Hvilke topp 10 kryptovalutaer du kan investere i 2021?

Beste kryptovalutaer å investere i 2021

Planlegger du å investere i kryptovaluta i 2021? Vil du være i forkant av kryptotrendene? Vi har gjort det enkelt med vår komplette guide til de 10 beste kryptovalutaene du kan investere for 2021.

Nybegynnere har vanskeligheter med å finne den beste kryptovalutaen å investere i 2021. Vi har alle vært i denne situasjonen, så ikke bekymre deg! vi forstår hvor forvirrende det er når vi leter etter nye kryptovaluta-investeringer. Og det er derfor Trading Education her for å hjelpe.

Så leter du også etter de neste kryptovalutaene du vil investere i 2021? Lurer du på “skal jeg investere i Bitcoin?” eller “skal jeg investere i Ethereum?”

Hvis du vil dykke inn i kryptomarkedet raskt og enkelt, med 0% avgifter, sjekk ut eToro Exchange!

De beste kryptovalutaene du kan investere i 2021:

1. Bitcoin

2. Ethereum

3. Litecoin

4. Bitcoin kontanter

5. TRON

6. Ripple

7. Cardano

8. Tezos

9. IOTA

10. Zcash

Mange kryptovalutainvestorer begynner å se frem til 2021. Å kunne forutsi nye kryptovalutatrender er en nøkkelferdighet for enhver næringsdrivende. Men med mer enn 7000 forskjellige altcoins på markedet, hvordan kan du fortelle hvilke som vil være de beste kryptovalutainvesteringene i 2021?

Fremtiden for krypto er aldri sikker, så det kan være vanskelig å lage spådommer i kryptovaluta – spesielt siden periodene med volatilitet i kjølvannet av coronaviruspandemien. Den gode nyheten er imidlertid at noen kryptoeksperter har sagt at 2021 kan være året for krypto, takket være markedsgjenoppretting og utvikling som de etterlengtede Ethereum-oppgraderingene..

I denne artikkelen skal vi forklare hvilke kryptoer du bør vurdere å legge til porteføljen din i 2021. Enten du er nybegynner av kryptovalutainvestering eller en erfaren investor, kan du lese videre for å finne ut de 10 beste kryptovalutaene du kan investere i 2021.

Mot slutten av denne guiden vil du vite hvordan du finner kryptovalutaer å investere i i år. Også, hvis handel er det du ønsker å gjøre, eToro kan hjelpe deg også!

Er du klar til å finne ut om de neste kryptovalutaene du vil vurdere for 2021? La oss komme i gang!

Hva er de beste kryptovalutaene du kan investere i 2021?

Nedenfor finner du de beste 10 kryptovalutaene du kan investere i 2021 og utover.

1. Bitcoin – BTC

bitcoin-logo

Spør du deg selv, "skal jeg investere i Bitcoin? er verdien av Bitcoin allerede på topp? eller er Bitcoin den beste kryptovalutaen å investere i 2021 ?. Vel, vi ønsker hvis vi vet det! Imidlertid bør følgende informasjon hjelpe deg med å bestemme om investering i Bitcoin Cryptocurrency er en god ide for deg.

Det bør ikke komme som noen overraskelse at Bitcoin er øverst på listen over kryptovalutaer for å investere i 2021. Denne såkalte ‘konge av kryptokurver’ har dominert markedet siden lanseringen i 2009 – og det er ikke noe tegn på at statusen vil endre seg snart. Faktisk antyder kryptovaluta-spådommer at Bitcoin kan settes for sitt sterkeste år ennå.

I følge Ryan Selkis, administrerende direktør for kryptovaluta-sporesiden Messari, vil Bitcoin og Ethereum beholde sine topposisjoner når det gjelder markedsverdi. Dette er i motsetning til en rekke andre eiendeler, som han spådde vil miste sin rangering i topp 10 kryptovalutaer i 2021.

Etter at markedsverdien falt i mars 2020, Bitcoin fikk en rask gjenoppretting, og både pris og markedsverdi har steget i været helt siden den gang. Fra laveste verdi på 4 721 dollar i slutten av mars, da koronavirusbegrensninger begynte å komme inn over hele verden, hadde kryptovalutaen nådd priser på rundt 40 000 dollar innen den første svake januar 2021. I skrivende stund i januar 2021 er prisen nå 41 299 dollar..

Dette er en sunn gjenopprettingsrate, med prisen mer enn 5 ganger på litt over 8 måneder. Selv om denne endringsgraden ikke er uvanlig for en kryptovaluta som er kjent for sin volatilitet, bør den være oppmuntrende for alle Bitcoin-investorer som var bekymret for den plutselige krasjen i mars..

Så hva er det neste? Noen eksperter mener at denne utvinningen bare er begynnelsen. I juli 2020 forutsi et diagram tilknyttet Citibank at prisen på Bitcoin kunne skyte i været til utrolige $ 120 000 i 2021! Dette er 6 ganger den forrige høyeste prisen, $ 20.000, som den nådde i 2017.

I Janaury 2021 forventer JPMorgan, banken som en gang kalte Bitcoin en svindel, nå at BTC ville nå $ 146 000.

Så er Bitcoin din neste kryptovaluta for å investere i 2021?

Mange eksperter tror at Bitcoin kan være en av de beste kryptovalutaene å investere i 2021.

2. Ethereum – ETH

ethereum-logo

Hvis Bitcoin er kongen av kryptovaluta, kan Ethereum godt være arvingen! Denne blockchain-plattformen er verdens største kryptovaluta bortsett fra Bitcoin og har opprettholdt en sterk markedsverdi helt siden utgivelsen i 2015. I skrivende stund er markedsverdien rundt 138 milliarder dollar..

Til tross for usikkerheten rundt koronaviruspandemien, som rystet ytelsen til nesten alle kryptoer i slutten av mars 2020, har Ethereum vært sterk gjennom hele 2020. Hvis du leter etter topp kryptovalutaer å investere i 2021, bør det derfor være en seriøs konkurrent..

Ethereum vs. Bitcoin: Er Ethereum en bedre investering enn Bitcoin?

I slutten av desember ble prisen på Ethereum hit $ 1000 – den høyeste prisen i 2020. Det er to nøkkelfaktorer bak denne økningen i verdi. Den ene er veksten av desentralisert økonomi (ellers kjent som DeFi). Ethereum-plattformen støtter mange av kryptoene som driver DeFi-sektoren, for eksempel Chainlink (LINK), Wrapped Bitcoin (WBTC) og Maker (MKR). Faktisk har Ethereum behandlet desentraliserte børser til en verdi av 13,5 milliarder dollar bare i 2020 – opp fra under 3 milliarder dollar i 2019!

Den andre faktoren som sikrer Ethereums plass på vår liste over topp kryptovalutaer å investere i 2021 er lanseringen av Ethereum 2.0. Denne etterlengtede oppgraderingen skal være ferdig innen utgangen av 2020 og vil gjøre Ethereum langt mer effektiv. Når den kan behandle flere transaksjoner raskere, kan vi se at prisen eksploderer.

3. Litecoin – LTC

litecoin

Med en pris på bare $ 170,56 er Litecoin kanskje ikke den mest bullish kryptoen på denne listen. Men med en markedsverdi på 11 milliarder dollar og sterk vekst på radaren, er det verdt å vurdere om du planlegger å begynne å investere i kryptovaluta i 2021.

Vår liste over hva som er den beste kryptovalutaen du kan investere i 2021, kan ikke være komplett uten Litecoin. Det viste sterke resultater i 2017 med en vekst på mer enn 8000%.

Selv om noen investorer ser det Litecoin som den tynne hetten til Bitcoins full-fett cappuccino (den ble lansert i 2011 og blir generelt sett på som en Bitcoin spinoff), er det en feil å avvise denne kryptoen direkte. Ikke bare er det mye raskere enn Bitcoin, og tar bare to og et halvt minutt å behandle en blokk i motsetning til 10 minutter – den presenterte også noen spennende utviklinger gjennom 2020.

Lanseringen av rollespillet (RPG) LiteBringer, som kjører på Litecoin blockchain, har forårsaket en økning i transaksjoner. I følge Litecoin Foundation forårsaket LiteBringer at antall transaksjoner ble tredoblet på en uke, med mer enn 75% av dem nå forårsaket av spillet. Denne forestillingen er så oppmuntrende at plattformen CoinSwitch har spådd at prisen på Litecoin kan nå $ 600 i 2021.

Siste ord, På grunn av Litecoin nær tilknytning til Bitcoin, er investorer veldig interessert i Litcoin, og det er grunnen til at Litecoin er oppført i våre topp 10 kryptovalutaer for å investere i 2021 og for neste kryptovaluta å se på.

4. Bitcoin Cash- BCH

bitcoin kontanter

Først lansert i 2017, traff Bitcoin Cash raskt radaren til alle som er interessert i å investere i kryptovaluta. Dette peer-to-peer-elektroniske kontantsystemet ble lansert som en skalerbar gren av den opprinnelige Bitcoin, etter at handelsmenn reiste bekymring over Bitcoins skalerbarhet. Det er nå verdens sjette største kryptokurrency etter markedsverdi, til 8,2 milliarder dollar.

Selv om spådommer for prisen på Bitcoin Cash varierer, har kryptovalutahandelsplattformen StormGain spådd at den vil stige til $ 500 i løpet av de neste 5 årene. Hvis dette er tilfelle, kan 2021 være et utmerket tidspunkt å legge til Bitcoin Cash i porteføljen din når det gjelder den beste kryptovalutaen du kan investere.!

5. TRON- TRX

tron

TRON ble grunnlagt i 2017, opprinnelig på Ethereum-nettverket. Det er nå byttet til en uavhengig blockchain-plattform og bruker en bevis på innsatsen algoritme for å behandle transaksjoner. Med en nåværende markedsverdi på $ 3 milliarder og en pris på $ 0,031, hvorfor kan TRON være en av de beste kryptovalutaene å investere i 2021?

Når flere organisasjoner begynner å vedta TRON blockchain-plattformen, vil verdien av TRX øke. For tiden er det vert for flere desentraliserte apper (dApps) enn Ethereum, noe som førte til at mange investorer spekulerte i at TRON har en lys fremtid i 2021. Den generelle konsensus er at prisen på Tron vil svinge hele neste år, men ifølge Coinpedia kan den nå en høyde på $ 0,4 – noe som gjør det til en sterk potensiell kryptovaluta investeringsmulighet i 2021.

Tron hadde noen bemerkelsesverdige prissvingninger de siste årene, men har nylig stabilisert seg. Hvis du ser på denne mynten som den beste kryptovalutaen du kan investere i 2021, må du sørge for å undersøke noe og følge med på nyhetene.

6. Ripple- XRP

krusning

Ripple XRP var den beste kryptovalutaen å investere i 2017 med en vekst på ca. 36.000%

Ripple, en av de mer interessante kryptovalutaene å investere i 2021, er navnet på alt som beskriver både Ripple-plattformen (RippleNet) og den virtuelle valutaen (Ripple XRP). XRP er for tiden verdens fjerde største kryptovaluta, med en kjent lav pris på bare 0,32 dollar. Hvis du ønsker å begynne å investere i topp 10 kryptovalutaer i 2021 uten å måtte bruke mye penger, kan Ripple være et godt valg for mer forsiktige investorer.

Og hvis du planlegger å investere, kan det være fornuftig å starte snart. Selv om prisen på Ripple ikke kommer til å nå de stratosfæriske prisene på Bitcoin, ser det ut til å være en prisøkning i 2021. I følge noen spådommer i kryptovaluta vil Ripple sannsynligvis øke jevnt og trutt gjennom året og nå potensielle høyder på $ 2,94 av desember.

Ethereum VS. Ripple: Hvilken som bør være i porteføljen din?

Prisene over $ 2 varer kanskje ikke lenge. De samme spådommene har plassert Ripples pris på $ 1,72 innen utgangen av 2022, så en investeringsstrategi kan være å kjøpe Ripple for å selge den før prisen glir fra sin høyeste tid.

Merk: 2021 kan være et godt år å investere i XRP, siden prisen har falt 72% lavere enn den høyeste tiden på $ 3,4 i januar 2017. Så, Ripple kan fortsatt være et godt alternativ å vurdere som din neste kryptokurrency til invester i 2021.

7. Cardano – ADA

cardano

Da Selkis ga ut sine spådommer for investering i kryptovaluta i 2021, overrasket han noen handelsmenn ved å hevde at Cardano kunne hoppe fra tiende til femteplass på listen over verdens største kryptovalutaer. Bevis for innsats blockchain-plattformen, Cardano, har en pris på $ 0,31, men dette må stige til over $ 0,45 for å hjelpe det med å sikre seg en plass i topp 5.

Er dette mulig? I følge mange spådommer kan det godt være. Markedsverdi er avhengig av pris, og prisen på Cardano kan potensielt overstige 1,50 dollar innen utgangen av 2021. Dette er en enorm økning fra den nåværende prisen på bare 0,31 dollar..

En av nøkkelfaktorene bak Cardanos vekst er frigjøringen av Hydra – en skalerbarhetsløsning i lag 2 som lover å gi Cardano-nettverket muligheten til å behandle mer enn 1 million transaksjoner hvert sekund. Evnen til å behandle betalinger og smarte kontrakter off-chain (ikke som en del av blockchain) vil hjelpe Cardano til å bli et av de raskeste systemene i verden.

Med en så stor utvikling i horisonten er Cardano, som med alle andre beste kryptovalutaer der ute, definitivt en av de beste kryptovalutaene å investere i 2021.

8. Tezos – XTZ

tezoer

Tezos er for tiden blant de 20 største kryptovalutaene i verden – men ytelsen over 2021 kan potensielt se at den beveger seg lenger opp på listen. Ifølge TradingBeasts er blockchain-nettverket (som åpnet via en banebrytende ICO i 2017) satt for en periode med langsom, men jevn vekst, og øker fra 2,15161 dollar i slutten av november 2020 til 2,21197 dollar i slutten av april 2021.

Etter en årelang strek med å miste verdi både i 2019 og første halvdel av 2020, er utsiktene for vekst (uansett hvor liten) det er et oppmuntrende prospekt for mange Tezos-investorer. Denne veksten skyldes i stor grad at Tezos ble valgt av finanskonsernet Elevated Returns (ER), som lette etter en blockchain-plattform der den kunne tilby tokeniserte tilbud verdt $ 1,6 milliarder dollar til eiendomsinvestorer..

Takket være økende interesse for DeFi-verdenen, er denne investeringen fra ER gode nyheter for den en gang så tøffe kryptoen. Verktøytokenet, som vil bli kalt ERX, skal starte driften før slutten av 2020.

9. IOTA- MIOTA

iota

Med en markedsverdi på 1,25 milliarder dollar, er åpen kildekode og kryptovaluta IOTA designet for å behandle transaksjoner mellom enheter i Internet of Things (IoT) nettverk. Det er inngått samarbeid med organisasjoner innen bil-, produksjons- og forsikringsindustrien – noe som betyr at det er godt posisjonert for å dra nytte av veksten i DeFi-sektoren.

Selv om kryptovalutautveksling skiller seg ut på de eksakte tallene, ser det ut til at næringen er enig i at IOTA forventes en betydelig vekst de neste årene. Krypto-nyhetssiden Smartereum har til og med antydet at valutaen kan nå $ 38 på et tidspunkt før 2025, noe som er et stort sprang fra den nåværende prisen på $ 0,4532. Selv om denne anslaget er optimistisk, ser vi neppe prisene faller, med et sikkert estimat som kanskje ligger rundt $ 4.

Fordi IoT også forventes å vokse gjennom 2021, er IOTA en sterk konkurrent for alle som ønsker å begynne å investere i topp 10 kryptovaluta neste år..

10. Zcash – ZEC

zcash

Basert på Bitcoins kodebase, har Cryptocurrency Zcash (som ble lansert i 2016) som mål å gjøre digitale betalinger mer private. Mens Bitcoin blockchain er designet for å være helt gjennomsiktig, slik at alle brukere kan spore tidligere transaksjoner, har Zcash en policy med selektiv gjennomsiktighet. Dette betyr at betalinger kan skjermes for å bevare personvernet til brukerne.

For tiden, på 31. plass på listen over verdens største kryptovalutaer, er prisen på Zcash 71,93 dollar, og markedsverdien er 763 millioner dollar i skrivende stund. I følge lange prognoser vil prisen på Zcash sannsynligvis synke i 2022 – men dette kan følge noen plutselige pigger i hele 2021, kanskje i løpet av april, mai og juni.

Hvis du nettopp har begynt å investere i kryptovaluta, Zcash er kanskje ikke det rette tilskuddet til porteføljen din. Men hvis du er en erfaren investor med en robust risikostyringsstrategi, kan det være mulig å tjene penger på disse prisstigningene, så lenge du spiller kortene dine riktig. Å investere i Zcash nå når prisen er lav, med den hensikt å selge i perioder med høy vekst, kan være en smart strategi. Ikke glem – når det gjelder vellykket kryptovalutainvestering, er timing alt.

Ønsker å begynne å investere i de 10 beste kryptovalutaene?

Nå som du vet hva de beste kryptovalutaene du skal investere i 2021, har du et solid grunnlag for å starte kryptovaluta-investeringen din. Det neste trinnet er å finne en hederlig kryptokurrencymegler

På plattformen med flere eiendeler eToro, Du kan begynne å investere i alle de 10 beste kryptovalutaene som er nevnt på denne listen. Enten du har handlet kryptoer før eller bare bryter inn i denne formen for investering, er den brukervennlige tjenesten en fin måte å sammenligne valutaer og begynne å handle i dag.

Hvis du er en nybegynner av krypto som leter etter de beste kryptokursutvekslingene 2021, er eToro nyskapende CopyTrader-funksjonen kan gi deg verdifull innsikt i de beste strategiene for handel med kryptovalutaer. Denne funksjonaliteten gjør at du kan se handlingene til erfarne investorer i sanntid, og deretter automatisk kopiere beslutningene. Det er en flott måte å prøve ut forskjellige strategier før du finner vinnermodelen for deg.

eToro – Kjøp topp kryptovalutaer med 0% provisjon

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Husk imidlertid at selv de beste kryptovalutaene ikke garantert gir deg fortjeneste. Dette betyr at det er viktig å gjøre due diligence og finne en robust risikostyringsstrategi før du begynner å handle på den valgte kryptovaluta-børsen.

Hva er de beste strategiene for handel med kryptovaluta 2021?

Hvis du vil oppdage de 10 beste kryptovalutaene du skal investere i 2021, er det ikke nok bare å undersøke hva som er den beste kryptovalutaen. Du må også finne den beste tradingstrategien for deg.

Handel er absolutt svaret når det gjelder investering i kryptovalutaer, markedet har vokst til en posisjon der handelsmenn får de beste måtene å tjene penger, inkludert marginhandel, kortslutning og bruk av tradisjonelle strategier.

Selv om det ikke er noe som heter en perfekt handelsstrategi, fungerer forskjellige taktikker for forskjellige mennesker. Her er noen viktige ting du bør vurdere når du velger kryptovaluta-strategi:

 • Hvilke kryptovalutaer planlegger du å investere i?
 • Har dine valgte kryptovalutaer en tendens til å svinge på bestemte tidspunkter?
 • Hvor mye tid kan du bruke til å overvåke kryptovalutamarkedene?
 • Hva er dine ultimate mål for kryptovalutahandel?

Når du har fått svarene på disse spørsmålene, vil du være i en mye sterkere posisjon for å finne den beste handelsstrategien for kryptovaluta for deg. (Du må kanskje eksperimentere med noen få forskjellige strategier først).

Enten du liker å ta raske avgjørelser eller foretrekker å spille det lange spillet, la oss ta en titt på noen av de mest populære tradingstrategiene for kryptovaluta for 2021.

Langsiktige kryptovaluta investeringsstrategier

Som navnet antyder, langsiktige investeringsstrategier for kryptovaluta er de hvor du forventer at verdien på den valgte eiendelen din vil bli bedre på sikt. I stedet for å tjene inn på plutselige prissvingninger gjennom dagen, er langsiktige strategier avhengige av nøye planlegging og selvkontroll..

En langsiktig investering gis vanligvis en tidsramme på mellom 1 år og 2 år. Imidlertid velger noen handelsmenn å holde investeringene i over et tiår. Du kan velge om du vil pantsette hele investeringen din i begynnelsen av denne perioden eller investere varierende beløp over lengre tid.

Hvis du lurer på om en langsiktig investeringsstrategi for kryptovaluta er noe for deg, er det noen av faktorene som kan hjelpe deg med å bestemme:

 • Hvordan forventer du at den valgte kryptovalutaen din vil prestere det neste året?
 • Hvilke uventede hendelser kan få deg til å ønske å selge eiendelen din? Hvor sannsynlig er det at disse hendelsene vil skje? (Det kan være lurt å vurdere innføringen av nye forskrifter, potensielle breakout-konkurrenter og skalerbarheten til teknologien).
 • Er du glad for å holde en investering uten å se på markedet hele tiden?

Det er mange fordeler med å velge en langsiktig investeringsstrategi, men det er ikke den riktige planen for alle. Ofte er de best egnet for investorer som har dagjobber eller andre krav til sin tid, noe som betyr at de ikke planlegger å overvåke markedet minutt for minutt.

Langsiktige investeringsstrategier kan også være effektive hvis du investerer i en krypto som du virkelig tror på. La oss si at du tror at den beste kryptovalutaen for 2021 vil være Bitcoin BTC. Du utfører due diligence og oppdager i prosessen at selskapet fyller et stort gap i markedet, har overbevisende planer for fremtiden og nylig har investert i noen nye evner.

Dette betyr at du har god grunn til å tro det Bitcoin vil bli mer verdifullt i det lange løp. Sterke kryptoer vil kunne tåle kortsiktige svingninger uten å forlate deres generelle oppovergående bane. Hvis du tror en eiendel vil prestere bedre over tid, kan det være et smart trekk å finne en langsiktig handelsstrategi.

Kortsiktige kryptovaluta investeringsstrategier

EN kortsiktig investeringsstrategi for kryptovaluta er en som teoretisk gjør det mulig for deg å vinne raske gevinster. Definisjonen av kortsiktig kan være bred – alt som varer fra et par måneder helt ned til et par sekunder blir beskrevet som kortsiktig, med den nøyaktige tidsrammen avhengig av ulike faktorer.

Disse strategiene er utformet rundt prinsippet om å tjene penger på prissvingninger, snarere enn fordi du forventer at en kryptovaluta vil vokse over tid. De fleste kryptovalutaer er utrolig ustabile. Da prisen på Bitcoin krasjet $ 1000 på bare en time tilbake i februar, var det for eksempel bare det femte største timeprisfallet siden lanseringen i 2009 – rekorden var svimlende $ 20.000 i desember 2017!

Kan en kortsiktig investeringsstrategi for kryptovaluta være den riktige avgjørelsen for deg? Dette er noen av nøkkelfaktorene du bør vurdere før du tar steget:

 • Tap er alltid en sannsynlighet når du investerer i kryptovaluta, selv om du velger en av de beste kryptovalutaene du vil investere i 2021. Hvor mye av tap vil du akseptere?
 • Har du nok tid til å overvåke kryptomarkedene med jevne mellomrom og svare på prissvingninger umiddelbart?
 • Vil en kortsiktig strategi gi større potensiell fortjeneste enn en langsiktig strategi for dine valgte eiendeler?
 • Er du kjent med teknisk analyse? (Dette er en god ide hvis du planlegger å begynne å bruke en kortsiktig strategi, så du bør gjøre deg kjent med den før du begynner).
 • Hvor mye, og hvor ofte, har prisen på din valgte krypto svingt tidligere?

Kortsiktige investeringsstrategier for kryptovaluta kan være en potensielt fruktbar strategi, så lenge det passer både din livsstil og dine valgte eiendeler. De er spesielt egnet for kryptovalutaer som har lav markedsverdi, men høyt handelsvolum. Dette betyr at mange handelsmenn for øyeblikket kjøper og selger, noe som vil holde prisen i bevegelse.

Det kan også være en god strategi hvis kryptovalutaen nylig har vært i nyhetene – selv om det ikke er en av de beste kryptovalutaene å investere i 2021.

Når Financial Conduct Authority (FCA) gjennomførte en studie for å se hvor mange mennesker i Storbritannia som hadde hørt om forskjellige kryptovalutaer, var resultatene fortellende. Ikke overraskende kom Bitcoin på toppen, med 78% av respondentene som rapporterte at de hadde hørt om kryptoen. Men den nest mest anerkjente, som bare 22% av respondentene hadde hørt om, var Facebooks Vekten.

Denne kryptoen har ikke engang startet operasjoner ennå, så merkbarheten har vært et resultat av mediedekningen. Dette betyr at kryptoer som har vært i nyhetene, er langt mer sannsynlig å motta interesse fra handelsmenn, uansett om de anses som en av de ‘beste kryptovalutaene’ eller ikke.

Andre kryptovalutaer som egner seg godt til kortsiktige investeringsstrategier, er de som er tilgjengelige via en første mynttilbud (ICO). Investorer kan vanligvis sikre disse kryptoene til en veldig lav pris, noe som nesten er sikker på å svinge ettersom interessen for ‘neste kryptovaluta på markedet’ begynner å vokse.

Investering i en kryptovaluta ved starten av lanseringen er ikke nødvendigvis en god ide for en langsiktig investeringsstrategi, med mindre du er en erfaren investor som virkelig tror at kryptoen vil gjøre det bra (og har en diversifisert investeringsportefølje for å minimere risikoen). Men hvis du bare ønsker å dra nytte av raske svingninger, kan det være en smart kortsiktig investeringsstrategi.

Hvordan identifisere kryptovaluta og ICO-svindel

Nye kryptovalutaer som NEO, Fantastisk, og IOTA (som du kan lese om i listen over topp 10 kryptovalutaer å investere i 2021 ovenfor) kan alle være sterke kandidater for denne typen investeringsstrategi. Dette er fordi de ennå ikke er store navn, men fremdeles rangerer rimelig bra når det gjelder de største og beste kryptovalutaene i verden.

Imidlertid er det selvfølgelig noen ulemper med kortsiktige investeringsstrategier for kryptovaluta. Du bør være oppmerksom på disse før du går i gang med en kortsiktig handelsplan:

 • De krever at du kan overvåke markedet øyeblikkelig. Dette gjør dem uegnet for alle som ikke planlegger å bli en heltidsinvestor.
 • Det er en mer risikofylt strategi enn langsiktige investeringsstrategier for kryptovaluta.
 • Det kan være utrolig stressende! Å ta investeringsbeslutninger når du føler deg emosjonell kan føre til impulsive handlinger som potensielt ødelegger en ellers gjennomtenkt strategi. Hvis du bestemmer deg for å velge en kortsiktig handelsstrategi, må du alltid forberede deg på det verste og føle deg trygg på å kontrollere følelsene dine..

Videre lesning:

Dagshandel med kryptovaluta

Topp kryptovalutaer og deres utfordringer

Hvordan handle kryptovaluta med $ 100

Hvordan finne de beste kryptovalutaene for å handle dem

Hva er neste for Cryptocurrency Market 2021?

Da Bitcoin ble lansert tilbake i 2009, ble kryptovalutaverdenen avvist som litt av en kjepphest. Spol frem til 2020, og det er nå mer enn 7000 forskjellige kryptovalutaer med en samlet markedsverdi på over $ 1 billioner. Med 78% av de britiske respondentene som sa til FCA at de hadde hørt om Bitcoin, er det åpenbart at kryptoer raskt kommer inn i mainstream.

Selv om du ikke skal forvente at kryptovaluta blir verdens beste betalingsmåte ennå (husk at bare 5% av amerikanerne for tiden eier kryptovaluta), er det ubestridelig at den blir mer utbredt. Flere nettbaserte bedrifter begynner å akseptere betaling i noen av de beste kryptovalutaene, og vi har til og med sett etableringen av krypto-minibanker i våre kjøpesentre og gater.

Les mer: Mest populære kryptovalutaer i USA

Etter hvert som etterspørselen etter DeFi og dApps vokser, er det forståelig at noen eksperter spår at 2021 vil være ‘året for krypto’. Hvis dette er tilfelle, vil det ha litt tøff konkurranse. 2017 er for øyeblikket det mest kryptovennlige året så langt – det ble lansert tusenvis av nye valutaer rundt om i verden, noe som førte til at den totale markedsverdien eksploderte med 4000%!

Beste kryptovaluta å investere i 2021 – Viktige punkter

Det er mange muligheter for å investere i kryptovalutaer i 2021, men det som har blitt klart i år er at det er verdt å se etter de best mulige prosjektene og myntene. Nedenfor er de viktigste nøkkelpunktene for investering i kryptovaluta i 2021.

 • 2021 blir varslet av noen eksperter som ‘året for kryptovaluta’
 • Bitcoin er den beste kryptovalutaen for å investere i 2021, med priser som potensielt kan slå $ 120.000
 • Veksten av desentralisert finansiering driver interesse for kryptoer som Ethereum og Tezos
 • Å velge hvilke kryptovalutaer du vil investere i 2021 vil avhenge av din appetitt for risiko, med opsjoner som Zcash som gir potensielle fordeler til erfarne investorer.
 • Det er viktig å finne den riktige handelsstrategien for deg og din tidsplan
 • Timing er alt når det gjelder vellykket kryptovalutainvestering
 • Langsiktige investeringsstrategier for kryptovaluta kan være et godt valg for kryptoer
 • Hvis du tror at den valgte investeringen din vil prestere bra over tid, kan du være egnet til en langsiktig strategi
 • Kortsiktige kryptovaluta investeringsstrategier er designet for å tjene penger på raske prissvingninger
 • Kortsiktige strategier kan være mer risikable enn langsiktige strategier og krever at du hele tiden overvåker markedet
 • Facebooks Libra er den nest mest anerkjente kryptovalutaen i Storbritannia – til tross for at den faktisk ikke har blitt lansert ennå
 • Hvis 2021 skal være året for krypto, har det 2020 (bransjens rekordår) å slå

Å investere i noen av disse topp kryptovalutaene i 2021 er en ide det er verdt å ta en ordentlig vurdering, prognosen er lovende for dem alle i en annen grad, og investeringen er enkel som aldri før.

Vi håper listen vår over de beste kryptovalutaene å investere i 2021 har vært nyttig. Uansett hvilken investeringsstrategi du har, er å holde styr på dagens trender og spådommer den beste måten å bygge en sterk portefølje full av de beste kryptovalutaene i 2021.

Beste kryptovalutaer i 2021 – ofte stilte spørsmål

Er kryptovaluta en god investering 2021?

Det er viktig å vite at kryptovaluta alltid er en risikabel investering uten garanti for å gi avkastning. Dette er fordi de fleste kryptovalutaer er utrolig volatile. Imidlertid tror mange kryptoentusiaster at 2021 kan være det beste året for kryptovaluta hittil. Hvis du bestemmer deg for å investere, må du alltid gjøre din due diligence før du investerer i de beste kryptovalutaene for 2021.

Hvilken kryptovalutautveksling er best for nybegynnere?

Vi tror at multi-asset meglerplattformen eToro er den beste kryptovalutautvekslingen for nybegynnere. CopyTrader-funksjonen lar deg se handelsbeslutningene til erfarne investorer i sanntid og kopiere deres handlinger automatisk. Dette gir en flott introduksjon til verden av kryptovalutahandel 2021.

Hvordan finne den beste kryptovalutaen å investere i?

Selv om kryptokurrencyforutsigelser 2021 aldri skal behandles som faktum, er det avgjørende å undersøke kryptotrender for å finne den beste kryptovalutaen du kan investere i. Å være foran spillet vil hjelpe deg med å identifisere breakout-kryptoer, sikre dem mens prisen er lav og forhåpentligvis selge dem videre med fortjeneste.

Hvilken kryptovaluta vokser raskest?

Litecoin er for tiden en av de raskest voksende kryptovalutaene, delvis takket være utgivelsen av LiteBringer. Dette er grunnen til at noen handelsmenn forventer at den vil overgå sitt rekordnivå for vekst neste år.

Hva er neste for Bitcoin? Vil Bitcoin krasje igjen?

Det er gode nyheter for alle som ble skremt av Bitcoins mektige krasj i mars. Ettersom dette var et resultat av usikkerhet forårsaket av koronaviruspandemien, tror de fleste eksperter at vi neppe vil se en gjentakelse av fallet i 2021. Husk imidlertid at Bitcoin er veldig ustabilt, og det er umulig å forutsi fremtiden med sikkerhet.

Hva er den beste kryptovalutaen?

Bitcoin topper konsekvent lister over de beste og mest vellykkede kryptovalutaene. Den har den største markedsverdi og flest investorer over hele verden. Svaret på dette spørsmålet avhenger imidlertid av hvordan du definerer ‘best’. Noen handelsmenn mener at Bitcoin ikke er bærekraftig, og alternativer som Bitcoin Cash vil gi en bedre langsiktig investering.

Hvordan fungerer kryptovalutahandel?

Kryptovalutahandel er handlingen med å kjøpe og selge den valgte kryptovalutaen din med den hensikt å tjene på prisssvingningene. For å handle kryptovaluta, må du kjøpe og selge på en børs ved hjelp av krypto lagret i din egen personlige digitale lommebok.

Nå vet du hva topp kryptovalutaer å investere i 2021 er. Hvis du føler deg inspirert til å begynne å handle kryptovaluta, kan du være glad for å vite det etoro gir muligheten til å kjøpe Crypto eiendeler på opptil 90+ kryptovalutaer. Crypto Traders kan bygge en diversifisert portefølje med de mest populære myntene.

Hvilken kryptovaluta vil du investere i 2021?

Vi håper artikkelen vår Hvilke topp 10 kryptovalutaer du kan investere i 2021 var nyttig til deg og sparte deg litt tid i forskningen din.

Ansvarsfraskrivelse: Kryptovalutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare, og tidligere resultater er ikke en indikasjon på fremtidige resultater.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me