Hva er Ripple og er det verdt å investere i Ripple i 2021?

Hva er Ripple og er det en god idé å investere i Ripple?

Hva er Ripple? Er det en kryptovaluta? Er det lik den mest populære kryptovalutaen der ute, Bitcoin?

Det korte svaret vil sannsynligvis være “nei”.

Ripple er så mye mer enn det.

I dag vil vi introdusere Ripple og forklare hvordan og hvorfor det forventes å bli kongen av internasjonale transaksjoner over hele verden. Vi vil også prøve å svare på følgende spørsmål – Hva er Ripple?? Er Ripple en god investering?”Og”Bør jeg investere i Ripple i 2021?”

Ripple forklart

krusning forklart

Hva er krusning??

Det første du må vite om Ripple er at det både er en plattform og en valuta.

Ripples betalingsnettverk heter RippleNet og kryptovalutaen heter Ripple XRP.

RippleNet forbinder banker og andre store institusjoner og gir dem muligheten til å overføre penger og forskjellige andre eiendeler gjennom nettverket.

Hver transaksjon blir registrert på en desentralisert XRP-hovedbok.

Betalingsnettverket bruker Ripple XRP-valutaen for alle transaksjoner. Det reduserer tid og penger for grenseoverskridende betalinger.

Det tar sekunder for hver transaksjon å bli behandlet. Til sammenligning tar det over 2 minutter på Ethereum-nettverket, mens det for Bitcoin kan ta over en time. Tradisjonelle banker er enda tregere, det tar mellom 3-5 virkedager å fullføre en internasjonal transaksjon.

XRP kan håndtere rundt 1500 transaksjoner per sekund. Bitcoin kan for eksempel bare håndtere rundt syv i løpet av en tidsperiode.

Hastighet er en ting. Ripple-nettverket tilbyr også lave transaksjonsgebyrer. På grunn av disse fordelene bruker mange finansinstitusjoner fra hele verden allerede Ripple.

Vil du vurdere å investere i Ripple?

Kjerneideen til Ripple-plattformen er å være en åpen kildekodeprotokoll som tillater raske og billige transaksjoner.

Her er hva selskapet sier om produktet sitt på den offisielle Ripple nettside:

“Ripple gir en friksjonsfri opplevelse for å sende penger globalt ved hjelp av kraften i blockchain. Ved å bli med i Ripples voksende, globale nettverk (RippleNet), kan finansinstitusjoner behandle sine kunders betalinger hvor som helst i verden øyeblikkelig, pålitelig og kostnadseffektivt. Banker og betalingsleverandører kan bruke den digitale eiendelen XRP for å redusere kostnadene ytterligere og få tilgang til nye markeder. Med kontorer i San Francisco, New York, London, Mumbai, Singapore og Sydney har Ripple mer enn 200 kunder over hele verden. ”

Ripple ble opprinnelig utgitt i 2012, etter Rippleplay. Ripple er et valutaveksling, overføringsnettverk og et sanntids bruttooppgjørssystem (RTGS).

Hvordan fungerer Ripple?

hvordan fungerer krusning

Ripple-nettverket er ikke tilknyttet termer som block eller blockchain. De bruker begrepet felles hovedbok, i stedet. Den administreres av et nettverk av servere som uavhengig validerer og sammenligner transaksjonsposter.

I motsetning til Bitcoin, som bruker bevis på arbeid, er Ripple ikke avhengig av energi og intens datakraft.

Ripple bruker blockchain-datastrukturen, men den bruker sin egen konsensusprotokoll.

Det er tre typer noder i Ripple-systemet:

 • Validatorer: De er ansvarlige for å validere transaksjoner. Alle kan bli validatorer, men det er en liste over validatorer som kan stole på, oppbevart av gateway-nodene.
 • Vanlige noder: Vanlige personer / brukere.
 • Gateway-noder: Registrerte finansinstitusjoner, selgere, børser og andre. Hvis du vil bli en gateway-node i Ripple-nettverket, må du få tillatelse til å danne en tillitskjede.

Ripples konsensusprosess går på en delt offentlig database mellom de som validerer servere, og sikrer integritet.

Valideringsserverne kan tilhøre hvem som helst; fra mennesker til finansinstitusjoner, for eksempel banker.

Ripple-protokollen (XRP) tillater nesten øyeblikkelig pengeoverføring mellom partene. I tillegg kan alle typer valuta byttes, inkludert fiat-valutaer, digitale valutaer, gull og andre varer. En av de største fordelene ved å bruke Ripple er at avgifter unngås og den lange ventetiden til tradisjonell bankvirksomhet blir kuttet ned til sekunder..

For å avslutte introduksjonen, Ripple er rett og slett et betalingsnettverk for finansinstitusjoner. Hovedkonkurrentene er systemer som SWIFT.

Ripple kan også handles, men hovedideen bak etableringen var ikke å bli en betalingsmetode for å kjøpe ting online. Denne veien er lagret for andre kryptokurver som for eksempel Bitcoin.

Når det gjelder mynten, har Ripple signert kontrakter med selskaper, banker og finansinstitusjoner for å kjøpe / selge tokens. XRP er rett og slett et kjøretøy for å transportere pengene sine. De kan ikke selges på markedet og kan ikke påvirke prisen med kjøps- / salgsordrer. Bankene kjøper direkte fra en sentralisert enhet, og ved å gjøre det vil de ikke tape penger i prosessen.

Rippleprisen på markedet er derimot kun drevet av vanlige mennesker og investorer / handelsmenn som ønsker å tjene penger.

La oss skissere fordelene ved Ripple igjen:

 • Den indre Ripple-mynten heter XRP og den aksepterer ethvert verdifullt ekvivalent;
 • Ripples system er svært sikret og bedre beskyttet mot hacking enn Bitcoin;
 • Den vellykkede utviklingen av Ripple-systemet er avhengig av gratis og tilgjengelige programkoder;
 • Det er 100 milliarder mynter i Ripple-systemet;
 • Alle transaksjoner på Ripple er bygget på kontraktsbasis, det er ikke behov for voldgift, noe som betyr at enhver bruker kan opprette sine tjenester, varer og valutaveksling;
 • Ingen direkte gruvedrift. Du kan bytte Ripple eller få det som en belønning for å delta i beregningsprosessen;
 • Full transaksjonshistorikk lagres på lommebøker;
 • Deltakere av transaksjoner i Ripple har ingen kommisjon for utveksling;
 • Toveis transaksjoner. Hver transaksjon kan reverseres i motsatt retning;
 • Ingen fysisk bevegelse av midler;
 • Ingen risiko for å miste eller få stjålet pengene dine.

Er det verdt å investere i Ripple i 2021?

investere i krusning

Ripple handler for tiden på rundt $ 0,30, som for eksempel ikke kan sammenlignes med verdien av Bitcoin eller Ethereum. I motsetning til noen andre kryptovalutaer kan du heller ikke gruve Ripple. Verdien har imidlertid vokst betydelig det siste året.

Det er 100 milliarder mynter opprettet med 40% av dem for tiden i omløp, og resten eies av selskapet. Ripple selger ikke hele tilbudet i markedet på en gang fordi det definitivt kan ha en negativ effekt på prisen.

Når du bestemmer deg for å investere i kryptovaluta, må du alltid huske at det kan være risikabelt. Invester aldri mer enn du har råd til å tape.

Vil du komme i gang med å handle Ripple?

Nå som du har en grunnleggende forståelse av hvordan nettverket ser ut, kan du bestemme deg for å gjøre det invester i Ripple i år. Det er ikke så populært og verdifullt som Bitcoin eller Ethereum, men det har mye potensiale, og mange individer, så vel som institusjoner, har anerkjent det.

Ripple har økt mye i verdi de siste årene, men det er rikelig med rom for forbedring og vekst. Hvis prisen begynner å stige vesentlig, vil du høre navnet “Ripple” mye mer i fremtiden.

I slekt: Fordeler og ulemper ved å investere i Ripple

Hvor mye vil krusning være verdt om 5 år?

Noen eksperter spår at det kan nå $ 100-merket.

XRP (Ripple) er for tiden den tredje mest verdifulle kryptovalutaen i verden (den første og andre er Bitcoin og Ethereum). Ikke bare det, men XRPs vekst overgikk både Bitcoin og Ethereum.

Med tanke på det, så vel som det faktum at Ripple for tiden jobber med over 100 banker fra hele verden, inkludert Bank of America og JP Morgan, kan du tenke deg om før du bestemmer deg for å investere i en annen kryptovaluta som ikke er Ripple..

For å oppsummere er Ripples mål å sørge for at sending og mottak av penger gjennom banker hvor som helst i verden skjer umiddelbart og til en veldig lav kostnad. Dette gjøres gjennom deres XRP-kryptokurrency som stiger i verdi.

Ripples offentlige hovedbok legger til et ekstra sikkerhetslag i transaksjonene siden hovedboken er bygget på Ripples egen blockchain som ikke kan tukles med eller endres.

I tillegg til transaksjoner mellom banker er sivile peer-to-peer-transaksjoner også mulig, noe som skaper mye potensial for Ripple / XRP i årene som kommer.

Dessuten, CEX og europeisk utvekslet BitPanda har lagt Ripple til plattformene sine.

Hvis Ripple fortsetter å jobbe med flere og flere banker og øke tilgangen til XRP for hverdags mennesker, ser fremtiden absolutt bra ut, og det er en av grunnene til at flere handelsmenn vurderer investere i Ripple.

Til slutt er teknologien bak Ripple nyskapende, og menneskene bak den er anerkjente eksperter. Samfunnet er spent på å se hvordan alt vil spille ut i fremtiden.

Les mer: Prediksjoner for ringvirkninger: Hvor mye vil krusning være verdt i 2021 og utover?

Skal jeg kjøpe Ripple?

skal jeg kjøpe krusning

Som nevnt ovenfor er Ripple kjent for sine store partnerskap med finansinstitusjoner og andre globale selskaper. Toppbanker har investert i Ripple i mange år.

Hvem bør vurdere å legge til Ripple XRP i porteføljene sine?

 1. Investorer i finansdelen: Siden XRP brukes av vanlige finansinstitusjoner, kan det være en del av en portefølje basert på den sektoren.

 2. Bitcoin og andre Cryptos-tradere: Noen faktorer som påvirker Ripple-token er forskjellige enn de som påvirker andre valutamynter. Dermed kan den brukes som et sikringsverktøy når du handler i andre valutaer.

 3. Day Traders: Ripple er svært volatil, derfor kan det by på mange kortsiktige handelsmuligheter.

Avsluttende ord

Er det verdt å investere i Ripple i 2021?

Den største fordelen med Ripple i forhold til resten av de andre 7000+ kryptovalutaene, er at den for øyeblikket blir brukt av over 100 selskaper fra alle deler av verden.

Ripple ble designet for å brukes av banker, selskaper og finansinstitusjoner som et middel for å overføre penger med hastighet og presisjon. Til tross for at banker er hovedmålet for Ripple, kan hverdagslige mennesker imidlertid bruke Ripple til pengeoverføring.

For eksempel kan du sende $ 1000 til noen som bor på den andre siden av verden, og pengene vil nå dem på mindre enn 4 sekunder. Alt som koster mindre enn 1 cent.

Ripples markedsverdi er på over to milliarder amerikanske dollar og er blant de 3 mest populære kryptovalutaene i verden. Ripple-nettverket er også klarert av brukere som anser det som “lovende” og “pålitelig”..

Ripple er en ideell måte for folk som trenger å overføre penger fra punkt A til punkt B så raskt som mulig, uten å betale ekstra kostnader.

Flere og flere selskaper og banker implementerer Ripple-teknologi i betalingssystemene sine. Med denne trenden vil Ripple sannsynligvis drepe SWIFTs monopol på internasjonale bankbetalinger.

Poenget er at du alltid bør gjøre din egen undersøkelse. Forsikre deg om at du nøye vurderer alle faktorene som påvirker prisen på Ripple før du bestemmer deg for om du vil investere i Ripple (XRP) eller ikke..

eToro – Den beste kryptovalutautvekslingen for både investorer og handelsmenn

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Nå vet du hva som er Ripple og hvorfor det er verdt å investere i Ripple i 2021. Hvis du føler deg inspirert til å begynne å handle Ripple, eller denne artikkelen har gitt litt ekstra innsikt i din eksisterende handels kunnskap, kan du være glad for å vite at etoro gir muligheten til å handle med Crypto eiendeler og CFDer opp til 90+ kryptovalutaer.

Hvis du likte å lese Hva er Ripple og er det verdt å investere i Ripple i 2021 vennligst gi den en like og del den med alle andre du tror det kan være av interesse også.

Ansvarsfraskrivelse: Kryptovalutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare

Handelsanalyse er ikke en pålitelig indikator for gjeldende eller fremtidig ytelse, ettersom omstendighetene kan endres over tid. Før du tar noen investeringsbeslutninger, bør du søke råd fra uavhengige finansielle rådgivere.

Vær oppmerksom på at CFD er komplekse instrumenter og har en høy risiko for å miste penger raskt på grunn av gearing. 62% av private investorkontoer taper penger når de handler CFD-er med denne leverandøren. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å ta den høye risikoen for å miste pengene dine.

Tidligere resultater er ikke en indikasjon på fremtidige resultater.

Hva er tankene dine om Ripple?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me