Hva er Ripple? En nybegynnerveiledning for krusning og tips for investering i XRP

Hvis du ønsker å investere i Ripple, er det viktig å holde deg informert om alt før du bestemmer deg for hvor du skal plassere kapitalen din. For eksempel, hva som egentlig er Ripple, hvorfor bør du investere i XRP, hva skal du se etter, og hvordan du kan investere i det er alle nødvendige spørsmål å stille deg selv, slik at du kan påvirke din beslutning til det bedre.

Ripple er utvilsomt en av de mest verdsatte kryptovalutaer av kryptosamfunnet. Selv om Ripple for tiden gjennomgår noen problemer med Securities and Exchange Commission S.E.C, holder fortsatt kryptovalutaen fast. Men la oss ta en titt på hva som kan være din fremtid i kryptoinnehaver.

Hva er krusning??

Ripple er en digital valuta som leveres og drives delvis av Ripple Inc., et betalingsløsningsfirma som også driver det grenseoverskridende betalingsnettverket til RippleNet. I virkeligheten, Ripple, har firmaet en tradisjon for å kontekstualisere hvordan XRP integreres i verdiproposisjonen, og opprinnelig støtter den som energien som driver teknologien for grenseoverskridende betalinger.

Som både en plattform og en valuta er Ripple en åpen kildekode-protokoll med et rammeverk bygget for å tillate raske og billige transaksjoner. Nettverket har sin egen valuta (XRP), men det oppfordrer også alle til å bruke plattformen via RippleNet for å lage sin egen. RippleNet består av et fellesskap som involverer institusjonelle betalingsleverandører som bruker Ripples teknologier for å tilby en omfattende løsning for overføring av penger internasjonalt.

XRP er det digitale tokenet som brukes på tvers av Ripple-nettverket. Mynten har som hovedmål å være megler med andre børser, inkludert kryptovalutaer og fiat.

Hvor begynte det hele?

Det første utkastet til plan var utviklet i 2004, men bare som en prototype. I 2013 var Jeb McCaleb og Chris Larsen, sammen med Arthur Britto og David Schwartz, i stand til å gi RippleLabs liv.

Skaperen av EDonkey-nettverket, Jed McCaleb, bestemte seg for å samle verdenskjente investorer for å starte lanseringen av Ripple ved å plassere pengene sine i RippleLabs. McCaleb er kjent i kryptoverdenen. Først startet som utvikler og programmerer, han er nå kjent for opprettelsen av flere kryptostarter som Mt. Gox, Stellar, eDonkey og Ripple..

Chris Larsen var også medstifter sammen med McCaleb. Larsen var tidligere gründer i Silicon Valley og grunnla en nettlånsplattform kalt e-Loan i 1996.

I januar 2013 ga Ripple ut sin XRP-mynt. I likhet med Bitcoin er XRP bygget på en offentlig kjede for kryptografisk signatur og trengte dermed ikke den opprinnelige tillitsweben eller gatewayarkitekturen. Ripple, virksomheten bak XRP, tiltrukket flere høyprofilerte investorer, som Andreessen Horowitz, Pantera Capital og Google Ventures, i april 2013.

Skeptikere på krusninger

Dessverre er en av de viktigste premissene rundt kryptokurver å unngå byråkratisk kraft, og Ripple faller ikke under denne braketten. Mange klager over sine høye nivåer av sentralisering med den banklignende evnen til Ripple-utviklere til å kontrollere hele mengden XRP å frigjøre (eller ikke).

I motsetning til andre kryptoer har Ripple sin nisjeposisjon i internasjonale transaksjoner mellom banker, noe som noen ganger skaper skepsis blant digitale brukere. Dette tar imidlertid ikke rampelyset fra fordelene Ripple har.

Også Securities and Exchange Commission S.E.C. anklaget Ripple for å ha solgt uregistrerte verdipapirer da den solgte det digitale token XRP til investorer over hele verden, i så fall fjernet mange børser Ripple fra plattformene sine. Derfor har dette gjort investorer skeptiske til å investere i Ripple og har forårsaket store tap for kryptovalutaen.

Hvorfor investere i krusninger?

De beste fordelene med Ripple er at det er raskt og trygt, utfører transaksjoner enkelt og har en ganske stor tilstedeværelse på markedet. Det gjør også prosessen tydeligere og mer strømlinjeformet.

Ripple har absolutt mange fordeler som mange andre kryptovalutaer ikke gjør. Det faktum at den er ment å brukes av store finansforetak, og blir adoptert som sådan, betyr at det er mye rom for vekst i Ripple, og det kan gjøre Ripple til en god mynt å investere i ettersom prisen kan øke i verdi.

Ripple og dens opprinnelige valuta, XRP, er blant de mest populære blockchain-nettverkene basert på bred aksept av digitale tokens. I uutforskede regioner og markeder har plattformen arbeidet ubarmhjertig for å utvide penetrasjonen og oppnådd partnerskap med store selskaper.

Ripple har vokst mye i Asia, Nord-Amerika og Europa. XRP er også tilgjengelig på betalingsportalen med hovedkontor i Storbritannia, Uquid, og er åpen i mer enn 150 land. Et av sine berømte partnerskap med den India-baserte teknologikjeden, Tata Consultancy Services, som har en brukerbase på over en milliard, åpner derfor uendelige muligheter for Ripple.

Alt dette gir ikke bare fordeler for brukere av Ripple og XRP, men hele kryptoindustrien. Kryptovalutaer og blockchain har blitt brakt til forskjellige markeder gjennom en forpliktelse til adopsjon av krypto gjennom nettverk som XRP, Stellar, SWIFT som tidligere var nølende. Spesielt har XRP spilt en viktig rolle i det økende globale betalingsmarkedet.

Hovedformålet med Ripple har alltid vært å etablere en betalingsmekanisme som gjør det mulig for bankene å bruke den til å fremme pengestrømmen i både innenlandske og utenlandske markeder. Prosjektet fikk tillit fra mange fremtredende finansinstitusjoner til nå, som Royal Bank of Canada (RBC), JP Morgan (JPM), HSBC Holdings (HSBA) og MoneyGram.

prediksjon av ringpris 2021-2022

Prediksjon for krusning 2021-2022. Kilde: Prime XBT

Berømt kryptotrader, Troverdig krypto spådde på Twitter XRP å nå en pris på $ 25- $ 30 innen 2-3 år, men han forventer også et fall i markedet før dette skjer i den kommende fremtiden.

Tidligere Goldman Sachs-ansatt og milliardær hedgefondssjef Will Meade kjøpte XRP, også hans første kryptokjøp, og spår at den vil vokse høyt i nær fremtid.

Så når det kommer til Ripple-investering, er det viktig å vite hva som gjør denne kryptovalutaen så forskjellig fra andre.

Les mer: Ethereum VS. Ripple: Hvilken som bør være i porteføljen din?

Slik investerer du i Ripple?

Nedenfor finner du en superenkel 4-trinns gjennomgang av hvordan du kan investere i Ripple.

Trinn 1: Åpne en konto hos en regulert megler l

Steg 2: Innskuddsmidler

Trinn 3: Velg beløpet du vil investere i Ripple

Trinn 4: Bekreft investeringen

Beløpet du kjøper er avhengig av markedsprisen på XRP på kjøpstidspunktet. Stashing det og beholde det som en langsiktig investering er alltid en god vei å gå, da det kan gi deg en sunn fortjeneste på veien mot fremtiden.

Du kan kjøpe Ripple ved hjelp av fiat-valutaer, inkludert USD og EUR. Du kan også kjøpe et fast beløp av annen kryptovaluta, for eksempel Bitcoin, og deretter kjøpe mengden Ripple du liker med det.

Ripple er også tilgjengelig på mange børser, som Binance, Kucoin og Bittrex. Du kan velge en bytte du ønsker, og starte investeringen.

Et flott sted å investere i Ripple er eToro. Du kan bruke eksisterende kryptovalutaer til å handle for XRP hvis du har noen. Du kan bytte dem gjennom byttelommeboken. For at disse midlene skal dukke opp, vil det bare ta et par minutter. Når de dukker opp, kan du gå til handelsvinduet for Bitcoin / XRP og fullføre børsen.

Det er også muligheten til å investere i Ripple-aksjer. Dette er imidlertid ikke det samme som å investere i XRP. For å investere i aksjene, må du være ganske kjent med aksjemarkedet og oppfylle alle gjeldende verdipapirlover som er på plass i USA.

Vil du vurdere å investere i Ripple XRP?

Tips og strategier før du investerer i Ripple

1. Sikkerhet er nøkkelen

Kryptovaluta lagres vanligvis i kryptolommebøker. Lommeboken er egentlig et programvare, eller noen ganger en mini-maskinvareenhet, som lagrer de private og offentlige nøklene som binder deg til blockchain der kryptovalutaen din ligger.

De lagrer ikke nødvendigvis kryptoen din, men lar den offentlige nøkkelen din (som fungerer som en adresse) og den private nøkkelen få tilgang til den på blockchain (kun kjent for deg). eToro har lansert sin autentiske børs og lommebok eToroX hvor du kan oppbevare myntene dine trygt.

2. Start liten, heller enn stor

Å ta økonomiske risikoer etterlater noen individer anspente, mens noen griper muligheten når den oppstår og hopper på en fremtidig sjanse. Spør deg selv hvor du hører hjemme her. Det er viktig å huske på at du bare bør investere beløpet du er villig til å tape, i tilfelle ting ikke ordner seg slik vi forventer at de skal.

Også, den gyldne regelen, når du planlegger å investere, diversifiserer. Reduser risikonivået ditt ved å spre investeringene dine over kryptovalutaer. Prøv å ikke investere all kapital du har i Ripple eller andre mynter – diversifiser. Selv om de er ustabile, er det lite sannsynlig for dem alle å følge den samme nedadgående trenden, samtidig.

3. Tålmodighet er en dyd

Prøv å ikke dvele for hardt med det som skjer i dag, med mindre planen krever det. I stedet prøver du å velge en plan og investering, holde deg til den og opprettholde et langsiktig markedssyn. Som du forstår mer, er det greit å endre tilnærmingen midtveis, bare sørg for at du har et oppdrag med klare intensjoner.

Samlet sett har Ripple prestert bra. Med mindre du vil begynne med trading – kjøp og beholdning kan være en god ide når du velger din Ripple-investeringsstrategi.

4. Don’t Lag Behind Trends

Det er nyttig hvis du vet hvordan du skal analysere markedstrender. Imidlertid spiller eksterne faktorer utenfor markedet også en rolle i å forutsi XRPs trekk. Covid-19-pandemien kan brukes her som et godt eksempel på hvordan force majeure kan påvirke de finansielle eiendelene av alle slags.

Mange kryptovalutaer har mistet verdien etter det bredere markedssammenbruddet i mars 2020. Myntprisen har imidlertid siden gjenvunnet sine tap for å handle i sitt før-Covid-tempo på 0,25 dollar etter å ha falt til omtrent 0,15 dollar. Visse tegn som dette vil bidra til din generelle beslutning om å plassere dine spill på Ripple.

5. Husk skatter

Komplekse skatteregler og noen få forskrifter gjenstår. Når du planlegger på forhånd, er ingenting utenkelig, men ingenting du kan forsømme heller. Kryptovalutaer faller nå under amerikansk kapitalgevinstskatt. Dette betyr at hvis du selger Ripple for mer enn det du kjøpte dem for, er du ansvarlig for kapitalgevinstskatt. For å unngå problemer med loven, hold en transaksjonshistorikk over alle kjøpene dine.

Investering handler fortsatt om å diversifisere og sikre at spillene kan sikres. Investering i kryptovaluta er også utfordrende siden en rekke mynter er veldig like, og Bitcoin ofte drives av markedene deres.

Selv om Ripple er en frittstående virksomhet som tar sikte på å prøve noe nytt i det økonomiske rommet for blockchain, beveger det seg også separat. Sammenlignet med andre veletablerte spillere, som BTC, ETH eller LTC, er mynten fortsatt relativt billig, noe som gjør den til en anstendig passform for uformelle eller nybegynnere kryptoinvestorer.

Å investere i XRP er virkelig verdt siden det ikke bare er et godt alternativ med avvik i kryptorommet, men også en mynt som faktisk er på den nedre siden. Dette antyder at den har plass til å gå høyere og gå tilbake over terskelen på $ 1.

Begynn å investere i krusninger med eToro

eToro er et flott sted hvor du kan invester i Ripple. Bortsett fra Ripple fortsetter eToro å utvide seg ved å introdusere nye produkter og andre kryptovalutaer, slik at nybegynnere og profesjonelle investorer kan utforske flere muligheter i kryptoverdenen..

eToro – Den beste kryptovaluta-plattformen å kjøpe Ripple

eToro har vist seg å være pålitelig i bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Viktige punkter

  • Ripple er utvilsomt en av de mest verdsatte kryptovalutaene fra kryptosamfunnet.
  • Ripple ble vekket til live av Jeb McCaleb og Chris Larsen i 2013.
  • Som både en plattform og en valuta er Ripple en åpen kildekodeprotokoll med et rammeverk bygget for å tillate raske og billige transaksjoner.
  • xRapid og xCurrent er i forkant av internasjonale pengeoverføringer.
  • Ripple har fremtredende partnerskap med finansinstitusjoner; Royal Bank of Canada (RBC), JP Morgan (JPM), HSBC Holdings (HSBA) og MoneyGram.
  • Ripple er den nåværende driveren for teknologien for betalinger over landegrensene.
  • Ripple er en av de første myntene som fikk tilbake tapene etter Covid-krasj.
  • Velg en trygg lommebok og lag en investeringsstrategi før du investerer i Ripple.
  • Vær oppmerksom på skatteforpliktelser når du investerer i Ripple.

Les mer:

Er Ripple en god investering, og skal jeg investere i den?

Hva vil drive Ripple XRP-prisen i 2021?

Ripple-prisanalyse for 2021 (grundig gjennomgang)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me