Hva vil drive Ripple XRP-prisen i 2021?

En analytisk guide til å investere i Ripple i 2021

Hvor vil Ripple-prisen gå i 2021?

Hva vil skje med Ripple XRP-prisen i 2021? Siden kryptovalutaer er desentraliserte, har kryptoinvestorer alltid lurt på: Hva driver Rpple XRP-prisen?

Ripple XRP er for tiden en av de mest populære kryptovalutaene – og en som er fascinerende på det. Det skiller seg fra de store kattens kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum fordi den ikke var bygget på ideen om desentralisering. Helst er XRP sterkt strikket med en håndfull bedrifter, verdipapirforetak og banker over hele verden.

Selv om Ripple kan virke ufordelaktig når mange handelsmenn har forestillingen om at den innløsende kvaliteten på en kryptovaluta er den mengden frihet den kan ha fra eksterne firmaer. Men så hevder kryptovalutaentusiaster i økende grad at det kan være hemmeligheten bak den enorme suksessen til Ripple XRP.

Selv om det er litt vanskelig å forutsi hvordan en kryptovaluta vil øke eller falle i fremtiden, tror noen kryptoeksperter at den særegne markedsplasseringen av Ripple XRP innebærer at den kan overleve noen av markedets opp- og nedturer som har potensial til å skrangle grunnlag for kryptovalutaindustrien i fremtiden.

Hvis du vil kjøpe eller investere i Ripple XRP raskt og enkelt, med 0% kommisjon, sjekk ut eToro Exchange!

Men hva som virkelig driver Ripple-prisen?

Det er fire hovedfaktorer som mest påvirker Ripple-prisen:

 • Bestemmelser om kryptovalutaer
 • Etterspørsel og levering
 • Hvalboter
 • Digitalisering i finansbransjen

Hva er Ripple XRP?

Før du forstår hvordan prisen på Ripple XRP kan drives, er det viktig å vite hva selve kryptovalutaen er og dens unikhet i kryptovalutaverdenen..

Ripple XRP kom inn på scenen en gang i 2012, og i likhet med Ethereum brukes den ofte til å forklare sin opprinnelige valuta og betalingsplattform. Plattformen som er vert for Ripple XRP som en kryptovaluta er kjent som RippleNet. Ripple XRP er for tiden den fjerde største kryptovalutaen i verden, og den har en markedsverdi på rundt $ 11,602,352,381 med en verdi på rundt $ 0,256052.

Bitcoins pris falt fra $ 9000 til rundt $ 4000 på mindre enn sju dager, mens verdien av XRP falt fra $ 0,336300 den 14. februar (den høyeste den hittil har oppnådd i 2020) til $ 0.138500 den 12. mars. Men mens mange kryptoer har kommet tilbake med gjengjeldelse de siste syv månedene, med verdier som gjenoppretter til (og i noen tilfeller går utover) pre-COVID19-nivåer, har Ripple holdt seg relativt bearish siden da.

Ripple XRPs enorme gevinster — det økte utrolige 36.000% —kom hovedsakelig høsten 2017. Diagrammet nedenfor er en demonstrasjon av prisen på Ripple XRP i forhold til andre kryptovalutaer i 2017:

Den 2017 største kryptovinsten mot andre altcoins. Kilde: Coinmarketcap

Flere altcoins (andre kryptovalutaer enn Bitcoin) som har funnet veien inn i markedet, ble bygget for å løse noen kjerneproblemer. Disse problemene ble tenkt av produsentene til slutt å hindre Bitcoins suksess, ansett som sjefen for alle kryptovalutaer. Kryptoer som Bitcoin kontanter ble bygget for å konkurrere med Bitcoin når det gjelder deres relative skalerbarhet. Ripple, derimot, fokuserte på et annet særtrekk ved kryptovalutaer: dens desentralisering.

Ripple XRP forstørrer daglige handelsvolumer

I følge Crypto Compare Top Tier utvidet Ripple XRP sine daglige handelsvolumer i første kvartal 2020 med hele 72,23% i forhold til fjerde kvartal året før, og rapporterte estimater på $ 322,66 millioner for første kvartal mot $ 187,34 millioner for fjerde kvartal. . Diagrammet nedenfor illustrerer dette bedre:

Ripple XRP pris og volum. Kilde: Zycrypto.com

I stedet for å tilby investorer og tradere en metode for å utføre online-handel uten hjelp fra en sentral finansinstitusjon (hvorav de fleste er dyre, potensielt usikre og sakte), ble den bygget for å gjøre det mindre stressende for disse finansinstitusjonene å gjennomføre sine betalingsprosesser. Transnasjonale betalinger kan til og med være dyrere, langsommere enn innenlandsbetalinger – og verdensomspennende satsinger kan utføre tonnevis av disse økonomiske forholdene daglig.

Noen av virksomhetene og bankene som for tiden bruker Ripple XRP inkluderer:

 • Axis Bank
 • Santander
 • UBS
 • Crédit Agricole
 • Westpac
 • Royal Bank of Canada
 • Internasjonal utenlandsk valuta
 • American Express

2021-prisforutsigelsen for Ripple XRP

Hva er bruken av kryptovaluta prediktorer på prisen på Ripple XRP for 2021?

Noen Ripple XRP-entusiaster tror ikke den bearish bevegelsen er noe å være engstelig for. En kjent kryptoanalytiker mener at trenden med Ripple XRP for tiden beveger seg i en bølgeform, noe som betyr at den umiddelbart etter at prisen berører $ 0,21, vil begynne å klatre igjen. Grafen nedenfor illustrerer bedre denne tanken:

Ripple XRP uptrend prediction for 2021. Kilde: Yahoo

Det er flere bevis for at prisen på Ripple XRP kan øke i 2021. Høsten august 2021, Flare Network, en partner av Ripple, avslørt at den hadde til hensikt å skape en bilateral og upålitelig kobling med Ethereum. Den resulterende effekten av dette er at Ethereum-baserte apper kan ha tilgang til XRP-hovedboken, og omvendt også. Ved å inkorporere smarte kontrakter fra Ethereum med Ripple XRP, kan Flare Network utvide kryptovalutas funksjonalitet – som har potensial til å øke etterspørselen etter Ripple XRP.

Robert Art, en annen analytiker, har også vært mer trygg på kortsiktig stilling av Ripple. Noen investorer mener at Art’s prognose er noe mer bullish enn akseptabelt med tanke på sene bevis. Men så, noen andre investorer mener at det å opprettholde et langsiktig hold på Ripple faktisk er den mest fornuftige tingen å gjøre – når alt kommer til alt, hvis Bitcoins første investorer hadde kastet råd fra pessimister til søppelkassen, ville de ha vært vitne til en god avkastning. . Sleper Ripple XRP samme vei?

Forutsigbart tror Brad Garlinghouse, administrerende direktør i Ripple, virkelig det. Så langt tilbake som 2018 rådet han investorer i Ripple-kryptovalutaen til å vurdere årene fremover, og ikke dager eller uker tidligere, når det gjelder å forvente avkastningen på investeringene sine..

En dags prediksjon fra Ripple fra Cryptopolitan viser at kryptovalutaen vil være vitne til en salgsindikasjon og at prisen faller mot $ 0,244-merket. Altcoin økte forbi $ 0,255-merket 9. november.

Et prediksjonskart indikerer en dags analyse av prisen på Ripple. Kilde: Cryptopolitan

Hvis forventningene ovenfor er riktige, kan Ripple-investorer se en sterk avkastning de neste årene. Men hvis økonomien er hardt rammet, kan Ripple-prisen påvirkes!

Hva som driver prisen på Ripple XRP?

Det er viktig å erkjenne at i tillegg til å evaluere Ripples tidligere priser, er de viktigste faktorene som kan påvirke verdien i tiden fremover. Det vil gjøre ting enklere for deg å utføre dine egne prognoser for markedet som er betinget av den nylige utviklingen i kryptovalutaer og til slutt finne et utdannet svar på spørsmålet, ‘skulle jeg engasjere meg i Ripple XRP?

Så la oss se hva som virkelig påvirker prisen på Ripple? Eller hva som driver ripple XRP-priser?

4 faktorer vil drive Ripple-prisen i 2021

Faktor 1: Bestemmelser om kryptovalutaer

Fremveksten av ny kryptovalutalovgivning forventes å påvirke verdien av nesten hvilken som helst mynt i sektoren. Men flere analytikere antar, som vi diskuterte tidligere i dette innlegget, at Ripple er best posisjonert for å overleve utfordringen med stram regjeringsinnblanding. Som en konsekvens, mens nye lovgivninger er i stand til å skape investorangst og kan redusere prisen på tradisjonelle kryptoer, er pris på Ripple kunne øke.

Faktor 2: Etterspørsel og levering

Jo sterkere etterspørselen etter kryptoer og jo mindre tilgjengeligheten, jo større vil prisen øke i samsvar med den grunnleggende loven om økonomi. Prisen på Ripple, i motsetning til kryptovalutaer som Bitcoin, er tett regulert av Ripple Lab, morselskapet. For å opprettholde verdien av kryptovalutaen eier virksomheten faktisk mer enn femti prosent av alle tilgjengelige Ripple-eiendeler.

Hvis Ripples morselskap umiddelbart ønsket å auksjonere disse, ville det lager kryptomarkedet med nye mynter, som vil ha stor innflytelse på verdien av Ripple XRP.

Faktor 3: Hvalboter

Eksistensen av hvalboter vil dramatisk kontrollere verdien av kryptovaluta-tokens på kryptobørs. For å si det tydelig er hvalboter massive programvareoperatører som øyeblikkelig skaper transaksjoner, noen ganger samtidig på et enormt antall eiendeler og plattformer sammen. Dette fører til kunstig generering av volatilitet, som deretter skyver verdien av kryptomarkedet opp eller ned.

Faktor 4: Digitalisering i finansbransjen

Et av de viktigste samtidsordene i finansbransjen er digital transformasjon. I virkeligheten har en tredjedel av alle Storbritannias finansinstitusjoner oppført digitalisering som selskapets viktigste mål for nær fremtid, i henhold til den siste statistikken.

Med etablerte strukturer og forhøyede valutakurser som gjør det vanskeligere for bedrifter å utføre online-transaksjoner, er det mer sannsynlig at teknologier som Ripple blir sett på. Det faktum at Ripple XRP til slutt vil kunne selge smarte kontrakter, gjør det enda mer sannsynlig, og ettersom flere institusjoner fortsetter å omfavne det, vil markedet for Ripple XRP øke, og presse verdien effektivt.

Lær hvordan du kan investere i Ripple XRP

Trading Education har samlet førsteklasses handelskurs som vil hjelpe deg å holde deg oppdatert med prisutsvingene på Ripple XRP, slik at du vet når du skal komme inn på markedet og investere i Ripple XRP. Ta en titt på handelskursene våre i dag for å starte reisen mot lønnsom kryptovalutahandel!

I Trading Education er vi veldig nøye med leserens suksess, og derfor deler vi noen av de mest fornuftige tilnærmingene til å investere.

Kjøp Ripple XRP på eToro Exchange

Anta at du er ivrig etter å begynne reisen din til trading Ripple, eller denne analysen har gitt litt ekstra innsikt i din nåværende handelsinformasjon. I så fall vil du kanskje være glad for å vite det eToro gir deg muligheten til å handle med Crypto-eiendeler, inkludert Ripple, og CFD-er på opptil 90+ kryptovalutaer.

eToro: Kjøp Ripple med 0% provisjon

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Viktige punkter

 • Ripple XRP, med en verdi på $ 0,2560522 og en markedsverdi på $ 11,602,352,381, er verdens fjerde største krypto.
 • Ripple XRP har samarbeidet med en rekke store finanspolitiske banker for å muliggjøre jevnere transnasjonal, i motsetning til andre kryptoer.
 • Fire hovedfaktorer påvirker Ripple-prisen mest: Reguleringer, tilbud og etterspørsel, Hvalboter og digitalisering i finanssektoren.
 • Ripple XRP ble introdusert i 2012 og ble opprinnelig verdsatt til $ 0,011 i august 2013 på en kryptobørs.
 • På hendelsene som fulgte koronaviruspandemien, 14. februar, krasjet Ripple XRP fra $ 0,336300 (den høyeste verdien for 2020) til $ 0,1385500 den 12. mars.
 • Bransjeplasseringen av Ripple kan innebære at det er mer sannsynlig å motstå ferske kryptolover.
 • De mest positive Ripple XRP-anslagene antyder at det i nær fremtid kan overstige markedsprisene på rundt $ 200.
 • Mer konservative anslag estimerer vanligvis verdien til å slå over to dollar innen 2025.
 • Det mest spektakulære året for Ripple XRP var 2017, året da verdien økte med 36 000 prosent.

Når det gjelder disse faktorene som driver prisen på Ripple XRP og prognoser, pluss anbefalingen fra Brad Garlinghouse, administrerende direktør i Ripple Lab selv, ser det ut til at hvis du er i stand til å ta den lange utsikten, vil det være fornuftig for deg å gjøre noen investeringer i Ripple XRP. Det er mulig at vi kanskje ikke ser en drastisk prisøkning, men statistikken viser at for mange som er villige til å ta langsiktige opsjoner, kan det være et lurt grep.

Les mer: Er Ripple en god investering, og bør jeg investere i den?

Ansvarsfraskrivelse: Kryptovalutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me