Hva vil drive IOTA-prisen i 2021?

En analytisk guide til IOTA i 2021

Hvor vil MIOTA-prisen gå i 2021?

Hva vil skje med IOTA (MIOTA) -prisen i 2021? Krypto-investorer har alltid lurt på: Hva driver MIOTA-prisen?

IOTA er en av de relativt nyere kryptovalutaene. IOTA er hjernebarnet til Sergey Ivancheglo, David Sontesbo, Serguei Popov og Dominik Schiener. Som andre bemerkelsesverdige kryptokurver ble grunnlaget for IOTA lagt med det formål å lage et digitalt betalingssystem, men kjennetegnet på dette systemet ville være skalerbarhet, sikkerhet, effektivitet og lavere kostnader. IOTA hadde også som mål å fungere som en kanal for effektiv dataoverføring mellom systemer.

Token, kryptovaluta, til IOTA, kalles MIOTA.

Hva er driverne til IOTAs pris?

De tre faktorene som bestemmer prisen på IOTA er:

 • IOTAs nettverk
 • Kryptovalutamarkedet
 • Økt adopsjon

Hvorfor IOTA?

I likhet med store mynter som Bitcoin bruker blockchain-teknologien der transaksjoner er godkjent ved hjelp av gruvearbeidere, har IOTA sin egen unike mekanisme på stedet kalt Directed Acyclic Graph (DAG), også kjent som Floke. I Tangle-systemet er gruvearbeidere ikke pålagt å behandle transaksjoner; i stedet gjør en sjefskoordinator jobben. Dette systemet bidrar til å eliminere de fleste kostnadene som er knyttet til transaksjoner. Det er også grunnen til at IOTA har en av de laveste transaksjonskostnadene i kryptovalutamarkedet.

Mens blockchain letter ned og krever flere eiendeler, jo større plattformen blir til, gjør en DAG det motsatte. Utnyttelsen av oppfinnsomme IOTA Tangle innovasjon gir høyere tilpasningsevne og viser seg å være raskere og betydelig tryggere jo større handling det er på nettverket, ifølge grunnleggerne.

Etter hvert som flere bruker IOTA-systemet, blir nettverket mer skalerbart. Kilde: Bitdegree.

Foreløpig forhindrer status quo data fra å være tilgjengelig, og informasjon er generelt begrenset til kontroll av noen få i stedet for de ekspansive massene. Spesielt fra nå av når informasjonen blir gradvis viktig, presenterer IOTA en løsning på dette med deres Data Marketplace.

IOTA Marketplace er en illustrasjon av et desentralisert informasjons kommersielt senter som planlegger å gjøre informasjon tilgjengelig for alle lønnende parter. Informasjonen blir samlet inn og utvekslet i sanntid av tilknyttede enheter. Dessuten gjør Data Marketplace det tenkelig å trygt selge og få tilgang til dynamiske datastrømmer. IOTA Data Marketplace-klienter kan kjøpe eller selge MAM eller Masked Authentic Messaging. Kort sagt kan markedet være en løsning på dagens dataproblemer.

Ettersom Quantum computing er under utvikling, har det satt mange ting i fare. Kryptografi av kryptokurver er ikke hackbar, men når kvanteberegning er utviklet, vil den være i stand til å hacke kryptografi, noe som er et stort problem da organisasjoner jobber utrettelig med å utvikle kvanteberegning. IOTA har gang på gang vist seg å være en futuristisk kryptovaluta. Utviklerne har hevdet at de har laget IOTA kvantebestandig. Så når Quantum computing utvikles, vil vi alle ha en mulighet for en kryptovaluta som er motstandsdyktig mot den, og utvilsomt når det skjer, vil markedet for IOTA eksplodere når investorer strømmer til det..

Hva driver IOTAs pris?

For alle investorer, nye eller eksperter, er det viktige aspektet ved å foreta en investering å finne ut hvilke faktorer som påvirker prisen på eiendelen. Dette gjør at de kan forutsi priser og fremtidige trender. Men når det gjelder kryptovalutaer, er det vanskelig å bestemme faktorene som driver prisene. Kryptovaluta er kjent for sin volatilitet og uforutsigbare hopp. Kryptovalutas natur er også ganske forvirrende. I USA har noen enheter identifisert kryptovalutaer som eiendeler, mens andre har identifisert den som varer. Den unike naturen setter ytterligere spørsmål i tankene med hensyn til prisfastsettelse.

3 faktorer som driver IOTA-prisen:

Faktor 1: IOTAs nettverk

En stor feil ved blockchain-teknologien er dens skalerbarhet med vekst. Jo mer nettverket vokser, jo langsommere og dyrere transaksjoner blir det. Tangle-systemet tilbyr imidlertid en løsning på dette problemet. Ettersom Tangle-systemet bare har en sentral koordinator, fungerer systemet ved å gjøre det obligatorisk for brukere å også behandle andres transaksjoner. Dette unike systemet betyr at jo flere mennesker det er på nettverket, desto raskere blir transaksjonene. Tangle-systemet har det som kalles uendelig skalerbarhet. Dette systemet er eksponentielt mer effektivt enn den vanlige Proof of Work-blockchain-teknologien. Innlemmelsen av tingenes internett i systemet gjør at det ser ut til å være kryptokurrency for og for fremtiden.

For øyeblikket fungerer ikke Tangle-systemet på sin toppkapasitet. Tangle-teknologien er revolusjonerende og kan for alltid forandre kryptovalutaverdenen, men for tiden har ikke kryptovalutaverdenen virkelig vært vitne til hva Tangle kan gjøre. Det fulle potensialet til Tangle er ikke blitt frigjort, og investorer over hele kloden venter på øyeblikket når de får se viten til Tangle. Når det øyeblikket kommer, vil Tangle definitivt ta av.

Faktor 2: Kryptovalutamarkedet

Det generelle markedssentimentet til kryptovalutamarkedet har stor innvirkning på alle kryptovalutaer. Et gunstig markedsmiljø oppfordrer investorer til å investere mer, uansett hvilken mynt. Som vi så i 2017, hjalp markedsboomen alle kryptovalutaer med å nå sine heltidshøyder, og til nå har ikke flertallet av kryptokurver vært i stand til å krysse sine høyder som ble etablert under oppgangen. Kryptovalutaer blir stadig mer populære, noe som lover gode ting for markedet. Positive trender i markedet vil på ubestemt tid påvirke IOTA positivt.

korrelasjonsgraf for bitcoin iota

Korrelasjon mellom Bitcoin og IOTA. Kilde: Coinpredictor.

Faktor 3: Økt adopsjon

Økt adopsjon av IOTA vil øke etterspørselen etter IOTA oppover. Etterspørselen spiller en skadelig rolle i IOTAs priser, i likhet med alle kryptovalutaer, da kryptovalutaer har et stort tak på tilbudet, er det hovedsakelig gjennom etterspørselen at prisene blir justert. IOTAs unike design gjør den ideell for en mikropayment-plattform.

Ettersom transaksjoner utvinnes av brukere som må belønnes for sin datakraft i blockchain-teknologien, koster transaksjoner mye. Faktisk har Bitcoin en av de høyeste transaksjonskostnadene. I Tangle-systemet eliminerer fraværet av gruvearbeidere de høye kostnadene knyttet til transaksjoner. Ettersom brukere må behandle transaksjoner, og det er obligatorisk for dem å gjøre det, er transaksjonene praktisk talt gratis.

De nominelle kostnadene ved transaksjoner gjør IOTA ideelt for mikropayments. Flere og flere små bedrifter skifter på nettet og krever en trygg og sikker modus for digitale betalinger; IOTA gir en løsning på problemene deres. Forutsigelser indikerer at IOTA snart vil være plattformen for mikropayments på grunn av de nominelle transaksjonsgebyrene og enkle transaksjoner.

Vil du vurdere å investere i IOTA (MIOTA)?

Fremtiden til IOTA

IOTA støttes av et anerkjent team og har etablert forskjellige partnerskap. IOTA har stort potensial, og nyskapende teknologi kan implementeres i mange bruksscenarier.

IOTAs teknologi er virkelig futuristisk og revolusjonerende. Det er den første kryptovalutaen som benytter seg av Internet of Things-teknologien. IOTAs mål er å ikke bare bli en betalingsplattform, men også en datamarkedsplass, og IOTAs levedyktighet som en mikropayment-plattform er fantastisk. Grunnleggerne hevder også at IOTA er motstandsdyktig mot kvanteberegning.

Risiko- og avkastningsforholdet til IOTA ser for tiden ut til å være bra. IOTAs nåværende pris er $ 0,3038, som er nær neste motstandsnivå. Markedsstemningen er bullish, og etter å ha brutt ut av motstandsnivået, vil prisene sveve.

Det er for tiden den 32. største kryptovalutaen i verden, og dette tallet forventes å forbedre seg kraftig de neste årene.

Prisforutsigelser av IOTA

Investorer er av den oppfatning at IOTA som en langsiktig investering er gunstigere. Det forventes at IOTA innen 2025 ville ha krysset sin høye tid og ville være stabil et sted over $ 5.

På kort sikt har analytikere spådd at IOTA kan krysse $ 1 hvis markedet forblir bullish, men mot slutten av 2021 kan prisene ta en mer bearish vending. Beskjedne spådommer sier at prisen kan snittes til et nivå på $ 0,35, som er langt over salgssonen, så det er ingenting å bekymre seg for. For å være på den sikre siden kan det imidlertid velges en mellomtidsposisjon.

prisforutsigelsesgraf for iota

IOTA langsiktig trendlinje. Kilde: Walletinvestor.

Ser IOTA ut som en god investering?

Ulempen med det unike Tangle-systemet er at IOTA fremdeles er relativt nytt. Systemet er designet for å bli mer effektivt med veksten ettersom det fremdeles er nytt, og det er ikke like effektivt. Transaksjonstiden er helt avhengig av brukerne og hvor raskt de kan løse beviset på Work-puslespillet for å verifisere transaksjoner. Transaksjoner kan ta så lang tid som noen få minutter, noe som ikke er en attraktiv ting for brukerne.

Den sentrale koordinatoren for IOTA er vel, sentral. Derfor er IOTA-systemet ikke helt desentralisert, og i kryptovalutaverdenen der folk tiltrekkes av forestillingen om ingen sentral autoritet og problemene som er forbundet med sentralisering, har IOTA en stor ulempe. Hvis den sentrale serveren av en eller annen grunn går ned, vil det føre til at hele nettverket krasjer, og hvis det er kompromittert, er hele nettverket kompromittert.

IOTA har hatt noen tekniske problemer med sin sjefskoordinator, og den har vært ubrukelig i flere dager. Dette hadde gitt mange tvil i investorenes tanker om sikkerheten og påliteligheten til IOTA. Investorer må fremdeles operere med den konstante trusselen om systemfeil, noe som ikke er bra for IOTAs fremtid eller nåtid..

Selv om utviklerne har tatt forholdsregler for å forhindre manipulering av nettverket, må en bruker vinne 34% kraft til å kunne implementere endringer i nettverket. Imidlertid, for Bitcoin, er den nødvendige kraften en hel del 51%, så når man snakker relativt, er det mye lettere å overstyre systemet til IOTA enn Bitcoin. Derfor kan IOTA kanskje ikke være så sikker og trygg som grunnleggernes mål.

Med Tangle-teknologien har IOTA avdekket hemmeligheten bak skalerbarhet, og den anses å være uendelig skalerbar. Selv om IOTA for øyeblikket står overfor noen hindringer, kan enhver investor fortelle at det har et stort potensial. Brukstilfellene til den innovative teknologien til IOTA er mange. Fremtiden virker optimistisk ettersom krefter er i IOTAs favør, og det forventes at IOTA snart vil overvinne alle hindringene og realisere sitt virkelige potensial.

prisforutsigelse for iota 2021

IOTA-prisforutsigelsestabell. Kilde: Digitalcoin

Klar til å investere i IOTA (MIOTA)?

Fordeler og ulemper ved å investere i IOTA

Fordeler med å investere i IOTA:

✅ Det er den første kryptovalutaen som bruker tingens internett og inkorporerer den i designen.

✅ Transaksjonskostnadene er nominelle.

✅ Infrastrukturen til IOTA er helt original.

✅ IOTAs nettverk gir en løsning på farene ved blockchain-teknologien gjennom Tangle

Angle Tangle-systemet er uendelig skalerbart.

✅ IOTA er ideell for mikrobetalinger.

✅ IOTA kan også behandle data lenge med transaksjoner og er i gang for å bli et datamarked.

Den har en revolusjonerende og futuristisk teknologi.

✅ IOTA-systemet sikter mot å kunne behandle transaksjoner umiddelbart.

✅ IOTA satser også på å bli kvantemotstand.

Ulemper med å investere i IOTA:

❌ Investorer og eksperter er skeptiske til IOTAs sikkerhet og pålitelighet.

❌ Behovet for en sjefskoordinator av IOTA-systemet gir mange problemer.

❌ Systemet er ikke helt desentralisert.

❌ IOTA har hatt mange tekniske feil som har gjort systemet ubrukelig i flere dager.

❌ Å overstyre og manipulere systemet er relativt enkelt.

❌ IOTA har vært utsatt for hack som beviser at systemet ikke er veldig sikkert.

Begynn å investere i IOTA med eToro

Hvis du er en nybegynner eller en ekspert, for investering eToro er din plass. eToro er en av de ledende handelsplattformene. Hvis du ønsker å investere i IOTA, start med eToro på null provisjon! eToro er veldig tilgjengelig og har ingen skjulte kostnader. Kjennetegnet ved sosial handel er et must-prøve som gjør det mulig for handelsmenn å kopiere alle tidligere og fremtidige handler fra kjente handelsmenn.

eToro – Beste megler å kjøpe IOTA

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Viktige punkter

 • IOTA ble opprettet med det formål å bli en digital betalingsplattform, men med økt skalerbarhet, sikkerhet og sikkerhet.
 • IOTA har innlemmet teknologien på tingenes internett i sin design.
 • Kryptovalutaen heter MIOTA, og IOTA overfører ikke bare penger, men også data.
 • Det tar sikte på å bli et datamarked.
 • I motsetning til store kryptovalutaer har IOTA en unik Directed Acyclic-grafmekanisme kalt Tangle.
 • Tangle-systemet eliminerer behovet for gruvearbeidere og dermed kostnadene forbundet med det.
 • IOTA er uendelig skalerbar, og transaksjoner er praktisk talt gratis, noe som gjør den ideell for mikropayments.
 • Grunnleggerne hevder at IOTA er motstandsdyktig mot kvanteberegning.
 • IOTA har lidd av sikkerhet og har hatt noen få hack.

Vi håper du har funnet denne guiden nyttig, og i så fall dele den, siden det kan være noen andre som ønsker å dra nytte av den.

Og til slutt, Hvis du vil lese flere artikler og få mer kunnskap om kryptovalutahandel, kan du sjekke ut våre omfangsrike sektorer om kryptohandel.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me