Hva er Tezos XTZ, og er det verdt å investere i Tezos i 2021?

Investering i Tezos i 2021 Forklart

Hva er Tezos (XTZ)? Er det verdt å investere i XTZ i 2021? Vil kryptovalutamarkedet komme seg etter den pågående pandemien? Vil Tezos overta kryptogiganter, som Bitcoin, Ethereum og Ripple? Fortsett å lese for å finne ut mer om kryptovalutahandel og blockchain-teknologi.

Før vi ser på Tezos som en investering, la oss svare på et annet grunnleggende spørsmål: “Hva er Tezos?”

Hva er Tezos?

Tezos er definert som en fjerde generasjon blockchain-basert plattform som brukes til utføring av grenseoverskridende betalinger, smarte kontrakter og desentraliserte applikasjoner.

Det faktum at Tezos er et åpen kildekode desentralisert nettverk som muliggjør en rekke funksjoner er en av de største fordelene med Tezos, som tiltrekker seg forskere, utviklere og handelsmenn over hele verden.

Det er ikke bare den desentraliserte naturen som gjør Tezos unike. Tezos er basert på en styringsmodell i kjeden, noe som betyr at brukere kan delta i beslutningssystemets økosystem og legge til rette for automatiske endringer uten å risikere forekomsten av harde gafler.

Dette gjør også Tezos en av de mest demokratiske blockchain-plattformene i kryptovaluta-sektoren.

Som utviklere uttalte: ”Tezos tar en helt annen tilnærming ved å lage styringsregler for interessenter for å godkjenne protokolloppgraderinger som deretter automatisk distribueres på nettverket. Når en utvikler foreslår en oppgradering av protokollen, kan de legge ved en faktura som skal betales ut til deres adresse ved godkjenning og inkludering av oppgraderingen. ”

Her skal vi merke oss at Tezos bruker en forbedret proof-of-stake konsensusmekanisme, noe som betyr at brukere kan bekrefte transaksjoner uten kostbart utstyr eller teknisk kunnskap; med andre ord, behovet for gruvedrift elimineres fullstendig.

Faktisk, Tezos og dets brukervennlige innsats førte til populariteten til XTZ og en økning i prisen i 2019 og 2020. Tro det eller ei, prisen på Tezos tredoblet mellom oktober 2019 og februar 2020!

Historien om Tezos

Tezos – en topp moderne kryptokurrency som er verdt å se i 2021 – hadde en turbulent start. Tezos ble foreslått i 2014 av Arthur og Kathleen Breitman, under pseudonymet LM, rettet mot en stor ulempe med blockchain-teknologi: den beryktede gaffelbaserte styringsmodellen.

Tre år senere lanserte Tezos-stiftelsen et av de mest imponerende innledende mynttilbudene til dags dato, og klarte å skaffe 232 millioner dollar på mindre enn to uker.

Til tross for sin lovende start ble Tezos plaget av forskjellige forsinkelser, internt drama og søksmål. Ennå, nettverket klarte å gjenopprette sitt image, og det ble lansert i 2018.

Etter å ha etablert en mer solid tilstedeværelse i kryptomarkedet, implementerte Tezos to protokollendringer (Athen og Babylon) for å gjøre innsatsen og smart kontraktutvikling mer effektiv.

I tillegg, Tezos begynte å dele tilskudd og opplæringsmuligheter for å tiltrekke seg forskere og kryptoentusiaster.

På grunn av sine lovende funksjoner og image fra sosiale medier, jobber Tezos nå med forskjellige ledende organisasjoner for å støtte digitaliseringen av kapitalmarkedene, inkludert eiendom. For eksempel samarbeider Tezos med tZero og Alliance Investments for å tokenisere eiendom i Storbritannia, samt Fundament Group i Tyskland for å forbedre digitale eiendomsobligasjoner.

Hvordan fungerer Tezos?

hva er tezos

Så hvordan fungerer Tezos akkurat? Som nevnt ovenfor er Tezos en åpen kildekodeplattform for digitale eiendeler, smarte kontrakter og dApps. Men hva gjør det unikt?

Plattformens morsmål for smarte kontrakter heter Michelson. Mange anser Michelson som et svært sikkert språk, da det gir formell bekreftelse og fleksibilitet samtidig. Her skal vi merke oss at denne formelle verifiseringsmekanismen er avgjørende i virkelige omgivelser, for eksempel tokenisering av eiendeler med virkelig verdi og lån.

Styringen av kjedene til Tezos forklart ovenfor er en annen unik funksjonalitet. Styring i kjeden betyr at protokollendringer blir stemt av brukerne; hvis de er godkjent, implementeres de automatisk via selvendring, og unngår forekomsten av harde gafler.

For å være mer presis, når en utvikler foreslår en oppgradering, går protokollen til fellesskapet for å bli testet. Etter testperioden kan brukerne stemme på oppgraderingen; hvis godkjent av de fleste brukere, vil oppgraderingen integreres via en protokoll kjent som hot swap.

Faktisk har Tezos en unik arkitektur som helhet. Tezos har en modulær stil av blockchain-nettverk som kan endre seg selv basert på visse regler; den bruker det såkalte nettverksskallet for å muliggjøre selvendring. Vanligvis har blockchain tre lag: nettverk, transaksjon og konsensus. Tezos ‘nettverksskall letter kommunikasjonen mellom disse lagene og gjør det mulig for brukere å delta på en demokratisk måte.

Tezos er også den første kryptovalutaen som populariserte prosessen med staking, kjent som Tezos baking. Her skal vi merke oss at Tezos kombinerer de beste funksjonene i tradisjonell bevis på innsats og delegert bevis på innsats, slik at folk uten nok midler eller teknisk kunnskap kan delta ved å delegere eller få noen andre (en validator) til å bekrefte transaksjoner for dem.

I følge noen tall, det er mulig å omgå en 5,61% årlig avkastning på innsatte Tezos.

Her skal vi også nevne at systemet lar deg operere under to kontotype: implisitte og opprinnelige kontoer. Implisitte kontoer er for hverdagsbrukere, mens opprinnelige kontoer er for utviklere.

Interessant, i mars 2020 implementerte Tezos (som et nettverk i utvikling) en protokoll kalt Carthage for å tillate utviklere å kjøre mer komplekse apper.

Hva er XTZ?

Tezos er assosiert med sitt opprinnelige digitale token XTZ, kjent som tezzie eller tez. Som forklart ovenfor, brytes ikke XTZ-er da Tezos bruker en bevis på innsatsmekanisme og brukere får insentiver for deltakelse i kjerneutviklingsprosessen.

Selv om Tezos er mye mer enn en kryptovaluta – med XTZ som hovedsakelig brukes til å drive blockchain, er det en økende interesse for XTZ fra både handelsmenn og investorer..

For å gi et eksempel, For øyeblikket har Tezos mer enn 400 aktive bakere og et innsatsforhold på nesten 80%. En slik interesse gir XTZ rom for vekst og konkurranse.

Selv om det er sant at XTZ-tokens fortsatt er nylige oppføringer, opplevde XTZ betydelig vekst i 2019 og 2020. Tezos klarte å komme seg fra det coronavirus-utløste bearish markedet og bli en av de beste kryptoene når det gjelder markedsverdi.

Vær oppmerksom på at i skrivende stund handles en XTZ til $ 2,19, og prisene forventes å øke ytterligere.

Og gjett hva! Som rapportert av Forbes, Tezos kan være på vei til å knuse Bitcoin.

Vil du vurdere å investere i Tezos XTZ?

invester i teos

Er det verdt å investere i Tezos i 2021?

Ja, selvfølgelig! Med en markedsverdi på $ 1.645.701.484, Tezos – rangerer for tiden 19th i kryptosektoren (iht CoinMarketCap) – er absolutt verdt å se i 2021.

tezos historiske prisdiagram

Investorer som tror på den demokratiske mekanismen og den innovative teknologien som Tezos tilbyr, føler seg spesielt tiltrukket av XTZ.

Mange hevder at Tezos vil innhente andre plattformer for distribusjon av dApps og smarte kontrakter, inkludert Ethereum, ofte referert til som kongen av smarte kontrakter..

Ingen overraskelse at interessen for XTZ øker; som nevnt ovenfor, har Tezos en eierandel på nesten 80% med mer enn 13 000 delegatorer og 400 validatorer over hele verden.

På toppen av det, da mange eksperter mener at kryptokurrencyprosjekter vil gi neste krypto-oksemarked, kan Tezos økonomiske utvikling fortsette å øke i popularitet.

Mens XTZ for øyeblikket handler til $ 2,19, som egentlig ikke kan sammenlignes med Bitcoin, kan XTZ-prisen vokse videre på lang sikt. Siden svart torsdag 2020 har Tezos for eksempel klart å komme seg og forbli over $ 2,00.

Når det er sagt, når vi ser på Tezos og dets investeringspotensial, ikke glem at alle investeringer kommer ned til risikobelønningsprofilen til eiendelen du er interessert i.

Spesielt kryptovalutaer kan være svært risikofylte, så invester aldri mer enn du kan tape.

Hvor mye vil Tezos være verdt?

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe XTZ, kan du spørre “Hvor mye vil Tezos være verdt?”

Selv om det er svært spekulativt å lage prisforutsigelser, forventer mange eksperter en bullish trend takket være Tezos ’on-chain og demokratiske styring. Hvis Tezos viser høyere lavt og positivt momentum, en bullish trend kan sprekke og føre til stor margin.

Basert på teknologisk analyse og tidligere data forventes det at Tezos kan slå $ 4,30 i 2021.

Videre, ifølge WalletInvestor, kan XTZ være verdt $ 7,03 i 2025. CryptoGround hevder også at Tezos er en god langsiktig investering; ifølge kilden vil XTZ nå $ 9,01 i 2025.

Andre mer ekstreme spådommer, som de som er gitt av CryptoCoinSociety, hevder at Tezos vil nå $ 24,06 innen 2025.

Mens ingen kan forutsi hvordan den globale økonomien vil komme seg etter den pågående pandemien, kan investering i XTZ gi høy avkastning langt utover året 2021.

Burde jeg Investere I Tezos?

investin i teos

Med forskjellige fordeler med Tezos fremfor andre kryptovalutaer, for eksempel automatiske endringer og tilgjengelig baking, kan investering i Tezos være en god investering for deg.

Når det er sagt, mens Tezos er en mynt det er verdt å se på, må du alltid huske at kryptovalutainvestering kan være en risikofylt satsing.

Dette betyr ikke at det å handle XTZ i 2021 er en dårlig idé: det betyr bare at du bør gjøre din egen undersøkelse og analysere XTZ-forholdet mellom risiko og belønning for å avgjøre om mulige belønninger oppveier potensiell risiko.

Hvis du bestemmer deg for å legge til XTZ i porteføljen din, vil du være glad for å vite det med eToro, du kan kjøpe og selge kryptovalutaer og handle CFD-er på opptil 90+ kryptopar.

Klar til å begynne å investere i Tezos XTZ?

invester i teos

Hvem bør vurdere å legge til XTZ i porteføljene i 2021?

Med forskjellige unike funksjoner og vekstpotensial, er det ingen tvil om at XTZ-investeringene øker. Tezos er et populært aktivum blant investorer som tror på XTZ på lang sikt, samt dagshandlere som tar sikte på å tjene på volatiliteten og diversifisere porteføljene for å redusere risikoen..

Tezos er også et populært valg blant kryptoentusiaster som mener at Tezos er mye nærmere Satoshis filosofi når det gjelder desentralisering og demokratiske prinsipper.

La oss ikke glemme at Bitcoins gåtefulle skaper Satoshi ønsket å gjøre finansielle tjenester tilgjengelige for mennesker fra alle samfunnslag og eliminere behovet for sentralbanker og dyre tredjeparter.

Selvfølgelig interesserer selskaper seg også for XTZ. For eksempel er Tezos høyt verdsatt av store finansinstitusjoner, som Dalam Capital, Enabling Future, BTG Pactual og Alliance Investments. Det er riktig! WNår det gjelder strategiske investeringer, har Tezos fått mye støtte på grunn av sin innovative og selvstyrende blockchain.

Til slutt er investering i kryptokurver ikke en ordning som raskt blir rik, så du bør selv bestemme om du skal investere i Tezos og dens svært demokratiske selvstyrende mekanisme..

Viktige punkter

  • Tezos er en innovativ og sikker, selvendrende blockchain-plattform, designet primært for utvikling av smarte kontrakter og dApps.
  • Tezos ble lansert i 2018 etter en svært vellykket ICO, etterfulgt av forskjellige interne dramaer og søksmål.
  • Til tross for opp- og nedturer og det bearish markedet utløst av den pågående pandemien, Tezos har klart å etablere seg som et av de ledende prosjektene i kryptovalutamarkedet.
  • Tezos er unik fordi den har demokratisk styring i kjeden og er avhengig av baking i stedet for gruvedrift. På toppen av det bruker den et sikkert programmeringsspråk som garanterer formell bekreftelse.
  • XTZ er det opprinnelige token til Tezos, som for øyeblikket handles til $ 2,19 (per 14. desember 2020).
  • Med en markedsverdi på $ 1 645 701 484, Tezos er et attraktivt investeringsalternativ for både nybegynnere og erfarne investorer, samt store finansinstitusjoner.
  • Faktisk tror mange finanseksperter at Tezos vil vokse videre på lang sikt og nå nye høyder innen 2025.

eToro – Beste megler å kjøpe Tezos XTZ

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Hvis du likte å lese artikkelen vår Hva er Tezos (XTZ) og er det verdt å investere i Tezos i 2021? kan du dele den med alle som kan være interessert i å investere i kryptovaluta.

Vanlige spørsmål

Er Tezos en trygg investering?

Ja, Tezos er en trygg investering. Tezos bruker en desentralisert blockchain, så det er ingen sentral database som kan hackes. På toppen av det bruker Tezos et nytt språk og kryptografisk kryptering, noe som sikrer både formell verifisering og sikkerhet. Hvis hackere noen gang finner en måte å få tilgang til nettverket, kan det ikke gjøres endringer uten interessenters enighet, noe som gjør Tezos svært sikker. Når det er sagt, kan kryptovalutainvestering være risikabelt, så fortsett alltid med forsiktighet.

Er Tezos anonym?

Tezos er en relativt ny kryptovaluta som fremdeles utvikler seg når det gjelder personvern og masseadopsjon. Så langt har Tezos samme personvernnivå som Ethereum og Bitcoin: mens de er anonyme, er det fortsatt et digitalt fotavtrykk. På den annen side kreves det pålitelige børser for å overholde reglene Know Your Customer og Anti Money Laundering, slik at brukere som ønsker å handle XTZ, kan være nødt til å oppgi personlige opplysninger. Når det er sagt, har Tezos kunngjort planer om å introdusere nye Zcash ’personvernfunksjoner i de kommende månedene, noe som kan påvirke anonymiteten i fremtiden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me