Hva vil føre til DASH-prisen i 2021?

En analytisk guide til investering i Dash i 2021

Hvor vil Dash-prisen gå i 2021?

Hva vil skje med DASH-prisen i 2021? Krypto-investorer har alltid lurt på: Hva driver DASH-prisen?

Å investere i kryptovaluta er den nye normalen. Eksperter spår at kryptovaluta er fremtiden, så alle prøver å komme seg på banen. Men volatiliteten og uforutsigbarheten til kryptokurver er det som avskyr de fleste investorer. Kirsebæret på toppen er det unike og uvanlige systemet som prisene avgjøres gjennom.

I motsetning til tradisjonelle investeringer opptrer ikke markedskreftene for å oppnå et likevektsprisnivå, optimal tilbud og etterspørsel. Modellen for kryptokurver kan ligne modellen med fast forsyning. Kryptovaluta har en forhåndsbestemt tilførsel. Denne faktoren ugyldiggjør alle påvirkninger fra tilbudssiden.

De tre faktorene som påvirker prisen på DASH er:

  • Forbrukeroppfatning
  • Konkurrerende mynter
  • Gunstig miljø

Vi vil forklare mer inngående hvordan disse faktorene påvirker prisen på DASH, men først hvorfor DASH?

Hvorfor bør du være på utkikk etter DASH?

DASH var tankegangen til grunnleggeren Evan Duffield. Mynten ble lansert 18. januar 2014. For tiden er den rangert som femtende i kryptovalutamarkedet. DASH startet med sin pris på bare 0,2139999 dollar mens den ble lansert, men oppnådde hele 1,642,22 dollar innen 2017. DASH er verdsatt til 100 dollar i dag, med en samlet markedsverdi på 920 millioner dollar.

dash prisdiagram

DASH prisbevegelser hele tiden. Kilde: Coinmarketcap

DASH, en digital valuta, har sitt grunnlag i den samme blockchain-teknologien som blir brukt av Bitcoin. Og bortsett fra kjennetegnene til blockchain-teknologien, integrerte DASH også andre funksjoner som vil hjelpe den å skille seg ut. DASH tilbyr større personvern og høyere transaksjonshastighet. Derfor har DASH vært populært blant investorer. Videre trenger DASH-systemet ingen form for finansiering eller styring utenfor. Modellen er bærekraftig ettersom DASH kan finansiere systemet uten inngripen utenfor.

DASH har fokusert på å løse problemer som har utgjort som hindringer i kryptokurver som er allment akseptert & vedtatt, for eksempel skalerbarhet, bærekraft, enkelhet og kostnad for transaksjon og sikkerhet. Denne funksjonen får DASH til å skille seg fra investorer, og håper ting blir sagt om fremtiden.

Hva skiller DASH Apart?

De tre funksjonene som gir DASH den lynraske transaksjonshastigheten, og større privatliv er Masternodes, Privatesend og Instasend.

Kryptovaluta utvinnes av brukere som bekrefter transaksjoner som finner sted. DASH utvinnes imidlertid, men det har også Masternodes. Masternodes er i utgangspunktet brukere som har deponert minst tusen DASH-mynter, for tiden verdsatt til $ 100.000. Masternodenettverket vokser kontinuerlig. Masternodes har ansvaret for Privatesend og Instasend, den anonyme funksjonen og den øyeblikkelige transaksjonen. Masternoder utgjør myntenes grunnleggende struktur og er den avgjørende funksjonen som sikrer myntens sikkerhet.

Bitcoin tilbyr ikke noe privatliv når det gjelder transaksjoner. Alle detaljene, inkludert avsender, mottaker, er offentlig kjent og kan lett bli funnet på internett. DASH tilbyr et alternativ til dette. Privatesend-funksjonen i DASH sikrer at fullstendig anonymitet og transaksjonsdetaljer ikke blir avslørt for noen. Privatesend-transaksjoner kan ikke spores tilbake.

Siden hver Bitcoin kan spores tilbake til opprinnelsen, kan handelsmenn lett finne ut om en Bitcoin har vært involvert i ulovlig aktivitet. Da DASH gir høyere personvern, skiller det det imidlertid ut fra soppbarhet. Hver DASH-mynt er soppbar og kan ikke differensieres.

En av de største kritikkene som kryptokurver, spesielt Bitcoin, ofte møter, er den lange transaksjonstiden. Dette betraktes også som en stor sperring i Bitcoins reise for å bli den digitale valutaen og adopsjonen i stor skala. Der Bitcoin-transaksjoner i gjennomsnitt tar 10 minutter gjennom alternativet Instasend, bekreftes DASH-transaksjoner i løpet av sekunder. Imidlertid koster det ekstra for Instasend. Det tar omtrent 2 minutter å bekrefte de vanlige DASH-transaksjonene.

Det unike systemet til DASH har en egenfinansieringsfunksjon. Bitcoin gruvearbeidere får alle fordelene, men 10% av belønningen til DASH gruvearbeidere går tilbake til systemet og er investert i DASH. Derfor kan DASH finansiere seg selv og opprettholde seg selv. Bruken av fondet avgjøres gjennom avstemning av deltakerne i DASH-nettverket. Dette systemet sikrer at DASH-nettverket ikke er stillestående og vokser og tilpasser seg utviklingen.

Klar til å dykke ned i BINDESTREK marked?

Faktorer som driver DASH-prisen

Faktorene som driver prisen på DASH er etterspørselssiden. I kryptovalutamarkedet spiller faktorer på tilbudssiden ikke en rolle i å etablere prisnivåer, siden tilbudet allerede er løst.

Det er en rekke faktorer på etterspørselssiden som er skadelige for prisen på DASH, men noen av de viktigste er:

1. Forbrukeroppfatning

I likhet med farene med fiatpenger ligger verdien av kryptokurver i forbrukernes oppfatning. Det er etterspørselen som øker verdien av kryptovalutaen. Så jo flere tradere tenker høyt på DASH, jo høyere blir DASH verdsatt.

Verdien på en hvilken som helst vare øker fordi den er knapp. Siden tilgangen på kryptokurver er forhåndsbestemt, er de allerede knappe. Jo færre DASH-mynter det er i markedet, jo mer vil det bli verdsatt. Den totale forsyningen, hard cap, av DASH er 18 millioner mynter, mens til sammenligning er Bitcoins hardhet på 21 millioner mynter. Derfor har DASH allerede elementet av knapphet.

Forbrukeroppfatningen påvirkes også av nyheter og ekspertuttalelser. DASH-stiftelsen har aktivt prøvd å etablere partnerskap med forskjellige firmaer, og analytikere er optimistiske med hensyn til fremtiden til DASH. Disse faktorene bidrar veldig positivt til forbrukernes oppfatning.

2. Konkurrerende mynter

DASH er for tiden rangert på topp 15, men de 14 myntene over DASH har stor innvirkning på verdien. Bitcoin, kongen av kryptovalutaer, leder markedet, og for en ny investor vil Bitcoin være det opplagte valget. På makronivå ser det ut til at alle kryptovalutaer beveger seg i synkronisering med Bitcoin og har en relativt høy korrelasjon.

Selv om DASH ikke har en høy positiv korrelasjon med Bitcoin, har Bitcoin fortsatt innvirkning på prisene. Bitcoin påvirker markedssentimentet til hele kryptovalutamarkedet. En økning i Bitcoin-verdien, som vi har sett nylig, vil gi bullish tendenser til markedet

Andre konkurrerende mynter som har en nær likhet med DASH kan også gi DASH et løp for pengene. Som kritikere av DASH eksisterer, peker de ofte på lignende mynter som Monero som administrerer noen av tingene på en langt bedre måte enn DASH. Verdistigningen på slike konkurrerende mynter vil definitivt skade markedssentimentene for DASH. Videre utvikling langs veien som kan resultere i bedre, raskere og billigere mynter kan resultere i at DASH blir utdatert.

3. Gunstig miljø

Når verden går mot digitalisering, synes kryptokurver og lignende å bli stadig mer akseptert og adoptert. En generell forestilling er at digital valuta en dag vil være betalingsmåten over hele verden. Visjonen til grunnleggeren av DASH ser ut til å passe helt i tråd med fremtidens verden slik den ser ut for øyeblikket.

Etter kryptovaluta-driften i 2017 har ting tonet seg litt, og investorene er litt forsiktige, men tidligere i år oppnådde Bitcoin sin heltidshøyde, noe som gjør det tydelig at kryptovalutamarkedet nærmer seg bullish følelser.

Hvorfor bør du investere i DASH?

DASH har stort potensiale. Det har fått støtte fra noen av de svært gjennomtenkte kryptovalutaekspertene. En investering på $ 50 i 2014 ville ha gitt hele 382 826 dollar i 2017.

DASH tjener ikke formålet med å være en verdilager; i stedet er det en fungerende kryptovaluta. DASH er sterkt involvert i og påvirket av den digitale betalingsutviklingen. Store finansinstitusjoner ser også på alternativer for kontanter, og DASH med funksjonene ser ut til å være et levedyktig alternativ. Det kan veldig godt være på vei til å lede markedet for digitale betalinger, noe som er en av grunnene til at investering i DASH kan være et godt alternativ akkurat nå..

Hva er fordelene og ulempene med å investere i DASH

Fordeler med å investere i DASH

✅ DASH har blitt sett på som en av de sikreste kryptovalutaene. Det gir bedre personvern og mer sikkerhet, spesielt i sammenligning med Bitcoin og lignende.

✅ Masternodenettverket garanterer fullstendig anonymitet, og ingen transaksjoner kan noen gang spores tilbake til opprinnelsen.

✅ Mynten er soppbar, noe som betyr at hver mynt er unik, da ingen historie noen gang kan spores.

✅ Transaksjonskostnaden er også en brøkdel av Bitcoin.

Ulemper med å investere i DASH

D Ulempen med det økte personvernet som DASH tilbyr, er følsomheten for ulovlige aktiviteter.

❌ Siden transaksjoner ikke kan spores tilbake, er det en sjanse for at DASH vil bli brukt til ulovlige transaksjoner.

❌ Dette vil ikke love godt når regjeringer bestemmer seg for å sette kryptokurver i bånd og få på plass forskrifter, DASH vil utvilsomt være under myndighetens mikroskop..

❌ Noen eksperter hevder at DASHs system strider mot den sentrale troen på kryptokurver som er desentralisering. Når masternoder sitter på toppen av pyramiden, vil noen som kontrollerer majoriteten av masternodene ha full kontroll over hele systemet. Mens dette scenariet er usannsynlig og vanskelig, er det ikke helt umulig.

AS DASH hadde også lidd av en feil ved utgivelsen. Feilen gjorde det mulig å utvinne 2 millioner DASH-mynter på bare 48 timer etter lanseringen. Selv om det ikke har hatt noen feil siden noen investorer fortsatt er skeptiske.

Vil du vurdere å investere i BINDESTREK?

DASH I 2019 og før

DASH har hatt en spesielt volatil prishistorie, og tidligere trender kan hjelpe oss med å forutsi fremtidige. På tidspunktet for lanseringen hadde DASH en verdi på 0,21899 USD. I midten av 2016 så mynten ut til å tiltrekke seg oppmerksomhet, og prisen steg opp til $ 16. Mynten rystet investeringsverdenen i 2017 da den nådde sin heltid på nesten $ 1600. Dette førte til store spekulasjoner om myntens fremtid.

Bjørnemarkedet i 2018 rammet hardt alle kryptovalutaene, inkludert DASH. Mynten stoppet til et lavt nivå på $ 45 i året. Men i 2019 begynte mynten å få fart og krysset $ 100-merket og steg til og med opp til $ 120.

DASH har opprettholdt sine priser siden den gang og er for tiden priset til $ 100. Investorer er optimistiske med hensyn til prisene og håper at det nye året kommer til å bli bra.

Hva er fremtiden for DASH?

Utsiktene for 2021 ser ut til å være positive. DASH-gruppen oppretter aktivt partnerskap med mange virksomheter. DASH er ikke bare lett å bruke krypto; det tilbyr også flere funksjoner, og det er alt annet enn vanskelig å bruke.

DASH-teamet jobber kontinuerlig med å forbedre brukeropplevelsen og har etablert et stort og trygt nettverk. Adopsjonen av kryptokurver i nær fremtid virker overhengende med DASH, muligens i forkant.

Primexbt spår at DASH kan gå opp til $ 2000 per mynt i 2021, og prisen vil ikke stoppe der. Ettersom myntene i økende grad blir tatt i bruk, kan prisene være på en skarp oppovergående bane.

dash teknisk analysediagram

Teknisk analyse av Dash viser for øyeblikket at Dash er klar for en bullish avkastning. Kilde: Primexbt.

I en idealistisk situasjon, ifølge Primexbt, kan DASH koste så mye som $ 8000 innen år 2025, noe som er veldig optimistisk. Det solide teamet til DASH Labs Development med deres konstante utvikling i nettverket gir sterkt håp for DASH å igjen kunne nyte sin rangering blant topp 10 ved markedsverdi. De fortsatte utvidelsene av nettverket vil også bidra til verdien av mynten.

Begynn å handle DASH With eToro

eToro er den beste sosiale handelsplattformen i verden. DASH er en av de 90 kryptovalutaaktivaene eToro tilbyr, og du kan starte investeringen.

eToro skiller seg ut for sin brukervennlige plattform og for høy sikkerhet. eToro er en megler med tradisjon, og det er ikke noen form for utveksling som kan hackes uventet, og du kan miste eiendelene dine.

Med eToro er eiendelene dine trygge. Du kan til og med bruke "Kopihandel" plattform, hvor du kan kopiere favoritthandleren din.

eToro – Beste megler å kjøpe DASH

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Viktige punkter

  • De tre faktorene som påvirker prisen på DASH er forbrukernes oppfatning, konkurrerende mynter og det gunstige miljøet.
  • DASH var opphavsmannen til grunnleggeren Evan Duffield, og den ble lansert 18. januar 2014. For tiden er den rangert som femtende i kryptovalutamarkedet.
  • DASH er verdsatt til $ 100 i dag, med en samlet markedsverdi på $ 920 millioner.
  • De tre funksjonene som gir DASH den lynraske transaksjonshastigheten, og større personvern er Masternodes, Privatesend og Instasend.
  • DASH rystet investeringsverdenen i 2017 da den oppnådde sin heltid på nesten $ 1600.
  • Primexbt spår at DASH kan gå opp til $ 2000 per mynt i 2021 og $ 8000 i 2025.

Til slutt er DASH en av markedslederne i kryptovalutaer, og nettverket oppdateres og endres kontinuerlig. Det som skiller det fra Bitcoin, kongen av kryptovalutaer, er visjonen til grunnleggeren Evan Duffield som ønsket en mynt med alle de positive tingene til Bitcoin, samt funksjoner som Bitcoin mangler. De lette transaksjoner, hastigheten og sikkerheten, er kjennetegn ved DASH. Den nære koblingen DASH har med digital innovasjon ser ut til å love gode ting for fremtiden.

Imidlertid er kryptovalutaer kjent for sin uforutsigbarhet, og DASH har en oversikt over svært voldelige prishandlinger. Selv om fremtiden virker optimistisk, kan DASH ta treff som effektivt vil lande den ut av topp femten klubben.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me