Hva vil drive NEO-prisen i 2021?

En analytisk guide til investering i NEO i 2021

Hvor vil NEO-prisen gå i 2021?

Hva vil skje med NEO-prisen i 2021? Krypto-investorer har alltid lurt på: Hva driver NEO-prisen?

NEO startet som AntShares i 2014, men grunnleggerne Da Hongfei og Erik Zhang bestemte seg for å redesigne nettverket. Den nye kryptoen, NEO, har blitt kalt Kinas aller første gang blockchain. NEO var i stand til å overholde det kinesiske regelverket og få støtte fra regjeringen. NEO er topprangerte krypto og er rangert på 23. plass over hele verden. Hilsen fra Kina har fullstendig infiltrert Asias kryptovalutamarked og er en mynt som investorer ser på som en hauk.

Så, hva bestemmer prisen på NEO? De tre faktorene som påvirker prisen på NEO er:

 • Den kinesiske regjeringen
 • Konkurrenter
 • Hardt avgrenset forsyning

Vi vil få mer innblikk i hvordan disse faktorene driver prisen på NEO, men først hvorfor NEO?

Hvorfor NEO?

NEO er et open-source blockchain-nettverk og en kryptovaluta. NEO-nettverket ser for seg en smart økonomi. I følge grunnleggerne kan den smarte økonomien oppnås gjennom digitale eiendeler, digital identitet og smarte kontrakter. Økonomien vil integrere de tre komponentene på en effektiv måte. Måten å oppnå det på er ved bruk av blockchain-teknologi.

NEO har blitt omdøpt til “kinesisk Ethereum”. Navnet, NEO, er av gresk opprinnelse, og det betyr nytt på morsmålet, som er passende på grunn av likheten med Ethereum.

Ethereum og NEO ble begge designet for å være plattformer som er fokusert på smarte kontrakter. Imidlertid er deres viktigste forskjeller mange. NEO er definitivt den mer avanserte versjonen, da den tilbyr mange funksjoner som skiller den fra mengden, og spesielt Ethereum. NEO støtter en mengde programmeringsspråk, da det tar sikte på å gjøre de desentraliserte appene tilgjengelige for alle. Ethereum mangler dette mangfoldet i språkene som tilbys, og støtter bare soliditet.

Selv om NEO ikke en gang har kommet nær å slå dronningen når det gjelder bruk av desentraliserte apper, har NEO forsøkt å forbedre plattformen og forbedre brukergrensesnittet. Leder for utvikling ved NEO, John deVadoss, hadde uttalt at NEO fokuserer mer på kvalitet i stedet for kvantitet, ettersom de ser for seg en plattform for utviklere som er enkel å bruke og tilgjengelig. Teamet bak NEO jobber kontinuerlig med å utvikle oppgraderinger som vil forbedre plattformen.

Transaksjonsgebyrene er valgfritt hos NEO. Brukere kan velge å betale et minimalt nettverksgebyr under topp trafikk for at transaksjonen skal prioriteres.

En av manglene som vanligvis finnes i store kryptovalutaer som NEO har prøvd å overvinne, er fleksibilitet. Nettverket til NEO har et todelt token-system. NEO og GAS, begge brukes i nettverket for å forbedre gjennomførbarheten.

Hva skiller NEO fra hverandre?

Besittelsen av NEO altcoins sikrer eierskap til brukerne, mens GAS altcoins brukes til drift. Både NEO og GAS er billigere sammenlignet med store mynter som Bitcoin. Nettverket er også raskere, da det bare tar 24 sekunder før transaksjoner behandles.

NEO har innlemmet en ny konsensusmekanisme i nettverket sitt kalt Delegated Byzantine Fault Tolerance (dBFT). I dBFT er noen noder identifisert som Bookkeepers. Bokføringsnodene er ansvarlige for verifisering av transaksjoner. Etter at bokholderne har bekreftet transaksjoner, vises de i den offentlige blockchain og aksepteres bare når et flertall av nodene verifiserer det også.

Gjennomstrømningen til den delegerte bysantinske feiltoleransemekanismen er rask. NEO kan behandle rundt 1000 transaksjoner per sekund, som er et imponerende antall sammenlignet med Bitcoins 6 tps eller Ethereums 12 tps. Videre jobber NEOs team fortsatt med hastigheten på nettverket. Nettverket har som mål å oppnå en enorm hastighet på 10 000 transaksjoner per sekund med sine kommende oppgraderinger.

I en ny oppgradering i mai 2020 ble det innført noen store endringer som skulle gjøres i nettverket. En ny styringsmodell skulle komme på plass. Denne nye styringsmodellen vil gjøre det mulig for NEO-samfunnet å velge en komité med tjuen medlemmer som vil fungere som representanter for hele samfunnet. Komiteen på tjueen medlemmer ville få fullmakt til å stemme oppgraderinger og eller endringer i systemet. Som et tegn på takknemlighet vil GAS-mynter bli belønnet til brukere som stemmer. Det ble også foreslått at syv av de tjueen medlemmene også vil fungere som konsensusnoder, og etter å ha oppnådd flertall, vil de ha vetorett over avgjørelser.

NEO gir også brukerne muligheten til å tjene passivt. Ved å sette NEO kan brukere tjene GAS-tokens hvert år. Dette begrepet passiv opptjening ligner på å tjene renter via banker, men avkastningen som tilbys av NEO er bedre.

Hva som driver prisen på NEO?

Investeringen er veldig lik et gamble, og hvert trekk må være gjennomtenkt og beregnet. Men når det kommer til kryptovalutaverdenen, blir denne allerede vanskelige oppgaven enda vanskeligere fordi kryptokurver er beryktet for sine ustabile svingninger. Det er vanskelig å forutsi fremtiden deres. For enhver investor, nybegynner eller ekspert er de prisbestemmende faktorene ekstremt avgjørende, da disse faktorene kan peke oss i de fremtidige prisutviklingene.

Faktor 1: Den kinesiske regjeringen

NEO har blitt kalt “kinesisk Ethereum”. Det er også Kinas første blockchain-nettverk. Kinesiske og koreanske investorer hadde en nøkkelrolle i kryptovalutabommen i 2017. Før da, omtrent 75% av Bitcoin-handel stammer fra Kina. Regjeringen liker å opprettholde stram kontroll og var ikke fornøyd med dette. Mange strenge regler ble innført, og kryptovalutamarkedet i Kina ble satt i stram bånd.

Siden NEO blir referert til som den offisielle kryptovalutaen i Kina, har den høstet støtte fra regjeringen ettersom den overholder forskriftene. Investeringsandelen fra Kina i kryptomarkedet er stor, gitt den betydelige befolkningen i Kina. Den kinesiske regjeringen er allerede skeptisk til andre kryptovalutaer, så eventuelle sanksjoner eller forskrifter pålagt andre kryptovalutaer kan bringe NEO under søkelyset som det mest levedyktige alternativet for kryptovalutainvesteringer. Også enhver positiv beslutning fra kinesere, myndigheter og mennesker kan virkelig øke NEOs adopsjon og til slutt verdien av den.

Faktor 2: Konkurrenter

Som den første kryptovalutaen kan ikke Bitcoin skilles fra når man snakker om kryptovalutamarkedet. Kongen av kryptovaluta har et høyborg på markedet og i tillegg til andre kryptovalutaer. NEO har en korrelasjonskoeffisient på 0,77, hvor 1 er den sterkeste korrelasjonen. Dette betyr at endringer i Bitcoin-priser påvirker prisen på NEO sterkt.

Investorer i NEO må også passe på Ethereum ettersom NEO har blitt kalt en Ethereum-oppgradering, begge myntene møter sterk konkurranse fra hverandre. På baksiden har Ethereum også etablert seg i kryptovalutamarkedet; tross alt er det kjent som dronningen av kryptovalutaer. Den sterke basen som Ethereum har, vil utgjøre en utfordring for NEO ettersom NEO er relativt nyere. Prisøkning på Ethereum kan føre til en prisforskyvning av NEO.

korrelasjon mellom bitcoin og neopriser

Figur 1: Bitcoin og NEO priskorrelasjon av Coin Predictor

Faktor 3: Tilførsel med hardt avgrensning

Prisene på varer og tjenester bestemmes i markedet når tilbud og etterspørsel møtes. Knapphet er det som driver prisene på en vare oppover. Kryptovaluta er unik enn andre varer og tjenester i denne forbindelse, ettersom de har en hard avkortet forsyning. Den begrensede forsyningen bringer virkelig ut elementet av knapphet som til slutt får verdien til å øke.

Tilgangen på NEO er hardt begrenset 100 millioner hvorav 70 millioner allerede er i omløp. Dette er bare igjen 30 millioner NEO-tokens. Derfor er NEO knapp, og denne knappheten vil bare øke over tid ettersom tilbudet ikke kan endres. Det begrensede tilbudet av NEO vil være en faktor som vil øke prisen.

Vil du vurdere å investere i NEO?

Prisforutsigelse av NEO

NEO er for tiden priset til $ 18,211. Begynnelsen av 2020 var ikke bra for NEO, men gjennom hele året har NEO prøvd å ta igjen og har vært på en oppadgående bane. NEO nådde en topp på rundt $ 25 mot slutten av året.

neo pristabell

Figur 2: NEO-pristabell av Investing.com

Framtiden til NEO virker lys på grunn av en rekke årsaker. Kryptovaluta har sterk støtte fra den kinesiske regjeringen, og dessuten har den blitt sitert for å være mer teknologisk sofistikert enn Ethereum og lignende.

Walletinvestor spår ettårsprognosen til $ 28. Det er imidlertid en av deres beskjedne spådommer. I det meste av 2021 forventes prisen å svinge nær $ 50-merket, men den vil falle til rundt $ 25 de neste to årene. Walletinvestor spår at fem års prognose vil være på hele 75 dollar.

neo kortsiktig prisforutsigelse

Figur 3: Kortsiktig prisforutsigelse av Walletinvestor

Walletinvestors kortsiktige prognoser ser ikke ut til å være veldig optimistiske. NEO forventes å holde seg i $ 17 og $ 19-serien gjennom begynnelsen av det nye året.

neo langsiktig prisforutsigelse

Figur 4: Langsiktig prisforutsigelse av Walletinvestor

Spådommene om Langvarsel er ikke like lyse. Den forventede heltidshøyden på NEO i 2021 vil være $ 30, og prisene vil stort sett holde seg rundt $ 20. Etter en stabil 2022 forventes prisene å bli lavere i 2023 til rundt $ 8. NEO antas å ha en pris på $ 25 i 2025.

neo pris prediksjonstabell

Figur 5: NEO-prisforutsigelse av Langvarsel

Trading Beasts forutsier en gjennomsnittspris på $ 16 for året 2021.

Les mer: Neo Price Prediction – Hvor mye vil det være verdt i 2021 og utover?

Fordeler & Ulemper med å investere i NEO

Fordeler med å investere i NEO:

✅ NEO er Kinas aller første blockchain og har den kinesiske regjeringens godkjennelse.

✅ NEO har mange likheter med Ethereum, men er også mer teknologisk avansert enn Ethereum.

✅ NEO er rask og billig og topprangert i markedet.

✅ NEO kan behandle opptil 1000 transaksjoner på et sekund, og antallet forventes å gå opp til 10 000 med oppgraderinger.

✅ NEO gir utviklere muligheten til å kode på flere språk

✅ Gjennom den digitale identiteten blir alle enheter verifisert i NEO-nettverket, noe som gjør NEO i samsvar med regelverket.

✅ Plattformen er kvante-databestandig.

✅ NEO har inngått samarbeid med noen store navn som Microsoft og Alibaba.

Ulemper med å investere i NEO:

❌ Mynten møter intens konkurranse fra Ethereum, som har en massiv brukerbase.

Spenninger med den kinesiske regjeringen kan påvirke prisene.

❌ Antallet bokføringsnoder er veldig lite, og kraften er konsentrert med en håndfull bokførere

❌ Det er bekymringer for desentralisering av kryptovalutaen da utviklerne har en god mengde tokens.

Invester i NEO Med eToro

investere i NEO

Mange eksperter og analytikere peker mot en lys fremtid for NEO, og flertallet av spådommene er positive. Hvis du tenker på å investere i NEO, kan det være på tide. NEO-prisforutsigelsene ovenfor er optimistiske, og det kan virkelig være lønnsomt å investere i NEO i nær fremtid.

Når det er sagt, hvis du leter etter en handelsplattform, så se ikke lenger. eToro er en av de største handelsplattformene i markedet. eToro belaster nominelle provisjoner og gir en mengde funksjoner som er egnet for eksperter så vel som for nye handelsmenn.

eToro – Beste megler å kjøpe NEO

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Viktige punkter

 • NEO tok av i 2014, men grunnleggerne Da Hongfei og Erik Zhang bestemte seg for å bringe noen drastiske endringer og ommerket plattformen i 2017.
 • Det endelige målet for nettverket er å skape en smart økonomi.
 • Det er Kinas første blockchain-nettverk og også det første som har godkjenning fra regjeringen.
 • Nettverket til NEO ligner på dronningen av kryptovalutaer – Ethereum.
 • NEO er en kjent krypto og er rangert på 23. plass.
 • Transaksjonsgebyrene er valgfrie.
 • NEOs todelt tokensystem øker fleksibiliteten i nettverket sterkt
 • NEO innførte en ny konsensusmekanisme kalt Delegert bysantinsk feiltoleranse.
 • NEO kan behandle 1000 transaksjoner på et sekund og sikter mot 10 000.
 • Drivkreftene til prisen på NEO er konkurrentene til NEO, den kinesiske regjeringen og den hardt avgrensede forsyningen
 • Fremtidige spådommer peker stort sett på prisstigninger.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me