Hva er TRON? En nybegynnerveiledning til TRON og tips for investering i TRX

TRON har hatt en av de mest uttalte oppfølgingene i feltet helt siden den ble med i kryptomarkedet i 2017. Når det gjelder markedsverdi, utnyttet denne mynten denne gjensidige interessen og dens spesielle teknologiske funksjoner for å bli en av de mest fremtredende kryptovalutaene.

TRON legger til et annet interessant aspekt i kryptomarkedet – det er også ment for bruk i spill- og pengespillindustrien, med mål om å utvikle og øke lovlige blockchain-baserte spill av gamblingtypen.

I 2017 ble den Beijing-baserte kryptovaluta-plattformen opprettet av TRON Foundation og opprinnelig grunnlagt av Justin Sun.

Sun er en kinesisk bedriftseier som allerede er kjent som hjernen bak PEIWO, en mobil smarttelefonapp med fokus på Pacific Rim live streaming.

Det er ingen tvil om at TRON har en lys fremtid foran seg som en av de nyere kryptoene, så hvis du ønsker å investere, må du stille deg selv et par spørsmål. Her er noen viktige opplysninger du må vite om TRON.

Hva er TRON?

TRON er et blockchain-basert operativsystem der desentraliserte apper kan utvikles og medieinnhold kan deles. TRX-token i seg selv brukes til å få tilgang til slike operasjonsenhetskarakteristikker. Derfor er det primære formålet med tokenet å bruke det i TRON-nettverket. Siden den kan kjøpes og selges på børser, kan den også defineres som en virtuell valuta.

TRON hjelper Dapp-utviklere, i likhet med Ethereum, med å bygge og bruke komplekse protokoller via smarte kontrakter som ligger på sin opprinnelige blockchain. Nettverket er best anerkjent i dag for sine behandlingshastigheter og sin karismatiske administrerende direktør. Plattformen er spesifikt i stand til 2000 transaksjoner per sekund. Best av alt er at det er ingen behandlingskostnader på TRON. På få sekunder kan du sende TRX til en annen plassering i verden og ikke betale en eneste cent.

Kjøpet av BitTorrent og deretter utstedelse av et token for det på TRON-protokollen var trolig den mest vellykkede handlingen fra TRON Base. Dette tillot prosjektet å annonsere sine tjenester for millioner av peer-to-peer-applikasjonsfildelingsbrukere.

Ideen om et globalt nettverk syntes usannsynlig å skje før ganske nylig. Verdens datakraft har ikke vært på standard ennå. Likevel, for akkurat et slikt oppdrag, gir den åpne eksistensen av blockchain-nettverk dem en fordel. Dette er nettopp funksjonen TRON tar sikte på å fange.

Hvor begynte det hele?

Tron, kjent for sin desentraliserte blockchain-teknologi, startet i 2017. Det startet som en ideell organisasjon, Tron Foundation startet opprinnelig av Justin Sun. Tanken bak var å overstyre andre kryptovalutaer når det gjelder desentralisert internett og tilgjengelighet.

Justin Sun var allerede en kjent figur i blockchain-sektoren, med en merkelapp under Forbes ‘China 30 under 30.’ I tillegg til dette var Sun før opprettelsen av Tron, hovedrepresentant for Ripple, og hjalp ham med å skape et større nettverk av individer som ga ham overtaket i å ha skapt Tron.

Tron startet med en massiv ICO, etter å ha samlet inn rundt 70 millioner dollar der mynter var til en omtrentlig markedsverdi på 0,0019 dollar. Dette tillot investorer å handle inn sine andre poletter for TRX og ga Tron Foundation fordelen med et stort løft gjennom den første lanseringen.

Da den først ble lansert i 2017, hadde Tron også anskaffet BitTorrent, et stort steg inn i underholdningsindustrien, og fødte den største fildelingsplattformen som er kjent i dag. Alt i alt er Trons hovedmål å gi tilgjengelighet til gratis og enkelt innhold og lagring på internett og la strøm og kontroll gis til innholdsskapere, i stedet for å ha begrenset fleksibilitet over eierskap med store plattformer som YouTube. Plattformen støtter blant annet innholdsskapere som kunstnere, musikere, filmskapere og journalister. I dag har Tron en markedsverdi på rundt 2,4 milliarder dollar og rangert blant de ti beste kryptovalutaene til dags dato.

Skeptikere på TRON

TRON har sine opp- og nedturer som en valuta i seg selv, men det er ikke noe nytt i kryptoverdenen. Det største problemet er imidlertid at det er så mye spekulasjoner om mynten, med den virkelige TRON-plattformen ennå ikke helt tilgjengelig for bruk.

I virkeligheten er produksjonstidsrammen som er foreslått i TRONs whitepaper, veldig lang, noe som til slutt betyr at vi ikke vil se prosjektet komme til når som helst i umiddelbar fremtid. Alt vi kan gjøre er å kjøpe TRON og selge det omtrent som alle andre kryptoer.

Hvorfor investere i TRON?

Tron er et desentralisert blockchain-system ganske unikt fra andre, med spesielt fokus på underholdning. Brukere er i stand til å lage og dele innhold som videoer, bilder, innlegg osv … på TRON-plattformen. TRX-mynten, i dette tilfellet, gjør det mulig for brukere å få tilgang til plattformen og bruke de ekstraordinære funksjonene. På toppen av dette er den digitale mynten fortsatt verdt verdien og kan handles med andre valutaer på forskjellige handelsplattformer.

En av de mest attraktive egenskapene den er stolt av er de lave transaksjonsgebyrene. Dette skyldes at determinantene for transaksjonsgebyrer på Tron er båndbredde og energi. I de fleste tilfeller er denne verdien ekstremt lav og har dermed en tendens til å tiltrekke investorer og handelsmenn for å få en hånd på mynten.

Ikke bare forbinder Tron med så lave kostnader, men hastigheten er også gratis. Tron er i stand til å behandle opptil 25 000 transaksjoner per sekund, noe som er langt mer enn hva Bitcoin eller Ethereum kan klare seg til. I likhet med EOS har Tron en DPOS (Delegated Proof-of-Stake) som gjør at mynten kan behandle så mange transaksjoner på nesten ingen tid.

En av nøkkelegenskapene bak rammen til TRON er å fokusere på underholdningsindustrien. Det tar sikte på å tillate allokering av innhold rundt internett til lave kostnader og i en mye enklere prosess. Det letter arbeidet til innholdsskapere som ønsker å publisere arbeidet sitt med fullt eierskap, så vel som for innholdsseere som ser etter en enkel og tilgjengelig måte å finne videoer og bilder på, blant andre former for underholdning.

Ser vi frem til de neste årene av TRON, vil det sannsynligvis være noen bedre muligheter for at TRX-myntprisen vil stige når prosjektet begynner å utvikle seg. For eksempel forutsier TradingBeasts at Trons pris på $ 0,13 kan forventes innen utgangen av 2021 og $ 0,30 forventes innen 2022.

TRX Price Prediction 2021 and Beyond Source: Capital.com

Hvordan investere i TRON?

Det er enkelt å oppnå og få tak i dette revolusjonerende symbolet. På fordelene ved ting eksisterer TRON på de fleste kryptovaluta-børser. Alt du trenger å gjøre er å opprette en konto i en av disse børsene og kjøpe TRON ved hjelp av fiat-valuta.

Etter at du har kjøpt myntene dine, må du velge en lommebok og oppbevare dem. Lommebøker er små maskinvareenheter eller programvareplattformer der enkeltpersoner lagrer kryptoen sin. Ideelt sett, hvis du planlegger å investere i TRX, vil du at lommeboken din skal støtte TRON-nettverket.

Tips før du investerer i TRON

1. Oppbevar TRX i en sikker lommebok

Som nevnt ovenfor er digitale lommebøker i det vesentlige små maskinvareverktøy eller i noen tilfeller en programvareplattform som en app, der investorer og forhandlere oppbevarer kryptovalutaene sine..

Det er en god ide å få tak i en lommebok for de som planlegger å investere store summer. Hver lommebok vil ha private nøkler som du bare har tilgang til, noe som sikrer sikkerheten. Det kan være lurt å holde de private nøklene trygge og tilby sikkerhetsfunksjoner som en PIN-kode og flersignatur eller 2-parts autentisering.

2. Invester så mye du har råd til å tape

Det er generelt forsvarlig å holde den opprinnelige investeringen i TRON rimelig liten, med tanke på dens korte historie og fortsatt ekstremt ustabile oppførsel. Også erfarne investorer har bare forpliktet en ensifret andel av kapitalen i TRON mens de holder balansen i mindre risikofylte verdipapirer. Og bevare investeringsdisiplinen din, midt i spekulasjonene og spådommene, var å kjøpe akkurat slik du kan forvente å mislykkes teoretisk og ikke bli fanget av løfter om gigantiske oppturer.

3. Tenk langsiktig

Det er smart å se på å stash TRX i det lange løp, med mindre du er noen som planlegger å begi deg ut i dagshandel. Dette skaper mindre risiko, noe som gjør det lettere for deg å forvente økninger med høy verdi. Med de optimistiske prognosene som er plassert for TRON, kan det være verdt å anskaffe seg tålmodighet til høyere premier.

4. Hold deg oppdatert

En av de viktigste kryptohandelsstrategiene er å holde øye med mønstre og signaler. Tegn vil gi deg beskjed om at det kan være en god tid å investere. Markedsdynamikk kan bidra til å identifisere hvordan suksessen til TRX vil være i nær fremtid og over tid. Det er likevel godt å huske ytre påvirkninger. Det er visse indikatorer som også påvirker prisene på TRX. Det er mulig å ta Covid-19 med i betraktningen her. Selv om kryptomarkedet falt i mars 2020, så verden berømmelsen stige rett opp siden mange var redde for inflasjonstrusler fra likvidasjonsfond..

5. Lovbestemmelser

Nye lover vil også påvirke skatteansvaret, i tillegg til sannsynligheten for kompliserte rapporteringsprosedyrer. Den amerikanske avgjørelsen om eiendom betyr at inntektene dine nå oppfattes som en kapitalgevinstskatt (15 prosent), i stedet for vanlig inntektsskatt (opptil 25 prosent). Skattevilkår for kryptovaluta er forskjellige i regioner, og mange kan justere seg når de svarer på den skiftende etterspørselen.

Videre klarer TRON hele tiden å komme seg gjennom kryptoverskriftene. Dette prosjektet fortsetter å fange oppfinnsomheten og hjertene til kryptoforbrukere over hele verden, fra konsernsjefen som spiser lunsj med Warren Buffet til avdukingen av en ny DeFi-plattform. Det er morsomt akkurat nå å se hva dette innovative teamet med utviklere har i ermet.

Les mer: Hva vil drive Tron-prisen i 2021?

eToro –Beste plattform å kjøpe TRON

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Viktige punkter

  • TRON er et blockchain-basert operativsystem der desentraliserte apper kan utvikles og medieinnhold kan deles.
  • I 2017 ble den Beijing-baserte kryptovaluta-plattformen opprettet av TRON Foundation og opprinnelig grunnlagt av Justin Sun.
  • TRON hjelper Dapp-utviklere, i likhet med Ethereum, med å bygge og bruke komplekse protokoller via smarte kontrakter som ligger på sin opprinnelige blockchain.
  • TRON er en ledende mynt etter markedsverdi takket være sin skalerbare og raske blockchain, noe som gir høyere produkt av transaksjoner i en betydelig mindre tidsramme.
  • I skrivende stund er TRON-prisen 0,053 dollar og markedsverdien er 3,7 milliarder dollar.
  • Når det gjelder markedsverdi, utnyttet denne mynten denne gjensidige interessen og dens spesielle teknologiske funksjoner for å bli en av de mest fremtredende kryptovalutaene.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me