Hva vil drive Ethereum Classic-prisen i 2021?

En analytisk guide til investering i Ethereum Classic i 2021

Hvor vil prisen på Ethereum Classic gå i 2021?

Hva vil skje med ETC-prisen i 2021? Siden kryptovalutaer er desentraliserte, har kryptoinvestorer alltid lurt på: Hva driver Ethereum ETC-prisen?

Når vi snakker om kryptovalutaer, siden de ikke har en veldig lang historie fordi de er relativt nye, har mange mennesker, inkludert investorer, vanskelig for å forstå hvordan de fungerer. De synes det er vanskelig å forstå hva som driver prisene deres også.

Bitcoin var den første kryptovalutaen som ble utgitt i 2009. Satoshi Nakamoto gjennom en whitepaper kunngjorde verden at han lanserte sitt prosjekt kalt Bitcoin. Selvfølgelig, nå som vi er i 2020, var det få som trodde at Bitcoin, sammen med andre kryptovalutaer, ville bli seriøse konkurrenter i finansverdenen. Faktisk har kryptokurver nå potensial til å endre måten penger fungerer på. Hvis det ikke skjer nå, vil det sannsynligvis skje i en ikke altfor fjern fremtid.

Etter utgivelsen av Bitcoin ble mange andre kryptovalutaer introdusert, inkludert Ethereum Classic som ble lansert i 2016 da en hard gaffel dukket opp. Så Ethereum Classic (ETC) er en av de nyeste kryptovalutaene, siden det ikke har gått mer enn fire år siden den ble lansert (siden hardgaffelen fant sted).

Men det som faktisk driver Ethereum Classic-prisen?

Det er to hovedfaktorer som mest påvirker Ethereum Classic-prisen:

 • Ethereum Classic adopsjon
 • Nettverksangrep

Her på Trading Education analyserte vi disse tre faktorene, og nedenfor vil vi vise i detalj hva vi fant ut.

Hvorfor Ethereum Classic?

Hvorfor bør investorer vurdere å investere i Ethereum Classic? Hva gjør denne kryptovalutaen så unik?

Den desentraliserte autonome organisasjonen (DAO) ble hacket i 2016, og da ble det besluttet å lage en hard gaffel som skulle returnere $ 50 millioner som hackere gikk bort med. Denne harde gaffelen er kjent som Ethereum, som er den nest største kryptovalutaen i dag. Den opprinnelige blockchain som var igjen er kjent som Ethereum Classic.

Egentlig bruker Ethereum Classic Ethereums opprinnelige blockchain. Ethereum Classic kjører smarte kontrakter, og den har sin egen kryptovaluta kjent som ETC. Ethereum får mest oppmerksomhet, men Ethereum Classic bør heller ikke utelates fordi den spiller en lignende rolle som Ethereum, med sitt økosystem av desentraliserte applikasjoner (DApps) og blockchain-hovedbok.

Gjennom hele sin eksistenshistorie har Ethereum Classic hatt sine oppturer og nedturer, og viser at det er en flyktig eiendel og har potensial til å tilby fortjeneste til investorer. Mynten hadde sin heltidshøyde på $ 44,34 14. januar 2018.

Men sammenlignet med noen andre kryptovalutaer som Chainlink eller Cardano, har Ethereum Classic ikke hatt betydelig vekst. For tiden er ETC-prisen $ 5,98. Siden den høye tiden har Ethereum Classic generelt bare avvist og har aldri vært i stand til å komme i nærheten av $ 44,34-prisen den hadde nådd i januar 2018.

Forutsigere spår imidlertid at prisen på mynten kan øke i fremtiden. Derfor kan Ethereum Classic være en god investering for investorer.

ethereum klassisk pristabell

Ethereum Classic prisbevegelser hele tiden. Kilde: Coinmarketcap

Vil du vurdere å investere i Ethereum Classic ETC?

Hva driver Ethereum Classic-prisen?

Det sirkulerer 116,313,299 ETC akkurat nå. Den totale forsyningen er 210.700.000 ETC. Den totale markedsverdi for Ethereum Classic er $ 701,289,812

Ulike faktorer kan føre til prisen på en mynt

2 faktorer vil kjøre Ethereum Classic-prisen i 2021

Faktor 1: Ethereum Classic adopsjon

Hvorfor presterte Ethereum Classic ikke bra? De fleste ICO-er er bygget på Ethereums nettverk, så de fleste av utviklerne foretrekker å bygge apper som bruker Ethereums nettverk i stedet for Ethereum Classic. Så Ethereum Classic har dårlig adopsjon av brukere, og det er under skyggen av Ethereum.

Videre er det mange Defi-prosjekter der ute som har en verdi på mer enn $ 14bil.

50 av disse prosjektene blir sporet av Defipulse er bygget på Ethereums nettverk.

Som beskrevet i tabellen nedenfor, er noen av disse populære plattformene Maker, WBTC, Yearn Finance, Aave, Compound, etc.

plattformer bygget på ethereum

10 av de 50 plattformene som er bygget på Ethereums nettverk. Kilde: Defipulse

Så siden utviklere stoler på Ethereums nettverk mer for å bygge appene sine og DeFi-prosjekter er bygget på Ethereums nettverk, har Ethereum Classic holdt seg i skyggen. Følgelig kunne prisen ikke oppleve en betydelig økning, da det ikke var noen betydelig etterspørsel etter ETC.

Faktor 2: Nettverksangrep

Omdømmet til Ethereum Classic har også blitt skadet som et resultat av 51% -angrepene det har lidd i løpet av dets eksistens. I hovedsak betyr et 51% -angrep at en gruvearbeider kan kontrollere 51% eller mer av hashkraft, og dermed skape lengre blokkjeder og dobbeltbruk..

ethereum classic 51 angrep

51% angrep (dobbeltbruk) utdypet. Kilde: Hackernoon

5. januar 2019 frøs Coinbase Ethereum Classic fra handel etter å ha lagt merke til at ETC opplever et slikt angrep.

Senere, i august 2020, opplevde Ethereum Classic tre angrep i løpet av måneden.

I dette angrepet, ifølge gruveselskapet Raskt, 7.000 blokker, eller to dagers gruvedrift, ble omorganisert.

bitfly twitter, 51 angrep, hva som driver etc pris

Disse angrepene har forårsaket usikkerhet blant investorer, og noen av kryptobørsene har reagert. Selv OKex-kryptobørs har for eksempel uttalt at de etter disse angrepene vil vurdere å fjerne ETC fra handelslisten.

Også kryptokursderivatutveksling FTX har sagt at de vil “revurdere sine ETC-evige futureskontrakter”, som rapportert av Coindesk.

Etter angrepene, ETC-kooperativ, et fundament som støtter nettverksutviklingen, tvitret og sa at de samarbeider med andre for å teste og vurdere anbefalte løsninger.

etc kooperativ twitter, hva som driver etc pris

13. oktober 2020, Coingeek rapporterte at Ethereum Classic hadde begynt å iverksette tiltak og implementere et 51% angrepsforsvar. I følge rapporten har nettverket implementert Modified Exponential Subjective Scoring (MESS) -systemet for å beskytte mot 51% angrep..

Senere, i november, lanserte Ethereum Classic hardgaffelen kalt “Thanos”, med målet å øke gruvesamarbeidet og forbedre sikkerheten.

Hvordan investere i Ethereum Classic i 2021?

Selv om Ethereum Classic kanskje ikke har hatt et godt år, er prognosemennene optimistiske når de prognoser prisene for denne mynten, gitt tiltakene som er tatt for å øke sikkerheten..

Men hvor mye kan prisen på Ethereum Classic gå i 2021?

Handelsdyr ha en “realistisk” tilnærming som forutsier at Ethereum Classic vil nå $ 7 innen desember 2021. Tatt i betraktning at i øyeblikket at prisen på ETC er $ 6, ville dette ikke være en massiv økning, selv om det ville være positivt.

Digitalcoin har en mer positiv tilnærming, og forutsier at prisen på ETC vil nå $ 11 i februar 2021, og registrerer en økning på 85,39%.

Det kan sies at dette er en realistisk spådom fra disse prognosemakerne. Med tanke på at 2020 ikke var et utmerket år for Ethereum Classic, kan det sies at 2021 vil være mer positivt i henhold til prognoser.

Klar til å investere i Ethereum Classic ETC?

Ethereum Classic-pris utover 2021

Trading Beasts er ikke så optimistiske når det gjelder langsiktige spådommer for ETC. Ifølge dem vil prisen på Ethereum Classic holde seg rundt $ 7 selv i 2023. Men når vi ser på Digitalcoyns langsiktige prisforutsigelse for Ethereum, er det virkelig optimistisk.

Digitalcoin har i dette tilfellet mer positive prognoser. I juni 2023 spådde de at ETC ville nå $ 14,17. Videre, i henhold til deres spådommer, kunne Ethereum Classic nå $ 32,81 i februar 2026 og oppleve en økning på 440,5%.

Hva er fremtiden til Ethereum Classic?

Selv om Ethereum Classic kan ha hatt angrep som har bremset vekstprosessen, forventes det fortsatt å tjene som en av nøkkelfaktorene for desentralisert finansiering (Defi) i fremtiden, som en desentralisert smart kontraktplattform. Også med tanke på de optimistiske spådommene ovenfor, kan vi si at Ethereum Classic har en ekte fremtid og kan være et godt investeringsalternativ for investorer.

Hva er forskjellen mellom Ethereum Classic og Ethereum?

Ethereum Classic er den opprinnelige Ethereum, den som eksisterte før gaffelen skjedde. I 2016 ble en ny gaffel opprettet på grunn av et hack, og den fikk navnet Ethereum – Ethereum som eksisterer i dag. Akkurat da splittelsen skjedde, startet kampen mellom Ethereum og Ethereum Classic.

De tilbyr begge den samme funksjonen når det gjelder å bygge smarte kontrakter og desentraliserte apper (dApps). Ethereum er nå imidlertid mye mer populært enn Ethereum Classic, og det støttes mer av investorer og institusjoner, ettersom Ethereum Classic har manglet sikkerhet..

Noen av de viktigste forskjellene mellom Ethereum og Ethereum Classic er:

Forsyning:

Ethereum har en årlig forsyning på 18mil ETH og har en ubegrenset totalforsyning. På den annen side har Ethereum Classic en samlet forsyning på 210 millioner ETC.

Markedsverdi:

I skrivende stund i henhold til Coinmarketcap har Ethereum en samlet markedsverdi på $ 66,706,554,856, og den er rangert som den andre kryptovalutaen rett etter Bitcoin. Samtidig er Ethereum Classic totale markedsverdi $ 701,289,812, noe som er langt lavere enn Ethereums.

Investortillit:

Ethereum er mye mer populært enn Ethereum Classic, og det fikk mer utviklerstøtte. Ethereum er den ledende blockchain for ICO, og den eier 80% av markedsandelen, mens Ethereum Classic ikke er så foretrukket for ICO. Investorer støtter Ethereum mer ettersom det har bedre rundefunksjonalitet. Dermed er investortillit mer fremtredende når det gjelder Ethereum enn for Ethereum Classic.

Bør du investere i Ethereum Classic?

Ethereum Classic har fortsatt sine støttespillere som holdt seg lojale mot den gamle blockchain. De mener at det er et bedre valg enn det nye. Selv om Ethereum Classic i 2020 ikke har hatt betydelig vekst, kan ETC dukke opp i fremtiden. Kryptovaluta kan ha opplevd drastisk vekst siden utgivelsen av Bitcoin i 2009, men de er fremdeles i de første dagene av utviklingen. Derfor kan supporterne som holdt seg lojale mot den gamle blockchain (Ethereum Classic) ha rett, ETC kan oppleve vekst i nær fremtid.

Begynn å investere i Ethereum Classic med eToro

investere i ethereum classic, etc pris

Vel, etter å ha lest denne artikkelen, kan du føle deg motivert til å begynne å investere i kryptovalutaer, det være seg Ethereum Classic eller annen kryptovaluta. Den gode nyheten er at du kan starte investeringen din med den beste sosiale handelsplattformen i verden, eToro.

eToro er en fantastisk megling som har sin utveksling helt dedikert for kryptovalutaer kalt eToroX, hvor du kan starte din kryptoinvestering og handle mer enn 90 kryptovalutapar.

eToro er ikke begrenset til kryptovalutaer, men du kan også investere i andre eiendeler som varer, aksjer, valutaer, indekser og ETFer.

eToro – Beste megler å kjøpe Ethereum Classic ETC

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Viktige punkter

 • Den desentraliserte autonome organisasjonen (DAO) ble hacket i 2016, noe som førte til opprettelsen av en hard gaffel som ville splitte eksisterende Ethereum i Ethereum og Ethereum Classic..
 • Det er to hovedfaktorer som mest påvirker Ethereum Classic-prisen: Ethereum Classic-adopsjon og nettverksangrep.
 • ETC hadde sin heltid på $ 44,34 den 14. januar 2018.
 • Det sirkulerer 116,313,299 ETC akkurat nå. Den totale forsyningen er 210.700.000 ETC. Den totale markedsverdi for Ethereum Classic er $ 701,289,812.
 • Utviklere stoler på Ethereums nettverk mer for å bygge appene sine, og Defi-prosjekter er bygget på Ethereums nettverk. Følgelig kunne ikke ETC-prisen oppleve en betydelig økning.
 • Omdømmet til Ethereum Classic har også blitt skadet som et resultat av 51% -angrepene, hvorav tre skjedde først i august 2020.
 • Trading Beasts har en “realistisk” tilnærming som forutsier at Ethereum Classic vil nå $ 7 innen desember 2021, mens Digitalcoin spår at ETC kan nå $ 11 i 2021.
 • Prisen på ETC kan nå $ 32,81 i februar 2026 og oppleve en økning på 440,5% ifølge Digitalcoin.
 • Noen av de viktigste forskjellene mellom Ethereum Classic og Ethereum er i tilbud, markedsverdi og investortillit.

Vi håper denne artikkelen har informert deg om Ethereum Classic og har motivert deg til å starte investeringen din i kryptovalutaer. I det siste har kryptokurver sist begynt å vokse mer med Bitcoin som leder og institusjonalisert.

Hvis du har likt denne artikkelen, kan du dele den, i tilfelle noen andre vil ha nytte av den. Hvis du vil vite mer om andre kryptovalutaer, kan du ta en titt på kryptovarselsektoren vår.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me