Hva vil føre den fantastiske prisen i 2021?

En analytisk guide til Stellar i 2021

Hvor vil XLM-prisen gå i 2021?

Hva vil skje med Stellar (XLM) -prisen i 2021? Krypto-investorer har alltid lurt på: Hva driver XLM-prisen?

Stellar startet i 2014 som hjernebarnet til Jed McCaleb. McCaleb er også en av grunnleggerne til Ripple, og det pågår en pågående debatt om Stellar er en gaffel av Ripple. Grunnleggeren selv har imidlertid negert denne debatten ved å si det myntene er veldig forskjellige. Den største forskjellen mellom disse to kryptovalutaene er at mens Ripple hovedsakelig er fokusert på finansinstitusjoner, fokuserer Stellar mer på hverdagslige mennesker og tar sikte på økonomisk inkludering.

Stellar har planlagt å fylle ut sprekkene mellom kryptovalutaen og de økonomiske universene. Fra det tidspunktet og fremover startet Stellar en serie samarbeid med noen få store navn i FinTech-verdenen. Organisasjonene inkorporerer IBM, Stripe og Deloitte, og noen andre store institusjoner på tvers av kontinenter.

stjerneprisdiagram

Fantastiske prisbevegelser hele tiden. Kilde: Coinmarketcap

Stellar ble raskt en av de største aktørene i kryptovalutamarkedet. Naturligvis er investorer, både eksisterende og nye, opptatt av å finne svaret på hva som driver prisene på Stellar? Siden det er dette svaret som inneholder hemmelighetene til god investeringspraksis fra Stellar.

Faktorene som driver Stellars priser er:

 • Sosial innvirkning
 • Konkurrerende mynter
 • Adopsjon

Men først, hva som har utløst interessen for Stellar. Hvorfor Stellar?

Hvorfor Stellar (XLM)?

Stellar kan betraktes som Bitcoins raskere, mer allsidige fetter som ikke trenger gruvedrift. Tokene kan bare byttes hvor som helst på planeten tre til fem sekunder. Dette gjør altcoin ideelt for utenlandske transaksjoner. Rundt om i verden kan beskjedne og raske transaksjoner gjennom mobiltelefoner være spesielt verdifulle dersom noen er i et bortgjemt område uten tilgang til banker. Og selv om banker er tilgjengelige, kan utenlandske transaksjoner koste en arm og et ben, men med Stellar vil det koste bare kroner, en krone for å være nøyaktig. Kostnaden for en utenlandsk transaksjon er omtrent 0,00001 Lumen som er priset til bare ett øre. Dette har også ført til spekulasjoner om at Stellar i løpet av de kommende dagene veldig godt kan drive Western Union og lignende ut av virksomheten.

Stellar har en integrert børs hvor store altcoins som Ethereum kan handles, og plattformen er spesielt gunstig for å bytte Lumens til valutaer for ytterligere transaksjoner.

En unik inflasjonsmekanisme ble innlemmet i Stellar-nettverket. Gjennom denne mekanismen ville Stellar Lumen-tilbudet vokse med en hastighet på 1% hvert år med den opprinnelige forsyningen på hundre milliarder altcoins. Imidlertid ble den utstemt, og nå har altcoin en fast forsyning på femti milliarder mynter. Av den totale forsyningen blir tjue milliarder kjøpt, byttet ut og brukt over hele markedet, mens stiftelsen har holdt resten mot å fremme og utvikle nettverket.

Jed McCaleb er en av grunnleggerne til Ripple så vel som Mt. Gox. McCaleb har blitt sitert for å ha blitt sparket ut av styret til Ripple på grunn av et ikke så fantastisk rykte etter Mt. Gox hack. Selv om Jed McCaleb ikke hadde et godt rykte i bransjen, mottok McCaleb kort tid etter at han forlot Ripple Labs en investering på 3 millioner fra et irsk firma for Stellar. Stellar, i dag, er det rangert som den 11. største kryptovaluta.

Vil du vurdere å investere i Stellar XLM?

Hva skiller Stellar (XLM) fra hverandre?

Mens Bitcoin tar 8 til 10 minutter å behandle en enkelt transaksjon, kan Stellar behandle 1000 transaksjoner på bare ett sekund, og det også til nominell kostnad. Den nominelle avgiften er vanligvis med det formål å forhindre at plattformen støter på angrep.

Transaksjonsbehandlingsprotokollen er et kjennetegn ved Stellar. I motsetning til store kryptovalutaer har Stellar en unik protokoll kalt Stellar Consensus Protocol (SCP) i stedet for vanlig bevis på arbeid eller bevis på innsats. SCP krever ikke gruvearbeidere og transaksjoner kan behandles raskt & trygt. Imidlertid er ulempen med protokollen at uten gruvearbeidere anses den å være delvis desentralisert. Tokene må kjøpes fra en børs.

Partnerskapet med IBM har virkelig satt Stellar på radaren til mange investorer, ettersom både IBM og Stellar sikter mot ambisiøse mål. Stellar sammen med IBM har som mål å bringe økonomisk inkludering til noen svært avsidesliggende områder rundt om i verden. Videre bygger de finansiell infrastruktur og har virkelig startet oppdraget med økonomisk inkludering for alle. For tiden har Stellar og IBM målrettet den sørlige Stillehavsregionen, som spenner fra store økonomier som Australia til avsidesliggende regioner som Vanuatu..

Den største bekymringen investorer har om Stellar er teamet. Teamet, selv om den inkluderer forskjellige ledere og eksperter, er den likevel liten. Medstifteren, Jed McCalebs rykte, er også en stor bekymring. Han har havnet i forskjellige søksmål gjennom hele reisen, og selvfølgelig hadde han tilsyn med en av de største hacks av en utveksling. I sitt forsvar har Jed McCaleb ganske mange prestasjoner under beltet, men kritikere har en tendens til å overvåke disse prestasjonene.

På den lyse siden presterer Stellar godt og ser ut til å få mer trekkraft hver eneste dag.

Bekymringer for teamet tilsvarer ikke bekymringer om selve altcoinet. Stellar har hatt et godt rykte så langt. Verken altcoin eller plattformen har blitt hacket foreløpig. Selv om det var et relativt lite hack, hvor Lumens var verdt 400 000 dollar ble stjålet, var hacket mulig på grunn av mangler i lommeboken, ikke på grunn av Stellar Lumen. Når det gjelder sikkerheten til Stellar, bør man huske på at Stellar er tilstrekkelig sikker for å bli brukt akkurat nå. Stellar er trygt nok til å være en del av IBMs verdensomspennende blockchain-aktivitet, da trenger ikke investorene å bekymre seg. Denne virkeligheten alene burde snakke litt til sin grad av sikkerhet fordi IBM aldri ville binde sammen med et usikkert altcoin.

Hva er driverne til Stellar (XLM) -prisen?

3 faktorer som driver XLM-prisen:

Faktor 1: Sosial innvirkning

Stellar-organisasjonen er en ideell organisasjon, noe som er litt uvanlig. Organisasjonen opererer ikke for monetære belønninger; i stedet inkluderer noen av organisasjonens mål å utrydde fattigdom og økonomisk inkludering av bankløse individer. Derfor spiller sosial innflytelse en stor rolle i verdien av kryptovalutaen. Ganske mange mennesker investerer i Stellar Lumens på grunn av sitt sosiale oppdrag, og på grunn av virkningen tror de organisasjonen gjør. Stellar sammen med IBM har tatt opp et prosjekt i Sør-Stillehavet for å tilby finansielle tjenester, spesielt på avsidesliggende øyer. Prosjekter som disse som Stellar-organisasjonen deltar aktivt i, har ført kryptovalutaen i søkelyset, og gode ting kan forventes av Stellar-priser i fremtiden.

Faktor 2: Konkurrerende mynter

Kongen av kryptovalutaer, Bitcoin, er markedsleder. Altcoins har prøvd å trone kongen, men har mislyktes. Bitcoin har stor innvirkning på kryptovalutamarkedet, og de fleste store kryptokurver har en positiv sammenheng med Bitcoin. Eventuelle endringer i Bitcoin vil definitivt påvirke markedet og dermed Stellar.

Stjernekorrelasjon til Bitcoin-diagram

Stjernekorrelasjon til Bitcoin. Kilde: Coinpredictor.

Dessuten, med den pågående debatten om Stellar som en hard gaffel av Ripple, ligner Stellar noe på Ripple, og altcoins oppfattes som sterke konkurrenter. Derfor kan endringer i verdien av Ripple føre interesse oppover eller nedover for Stellar.

Faktor 3: Adopsjon

Stellar fungerer veldig likt plattformer som Paypal. Funksjonene til Stellar gjør den ideell for mikrobetalinger, valutaveksling og utenlandske transaksjoner. Stellar-organisasjonen tar sikte på å bli den vanlige plattformen for digitale betalinger og valutaveksling. Når adopsjonen av altcoin øker, vil verdien også øke. Økt etterspørsel etter Stellar vil øke prisene. Fra nåværende anslag ser det ut som om Stellar baner vei for å bli en plattform for digitale betalinger, og adopsjonen vil øke eksponentielt i nær fremtid..

Stellar (XLM) Prisforutsigelser

Foreløpig er Stellar Lumens priset til $ 0,1667. Gjennom året svinger Stellars-prisen et sted rundt $ 0,9, men for øyeblikket er det sett noen svingninger oppover. Disse anslagene indikerer at Stellar vil starte det nye året på en positiv tone og muligens kan klatre enda høyere. I følge eToro er 1-års avkastning på 292%.

Selv om verdien av ett token er ganske lav, er den samlede markedsverdien av Stellar veldig høy, og markedssentimentet er bullish, noe som indikerer en positiv start på det nye året.

Stellar pris prediksjon 2021 diagram

Stellar pris prediksjon diagram 2021. Kilde: Digitalcoin

Beskjedne spådommer viser at Stellar Lumens kan stabilisere seg på rundt $ 0,6 det nye året, mens andre eksperter spår at Stellar Lumens kan nå $ 1-merket. For det meste indikerer kortsiktige spådommer baisse markeder, mens det på sikt kan forventes gode fortjenestemarginer.

Etter en omvendt hode- og skulderformasjon gjennom 2021, forventes Stellar å skyte i været og nå en ny heltidshøyde i 2023 til 2025.

Stellar langsiktig prisvarsel

Stellar langsiktig prisvarsel. Kilde: Primexbt.

Les mer: Stellar Price Prediction – Hvor mye vil det være verdt i 2021 og utover?

Er Stellar (XLM) en god investering?

Stellar blockchain-nettverket er et stiftelse med åpen kildekode sirkulert avbetaling som oppmuntrer til transaksjoner. Stellar-miljøet forventer å gjøre kryssressurs- og tverrgående utveksling enklere, raskere og mer praktisk. Desentraliserte applikasjoner (eller dApps) basert på Stellar utfører transaksjoner uten at kontanter går gjennom utenforstående stoffer (og dermed kutter ut forskjellige utgifter og gebyrer).

I motsetning til andre store kryptovalutaer er Stellar-organisasjonen en ideell organisasjon, så overskudd er ikke det bakeste motivet; i stedet har Stellar visjonen om økonomisk inkludering. Stellar sørger også for at altcoin overholder ICO-regelverket, da det tar sikte på å bli den største betalingsplattformen i verden.

Stellar-plattformen kan også behandle kjedetransaksjoner. Dette betyr at hvis valutaen du vil bytte til ikke er tilgjengelig, vil plattformen først veksle pengene dine til en mellomliggende valuta som har muligheten til ønsket valuta, og til slutt vil de byttes til ønsket valuta. Stellar har også en innebygd sentral som rommer alle overføringer uten en ekstern enhet.

Bortsett fra noe dårlig rykte som Stellar har skaffet seg gjennom årene, har Stellar prestert bra. Det er en av de største kryptovalutaene og en av de billigste så vel som svært skalerbare. Stellar har et stort potensial, og det kan være en god investering.

Klar til å begynne å investere i Stellar XLM?

Fordeler og ulemper ved å investere i Stellar (XLM)

Fordeler med å investere i Stellar:

✅ Stellar er lynrask, trygg og skalerbar.

✅ Det tar bare et sekund før nettverket behandler opptil 1000 transaksjoner.

Transaction Transaksjonsbehandlingsprotokollen tilbyr pålitelige transaksjoner som også er lynraske.

✅ Jed McCaleb er en kjendisfigur siden han også har grunnlagt Ripple og Mt. Gox.

✅ Kostnaden for en transaksjon er nominell. Stellar er ideell for utenlandske transaksjoner.

✅ Stellar støttes av noen store finansielle selskaper.

Ulemper med å investere i Stellar:

❌ Stellar Consensus Protocol krever ikke gruvedrift for behandling av transaksjoner, så mangelen på gruvearbeidere har ført til at Stellar er delvis desentralisert.

❌ Grunnleggeren, Jed McCaleb, har et dårlig rykte i bransjen og har vært involvert i noen få søksmål.

❌ Stellar møter høy konkurranse, spesielt fra Ripple, noe som gjør det vanskelig for mynten å bli mer populær, og fremhever fordelene.

Invester i Stellar (XLM) med eToro

Hvis du ønsker å investere i Stellar Lumens, må du ikke lete lenger! Invester med eToro i dag. eToro har gjort det enkelt og enkelt å investere i kryptovalutaer. Det er ingen komplikasjoner, og du kan opprette en konto i noen få trinn.

eToros plattform er tilgjengelig og enkel å bruke. eToro tilbyr også noen av de billigste prisene i markedet. eToro tilbyr sitt kjennetegn på sosial handelsfunksjon, som er ideell for amatører som er nye for investering i kryptovaluta. Bortsett fra sosial handel, har eToro også funksjoner som egner seg godt for erfarne handelsmenn.

eToro – Beste megler å kjøpe Stellar XLM

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Viktige punkter

 • Stellar ble lansert i 2014 og har kommet seg til de ti beste rangerte kryptovalutaene.
 • Tilførselen er hardt avgrenset til 50 milliarder tokens.
 • Det er medstifter av grunnleggeren av Ripple og Mt. Gox.
 • Grunnleggeren har tidligere hatt dårlig publisitet, og virkningen sildret ned til Stellar.
 • Steller bruker en unik Stellar Consensus Protocol som ikke krever gruvedrift og sikrer trygge transaksjoner. SCP reiser imidlertid også konsensus om desentralisering av altcoin.
 • Stjernetransaksjoner koster en brøkdel av en krone, og nettverket kan behandle så mye som 1000 transaksjoner på et sekund.
 • Stellar har inngått partnerskap med IBM, Deloitte og Stripe og noen andre store navn i FinTech-bransjen.
 • Stellar sammen med IBM fokuserer på økonomisk inkludering av den sørlige Stillehavsregionen der de retter seg mot noen av de fjerneste øyene i verden.
 • Altcoin anses å være veldig sikkert.
 • Drivkreftene til Stellars pris er konkurrerende mynter, hovedsakelig Bitcoin og Ripple, dets sosiale innvirkning og vanlig adopsjon.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me