få en fordel med dette aspektet.

4. Enklere for utviklere

Plattformen har vist seg å være eksepsjonell med funksjonene til å inkludere forskjellige programmeringsspråk. Ikke bare tiltrekker dette utviklere, men med Python og Go-støtte snart på kortene, kan NEO skrives ved hjelp av språk som C + og Java. Dette gjør det enklere for flere og flere blockchain-utviklere å hoppe på vognen. Dette gir lettere tilgang til å danne smarte kontrakter på NEO, både for brukere og utviklere, sammenlignet med Ethereum.

I øyeblikket skriver NEOs pris på $ 22,30. Den nåværende markedsverdien er på $ 1,57 milliarder.

I følge CoinSwitch kan NEO være en av de mest brukte kryptovalutaene og kan nå en pris på $ 437 innen utgangen av 2023 og $ 533 i 2025.

Hvordan investere i NEO?

Å investere i NEO i dag er ikke vanskelig i det hele tatt, med tanke på at NEO er oppført i de fleste kryptobørser. For å investere, må du først opprette en konto for å få tilgang til disse nettstedene.

Registreringen krever identifikasjon for verifiseringsformål, så ha dette i bakhodet. Når du har fullført registreringen, kan du finansiere den med fiat-valuta, og deretter kjøpe det valgte NEO-beløpet.

Så hvor begynner vi? Du kan investere i NEO med kryptobørser. eToro er det beste stedet hvor du kan kjøpe NEO. Plattformen tilbyr et billig og vennlig system for å forbedre din kryptoopplevelse.

Tips før du investerer i NEO

1. Bruk en sikker kryptolommebok

Kryptovaluta oppbevares normalt i lommebøker. Lommeboken er i utgangspunktet et program som inneholder de private og offentlige nøklene som kobler deg til blockchain der kryptovalutaen din bor, eller av og til en mikro-maskinvareenhet. De lar blockchain få tilgang til den offentlige nøkkelen din (som fungerer som en adresse) og den private nøkkelen (kun kjent for deg). eToro har lansert sin autentiske lommebok eToroX hvor du kan oppbevare myntene dine trygt.

2. Ikke gi alt, først

Etter mange uker med grundige studier kan du føle at du vet nesten alt om kryptohandel. Ja, kanskje du vet mye, men det betyr ikke at du skal kaste bort det blindt. Uklarhet er stilltiende, som alle besparelser, og når NEO investerer, er det det samme. Den digitale valutaen fortsetter å skifte, og du må trå veldig forsiktig. Det er ekstremt høye risikoer involvert, og sørger for at du enten kommer til å vinne stort eller miste hele investeringen. For å se hvordan ting blir, må du først bruke små beløp før du øker utgiftene.

3. Hold et langsiktig perspektiv

Det er smart å se på å skjule NEO-poengene dine, med mindre du er noen som blir dratt inn i dagshandel og blir fristet av adrenalinet til raske børser. Dette alternativet er mer risikovillig, så du vil bli vant til markedet, spesielt for nybegynnere. Det gjør det mye lettere for deg å anta høy prisvekst. Med de optimistiske anslagene som gjøres for NEO, kan det lønne seg å ha tålmodighet og utholdenhet med høyere priser.

4. Hold deg oppdatert

Det er en feil å plassere all intuisjonen din på myntpriser. For tiden er prisen på en kryptovaluta bare gyldig hvis du har tatt i betraktning den nåværende sirkulerende kapitalen. Hvis du vurderer å kjøpe NEO, merk deg hvor mye markedsverdi du kjøper, prøv å ikke bare fokusere på prisen. Hold deg oppdatert med de siste nyhetene, spesielt på det økonomiske området. Selv om kryptokurver er uavhengige, kan forskjellige begivenheter i verden påvirke prisen deres.

5. Skattelovgivning kan gjelde for din NEO

I 2014 sendte IRS en kunngjøring om at kryptokurver er eiendom, ikke kapital for skattemessige formål. Du skylder skatter enten du kastet eller kjøpte NEO ved å innløse det på en børs eller kjøpe varer og tjenester, så oppdaget med (for eksempel NEOs salgspris) er høyere enn prisen du kjøpte kryptovalutaen til. For visse kortsiktige eller langsiktige renter kan du få en skattepliktig gevinst. For å sikre at du holder deg på høyre side av reglene, må du holde nøye kontroll over kryptovalutaaktivitetene dine.

For å oppsummere tilbyr NEO den typen funksjoner som viser seg å være produktive når det gjelder å bygge smarte kontrakter og utvikle kjøp. Den banebrytende teknologien og strategien til NEO for smarte kontrakter har som mål å fremme en smart økonomi som legger grunnlaget for potensielle fremskritt i kryptovaluta-samfunnet.

Begynn å investere i NEO med eToro

Hvis du tror at NEO er det riktige alternativet og nyttig tillegg til porteføljen din, eToro tilbyr et brukervennlig og rimelig handelssted som gir enestående kryptoopplevelser, enten du er en erfaren investor eller en entusiastisk nybegynner.

eToro – Beste megler å kjøpe NEO

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Viktige punkter

  • NEO ser på seg selv som en "raskt voksende og utviklende" nettverk som søker å bli basen for internettets neste tiår.
  • NEO var opprinnelig kjent som Antshares og ble utviklet av Da Hongfei og Erik Zhang i 2014.
  • NEO har en fascinerende implementeringsløsning som gjør programmering og utvikling av C # og andre programmeringsspråk mulig.
  • Et samarbeid med Hyperledger og Microsoft ble initiert av Onchain, for å danne den første whitepaper i 2016.
  • Smarte kontrakter, digital identitet, støtte fra den kinesiske regjeringen, er noen av mange fordeler med NEO.
  • Prognoser viser at NEO kan nå en pris på $ 437 USD innen utgangen av 2023, og en pris på $ 533 innen 2025.
  • Hold deg oppdatert med markedstrender og ikke løsne på skatteregler og juridiske forpliktelser når du investerer i NEO.

Hvis du tenker på å investere i NEO, husk at det er utrolig høy grad av risiko involvert.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me