Hva vil drive Zcash-prisen i 2021?

En analytisk guide til investering i Zcash i 2021

Hvor vil Zcash-prisen gå i 2021?

Med kryptomarkedet på vei opp, ser investorer frem til kryptovalutaer som tilbyr noe nytt og annerledes. Zcash, en hard gaffel av Bitcoin, er kjent i markedet for personvernet det tilbyr for transaksjoner. Men for å maksimere profitt, eller minimere risikoen, i kryptoinvesteringer, må man etablere driverne for den nevnte kryptokurrencyens pris. Så hva som driver prisen på Zcash?

De tre faktorene som bestemmer prisen på Zcash er:

 • Konkurrerende mynter
 • Zcash trekkraft
 • Transaksjonsproblemene

Men først, la oss dykke litt inn i hvorfor Zcash?

Hvorfor Zcash?

Zcash er en hard gaffel av Bitcoin. Grunnleggeren, Zooko Wilcox, var veldig imponert over blockchain-teknologien til Bitcoin. Etter å ha sett noen tydelige feil, bestemte han seg likevel for å forkaste en mynt ut av Bitcoin med mange forbedringer som ville få den til å skille seg fra den opprinnelige kryptovalutaen..

Problemet som Zcash hovedsakelig fokuserte på å løse, var personvern. Siden Bitcoins blockchain er offentlig, mangler den anonymiteten eller personvernet til transaksjoner. Ifølge Zooko var dette en faktor som bidro til at Bitcoin stoppet fra å bli et globalt fenomen. Derfor er kjennetegnet ved Zcash personvernet.

Zcash tror på personvern, spesielt når det gjelder økonomiske data, da det er avgjørende for økonomisk mulighet, likhet og frihet. Gjennom Zcash kan brukere gjøre helt anonyme transaksjoner, verken detaljene til avsenderen eller mottakeren blir avslørt. Det er det første konfidensielle åpen kildekode-nettverket. Nettverket går ikke på akkord med sikkerheten eller påliteligheten.

Selv om Zcash er en open source-kryptovaluta, støttes den fremdeles av en privat enhet, kalt Zerocoin Electric Company. Selskapet heter så fordi Zcash opprinnelig var kjent som Zerocoin. Videre prøver et sterkt team av dyktige individer bak Zcash hele tiden å forbedre mynten.

Zcash er en digital valuta som kan brukes til å kjøpe hverdagsvarer og til å lagre rikdom. Det kan kjøpes, handles og opptjenes.

Zcash har også en hard avkortet forsyning på 21 millioner tokens, akkurat som Bitcoin. Og tilbudet forventes å tømmes innen 2032. I likhet med Bitcoin har nettverket også et system med belønningshalvering for å holde mynttilførselen i kontroll.

Hva skiller Zcash fra hverandre?

Zk-SNARKs teknologi er det som sikrer personvernet til transaksjoner i nettverket. Zk-SNARK er en ny protokoll som kjører på null interaktivitet og null-kunnskap. Brukeren og de bekreftende nodene trenger ikke å samhandle i det hele tatt for at transaksjoner skal behandles.

For å løse noen av bekymringene ledsaget av anonyme transaksjoner, har Zcash også en løsning kalt “View Key”. Brukere på plattformen har sin visningsnøkkel der transaksjonshistorikken deres kan nås. Det kan også gis til andre brukere, men selvfølgelig vil brukerens samtykke kreves.

Nettverket tilbyr to typer transaksjoner: gjennomsiktige transaksjoner og skjermede private transaksjoner. Det er to forskjellige adresser på nettverket. Den første er den opprinnelige adressen til en bruker som heter t-addr, mens den andre er for brukere som ikke vil at transaksjonsinformasjonen skal være offentlig. Slike brukere kan velge en skjermet adresse kalt z-addr. Både avsender og mottaker kan velge forskjellige adresser for en transaksjon. For eksempel kan en avsender med t-addr sende midler til en mottaker med z-addr eller både avsenderen og mottakeren kan fortsette med z-addr.

Valget mellom gjennomsiktige og private transaksjoner gir mer fleksibilitet ettersom hverdagsbrukere kan støte på problemer med skjermede private transaksjoner.

Bortsett fra kjernefunksjonen i personvern, tilbyr Zcash også større skalerbarhet og bedre hastighet. Når det gjelder rettferdighet, mellom kongen av kryptovalutaer og Zcash, ville Zcash mest sannsynlig vinne. Begge myntene bruker Proof of Work-mekanismen for gruvedrift. Men der Bitcoin-gruvearbeidere bruker avansert og kostbar maskinvare, er Zcash ikke kompatibel med slik avansert maskinvare. Faktisk utvinnes Zcash gjennom vanlig tilgjengelig maskinvare. Dette gir Zcash-nettverket mer rettferdighet ettersom gruvedrift er tilgjengelig for alle, ikke bare mennesker med dype lommer.

Vil du vurdere å investere i Zcash?

Drivere av Zcash Price

Mange faktorer spiller en rolle i å bestemme prisen på Zcash, men hovedsakelig er disse faktorene fra etterspørselssiden. Siden tilgangen på kryptovaluta er forhåndsbestemt, spiller den ingen vesentlig rolle i prisfastsettelsen. Så i det vesentlige vil enhver faktor som påvirker etterspørselen etter kryptovalutaen til slutt påvirke prisen. Imidlertid skiller noen få viktige faktorer seg ut når man analyserer prisen på Zcash. Disse faktorene er:

Faktor 1: Konkurrerende mynter

Å være en hard gaffel med Bitcoin Zcash konkurrerer teknisk med Bitcoin. Dette alene kan utgjøre noen problemer for altcoin da Bitcoin er den opprinnelige kryptovalutaen og markedslederen. Konkurranse med Bitcoin kan skade verdien av Zcash, men med det unike og forskjellige tilbudet til Zcash ligger både Zcash og Bitcoin noe på forskjellige domener. Som en hard gaffel er den grunnleggende strukturen til begge kryptovalutaene lik, men likhetene strekker seg ikke til funksjonene deres.

Å være markedsleder, spiller Bitcoin en viktig rolle i det generelle markedssentimentet og har tak i nesten alle større kryptovalutaer, inkludert Zcash. Derfor vil positive endringer i verdien av Bitcoin påvirke prisen på Zcash positivt, da begge myntene også har en positiv sammenheng..

Zcash er primært fokusert på å gi høyere personvern til brukere mens de handler. Dette setter nettverket i sterk konkurranse med kryptovalutaer som Monero og Dash som også retter seg mot personvernet til transaksjoner. En økning i priser og adopsjon av konkurrerende mynter kan devaluere Zcash.

Faktor 2: Zcash-trekkraft

En viktig driver for prisen på kryptovaluta er den opplevde verdien i hodet på investorer. Økninger i etterspørselen fra Zcash vil føre prisen oppover, og etterspørsel er ikke annet enn oppfatning. Jo flere investorer og analytikere er håpefulle om fremtiden til Zcash; jo høyere vil være dens oppfattede verdi. Når mynten får større trekkraft og brukere øker utgiftene gjennom og via plattformen, kan vi se en økning i prisene.

Anonymitetsfunksjonen kan både øke prisen eller kjøre. Ettersom det økte privatlivet ved transaksjoner kan fraråde noen bransjer, der åpenhet er viktig, fra å vedta Zcash, men på den annen side vil det også oppmuntre bransjer som verdsetter privatliv til å adoptere Zcash og Zcash, kan vise seg å være et levedyktig alternativ for adopsjon i stor skala i slike bransjer.

Faktor 3: Transaksjonsproblemene

Det er noen problemer som følger med private transaksjoner på nettverket. Stort sett kan det bli et hotspot for ulovlige aktiviteter, og det vil føre til at nettverket er i trøbbel med myndighetene. Zcash har foreslått en løsning i form av visningsnøkkel, men den er ikke levedyktig, da samtykke fra brukeren ville være nødvendig for å få tilgang til visningsnøkkelen. Da har Zcash også problemer med skalerbarhet. Transaksjonene per sekund er fra 6 til 26, som ikke er så høye, om enn bedre enn for noen store mynter. For å oppsummere har Zcash noen problemer her og der som teamet jobber utrettelig med. Derfor er verdien av kryptovaluta også avhengig av hvor raskt teamet utvikler løsninger for problemene det står overfor.

Prediksjoner for Zcash-priser

Zcash er for øyeblikket priset til $ 61,46. 2020 har vært veldig steinete for Zcash ettersom det varierte fra $ 25 til det høyeste på rundt $ 97. Zcash ble priset rundt $ 5000 på lanseringstidspunktet, så ørene ikke har vært hyggelige mot det, men analytikere håper at de igjen får se Zcash på skyhøye nivåer. I følge eToro, 1 års avkastning er 156%.

Ifølge Walletinvestor kan det hende at den kortsiktige Zcash-investeringen ikke er lønnsom, ettersom mynten ikke forventes å ha en betydelig vekst i 2021. I figuren nedenfor ser Zcash-trendlinjen ut til å ha en lignende form som den i 2020.

zcash kortsiktig prediksjon

Kortsiktig prisforutsigelse av Zcash av Walletinvestor

Walletinvestors langsiktige prognose ser heller ikke optimistisk ut. Innen 2025 kan Zcash være veldig nær $ 1.

zcash langsiktig prediksjon

Langsiktig prisforutsigelse av Zcash av Wallet Investor

Long Forecast spår en økning i kortsiktige priser og 2021 kan se en vekst i prisen på Zcash. Long Forecast spår en gjennomsnittspris på rundt $ 95 for året 2021. De langsiktige spådommene er imidlertid ikke like håpefulle, og det forventes at Zcash bare vil devaluere i løpet av årene. I 2025, ifølge Long Forecast, kunne Zcash ha en pris på $ 50.

zcash pris prediksjonstabell

Long Forecast’s Zcash Price Prediction for 2021

Handelsdyr forventer at prisen på Zcash vil holde seg noe stabil rundt $ 60-marken med en gradvis økning gjennom årene. Prisen kan stige til $ 80 eller høyere i 2025.

Zcash-spådommer er veldig forvirrende, og du lurer kanskje på om Zcash er en god investering eller ikke. Dette spørsmålet har ikke et klart svar, men Zcash ser ut til å ha potensiale. Dets kjennetegn funksjoner skiller den fra andre store kryptokurver, og Zcash kan ugyldiggjøre alle spådommer når de stiger til sin heltidshøyeste igjen..

Les mer: Zcash Price Predictions – Hvor mye vil Zcash være verdt i 2021 og utover?

Fordeler og ulemper med Zcash

Fordeler med å investere i Zcash:

✅ Zcash er en hard gaffel av bitcoin, noe som betyr at den har mange funksjoner i bitcoin, men også har mange oppgraderinger.

✅ Zcash tilbyr sikre, anonyme transaksjoner gjennom zk-SNARK-teknologi.

✅ Zcash krever nominelle transaksjonsgebyrer.

✅ Zcash-nettverket er raskt og pålitelig.

✅ Zcash er en av de største kryptovalutaene i markedet rangert som nummer 37 på CoinMarkeCap-listen.

✅ Gruvedrift av Zcash er tilgjengelig for de fleste mennesker, da det ikke krever avansert maskinvare.

Det tilbyr private transaksjoner så vel som normale gjennomsiktige.

✅ Plattformen har også en funksjon kalt “View Key” der brukerne kan se deres transaksjonshistorikk.

Ulemper med å investere i Zcash:

❌ Zcash mangler når det gjelder skalerbarhet, da det bare kan behandle rundt 26 transaksjoner på ett sekund.

❌ Zcash kan komme under kontroll av forskrifter på grunn av sitt private transaksjonstilbud.

❌ Nettverket kan også misbrukes av kriminelle for ulovlige aktiviteter.

❌ En prosentandel av all gruvebelønning går til investorer.

Invester i Zcash med eToro

Investering i kryptovaluta er vanskelig. Det er ikke bare prosessen med å undersøke kryptovalutaer og analysere deres fremtidige trender som er vanskelige, men den delen som kommer etter er ikke bedre. Hvis Zcash høres ut som en god investering for deg og du tenker på å investere, må du lure på hvor du skal begynne.

Hvis du er en førstegangsinvestor, så er eToro plattformen for deg. eToro er en av de største handelsplattformene globalt og er kjent for sine funksjoner som gjør det enklere å begynne med kryptovalutahandel.

eToros kjennetegn ved sosial handel gjør at handelsmenn kan kopiere transaksjoner fra andre eksperthandlere. Hvis du er en erfaren handelsmann, har eToro også noe for deg. Forskningen og andre avanserte alternativer gjør den også egnet for profesjonelle handelsmenn.

eToro – Beste megler å kjøpe Zcash

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Viktige punkter

 • Zcash ble lansert i 2017 av Zooko Wilcox. Det er en hard gaffel av Bitcoin, men med forskjellige oppgraderinger.
 • Det er en open source-kryptovaluta, men har en privat organisasjon bak seg.
 • Drivkreftene til prisen på Zcash er konkurrerende mynter, Zcash-trekkraft og transaksjonsproblemene.
 • Zcash er fokusert på å løse den manglende privatlivet som Bitcoin har.
 • Gjennom zk-SNARK-teknologien er nettverket i stand til å behandle transaksjoner uten interaktivitet og ingen kunnskap, samtidig som sikkerheten sikres.
 • Nettverket tilbyr også regelmessige transaksjoner og private skjermede.
 • Zcash tilbyr også nominelle transaksjonsgebyrer på 0,0001 ZEC-tokens.
 • I motsetning til Bitcoin har Zcash gjort gruvedriften tilgjengelig for alle, da det ikke kreves noe dyrt høyteknologisk maskinvare.
 • Zcash har en hard avkortet forsyning på 21 millioner tokens, i likhet med Bitcoin.

I denne artikkelen håper vi at du har funnet svaret på mange spørsmål du har hatt om ZCash. Hvis du er interessert i å vite mer om kryptovalutaer, kan du sjekke ut kryptovarselsektoren vår. Eller hvis du vil begynne å lære kryptohandel, sjekk ut kursene her.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me